Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 201, 202, 203 ... 353, 354, 355  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
reints
HV Guru
reints

sõnum 12.02.2013 13:26:35 vasta tsitaadiga

Krt mulle saadeti ühe elekrtoonilise jublaka asemel mingi suveline käepael icon_evil.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 12.02.2013 13:55:10 vasta tsitaadiga

reints kirjutas:
Krt mulle saadeti ühe elekrtoonilise jublaka asemel mingi suveline käepael icon_evil.gif

Wtf?
Kysi raha tagasi, saada putsi.
Kui träkingut polnud, siis peaks asi lihtne olema

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
reints
HV Guru
reints

sõnum 12.02.2013 14:10:23 vasta tsitaadiga

Oli
Nüüd on juba vanal konto ka kinni icon_rolleyes.gif

tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 12.02.2013 14:14:03 vasta tsitaadiga

reints kirjutas:
Oli
raha võib ikka tagasi kysida paypalist või ebayst
tagasi üles
attrs
HV Guru
attrs

sõnum 12.02.2013 16:31:05 vasta tsitaadiga

UK-st täpselt nädalaga pakk käes. Kuna mahtus postkasti ei pidanud kuhugi järele ka ronima thumbs_up.gif
Kommentaarid: 418 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 368
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 12.02.2013 16:36:05 vasta tsitaadiga

attrs kirjutas:
UK-st täpselt nädalaga pakk käes. Kuna mahtus postkasti ei pidanud kuhugi järele ka ronima thumbs_up.gif

Peab vist homme postkontoris tiba häält tõstma, viimasel ajal ei viitsi postikana enam üldse pakke kohale tuua, viskab ainult lipiku postkasti, raibe...
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
bitCON
Aeg Maha 2n

sõnum 12.02.2013 17:09:10 vasta tsitaadiga

kas on lootust, et ebayst tellitud retseptiravim (2 näokreemi) jõuavad kohale ka kui tellida? varem oli see kasimüügiravim
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 12.02.2013 17:19:44 vasta tsitaadiga

Nitrub kirjutas:
kas on lootust, et ebayst tellitud retseptiravim (2 näokreemi) jõuavad kohale ka kui tellida? varem oli see kasimüügiravim

Kreemi näol ei tohiks probleemi tekkida, kui toll seda ei ava. Aga avamine on yldiselt selliste pisikeste pakikeste puhul väga ebatõenäoline, kui just pakile kreemi nimetus peale ei kirjutata või saatja just ravimi/apteegi nimeline ole

tagasi üles
strohher
HV veteran
strohher

sõnum 12.02.2013 17:51:54 vasta tsitaadiga

ewur kirjutas:
attrs kirjutas:

Peab vist homme postkontoris tiba häält tõstma, viimasel ajal ei viitsi postikana enam üldse pakke kohale tuua, viskab ainult lipiku postkasti, raibe...

Sul veab, et lipikugi saad, ma ei saa sedagi vahest. Mõni aeg tagasi oli postkastis lipik, peale kribatud punaselt kiire. Postkontoris selgus, et see juba 4-s teade, et kuna nii kaugelt, siis hoiavad kauem. Pakk oli kuu aega postkontoris olnud.

aivar1988
Kreisi kasutaja
aivar1988

sõnum 12.02.2013 18:55:04 vasta tsitaadiga

ewur kirjutas:
attrs kirjutas:

Miks ma nädalaga kätte sain oli tänu postikanale, kes suvatses alt fonolukust helistada, et ma alla kobiksin.
1. Vedas, et mul esmaspäev üldse vaba oli!
2. Pakk oleks vabalt postkasti mahtunud aga ma eeldan, et tal oli hirmsasti allkirja vaja.
Eelnevad kogemused näitavad, et kui nad oma keskuses juba paki ära näevad, et "liiga suur" siis nad ei võtagi seda minu meelest kaasa. Lipik ja kogu lugu. Oleneb muidugi postiljonist.
Muidu oleks kindel laks veel nädal otsa.

DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 13.02.2013 13:35:05 vasta tsitaadiga

Miks pakk mõnikord niikaua tuleb:
Spoiler Spoiler Spoiler

icon_razz1.gif
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
hobihall
Kreisi kasutaja

sõnum 13.02.2013 14:00:25 vasta tsitaadiga

DVDRW, seal oli ilmselt kellegi kõvaketas sees
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 13.02.2013 14:16:40 vasta tsitaadiga

hobihall kirjutas:
DVDRW, seal oli ilmselt kellegi kõvaketas sees

Pigem midagi silindri kujulist ja rasket, mis veereb alla ja paneb paki pöördesse icon_wink.gif

tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 13.02.2013 14:44:43 vasta tsitaadiga

Küsin siit abi, kuna ilmes mul mingi imelik probleem paypaliga maksmisel. Loodan et on õige koht icon_redface.gif

Nimelt soovisin ma osta MS punkte ning tegin tellimuse, kuid peale tellimust tehti kohe refund. Kirjas oli et max 2 koodi 24h (ma ostsin 4) jooksul ning raha tuleb tagasi mulle. Ma ostsin läbi paypali, et võtaks mu kaardilt raha. Nüüd seisab see bronnis ja juba 1 päev. Eile käisin pangas ka ja rääkisin et kas oleks võimalik vabastada, nad ütlesid et praegu nad ei saa miskit teha. Soovitasid oodata ja vaadata, kui ikka ei ole välja tulnud, siis tulge uuesti. PSN kaarti ostes läbi paypali tuli cancelled ja nüüd istub SEE ka mul bronnis juba 3 päeva.

Ning veel üks küssa: Kas see raha, mis tuli pangakontolt, tuleb tagasi pangakontole või kõik läheb paypali?

Mul 1 kord oli veel sihuke jama, aga siis sai Swedist mingi tädi läbi telefoni mul selle bronni katkestada. Mul on kirjad olemas nendest refundidest ja et canceldatud, kuigi paypalist ma ei lugenud, miks canceldati. Oli vaja osta PSN kaarti ja proovisin läbi neti, kus oli variandiks paypal.

viimati muutis Flacko 13.02.2013 14:51:13, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 199 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 166
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
erik111
HV Guru

sõnum 13.02.2013 14:50:12 vasta tsitaadiga

DVDRW kirjutas:
Miks pakk mõnikord niikaua tuleb:
Spoiler Spoiler Spoiler

icon_razz1.gif

Haha! thumbs_up.gif
Kommentaarid: 183 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 157
tagasi üles
reints
HV Guru
reints

sõnum 13.02.2013 16:10:41 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
reints kirjutas:
Oli
raha võib ikka tagasi kysida paypalist või ebayst

Kirjutasid et saada pakk tagasi ja kui siis vana vastab, et pakk on tal uuesti käes siis saab.
Ja ma arvan, et see saatmine on sama kallis kui see minu saamata jäänud vidin icon_rolleyes.gif

tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 13.02.2013 17:31:42 vasta tsitaadiga

Pohh see kas kallis või mitte. Oota 40p ja tee claim (kui pakki pole tulnud) 45p aega teha. thumbs_up.gif
Ja tee see isegi siis kui vana väidav 41 päeval, et uue saatis. Alati võid talle raha tagasi saata

tagasi üles
Väikemees
HV kasutaja
Väikemees

sõnum 13.02.2013 17:38:10 vasta tsitaadiga

Kui mu paki väärtus ei ületa seda 21,98 eurot, siis ma võin kohe minna maksumust tõendava dokumendiga postiasutusse ja paki ära võtta?
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 13.02.2013 17:45:43 vasta tsitaadiga

Väikemees kirjutas:
Kui mu paki väärtus ei ületa seda 21,98 eurot, siis ma võin kohe minna maksumust tõendava dokumendiga postiasutusse ja paki ära võtta?

