|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
reints
HV Guru

|
12.02.2013 13:26:35
|
|
|
Krt mulle saadeti ühe elekrtoonilise jublaka asemel mingi suveline käepael
_________________ Töö tegi ahvist inimese
Äkki teeb sinust ka  |
|
| Kommentaarid: 221 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
203 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
12.02.2013 13:55:10
|
|
|
| reints kirjutas: |
Krt mulle saadeti ühe elekrtoonilise jublaka asemel mingi suveline käepael  |
Wtf?
Kysi raha tagasi, saada putsi.
Kui träkingut polnud, siis peaks asi lihtne olema
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
reints
HV Guru

|
12.02.2013 14:10:23
|
|
|
Oli
Nüüd on juba vanal konto ka kinni
Äkki teeb sinust ka  |
|
   |
203 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
12.02.2013 14:14:03
|
|
|
Oli
Nüüd on juba vanal konto ka kinni  |
raha võib ikka tagasi kysida paypalist või ebayst
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
attrs
HV Guru

|
12.02.2013 16:31:05
|
|
|
UK-st täpselt nädalaga pakk käes. Kuna mahtus postkasti ei pidanud kuhugi järele ka ronima
|
|
| Kommentaarid: 418 loe/lisa |
   |
368 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
12.02.2013 16:36:05
|
|
|
| attrs kirjutas: |
UK-st täpselt nädalaga pakk käes. Kuna mahtus postkasti ei pidanud kuhugi järele ka ronima  |
Peab vist homme postkontoris tiba häält tõstma, viimasel ajal ei viitsi postikana enam üldse pakke kohale tuua, viskab ainult lipiku postkasti, raibe...
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bitCON
Aeg Maha 2n
|
12.02.2013 17:09:10
|
|
|
| kas on lootust, et ebayst tellitud retseptiravim (2 näokreemi) jõuavad kohale ka kui tellida? varem oli see kasimüügiravim
|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
12.02.2013 17:19:44
|
|
|
| Nitrub kirjutas: |
| kas on lootust, et ebayst tellitud retseptiravim (2 näokreemi) jõuavad kohale ka kui tellida? varem oli see kasimüügiravim |
Kreemi näol ei tohiks probleemi tekkida, kui toll seda ei ava. Aga avamine on yldiselt selliste pisikeste pakikeste puhul väga ebatõenäoline, kui just pakile kreemi nimetus peale ei kirjutata või saatja just ravimi/apteegi nimeline ole
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
strohher
HV veteran

|
12.02.2013 17:51:54
|
|
|
| ewur kirjutas: |
UK-st täpselt nädalaga pakk käes. Kuna mahtus postkasti ei pidanud kuhugi järele ka ronima  |
Peab vist homme postkontoris tiba häält tõstma, viimasel ajal ei viitsi postikana enam üldse pakke kohale tuua, viskab ainult lipiku postkasti, raibe... |
Sul veab, et lipikugi saad, ma ei saa sedagi vahest. Mõni aeg tagasi oli postkastis lipik, peale kribatud punaselt kiire. Postkontoris selgus, et see juba 4-s teade, et kuna nii kaugelt, siis hoiavad kauem. Pakk oli kuu aega postkontoris olnud.
_________________ Tunguusia tundraahv |
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aivar1988
Kreisi kasutaja

