Keegi on vahepeal läpakaga ka mängima hakanud? Mul ikka veel tahtmine mobiilset mängumasinat proovida... Mingi 800 eurose eelarvega peaks vist arvestama? _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Me mängime tavaliselt 3-4 kesi, aga HV serveris bann kahjuks peal. Seega külastame hetkel saksamaa servereid jne. Kui sul huvi suur, siis võime sind ka kutsuda.
Kuigi ma olen paljudes eestlastes pettunud siis eelistan ikkagi omadega koos mängida. Kui aga HV serveris mingi kamm jälle vahepeal on, et mängida ei saa siis võin ka mujal joosta. Et see pole takistus, et saksa vms server.
Sain teada mis asi mumble on - nagu teamspeak pmst siis. Tööpäev läbi siis panen peale ja tulen.
Super AMOLED kirjutas:
Keegi on vahepeal läpakaga ka mängima hakanud? Mul ikka veel tahtmine mobiilset mängumasinat proovida... Mingi 800 eurose eelarvega peaks vist arvestama?
Oleneb settingutest. Optimaalsete settingutega, et ekraanil mingi clusterfuck ei ole, saan pelada oma 7850 kaardiga 100-110 fps. Niiet mingi meeletult nõudlik mäng see siiski pole. Aga 800 euri läpaka peale ei ole väga palju ja kuna vahepeal toimuvad serveris mingisugused kummalised asjad mis fpsi 30 peale viivad siis võiks arvutis natuke jõudu olla. Alla 650m gpu on suht pointless kui minult küsida.
viimati muutis Leo Kalme 20.02.2013 13:43:51, muudetud 1 kord
Jah, tule mumblesse...seal on isegi siis huvitav kui mäng käimas pole _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Hetke keiss ongi see, et Zed spawnivad liiga kiirelt ja sageli ning see tõmbabki arvutid/serverid l2ggima. Nt kui chernos on sees 5-8 inimest, siis hakkabki läggima kui kogu punt kokku saab seal. endal ka 7850 1gb ning aeg ajalt linnades võtab jõnkama.. Peaks kaardi settinguid panema vist rohkem performi peale. Minu jaoks on see 7850 veidi võõras ning ei oskagi kohe neid asju seal muuta. Rohkem tegelenud nvidiaga.
Ei muuda see kaardi settingute muutmine eriti midagi. Zombie spawnid ei tohiks üleüldse probleem olla tegelikult. Sitasti optimiseeirtud/kooditud arma engine on tõeline probleem. Peab lootma et standalone/arma 3 muutub asi paremaks. _________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr
Sitasti optimiseeirtud/kooditud arma engine on tõeline probleem.
Nii see on ja millegipärast ma kahtlen et nad ArmA 3'mes suudavad seda parandada...võibolla standalones tho. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Keegi on vahepeal läpakaga ka mängima hakanud? Mul ikka veel tahtmine mobiilset mängumasinat proovida... Mingi 800 eurose eelarvega peaks vist arvestama?
Sõber võttis ühe ligi (vahetasime ram ainult 4GB pealt 8GB peale +50eur, suvel plaanis ka Richland APU tal) ja BF3 jookseb suht põhjas FHD-s, ootame DayZ Standalonet. Modi ei viitsi enam mängida, see on ennast ammendanud täielikult.
Ei muuda see kaardi settingute muutmine eriti midagi. Zombie spawnid ei tohiks üleüldse probleem olla tegelikult. Sitasti optimiseeirtud/kooditud arma engine on tõeline probleem. Peab lootma et standalone/arma 3 muutub asi paremaks.
Kui võtad kaardi ligi ja võrdled siis ikka muudab tegelikult - hetkel jookseb mu enda kaart ~25% OC peal ja mõne fpsi ikka annab juurde. Vahepeal kruttisin isegi kõrgemale aga igapäevaselt ei taha max voltidel kaarti piinata. Kehva ptimeeritust see siiski ei paranda ja probleem on sügavamal kui gpu's. Nõustun ses osas, et tõenäoliselt see nii ka jääb ArmA3'es.
Redikate kirjutas:
Rohkem jääb arma performance CPU kui GPU taha.
Pigem mitte
Nii, kuidas ma sinna mumble'isse sisse saan? Ütleb, et vale kasutajanii vms
Mäng, või pigem mod, nõuab mingeid kindlaid omadusi vist CPUlt. Mul on 3tuumane phenom II mis on lahti lukustatud 4 tuumaseks, 2.6 GHz. 8 giga rammu ja geforce 560ti. Heal juhul näeb vahest 30-40 fpsi, enamjaolt alla 30 natuke, linnades teinekord dropib 15-19 vahele.
Samas armat võib nii paugutada, et ükstaskõik. Ostad baasi mehi täis ja ikka on fps üle 30ne stabiilselt. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Mäng, või pigem mod, nõuab mingeid kindlaid omadusi vist CPUlt. Mul on 3tuumane phenom II mis on lahti lukustatud 4 tuumaseks, 2.6 GHz. 8 giga rammu ja geforce 560ti. Heal juhul näeb vahest 30-40 fpsi, enamjaolt alla 30 natuke, linnades teinekord dropib 15-19 vahele.
Samas armat võib nii paugutada, et ükstaskõik. Ostad baasi mehi täis ja ikka on fps üle 30ne stabiilselt.
Mõlemad nõuavad nii Arma 2 kui Dayz mod enamjaolt dayz kood on bugine ja retsib CPUd ehk siis sombside AI jama on see üks suurimad kurjajuuri pluss halvasti optimeeritud linnad vigane lodimine ja culling.
Arma 2 mootor ei oska eriti multicore kasutada hästi ja pigem kiire kaheraudne intel kõrge kellaga alates 3ghz pealt on edukam kui madaladel kelladel quad core iseasi kui hästi Arma 2 AMD CPUsid sööb.
Alati võib armaholicust mõne missioni tõmmata ja vaadada kuidas jookseb siis on olemas võrdlus probleemi puhul kas Dayz või Arma 2 kiiksud.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.