Kui toll saadab kirja, siis pead ikka tolli pöörduma

tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 13.02.2013 18:59:28 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
reints kirjutas:

Wtf?
Kysi raha tagasi, saada <b>piixu</b>.
Kui träkingut polnud, siis peaks asi lihtne olema

Kui pakil oli tracking, siis oled abitu. Been there, done that. Savi, et return aadress pakil oli mitte-eksisteeriv, püüdsin seda ka paypali klienditoele seletada, kuid nemad, ei saada pakk tagasi ja kui tuleb uuesti tagasi, siis me usume sind.. Oleks rohkem raha raisanud. Nüüd tean ettevaatlikum olla.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Rajareits
HV Guru
Rajareits

sõnum 13.02.2013 22:23:07 vasta tsitaadiga

Tahaks osta Uruguaisse ühe fotoka, siit makstes.
On võimalik? Kuidas?
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 69
tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 14.02.2013 09:37:45 vasta tsitaadiga

Rajareits kirjutas:
On võimalik? Kuidas?
Kas nigeerlased on kõik juba saanud ja nüüd on vaja uruguailasi sul abistada? icon_lol.gif

(Lase kohalikul firmal endale arve saata ja tee pangaülekanne.)
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
anduke88
Kreisi kasutaja
anduke88

sõnum 14.02.2013 11:42:27 vasta tsitaadiga

Mul siin viimasel ajal tellimisel ka ebameeldivad kogemused (hiinast stuff). Ma ei tea, mis postiga on probleem, aga viimased pakid on kohale tulnud kahjustatuna ja üks asi tuli üldse nii, et ümbrik oli tühi. Väike asi oli. St, et postiljon tõi ümbriku koju postkasti ja see ümbrik oli täiesti tühi, mitte ühtegi asja sees ei olnud. AInult nurk oli natukene katki ja kõik. Keegi oli vahepeal asja välja kookinud. Krt tegelesin Eesti Postiga. See ikka suht mõttetu asutus. Nemad millegi eest üldse ei vastuta-ja lõpptulemus. Ise süüdi olen, et telliitud asi oli tavasaadetis, ise süüdi, et müüja kirjutas peale, mis tegelikult pakis sees on, ise süüdi, et postkast on lukustatud europostkast ja praktiliselt süüdistati ka selles, et äkki ma hoopis ise ära võtnud. Tule taevas appi. kopp.gif

Hetkel ka ootan UK-st tellitud träni, mis pidi 6-8 päevaga käes olema. Möödas juba 15 päeva icon_mad.gif icon_evil.gif Ja 2 erinevat asja kahelt erinevalt müüjalt....

On ka üks küsimus. Tahaks telefonile sebida orginaal lisavarustust. Müüakse firmapoes UK-s- jube hind-sealt ei taha. Müüakse hiinas mingeid suvakaid asju-sealt ei taha. Saksamaal ka ei ole. Ainus variant on USA. Seal OEM komplekt, sama nagu UK-s firmapoes. Komplektis kõik orginaaljubinad ja juhtmed, kinnitused jms olemas.
USA Hind: 24.99 + 12.99 shipping. Ehk siis ~ 18.65 EUR+ saatmine ~9,7 EUR. Paras pirakas pakk ka.
Küsimus, kas selline asi tuleb meile kohale, ilma et see kuskile tolli vms läheks? Mingeid lisamakse ei pea selle pealt maksma? Et kas see meie 22 eur on siis paki väärtus või väärtus ja saatmiskulu kokku?