|
12.02.2013 18:55:04
|
|
|
| ewur kirjutas: |
Peab vist homme postkontoris tiba häält tõstma, viimasel ajal ei viitsi postikana enam üldse pakke kohale tuua, viskab ainult lipiku postkasti, raibe... |
Miks ma nädalaga kätte sain oli tänu postikanale, kes suvatses alt fonolukust helistada, et ma alla kobiksin.
1. Vedas, et mul esmaspäev üldse vaba oli!
2. Pakk oleks vabalt postkasti mahtunud aga ma eeldan, et tal oli hirmsasti allkirja vaja.
Eelnevad kogemused näitavad, et kui nad oma keskuses juba paki ära näevad, et "liiga suur" siis nad ei võtagi seda minu meelest kaasa. Lipik ja kogu lugu. Oleneb muidugi postiljonist.
Muidu oleks kindel laks veel nädal otsa.
_________________ Battlelog: Aivar1988 |
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
13.02.2013 13:35:05
|
|
|
Miks pakk mõnikord niikaua tuleb:
Spoiler 
|
|
| Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hobihall
Kreisi kasutaja
|
13.02.2013 14:00:25
|
|
|
| DVDRW, seal oli ilmselt kellegi kõvaketas sees
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
13.02.2013 14:16:40
|
|
|
| hobihall kirjutas: |
| DVDRW, seal oli ilmselt kellegi kõvaketas sees |
Pigem midagi silindri kujulist ja rasket, mis veereb alla ja paneb paki pöördesse
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
13.02.2013 14:44:43
|
|
|
Küsin siit abi, kuna ilmes mul mingi imelik probleem paypaliga maksmisel. Loodan et on õige koht
Nimelt soovisin ma osta MS punkte ning tegin tellimuse, kuid peale tellimust tehti kohe refund. Kirjas oli et max 2 koodi 24h (ma ostsin 4) jooksul ning raha tuleb tagasi mulle. Ma ostsin läbi paypali, et võtaks mu kaardilt raha. Nüüd seisab see bronnis ja juba 1 päev. Eile käisin pangas ka ja rääkisin et kas oleks võimalik vabastada, nad ütlesid et praegu nad ei saa miskit teha. Soovitasid oodata ja vaadata, kui ikka ei ole välja tulnud, siis tulge uuesti. PSN kaarti ostes läbi paypali tuli cancelled ja nüüd istub SEE ka mul bronnis juba 3 päeva.
Ning veel üks küssa: Kas see raha, mis tuli pangakontolt, tuleb tagasi pangakontole või kõik läheb paypali?
Mul 1 kord oli veel sihuke jama, aga siis sai Swedist mingi tädi läbi telefoni mul selle bronni katkestada. Mul on kirjad olemas nendest refundidest ja et canceldatud, kuigi paypalist ma ei lugenud, miks canceldati. Oli vaja osta PSN kaarti ja proovisin läbi neti, kus oli variandiks paypal.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
viimati muutis Flacko 13.02.2013 14:51:13, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erik111
HV Guru
|
13.02.2013 14:50:12
|
|
|
| DVDRW kirjutas: |
Miks pakk mõnikord niikaua tuleb:
Spoiler 
 |
Haha!
|
|
| Kommentaarid: 183 loe/lisa |
   |
2 :: |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
reints
HV Guru

|
13.02.2013 16:10:41
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
Oli
Nüüd on juba vanal konto ka kinni  |
raha võib ikka tagasi kysida paypalist või ebayst |
Kirjutasid et saada pakk tagasi ja kui siis vana vastab, et pakk on tal uuesti käes siis saab.
Ja ma arvan, et see saatmine on sama kallis kui see minu saamata jäänud vidin
Äkki teeb sinust ka  |
|
   |
203 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
13.02.2013 17:31:42
|
|
|
Pohh see kas kallis või mitte. Oota 40p ja tee claim (kui pakki pole tulnud) 45p aega teha.
Ja tee see isegi siis kui vana väidav 41 päeval, et uue saatis. Alati võid talle raha tagasi saata
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Väikemees
HV kasutaja

|
13.02.2013 17:38:10
|
|
|
| Kui mu paki väärtus ei ületa seda 21,98 eurot, siis ma võin kohe minna maksumust tõendava dokumendiga postiasutusse ja paki ära võtta?
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
13.02.2013 17:45:43
|
|
|
| Väikemees kirjutas: |
| Kui mu paki väärtus ei ületa seda 21,98 eurot, siis ma võin kohe minna maksumust tõendava dokumendiga postiasutusse ja paki ära võtta? |
Kui toll saadab kirja, siis pead ikka tolli pöörduma
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
13.02.2013 18:59:28
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
Krt mulle saadeti ühe elekrtoonilise jublaka asemel mingi suveline käepael  |
Wtf?
Kysi raha tagasi, saada <b>piixu</b>.
Kui träkingut polnud, siis peaks asi lihtne olema |
Kui pakil oli tracking, siis oled abitu. Been there, done that. Savi, et return aadress pakil oli mitte-eksisteeriv, püüdsin seda ka paypali klienditoele seletada, kuid nemad, ei saada pakk tagasi ja kui tuleb uuesti tagasi, siis me usume sind.. Oleks rohkem raha raisanud. Nüüd tean ettevaatlikum olla.
|
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rajareits
HV Guru

