Natuke sai ikka, kuigi serverid olid ikka päris mitu korda maas ja mäng vahepeal karjus, et mul internet puudub jne. Always online ftw!!!
Midagi väga revolutsioonilist pole! Mäng on lõbus ja sujuv, aga ülilihtne ja kaart väga väike ikka. Beta tunniajase piirangu jooksul sai kaart täis ehitatud ja vaikselt hakkas igav. Tõsiselt loodan, et täisversioonis on tunduvalt suuremad kaardid ja betas oli raskusaste kõige madalama peal.
Enamus ehitised olid loomulikult lukus, aga valikut nägi ikka ja tundus suht tagasihoidlik. Samas ehitisi saab upgrade'ida, näiteks koolidele rohkem klassiruume, politseile rohkem patrullautosid ja konge jne, mis oli päris hea.
Maapinna tööristasid pole, see mis maatükk ette antakse, see on. SimCity 4'as sai igast lahedaid asju tehtud!
Üldiselt aga ikka lõbus ja loodetavasti täisversioonis mõned asjad teisiti. Day-1 ost kindlasti ei ole, ootan ja vaatan mis välja tuleb, kasvõi juba always-online DRM'i pärast!
Natuke sai ikka, kuigi serverid olid ikka päris mitu korda maas ja mäng vahepeal karjus, et mul internet puudub jne. Always online ftw!!!
Midagi väga revolutsioonilist pole! Mäng on lõbus ja sujuv, aga ülilihtne ja kaart väga väike ikka. Beta tunniajase piirangu jooksul sai kaart täis ehitatud ja vaikselt hakkas igav. Tõsiselt loodan, et täisversioonis on tunduvalt suuremad kaardid ja betas oli raskusaste kõige madalama peal.
Enamus ehitised olid loomulikult lukus, aga valikut nägi ikka ja tundus suht tagasihoidlik. Samas ehitisi saab upgrade'ida, näiteks koolidele rohkem klassiruume, politseile rohkem patrullautosid ja konge jne, mis oli päris hea.
Maapinna tööristasid pole, see mis maatükk ette antakse, see on. SimCity 4'as sai igast lahedaid asju tehtud!
Üldiselt aga ikka lõbus ja loodetavasti täisversioonis mõned asjad teisiti. Day-1 ost kindlasti ei ole, ootan ja vaatan mis välja tuleb, kasvõi juba always-online DRM'i pärast!
Vaadates ülevaateid siis jah näha on et mäng nii raske ei saa olema nagu sc4 kus võisid ühte regiooni pool aastat ehitada. Mõni hull tegi san franciscot isegi 3 aastat http://www.dedoimedo.com/games/simcity4-complete.html
Loodan et mäng läheb lõpu poole raskemaks (tahad täiuslikuma linna siis ka maksad selle eest).
Minule näiteks mp sisse toomine meeldib. Sai siin ANNO't näiteks mitmekesti tehtud ja päris huvitav on omavahel ressursidega kaubelda. Ja nagu aru saan saavad olema ressursid ja erinevad mapid suurimaks raskuseks üldse olema uues simcitys.
Aga see et mäng sujuvamalt jookseb on minu jaoks küll meeldiv. Cities xl oli ses suhtes väga rõve mäng ... _________________ http://www.lossirestoran.eu/
tundub nõme ja multikalik, vb simuna hea kuid välimus väga labane võrreldes korralikult moditud sc4ga
loodetavasti korralikud modimisvõimalused tulemas, siis võib asja saada.
Ei, mäng on ise hea aga mis mulle ei meeldi on: DRM always online süsteem, väiksed kaardid, piiratud arv regioone, terve kari Day1 DLC-sid, põhjendamatu Premium hind.
Lõhnab selle järele, et asjale tuleb veel mingi nõme ärimudel kust saad regioone juurde osta, suuremaid kaarte, DLC jms. tekib küsimus, mille eest ma seda Premium hinda siis maksan... _________________ Bawse
see jama natuke ikka et map väiksed aga lubasid millalgi suuremaks teha. Endal vähemalt reedel plaan osta kui keegi online koos midagi teha tahaks siis andke teada _________________ In game name:lusikas
Neljapäevast peaks siis ka meil olema alla laaditav. Ameeriklased ei saanud alguses kuidagi asja vedama. Kes tahab Originis koos mängida võib lisada: Marxendorf _________________ MA OLEN PÕHIMÕTTELISELT GAY ABIELUDE POOLT.....AGA MÕLEMAD NAISED PEAVAD ILUSAD OLEMA!!!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.