Antud USA müüja pakile väiksemat hinda ka peale ei kruvi. Hiina müüjad on pannud, niiet mingi 100 eurised asjad on ikka läbi tulnud.
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 14.02.2013 12:00:01 vasta tsitaadiga

Isegi kui toll vahele võtab, siis see on kopikas, mis juurde maksad.
Korruta yleminev summa 1,2 ja lahuta yleminevast summast.
Tyr kui suur pakk see olla saab, kui tegemist mobla lisavarustusega? icon_lol.gif

tagasi üles
kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 14.02.2013 13:06:18 vasta tsitaadiga

millega te tavaliselt väiksemaid pakke välismaale saadate kui ebays ise müüte?
Kommentaarid: 114 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 102
tagasi üles
anduke88
Kreisi kasutaja
anduke88

sõnum 14.02.2013 13:49:25 vasta tsitaadiga

Nujah. Sellel summal kõik kokku * 1,2 jah? Siis polegi just kõige hullem.
Tegu on auto navi docki täiskomplektiga nutitelefonile. Päris eriline värk, ei ole mingi tavaline hiina suvakas hoidik.
Karp on mingi 0,5 kg raske, 20x15x10 cm vist ligikaudu. Usa paki jaoks liiga raske ja suur. Eriti veel juhul, kui seda kuskile karpi ei panna veel. Karbiga võib isegi läbi tolli tulla. Aga kui on toode orginaalpakis siis vist kukutakse küll kasseerima.

Pole just amazoni teema, aga:
Just uurisin ka Amazonis hindasid, no üldse ei saa aru, mis teema seal on. Valid UK omast välja, pea 40 naela (ulme hind) ja kus ma seal seda näen, palju mul saatmine juurde plekib? Kui korvi paned, siis ütleb paremal üleval, et "Your order qualifies for FREE Super Saver Delivery" ja tee checkout. Kas amazon paneb minu profiilis oleva riigi järgi ise kokku või ma pean kuskilt ise midagi valima / timmima jne et kuskil näha lõppsummat? Või kui teen antud asjale checkouti ära ega müüja pärast hiljem ei kontakteeru, et kuule, maksa nüüd saatmine eraldi juurde? Aa, ja teine asi, kust ma näen, kust kohast see müüja selle paki teele paneb? Pärast UK müüja, kuid pakk pannakse ikkagi USAst näiteks teele?

No sry, amazon ei mulle tuttav. Ebay lihtsam ja mugavam. Lisaks ebays ka otsing parem. icon_cool.gif
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
Karu7899
HV kasutaja

sõnum 14.02.2013 16:34:11 vasta tsitaadiga

Tere!
Tellisin grupiostuga ebayst 7 asja ja nüüd on kuu möödas aga pakki pole ikka kohale jõudnud, müüjal oksjonid ja konto kinni pandud ja oli ka väike vaidlemine ennem. Kas võib kahlustada, et müüja lihtsalt lasi mind üle? Kuidas ma saaksin selle dispute nii vormistada, et ma võidaksin selle?
tagasi üles
Chidori
HV Guru
Chidori

sõnum 14.02.2013 16:35:25 vasta tsitaadiga

anduke88 kirjutas:
Mul siin viimasel ajal tellimisel ka ebameeldivad kogemused (hiinast stuff). Ma ei tea, mis postiga on probleem, aga viimased pakid on kohale tulnud kahjustatuna ja üks asi tuli üldse nii, et ümbrik oli tühi.
Mul kolm pakki olnud avatud - sees asjad alati olemas olnud. Hiina toll avab ja vaatab neid.
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 99
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 14.02.2013 17:48:36 vasta tsitaadiga

anduke88 kirjutas:
Nujah. Sellel summal kõik kokku * 1,2 jah? Siis polegi just kõige hullem.
Tegu on auto navi docki täiskomplektiga nutitelefonile. Päris eriline värk, ei ole mingi tavaline hiina suvakas hoidik.
Karp on mingi 0,5 kg raske, 20x15x10 cm vist ligikaudu. Usa paki jaoks liiga raske ja suur. Eriti veel juhul, kui seda kuskile karpi ei panna veel. Karbiga võib isegi läbi tolli tulla. Aga kui on toode orginaalpakis siis vist kukutakse küll kasseerima.

