Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
olafsand
HV Guru

|
14.01.2013 21:42:44
|
|
|
SamsungEE, tänud uurimast ja vastuse eest!
1-2 kuud on muidugi "lahe" aeg
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
lkraav
Kreisi kasutaja

|
21.01.2013 03:17:09
|
|
|
Tõepoolest
leho@s9 P7300XXLQ6_P7300OXALQ6_P7300XXLQ6_HOME.tar $ heimdall flash --8 recovery.img.md5 --9 boot.img.md5 --10 system.img.md5 --11 cache.img.md5 --13 modem.bin.md5 --16 hidden.img.md5 --EBT bootloader.bin.md5
|
== win
Kasutusel Heimdall 1.4-rc1. Tiba keeruline oli, et PIT-is loetletakse 2 EBT partitsiooni, heimdall-frontend sattus sellest segadusesse. Huvitaval kombel ID 102 kus on kirjas bootloader.bin.md5 kohta ütles heimdall "doesn't exist". --EBT kasutades samas näib, et bootloader saadeti õigesse kohta.
linnapea12 kirjutas: |
no ON ju baltic versioon gt-p1000-le olemas! mis siin seletada? aint, et kiesi see ei jõua (ja muideks kiesi haldab ju ikkagi meie sõber samsa, mitte müstiline google).
Kõige hullem on ju see, et selline uuendus (Gingerbread sellele mudelile, isegi juhendid on teil sellele) on ju täiesti olemas (ka Baltic versioon nagu mul vaja) aga miks ma ei saa siis seda oma seadmele Kiesi abil paigaldada? Kas Samsung teadlikult suunab oma kliente seadme garantiitingimuste rikkumisele (rootimised ja muu sihuke värk)?
Ootan sellele küsimusele ammendavat ja asjalikku vastust.
niiet häma toimub ikka täiega. ja kõige hullem - keegi ei vastuta |
Sai tiba P1000 Tabi ka lammutatud. samfirmwares nähtav XXJMI SEB pakk on tegelikult ikkagi 2.2.1, kuigi samfirmware näitab 2.3.3. Kirjutasin seda paar korda Tabile peale, seadme info näitas ikka Froyo 2.2.1. Nii et kasutu asi. Küll aga osutus toimivaks "GB stock safe v5" nimeline komplekt. Isegi eesti keel on sees olemas, iseasi kui lõplik tõlkekogum on. Pole esialgu selgitanud kas modemid ja asjad ka toimivad veel, niikuinii hakkan JellyBeani nüüd siia installima.
_________________ TELEFON PROFIILIS :: HV-NewFavFilter - GreaseMonkey HV lemmikute filter! Kui meeldib, pane positiivne märksõnaga "HV-NewFavFilter". |
|
Kommentaarid: 138 loe/lisa |
   |
1 :: |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Voyage
HV Guru

|
21.01.2013 22:31:03
|
|
|
Nonii, mul andis täna teler otsad (ilmselt kondekate probleem).
Kas ma võiksin tuua TV kohe mõnda Samsungi garantiiremonti pakkuvasse ettevõttesse (kui jah, siis kuhu?) või peab ikka algsesse ostukohta viima?
Ja lisaks - mängib see ka mingit rolli, et TV karpi mul enam ei ole? Tingimustest ei lugenud kusagilt välja, et karbi mitteolemasolu garantii katestaks.
|
|
Kommentaarid: 754 loe/lisa |
   |
602 |
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
21.01.2013 23:06:05
|
|
|
Samsungi SmartTV-s ülemist programmide rida ka ise muuta saab? Postimees võib ju seal olla, aga Elu24 ja Kalev? Viimane on ammu pankrotis ju.
EH5300 seeria, viimased pakutud fw uuendused peal.
_________________ I prepared Explosive Runes this morning |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Samsung Eesti
HV kasutaja

|
25.01.2013 13:53:55
|
|
|
Voyage kirjutas: |
Kas ma võiksin tuua TV kohe mõnda Samsungi garantiiremonti pakkuvasse ettevõttesse (kui jah, siis kuhu?) või peab ikka algsesse ostukohta viima?
Ja lisaks - mängib see ka mingit rolli, et TV karpi mul enam ei ole? Tingimustest ei lugenud kusagilt välja, et karbi mitteolemasolu garantii katestaks. |
Võite pöörduda otse hoolduskeskuse poole, ei pea ilmtingimata viima algsesse ostukohta. Karbi puudumine ei tohiks probleeme tekitada.
Hoolduskeskused Tallinnas on:
InfoCare - Tammsaare tee 134B
Simson - Suur-Ameerika 37
_________________ Samsung Eesti
Liitu meiega Facebookis -> www.facebook.com/samsungee |
|
tagasi üles |
|
 |
Samsung Eesti
HV kasutaja

