Reedel avalikustab https://dotabuff.com/ siis oma ratingu-süsteemi (DBR). Endal on sügavalt pohh sest mängin kas 5v5 scrime, doublemixe või pubbin sõpradega ja ratinguid pole kellegi skilli määramiseks tarvis. Redditi enamjaolt keskpärased mängijad on aga pääääris pahased.
Reedel avalikustab https://dotabuff.com/ siis oma ratingu-süsteemi (DBR). Endal on sügavalt pohh sest mängin kas 5v5 scrime, doublemixe või pubbin sõpradega ja ratinguid pole kellegi skilli määramiseks tarvis. Redditi enamjaolt keskpärased mängijad on aga pääääris pahased.
Ega ikka ei avalikusta küll
- 23 jaanuari patch:
Added a privacy setting in the UI so that players can specify whether they want to allow external 3rd party websites to be able to access their match history (defaulted to private).
- Dotabuffi twitter:
The intention of the poll was to gain public insight. We have not announced DBR details, but did/do not plan to release DBR as a public stat _________________ >50$ pokkeri bankroll
Tere, kas keegi saaks mulle dota 2 key jagada.
e-mail: tompanni@hot.ee , steam: sibulakoer.
Alles muidugi tegin steami, ei tea kas saab mulle kohe gifti vms saata.
kui mäng kunagi betast välja tuleb, siis statid nullitakse? On Dota2l ka miski ranking süsteem?
Valvel on oma enda peidetud MMR, millele mõni aeg tagasi oli võimalik ligi pääseda. Ma loodan, et ei resetita, sest praeguseks on välja kujunenud täitsa korralikud skill bracketid ja uuesti üles ronimine kulutaks aega ja närve.
Küsimus kui nüüd peale 25-dat eile sai esimest korda korraliku 5-kesi omadega voicecommiga tehtud mängu ja privacy setting oli disabled peale patchi (ei taibanud uurida kui alles praegu loen foorumit), kas nüüd seega viimased matchid on musta auku läinud ja võibolla hiljem Valve teeb oma statsi süsteemi mispeale nende viimaste machide saavutatud statsid lähevad ikka arvesse?
tee või tina, aga mina ei saa aru sellest süsteemist Loss/Win ... ma pole siiani näinud veel mängu, kus poleks olnud leaverit ja kiri "Its safe to leave this game" vms. Samas osad mängud loetakse kaotuseks, osad võiduks ja osad ei loetugi minuarust...
tee või tina, aga mina ei saa aru sellest süsteemist Loss/Win ... ma pole siiani näinud veel mängu, kus poleks olnud leaverit ja kiri "Its safe to leave this game" vms. Samas osad mängud loetakse kaotuseks, osad võiduks ja osad ei loetugi minuarust...
Kui on safe to leave siis mäng käib edasi ning vastavalt sellele kas teie meeskond võidab või vastased tuleb win/loss. Meil oli selline mäng, kus esimese 10 minutiga oli 20 killiga ees ning 1 vastane quitis. Tuli safe to leave ning terve mu meeskond lahkus ning sain tappa. Tuligi loss.
Kui on Safe to leave ja sa ei lahku, siis lähevad arvesse kõik statid mis tavamänguski. Kui aga lahkud, ei lähe midagi kirja peale Steami "Time played" mängule raisatud aeg. Ehk siis kasulikum on kindlas kaotusseisus safe to leave mängust lahkuda, kuna siis ei tohiks saada juurde loss'i.
Mäng on aga siiski veel betas ja 2 korda olen safe to leave mängust lahkudes saanud kirja abandoni (mida saab näha oma Dota profiili alt). Tegelikult peaks saama abandoni ainult esimene isik, kes mängust täielikult lahkub. _________________ BMW custom tuuning ja erilahendused, diagnostika, programmeerimine ja kodeerimine Tallinnas.
Lisan veel selle infokillu ka, et kui mäng enne 5 minuti täitumist ja enne first blood'i safe to leave'iks muutub (nn. early abandonment), siis ei tohiks teoreetiliselt ka mängu lõpuni mängides win/loss kirja minna ja ei tohiks saada ka battle points'e, aga sellele reeglile on väga palju erandeid ja vigu ning enamasti siiski lähevad kõik asjad kirja. Kui on kahtlus, et mängu käik on abandoni pärast kallutatud, soovitaks siiski pigem lahkuda ja uus, korralik mäng otsida. Säästab aega ja närve _________________ BMW custom tuuning ja erilahendused, diagnostika, programmeerimine ja kodeerimine Tallinnas.
Ega matchmaking ongi pseudo-competitive ja põhimõtteliselt õppimiseks. Very High bracketis saab küll enamasti korralikke mänge mängida aga kõik on strictly for fun. Competitive algab ikka Scrimides, mixides...
Eriti ei aja taga raskeid vastaseid. Vastupidi, kuidagi masendav on. Level ja võidud kogunevad ja vastased muutuvad aina raskemaks. Mõnda on hirmus vaadata kuidas ta juba lvl 5 juures hakkab üleplatsipressi tegema. _________________ You win again, gravity!
C-4 can make a dull day fun
there are very few problems that can't be remedied with the proper application of explosives
Mingi haige värk lihtsalt mingi 5-7 mängu järjest pähe saanud, iga mäng saame decent enemy ja mingi täielikud lambipead tiimi. _________________ Mida hiljem saabub kiirabi, seda täpsem on diagnoos.
Mingi haige värk lihtsalt mingi 5-7 mängu järjest pähe saanud, iga mäng saame decent enemy ja mingi täielikud lambipead tiimi.
Vahel on nii, endal oli ligi 400 mängu ja tõmbas winrate 51% pealt 48 peale. Meele tegi suht härmiks, aga üritasin paremini mängida ja mitte kõike südamesse võtta ning nüüdseks on tagasi 50+ winrate. Swing oli umbes 50 mängu.
Mul oli peale 2 järjestikust 6 win streaki (vahel 1 kaotus) nagu tellitult järjest u. 8 kaotust. Ei usu, et mu skill nii järsku langes peale pikka võiduseeriat et järjest ühtegi mängu võita poleks suutnud; foorumites aga väidetakse et matchmaking on juhuslik ja ei panda kokku raskemate vastastega peale pikka win streaki. Ei tea küll mida sellest arvata, aga 52%+ pealt 49% peale tagasi kukkuda polnud ei motiveeriv ega arendav.
Nüüd hakkasin all randomit pelama ja sain tagasi ~51% juurde. Ikkagi imelik. _________________ BMW custom tuuning ja erilahendused, diagnostika, programmeerimine ja kodeerimine Tallinnas.
olgem ausad, et kui üksi mängid ja mingi mlg Go4DotA pro ei ole, siis see win/loss ratio jääb sinna 1 juurde. Ehk u 50% on võidud. Vahepeal tuleb järjest hea matchmaking ja mingi aeg ta jälle paneb puusse.
Kas siin enamvähem ok punte ka on, kes ühe pensionäri kampa võtaks?
või pean jätkama otsaesise vastu lauaserva veriseks peksmist, kuna umbkeelsed alt+f4 tegelased minu satsis alati on.
Kas siin enamvähem ok punte ka on, kes ühe pensionäri kampa võtaks?
või pean jätkama otsaesise vastu lauaserva veriseks peksmist, kuna umbkeelsed alt+f4 tegelased minu satsis alati on.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.