Pole just amazoni teema, aga:
Just uurisin ka Amazonis hindasid, no üldse ei saa aru, mis teema seal on. Valid UK omast välja, pea 40 naela (ulme hind) ja kus ma seal seda näen, palju mul saatmine juurde plekib? Kui korvi paned, siis ütleb paremal üleval, et "Your order qualifies for FREE Super Saver Delivery" ja tee checkout. Kas amazon paneb minu profiilis oleva riigi järgi ise kokku või ma pean kuskilt ise midagi valima / timmima jne et kuskil näha lõppsummat? Või kui teen antud asjale checkouti ära ega müüja pärast hiljem ei kontakteeru, et kuule, maksa nüüd saatmine eraldi juurde? Aa, ja teine asi, kust ma näen, kust kohast see müüja selle paki teele paneb? Pärast UK müüja, kuid pakk pannakse ikkagi USAst näiteks teele?

No sry, amazon ei mulle tuttav. Ebay lihtsam ja mugavam. Lisaks ebays ka otsing parem. icon_cool.gif

Amazoni transport oli natuke alla 6€, kui pakk üle 1Kg, siis maksad veel juurde. Ebay puhul USA-st ostes loeb ka see, kas müüja firma või eraisik. Vastavalt sellele tolli/maksuvaba limiit suurem. Ja veelkord - USA-st (hind dollarites) ostes on väga kerge lõpphind (maksud juures) välja arvutada. Näiteks kui USA hind on 40 dollarit (firma müüb), siis sinu jaoks kujuneb lõpphinnaks 40 eurot ja sendid peale...
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 14.02.2013 18:45:14 vasta tsitaadiga

Chidori, mis see jaoks see Hiina toll neid pakke avab?
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
kfl
HV Guru

sõnum 14.02.2013 18:50:41 vasta tsitaadiga

ma olen juba novembrist tellinud 18650 akusi ...
esimene oli komplekt laadija 2 akut
seejärel dets lõpust u. 2 nädalaste vahedega ühekaupa
ükski pole kohale jõudnud
muu nänn liigub korralikult

selline tunne, et kuskil valgustatakse pakid läbi ja nopitakse akusi sisaldavad välja ...

krt. meil poes maksab 1 aku 8-10€, minu ~2$ kohale ei jõoa

ps. kui kellelgi vanu läpakaakusi, vaja elemente nende seest, äkki mõni veel korras ... 51oo741

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Chidori
HV Guru
Chidori

sõnum 14.02.2013 20:04:40 vasta tsitaadiga

KillFrenzy, Hea küsimus - otsitakse väärtesemeid või bioloogilisi relvi?
tagasi üles
2jalga
Kreisi kasutaja

sõnum 14.02.2013 20:27:22 vasta tsitaadiga

Kui kellelgi vaja paypalile raha osta või välismaalt midagi tellida siis andke teada.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
aivar1988
Kreisi kasutaja
aivar1988

sõnum 14.02.2013 21:18:26 vasta tsitaadiga

kfl kirjutas:
selline tunne, et kuskil valgustatakse pakid läbi ja nopitakse akusi sisaldavad välja ...

http://www.youtube.com/watch?v=eOshOXcSkDA
Kui selliseid tellisid kus mingi kahtlane pulber sees siis ilmselt ei laseks ka mina neid tollist läbi icon_lol.gif

The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 14.02.2013 21:23:40 vasta tsitaadiga

Ostad neid akusid, küsid refundi. Võtad jahu neist välja - tasuta jahu.
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 14.02.2013 21:24:05 vasta tsitaadiga

Chidori, enamasti peaks nagu impordi maa toll uurima mis pakis on. On kohe mingi märge peal et hiinas lahti tehtud?
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
Chidori
HV Guru
Chidori

sõnum 14.02.2013 21:36:58 vasta tsitaadiga

KillFrenzy, üks oli imho tollisildiga kokku kleebitud, aga muidu nad suht lambiteibiga kokku tõmmatud ja paar müüjat om mulle seda maininud kah, et tollis hoiavad neid + ühe paki trackinguga oli näha, et pakk oli 8 päeva Hiina tollis enne kui ta üldse Euroopateele minema hakkas icon_smile.gif

Euroopas on kombeks kasutada mingeid silte ja kleebiseid, mis näitavad kus pakk avatud on. Eestis olen näinud lausa analoogset: "Avatud tolliterminalis D"
Võibolla oled näinud DPD parandusteipi - suht sarnane.
tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 15.02.2013 09:06:30 vasta tsitaadiga

Odavam on ebayst uus läpaka aku osta ja laiali lammutada. Mul tuli kohale küll.
Need 4000mah on mõttetud. Vaata suurt testi siit.

Mõnikord läheb kauem:
10. jaan pandi posti ja eile kohal. Link
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
reints
HV Guru
reints

sõnum 15.02.2013 10:03:29 vasta tsitaadiga

Akud on mul ka kohale tulnud icon_cool.gif
tagasi üles
renekas
HV kasutaja
renekas

sõnum 15.02.2013 14:07:35 vasta tsitaadiga

anduke.. Muidu see on tavaline teema, et suur osa UK müüjatest müüvad seda sama kaupa mis tuleb tegelikult hiinast.
Ka amazonis on nii et kus firma väidab et on UK põhine kuid asjad shipitakse hiinast.
Nii või teisiti, nagu me teame kõik siin maailmas valmib hiinas, nii et eriti vahet pole. Lihtsalt usaldusväärne müüja tuleb leida.
Ebays ostes tasub alati ikka feedback üle vaadata enne ostmist, kõik pole rumalad ameeriklased kes asjale pihta ei saa, mõni üksik negative feedback võib juba müüja reeta.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Karu7899
HV kasutaja

sõnum 15.02.2013 14:36:02 vasta tsitaadiga

Karu7899 kirjutas:
Tere!
Tellisin grupiostuga ebayst 7 asja ja nüüd on kuu möödas aga pakki pole ikka kohale jõudnud, müüjal oksjonid ja konto kinni pandud ja oli ka väike vaidlemine ennem. Kas võib kahlustada, et müüja lihtsalt lasi mind üle? Kuidas ma saaksin selle dispute nii vormistada, et ma võidaksin selle?
tagasi üles
Chidori
HV Guru
Chidori

sõnum 15.02.2013 15:09:56 vasta tsitaadiga

Karu7899, kui mingi vaidlus oli PS ebay sõnumite kaudu, siis ostuhistory alt peaks saama teha dispute sellele ostule. Soovitan lugeda ebay tingimused läbi ja ka Buyers protection teema kui ostsid eBay.com alt.
tagasi üles
aivar1988
Kreisi kasutaja
aivar1988

sõnum 15.02.2013 15:18:29 vasta tsitaadiga

Jalgrattale esituld oskab ehk keegi soovitada. Mitte, et ratta foorumites sellest vähe oleks juttu aga noh saate aru küll... küsija suu pihta vist veel ei lööda ja äkki keegi puht juhuslikult just tellis kuskilt ja oskab soovitada mõnd mudelit ja ebay müüjat.
Kindlasti fookusega ja arvan, et võiks selle 18650 akuga toimida. Valik on metsik.

pepsy
HV kasutaja
pepsy

sõnum 15.02.2013 15:58:18 vasta tsitaadiga

Ilmselt juba läbikäidud postitus kusagil siin teemas, aga kuna ei plaani 300+ lk läbi lugeda siis:

Kas saab, ja kui saab, siis kuidas teha paypal-ga ülekanne USA eraisiku pangakontole?