|
13.02.2013 22:23:07
|
|
|
Tahaks osta Uruguaisse ühe fotoka, siit makstes.
On võimalik? Kuidas?
|
|
| Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
1 :: |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
14.02.2013 09:37:45
|
|
|
| Rajareits kirjutas: |
On võimalik? Kuidas? |
Kas nigeerlased on kõik juba saanud ja nüüd on vaja uruguailasi sul abistada?
(Lase kohalikul firmal endale arve saata ja tee pangaülekanne.)
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
anduke88
Kreisi kasutaja

|
14.02.2013 11:42:27
|
|
|
Mul siin viimasel ajal tellimisel ka ebameeldivad kogemused (hiinast stuff). Ma ei tea, mis postiga on probleem, aga viimased pakid on kohale tulnud kahjustatuna ja üks asi tuli üldse nii, et ümbrik oli tühi. Väike asi oli. St, et postiljon tõi ümbriku koju postkasti ja see ümbrik oli täiesti tühi, mitte ühtegi asja sees ei olnud. AInult nurk oli natukene katki ja kõik. Keegi oli vahepeal asja välja kookinud. Krt tegelesin Eesti Postiga. See ikka suht mõttetu asutus. Nemad millegi eest üldse ei vastuta-ja lõpptulemus. Ise süüdi olen, et telliitud asi oli tavasaadetis, ise süüdi, et müüja kirjutas peale, mis tegelikult pakis sees on, ise süüdi, et postkast on lukustatud europostkast ja praktiliselt süüdistati ka selles, et äkki ma hoopis ise ära võtnud. Tule taevas appi.
Hetkel ka ootan UK-st tellitud träni, mis pidi 6-8 päevaga käes olema. Möödas juba 15 päeva Ja 2 erinevat asja kahelt erinevalt müüjalt....
On ka üks küsimus. Tahaks telefonile sebida orginaal lisavarustust. Müüakse firmapoes UK-s- jube hind-sealt ei taha. Müüakse hiinas mingeid suvakaid asju-sealt ei taha. Saksamaal ka ei ole. Ainus variant on USA. Seal OEM komplekt, sama nagu UK-s firmapoes. Komplektis kõik orginaaljubinad ja juhtmed, kinnitused jms olemas.
USA Hind: 24.99 + 12.99 shipping. Ehk siis ~ 18.65 EUR+ saatmine ~9,7 EUR. Paras pirakas pakk ka.
Küsimus, kas selline asi tuleb meile kohale, ilma et see kuskile tolli vms läheks? Mingeid lisamakse ei pea selle pealt maksma? Et kas see meie 22 eur on siis paki väärtus või väärtus ja saatmiskulu kokku?
Antud USA müüja pakile väiksemat hinda ka peale ei kruvi. Hiina müüjad on pannud, niiet mingi 100 eurised asjad on ikka läbi tulnud.
|
|
| Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
14.02.2013 12:00:01
|
|
|
Isegi kui toll vahele võtab, siis see on kopikas, mis juurde maksad.
Korruta yleminev summa 1,2 ja lahuta yleminevast summast.
Tyr kui suur pakk see olla saab, kui tegemist mobla lisavarustusega?
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kaspar00
HV Guru

|
14.02.2013 13:06:18
|
|
|
| millega te tavaliselt väiksemaid pakke välismaale saadate kui ebays ise müüte?
|
|
| Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
3 :: |
102 |
|
| tagasi üles |
|
 |
anduke88
Kreisi kasutaja