|
25.01.2013 13:54:14
|
|
|
wicked kirjutas: |
Samsungi SmartTV-s ülemist programmide rida ka ise muuta saab? Postimees võib ju seal olla, aga Elu24 ja Kalev? Viimane on ammu pankrotis ju.
EH5300 seeria, viimased pakutud fw uuendused peal. |
Smart HUB keskkonnas soovitatud aplikatsioonide riba ei saa kasutaja ise muuta kahjuks.
|
tagasi üles |
|
 |
eddvin
HV kasutaja

|
25.01.2013 13:55:09
|
|
|
SamsungEE kirjutas: |
Voyage kirjutas: |
Ja lisaks - mängib see ka mingit rolli, et TV karpi mul enam ei ole? Tingimustest ei lugenud kusagilt välja, et karbi mitteolemasolu garantii katestaks. |
Võite pöörduda otse hoolduskeskuse poole, ei pea ilmtingimata viima algsesse ostukohta. Karbi puudumine ei tohiks probleeme tekitada.
Hoolduskeskused Tallinnas on:
InfoCare - Tammsaare tee 134B
Simson - Suur-Ameerika 37 |
parandan natuke infot :
infocare on juba mõnda aega infotech service ja aadressiks neil nüüd Türi 5
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
25.01.2013 14:12:12
|
|
|
SamsungEE kirjutas: |
wicked kirjutas: |
EH5300 seeria, viimased pakutud fw uuendused peal. |
Smart HUB keskkonnas soovitatud aplikatsioonide riba ei saa kasutaja ise muuta kahjuks. |
Edastage siis muutmisõigust omavatele instantsidele info, et seal soovitatud programm ei tööta.
_________________ I prepared Explosive Runes this morning |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri
HV veteran

|
30.01.2013 14:28:09
|
|
|
Küsimus, millal hakatakse Eesti turul müüma DVB-T2 toega Samsung'i telereid?
Levira ja ERR sõlmisid koostöölepingu, mille eesmärgiks on alustada ETV põhiprogrammi edastust lisaks tavapärasele ka 1080i HD-formaati viiduna teise põlvkonna digitaaltelevisiooni DVB-T2 võrgus.
http://www.levira.ee/dyna/site/1654est.html
_________________ The sh*t has hit the fan. |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
Samsung Eesti
HV kasutaja

|
31.01.2013 10:39:31
|
|
|
lauri kirjutas: |
Küsimus, millal hakatakse Eesti turul müüma DVB-T2 toega Samsung'i telereid?
Levira ja ERR sõlmisid koostöölepingu, mille eesmärgiks on alustada ETV põhiprogrammi edastust lisaks tavapärasele ka 1080i HD-formaati viiduna teise põlvkonna digitaaltelevisiooni DVB-T2 võrgus.
http://www.levira.ee/dyna/site/1654est.html |
Hetkel ei ole veel infot jagada selles osas, kuid uudised peaksid laekuma veebruari keskpaiku.
|
tagasi üles |
|
 |
rlinna87
HV vaatleja
|
09.02.2013 17:58:07
|
|
|
Tere,
On tekkinud üks imelik nähtus TV-ga. TV sisse/välja lülitamisel käib läbi selline klõps (mis on täiesti normaalne), kuid see hääl tekib iseenesest täiesti suvalistel hetkedel kui TV on välja lülitatud. Nagu keegi paneks TV-d tööle.
Kas sarnase probleemiga on keegi kokkupuutunud? Samas TV töötab laitmatult.
Samsung UE46D6500VSXXH
Version No: 02
Kõige uuem soft peal (T-GASDEUC_1021.1)
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
19.02.2013 14:53:00
|
|
|
väga kahtlen selles
Minu arust see ennemgi siit läbi käinud, et ostu tõendavat dokumenti on vaja.
Endal on poolast ostetud kodukino käinud tseki alusel eestis garantiis. Muud nad ei tahtnudki
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 732 loe/lisa |
   |
553 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
19.02.2013 15:05:51
|
|
|
Seda minagi...
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
20.02.2013 16:32:08
|
|
|
Tere!
Juba pikemalt olen ootel, et soetada endale Samsung Ativ PC Pro, kuid kahjuks ei ole kohalikul turul kedagi, kes seda toodet pakkuda suudaks. Millal on toote müügile tulemist oodata?
_________________ Rakvere parasiit |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
toivos
Kreisi kasutaja