Seal on küll mingi e-maili teema, et saadad sellele isikule meili, et teda ootab mingi summa, et tehku aga paypali konto ja kandku enda panga arvele. Kuid see ei ole päris see mida ma otsin.
(guugeldasin ka aga ei leidnud mõistlikku vastust)

Kui paypaliga ei saa, siis mis oleks mõni muu lahendus?
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 62
tagasi üles
Rajareits
HV Guru
Rajareits

sõnum 15.02.2013 16:05:11 vasta tsitaadiga

Mnator kirjutas:
Rajareits kirjutas:
On võimalik? Kuidas?
Kas nigeerlased on kõik juba saanud ja nüüd on vaja uruguailasi sul abistada? icon_lol.gif

Õde Uruguais.. icon_smile.gif
eBayst ostaks. Ülekanne maksab ju?

St küsimus pigem niipidi, et kas PayPaliga saab osta asja nii, et asi ise postitataks teise riiki? Vanasti ei saanud, kuidas nüüd?
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 69
tagasi üles
kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 15.02.2013 17:46:24 vasta tsitaadiga

Rajareits kirjutas:
Mnator kirjutas:
Rajareits kirjutas:
On võimalik? Kuidas?

St küsimus pigem niipidi, et kas PayPaliga saab osta asja nii, et asi ise postitataks teise riiki? Vanasti ei saanud, kuidas nüüd?

proovi müüjaga lihtsalt kokku leppida, et saadaks mujale kui paypali kaudu tulnud adre.
Kommentaarid: 114 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 102
tagasi üles
Clover
HV veteran
Clover

sõnum 15.02.2013 22:41:13 vasta tsitaadiga

Jaapanis postitatud 24.01, üleeile siis sain kirja postkasti, et võin järgi tulla. Eelmine kord oli nädalaga, niiet seekord piinlesin kaua, samas sellist ajakulu kõige odavam postitusviis lubaski.
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 103
tagasi üles
liiv
HV Guru
liiv

sõnum 15.02.2013 23:26:06 vasta tsitaadiga

kaspar00 kirjutas:
millega te tavaliselt väiksemaid pakke välismaale saadate kui ebays ise müüte?

Eesti post on kõige odavam ja kiirem, kindlasti saada tähitult ja jäta postiasutuse tsekk (või kviitung) alles. Kui kaup teel kaotsi läheb siis paypal tahab näha tõestust, et paki ikka saatsid, muidu võtab labaselt sul summa miinusesse ostja esimese kaebuse peale. Pealegi on tähitud post kindluistatud. Ma saatsin kord Lõuna-Koreasse eBays müüdud kauba, ostja sai lõhutud kauba ja kindlustus maksis kinni

kfl kirjutas:
esimene oli komplekt laadija 2 akut
seejärel dets lõpust u. 2 nädalaste vahedega ühekaupa
ükski pole kohale jõudnud
muu nänn liigub korralikult

ps. kui kellelgi vanu läpakaakusi, vaja elemente nende seest, äkki mõni veel korras ... 51oo741

Sul on õigus. Akud on selline kaup mille peale iga maa tollil läheb punane häirelambike tööle. Nimelt akud on üks salakauba saatmise viise. Näiteks kokaiini ja heroiini on saadetud aku terllidega
Kommentaarid: 627 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 6 :: 517
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 16.02.2013 21:26:27 vasta tsitaadiga

Rajareits kirjutas:
Mnator kirjutas:
Rajareits kirjutas:
On võimalik? Kuidas?

Milles probleem? Lisa uus aadress ja lase sinna saata. Enne vaata, et sinna ikka saadetakse ka.

aivar1988
Kreisi kasutaja
aivar1988

sõnum 16.02.2013 21:41:22 vasta tsitaadiga

icon_lol.gif Oli see siis ikka jahu mis seal videos välja pudenes või läks miski sassi
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 201, 202, 203 ... 353, 354, 355  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.