|
14.02.2013 13:49:25
|
|
|
Nujah. Sellel summal kõik kokku * 1,2 jah? Siis polegi just kõige hullem.
Tegu on auto navi docki täiskomplektiga nutitelefonile. Päris eriline värk, ei ole mingi tavaline hiina suvakas hoidik.
Karp on mingi 0,5 kg raske, 20x15x10 cm vist ligikaudu. Usa paki jaoks liiga raske ja suur. Eriti veel juhul, kui seda kuskile karpi ei panna veel. Karbiga võib isegi läbi tolli tulla. Aga kui on toode orginaalpakis siis vist kukutakse küll kasseerima.
Pole just amazoni teema, aga:
Just uurisin ka Amazonis hindasid, no üldse ei saa aru, mis teema seal on. Valid UK omast välja, pea 40 naela (ulme hind) ja kus ma seal seda näen, palju mul saatmine juurde plekib? Kui korvi paned, siis ütleb paremal üleval, et "Your order qualifies for FREE Super Saver Delivery" ja tee checkout. Kas amazon paneb minu profiilis oleva riigi järgi ise kokku või ma pean kuskilt ise midagi valima / timmima jne et kuskil näha lõppsummat? Või kui teen antud asjale checkouti ära ega müüja pärast hiljem ei kontakteeru, et kuule, maksa nüüd saatmine eraldi juurde? Aa, ja teine asi, kust ma näen, kust kohast see müüja selle paki teele paneb? Pärast UK müüja, kuid pakk pannakse ikkagi USAst näiteks teele?
No sry, amazon ei mulle tuttav. Ebay lihtsam ja mugavam. Lisaks ebays ka otsing parem.
|
|
| Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Karu7899
HV kasutaja
|
14.02.2013 16:34:11
|
|
|
Tere!
Tellisin grupiostuga ebayst 7 asja ja nüüd on kuu möödas aga pakki pole ikka kohale jõudnud, müüjal oksjonid ja konto kinni pandud ja oli ka väike vaidlemine ennem. Kas võib kahlustada, et müüja lihtsalt lasi mind üle? Kuidas ma saaksin selle dispute nii vormistada, et ma võidaksin selle?
|
|
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
14.02.2013 16:35:25
|
|
|
| anduke88 kirjutas: |
| Mul siin viimasel ajal tellimisel ka ebameeldivad kogemused (hiinast stuff). Ma ei tea, mis postiga on probleem, aga viimased pakid on kohale tulnud kahjustatuna ja üks asi tuli üldse nii, et ümbrik oli tühi. |
Mul kolm pakki olnud avatud - sees asjad alati olemas olnud. Hiina toll avab ja vaatab neid.
|
|
| Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
99 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
14.02.2013 17:48:36
|
|
|
| anduke88 kirjutas: |
Nujah. Sellel summal kõik kokku * 1,2 jah? Siis polegi just kõige hullem.
Tegu on auto navi docki täiskomplektiga nutitelefonile. Päris eriline värk, ei ole mingi tavaline hiina suvakas hoidik.
Karp on mingi 0,5 kg raske, 20x15x10 cm vist ligikaudu. Usa paki jaoks liiga raske ja suur. Eriti veel juhul, kui seda kuskile karpi ei panna veel. Karbiga võib isegi läbi tolli tulla. Aga kui on toode orginaalpakis siis vist kukutakse küll kasseerima.
Pole just amazoni teema, aga:
Just uurisin ka Amazonis hindasid, no üldse ei saa aru, mis teema seal on. Valid UK omast välja, pea 40 naela (ulme hind) ja kus ma seal seda näen, palju mul saatmine juurde plekib? Kui korvi paned, siis ütleb paremal üleval, et "Your order qualifies for FREE Super Saver Delivery" ja tee checkout. Kas amazon paneb minu profiilis oleva riigi järgi ise kokku või ma pean kuskilt ise midagi valima / timmima jne et kuskil näha lõppsummat? Või kui teen antud asjale checkouti ära ega müüja pärast hiljem ei kontakteeru, et kuule, maksa nüüd saatmine eraldi juurde? Aa, ja teine asi, kust ma näen, kust kohast see müüja selle paki teele paneb? Pärast UK müüja, kuid pakk pannakse ikkagi USAst näiteks teele?
No sry, amazon ei mulle tuttav. Ebay lihtsam ja mugavam. Lisaks ebays ka otsing parem.  |
Amazoni transport oli natuke alla 6€, kui pakk üle 1Kg, siis maksad veel juurde. Ebay puhul USA-st ostes loeb ka see, kas müüja firma või eraisik. Vastavalt sellele tolli/maksuvaba limiit suurem. Ja veelkord - USA-st (hind dollarites) ostes on väga kerge lõpphind (maksud juures) välja arvutada. Näiteks kui USA hind on 40 dollarit (firma müüb), siis sinu jaoks kujuneb lõpphinnaks 40 eurot ja sendid peale...
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
14.02.2013 18:45:14
|
|
|
| Chidori, mis see jaoks see Hiina toll neid pakke avab?
|
|
| Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kfl
HV Guru
|
14.02.2013 18:50:41
|
|
|
ma olen juba novembrist tellinud 18650 akusi ...
esimene oli komplekt laadija 2 akut
seejärel dets lõpust u. 2 nädalaste vahedega ühekaupa
ükski pole kohale jõudnud
muu nänn liigub korralikult
selline tunne, et kuskil valgustatakse pakid läbi ja nopitakse akusi sisaldavad välja ...
krt. meil poes maksab 1 aku 8-10€, minu ~2$ kohale ei jõoa
ps. kui kellelgi vanu läpakaakusi, vaja elemente nende seest, äkki mõni veel korras ... 51oo741
_________________ Müügis: YARIS! ja FOCUS Tel: 1214*5100741*100 |
|
| Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
107 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
14.02.2013 20:04:40
|
|
|
| KillFrenzy, Hea küsimus - otsitakse väärtesemeid või bioloogilisi relvi?
|
|
   |
99 |
|
| tagasi üles |
|
 |
2jalga
Kreisi kasutaja
|
14.02.2013 20:27:22
|
|
|
| Kui kellelgi vaja paypalile raha osta või välismaalt midagi tellida siis andke teada.
|
|
| Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
74 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aivar1988
Kreisi kasutaja

