Reedel avalikustab https://dotabuff.com/ siis oma ratingu-süsteemi (DBR). Endal on sügavalt pohh sest mängin kas 5v5 scrime, doublemixe või pubbin sõpradega ja ratinguid pole kellegi skilli määramiseks tarvis. Redditi enamjaolt keskpärased mängijad on aga pääääris pahased.
Reedel avalikustab https://dotabuff.com/ siis oma ratingu-süsteemi (DBR). Endal on sügavalt pohh sest mängin kas 5v5 scrime, doublemixe või pubbin sõpradega ja ratinguid pole kellegi skilli määramiseks tarvis. Redditi enamjaolt keskpärased mängijad on aga pääääris pahased.
Ega ikka ei avalikusta küll
- 23 jaanuari patch:
Added a privacy setting in the UI so that players can specify whether they want to allow external 3rd party websites to be able to access their match history (defaulted to private).
- Dotabuffi twitter:
The intention of the poll was to gain public insight. We have not announced DBR details, but did/do not plan to release DBR as a public stat _________________ >50$ pokkeri bankroll
Tere, kas keegi saaks mulle dota 2 key jagada.
e-mail: tompanni@hot.ee , steam: sibulakoer.
Alles muidugi tegin steami, ei tea kas saab mulle kohe gifti vms saata.
kui mäng kunagi betast välja tuleb, siis statid nullitakse? On Dota2l ka miski ranking süsteem?
Valvel on oma enda peidetud MMR, millele mõni aeg tagasi oli võimalik ligi pääseda. Ma loodan, et ei resetita, sest praeguseks on välja kujunenud täitsa korralikud skill bracketid ja uuesti üles ronimine kulutaks aega ja närve.
Küsimus kui nüüd peale 25-dat eile sai esimest korda korraliku 5-kesi omadega voicecommiga tehtud mängu ja privacy setting oli disabled peale patchi (ei taibanud uurida kui alles praegu loen foorumit), kas nüüd seega viimased matchid on musta auku läinud ja võibolla hiljem Valve teeb oma statsi süsteemi mispeale nende viimaste machide saavutatud statsid lähevad ikka arvesse?
tee või tina, aga mina ei saa aru sellest süsteemist Loss/Win ... ma pole siiani näinud veel mängu, kus poleks olnud leaverit ja kiri "Its safe to leave this game" vms. Samas osad mängud loetakse kaotuseks, osad võiduks ja osad ei loetugi minuarust...
tee või tina, aga mina ei saa aru sellest süsteemist Loss/Win ... ma pole siiani näinud veel mängu, kus poleks olnud leaverit ja kiri "Its safe to leave this game" vms. Samas osad mängud loetakse kaotuseks, osad võiduks ja osad ei loetugi minuarust...
Kui on safe to leave siis mäng käib edasi ning vastavalt sellele kas teie meeskond võidab või vastased tuleb win/loss. Meil oli selline mäng, kus esimese 10 minutiga oli 20 killiga ees ning 1 vastane quitis. Tuli safe to leave ning terve mu meeskond lahkus ning sain tappa. Tuligi loss.
Kui on Safe to leave ja sa ei lahku, siis lähevad arvesse kõik statid mis tavamänguski. Kui aga lahkud, ei lähe midagi kirja peale Steami "Time played" mängule raisatud aeg. Ehk siis kasulikum on kindlas kaotusseisus safe to leave mängust lahkuda, kuna siis ei tohiks saada juurde loss'i.
Mäng on aga siiski veel betas ja 2 korda olen safe to leave mängust lahkudes saanud kirja abandoni (mida saab näha oma Dota profiili alt). Tegelikult peaks saama abandoni ainult esimene isik, kes mängust täielikult lahkub. _________________ BMW custom tuuning ja erilahendused, diagnostika, programmeerimine ja kodeerimine Tallinnas.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.