|
20.02.2013 17:28:35
|
|
|
Rasmus kirjutas: |
Tere!
Juba pikemalt olen ootel, et soetada endale Samsung Ativ PC Pro, kuid kahjuks ei ole kohalikul turul kedagi, kes seda toodet pakkuda suudaks. Millal on toote müügile tulemist oodata? |
Ammu Eesti turul müügis.
_________________ Taastan datat katkistelt ketastelt ja katkistelt Flash(USB) mäludelt. Nüüd ka katkistelt SSD ketastelt. |
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
2 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
21.02.2013 10:05:23
|
|
|
toivos kirjutas: |
Tere!
Juba pikemalt olen ootel, et soetada endale Samsung Ativ PC Pro, kuid kahjuks ei ole kohalikul turul kedagi, kes seda toodet pakkuda suudaks. Millal on toote müügile tulemist oodata? |
Ammu Eesti turul müügis. |
Ole hea, palun näita mulle võimalusel linki, kus toode ka reaalselt laos saadaval on. Elioni/EMT koduleht ei loe, kuna neil näidatakse, et saadavus on olemas, aga tegelikult ei ole. ALSO-st on samuti otsas, kelle edasimüüjad enamik Eestis resideeruvaid arvutifirmasid on.
Tootekoodiks peaks olema XE700T1C-H01EE
|
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
21.02.2013 11:12:58
|
|
|
Elioni e-poes on see neil saadaval ja praegu proovides lasi kenasti ostukorvi lisada ilma kobisemata
|
|
Kommentaarid: 732 loe/lisa |
   |
553 |
|
tagasi üles |
|
 |
toivos
Kreisi kasutaja

|
21.02.2013 11:15:05
|
|
|
toivos kirjutas: |
Tere!
Ammu Eesti turul müügis. |
Ole hea, palun näita mulle võimalusel linki, kus toode ka reaalselt laos saadaval on. Elioni/EMT koduleht ei loe, kuna neil näidatakse, et saadavus on olemas, aga tegelikult ei ole. ALSO-st on samuti otsas, kelle edasimüüjad enamik Eestis resideeruvaid arvutifirmasid on.
Tootekoodiks peaks olema XE700T1C-H01EE |
XE500T1C-A02EE kuulub ka samasse toote perekonda ja on saadaval. XE700 paistab jah ainult Elionis olevat olemas. Kui nad saadavuse kohta valetavad, siis ega see neile au ei tee.
_________________ Taastan datat katkistelt ketastelt ja katkistelt Flash(USB) mäludelt. Nüüd ka katkistelt SSD ketastelt. |
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
2 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
21.02.2013 11:23:59
|
|
|
Sealt( elioni e-poest) saab ju kysida, mingi chat tekkinud sinna. Isegi kysisin midagi ja onkel ausalt vastas, et nad ei suuda seda toodet rakveresse 4 päevaga tarnida (ma ei kujuta ette, et miks). Läksin ja ostsin asja mujalt
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
22.02.2013 10:50:28
|
|
|
Reaalsus on see, et Elionis ei ole seda samuti laos.
Samuti ei ole mõtet võrrelda XE500T1C ja XE700T1C seeriaid. Esimene on Atomi protsessor ja teine on i5 ikkagi. Atomi käkki ei ostaks ma mitte mingil juhul.
|
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
22.02.2013 11:43:30
|
|
|
Reaalsus on see, et Elionis ei ole seda samuti laos.
Samuti ei ole mõtet võrrelda XE500T1C ja XE700T1C seeriaid. Esimene on Atomi protsessor ja teine on i5 ikkagi. Atomi käkki ei ostaks ma mitte mingil juhul. |
Äkki tasuks vaadata naaberriikidest, soomest pole eriline probleem ju tuua. Mõne tuttava ikka leiad sealt.
Samsungi vastust ei tasu eriti oodata, neil hakkasid vist jälle puhkused
(Iroonia nupp)
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Samsung Eesti
HV kasutaja

|
25.02.2013 13:10:09
|
|
|
rlinna87 kirjutas: |
Tere,
On tekkinud üks imelik nähtus TV-ga. TV sisse/välja lülitamisel käib läbi selline klõps (mis on täiesti normaalne), kuid see hääl tekib iseenesest täiesti suvalistel hetkedel kui TV on välja lülitatud. Nagu keegi paneks TV-d tööle.
Kas sarnase probleemiga on keegi kokkupuutunud? Samas TV töötab laitmatult.
Samsung UE46D6500VSXXH
Version No: 02
Kõige uuem soft peal (T-GASDEUC_1021.1) |
Probleemi / hääle diagnoosimiseks soovitame pöörduda ametliku teeninduse poole.
|
tagasi üles |
|
 |
Samsung Eesti
HV kasutaja

|
25.02.2013 13:10:38
|
|
|
Kui ostuarve on kadunud, siis kehtib garantii ka IMEI numbri põhjal. Sellisel juhul peaksite pöörduma otse garantiiteeninduse poole, mitte esialgsesse ostukohta (poed IMEI põhjal ei saa garantiid tuvastada).
|
tagasi üles |
|
 |
|