|
14.02.2013 21:18:26
|
|
|
| kfl kirjutas: |
selline tunne, et kuskil valgustatakse pakid läbi ja nopitakse akusi sisaldavad välja ...
|
http://www.youtube.com/watch?v=eOshOXcSkDA
Kui selliseid tellisid kus mingi kahtlane pulber sees siis ilmselt ei laseks ka mina neid tollist läbi
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
14.02.2013 21:23:40
|
|
|
Ostad neid akusid, küsid refundi. Võtad jahu neist välja - tasuta jahu.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
| Kommentaarid: 360 loe/lisa |
   |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
14.02.2013 21:24:05
|
|
|
| Chidori, enamasti peaks nagu impordi maa toll uurima mis pakis on. On kohe mingi märge peal et hiinas lahti tehtud?
|
|
| Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
14.02.2013 21:36:58
|
|
|
KillFrenzy, üks oli imho tollisildiga kokku kleebitud, aga muidu nad suht lambiteibiga kokku tõmmatud ja paar müüjat om mulle seda maininud kah, et tollis hoiavad neid + ühe paki trackinguga oli näha, et pakk oli 8 päeva Hiina tollis enne kui ta üldse Euroopateele minema hakkas
Euroopas on kombeks kasutada mingeid silte ja kleebiseid, mis näitavad kus pakk avatud on. Eestis olen näinud lausa analoogset: "Avatud tolliterminalis D"
Võibolla oled näinud DPD parandusteipi - suht sarnane.
|
|
   |
99 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
15.02.2013 09:06:30
|
|
|
Odavam on ebayst uus läpaka aku osta ja laiali lammutada. Mul tuli kohale küll.
Need 4000mah on mõttetud. Vaata suurt testi siit.
Mõnikord läheb kauem:
10. jaan pandi posti ja eile kohal. Link
|
|
| Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
reints
HV Guru

|
15.02.2013 10:03:29
|
|
|
Akud on mul ka kohale tulnud
Äkki teeb sinust ka  |
|
   |
203 |
|
| tagasi üles |
|
 |
renekas
HV kasutaja

|
15.02.2013 14:07:35
|
|
|
anduke.. Muidu see on tavaline teema, et suur osa UK müüjatest müüvad seda sama kaupa mis tuleb tegelikult hiinast.
Ka amazonis on nii et kus firma väidab et on UK põhine kuid asjad shipitakse hiinast.
Nii või teisiti, nagu me teame kõik siin maailmas valmib hiinas, nii et eriti vahet pole. Lihtsalt usaldusväärne müüja tuleb leida.
Ebays ostes tasub alati ikka feedback üle vaadata enne ostmist, kõik pole rumalad ameeriklased kes asjale pihta ei saa, mõni üksik negative feedback võib juba müüja reeta.
|
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Karu7899
HV kasutaja
|
15.02.2013 14:36:02
|
|
|
| Karu7899 kirjutas: |
Tere!
Tellisin grupiostuga ebayst 7 asja ja nüüd on kuu möödas aga pakki pole ikka kohale jõudnud, müüjal oksjonid ja konto kinni pandud ja oli ka väike vaidlemine ennem. Kas võib kahlustada, et müüja lihtsalt lasi mind üle? Kuidas ma saaksin selle dispute nii vormistada, et ma võidaksin selle? |
|
|
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
15.02.2013 15:09:56
|
|
|
| Karu7899, kui mingi vaidlus oli PS ebay sõnumite kaudu, siis ostuhistory alt peaks saama teha dispute sellele ostule. Soovitan lugeda ebay tingimused läbi ja ka Buyers protection teema kui ostsid eBay.com alt.
|
|
   |
99 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aivar1988
Kreisi kasutaja

|
15.02.2013 15:18:29
|
|
|
Jalgrattale esituld oskab ehk keegi soovitada. Mitte, et ratta foorumites sellest vähe oleks juttu aga noh saate aru küll... küsija suu pihta vist veel ei lööda ja äkki keegi puht juhuslikult just tellis kuskilt ja oskab soovitada mõnd mudelit ja ebay müüjat.
Kindlasti fookusega ja arvan, et võiks selle 18650 akuga toimida. Valik on metsik.
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pepsy
HV kasutaja

|
15.02.2013 15:58:18
|
|
|
Ilmselt juba läbikäidud postitus kusagil siin teemas, aga kuna ei plaani 300+ lk läbi lugeda siis:
Kas saab, ja kui saab, siis kuidas teha paypal-ga ülekanne USA eraisiku pangakontole?
Seal on küll mingi e-maili teema, et saadad sellele isikule meili, et teda ootab mingi summa, et tehku aga paypali konto ja kandku enda panga arvele. Kuid see ei ole päris see mida ma otsin.
(guugeldasin ka aga ei leidnud mõistlikku vastust)
Kui paypaliga ei saa, siis mis oleks mõni muu lahendus?
|
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
62 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rajareits
HV Guru

|
15.02.2013 16:05:11
|
|
|
| Mnator kirjutas: |
On võimalik? Kuidas? |
(Lase kohalikul firmal endale arve saata ja tee pangaülekanne.) |
Õde Uruguais..
eBayst ostaks. Ülekanne maksab ju?
St küsimus pigem niipidi, et kas PayPaliga saab osta asja nii, et asi ise postitataks teise riiki? Vanasti ei saanud, kuidas nüüd?
|
|
| Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kaspar00
HV Guru

|
15.02.2013 17:46:24
|
|
|
On võimalik? Kuidas? |
Õde Uruguais..
St küsimus pigem niipidi, et kas PayPaliga saab osta asja nii, et asi ise postitataks teise riiki? Vanasti ei saanud, kuidas nüüd? |
proovi müüjaga lihtsalt kokku leppida, et saadaks mujale kui paypali kaudu tulnud adre.
|
|
| Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
3 :: |
102 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
15.02.2013 22:41:13
|
|
|
| Jaapanis postitatud 24.01, üleeile siis sain kirja postkasti, et võin järgi tulla. Eelmine kord oli nädalaga, niiet seekord piinlesin kaua, samas sellist ajakulu kõige odavam postitusviis lubaski.
|
|
| Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
103 |
|
| tagasi üles |
|
 |
liiv
HV Guru

|
15.02.2013 23:26:06
|
|
|
| kaspar00 kirjutas: |
| millega te tavaliselt väiksemaid pakke välismaale saadate kui ebays ise müüte? |
Eesti post on kõige odavam ja kiirem, kindlasti saada tähitult ja jäta postiasutuse tsekk (või kviitung) alles. Kui kaup teel kaotsi läheb siis paypal tahab näha tõestust, et paki ikka saatsid, muidu võtab labaselt sul summa miinusesse ostja esimese kaebuse peale. Pealegi on tähitud post kindluistatud. Ma saatsin kord Lõuna-Koreasse eBays müüdud kauba, ostja sai lõhutud kauba ja kindlustus maksis kinni
| kfl kirjutas: |
esimene oli komplekt laadija 2 akut
seejärel dets lõpust u. 2 nädalaste vahedega ühekaupa
ükski pole kohale jõudnud
muu nänn liigub korralikult
ps. kui kellelgi vanu läpakaakusi, vaja elemente nende seest, äkki mõni veel korras ... 51oo741 |
Sul on õigus. Akud on selline kaup mille peale iga maa tollil läheb punane häirelambike tööle. Nimelt akud on üks salakauba saatmise viise. Näiteks kokaiini ja heroiini on saadetud aku terllidega
|
|
| Kommentaarid: 627 loe/lisa |
   |
9 :: |
6 :: |
517 |
|
| tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
16.02.2013 21:26:27
|
|
|
On võimalik? Kuidas? |
Õde Uruguais..
St küsimus pigem niipidi, et kas PayPaliga saab osta asja nii, et asi ise postitataks teise riiki? Vanasti ei saanud, kuidas nüüd? |
Milles probleem? Lisa uus aadress ja lase sinna saata. Enne vaata, et sinna ikka saadetakse ka.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
| Kommentaarid: 360 loe/lisa |
   |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |