Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Telerite üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 464, 465, 466 ... 767, 768, 769  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Aivar88
HV veteran

sõnum 12.02.2013 17:27:31 vasta tsitaadiga

bladerunner, päris huvitavat lugemist.
täpsemalt kui ma tv vahin siis ei häiri see põrin ka nii väga aga kui tv mute peal ja taustaks niisama mängib ja muusikat kuulan siis hakkab lugude vaiksematel kohtadel see põrin just häirima ja selleks ka siia halama tulin. teist tv sellepärast kindlasti ostma ei hakka, pigem lülitan välja ja vahin lakke kui ilma põrinata muusikat kuulata tahan icon_biggrin.gif aga seda trafo asja peaks isegi uurima kas annab ka niiviisi midagi teha või ei anna, oleks hea ja odav lahendus.
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 56
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 13.02.2013 17:04:52 vasta tsitaadiga

Keegi oskab seletada mis vahe on LG LM660s ja LM640s telekatel. Kas 100 eurine hinnavahe tasub ära?
Valtsweb
HV kasutaja

sõnum 13.02.2013 17:13:47 vasta tsitaadiga

Raami mõõtmete vahe peaks olema ja magic remote

PS. Lg oma lehel on hea võrdluse funktsionaalsus olemas
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 4
tagasi üles
exciter
HV kasutaja

sõnum 13.02.2013 22:57:56 vasta tsitaadiga

lauri23 kirjutas:
Keegi oskab seletada mis vahe on LG LM660s ja LM640s telekatel. Kas 100 eurine hinnavahe tasub ära?

http://www.lg.com/ee/compare/compare.lg?category=/ee/telerid

LM660 on natuke energiatsäästvam ning sisaldab ka kontrastsuse optimeerijat. Ning jah raami vahe on kah. LM660 rohkem nagu pilt seina peal (õhemad raamid) icon_biggrin.gif
tagasi üles
Keikz!
HV kasutaja
Keikz!

sõnum 14.02.2013 08:23:38 vasta tsitaadiga

Äkki keegi oskab mulle soovitada ca 40-46 tollist telekat, mis sobib hästi konsooli ja arvuti taha. Mingeid ulmekalleid uusi seeriad pole vaja pakkuda. icon_wink.gif
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 43
tagasi üles
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 14.02.2013 09:41:28 vasta tsitaadiga

exciter kirjutas:
lauri23 kirjutas:

http://www.lg.com/ee/compare/compare.lg?category=/ee/telerid

LM660 on natuke energiatsäästvam ning sisaldab ka kontrastsuse optimeerijat. Ning jah raami vahe on kah. LM660 rohkem nagu pilt seina peal (õhemad raamid) icon_biggrin.gif

Selge, mõtlesin et raam sama. A just selle kitsama raami pärast see lm660s ongi minu silmis 100 euri rohkem väärt. Peab ikka selle ära võtma.

harakas
Kreisi kasutaja

sõnum 14.02.2013 12:15:14 vasta tsitaadiga

Keikz! kirjutas:
Äkki keegi oskab mulle soovitada ca 40-46 tollist telekat, mis sobib hästi konsooli ja arvuti taha. Mingeid ulmekalleid uusi seeriad pole vaja pakkuda. icon_wink.gif

Mis on hirmkallis? Kui oleks teada hinnalagi.
Ise soovitaksin seda, ostsin hiljuti seda tüüpi, kuigi 47'' ja seepärast julgen soovitada. Ainuke asi, mis häirib, on aeglus, iga nupuvajutuse järel peab paar sek ootama. Energiaklass on A+ ehk siis 54 W
http://www.1a.ee/tv_televiisorid/led_tv/philips_42pfl6907k12/13762460/
Kui satituuneriga ei taha, siis sobiks allolev, sel on T2, mille katsesaateid mandril alustati aasta lõpus, saartel veel ei näe
http://www.anttila.ee/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=922318&storeId=2444&catalogId=2444&shopId=10001&compartmentId=10012&categoryId=10159
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Keikz!
HV kasutaja
Keikz!

sõnum 14.02.2013 19:01:09 vasta tsitaadiga

Nii hetkel tundub just eelpool mainitud LG 47LM640S kõige asjalikum variant, kas keegi siinsetest omab seda ja oskab kiidusõnu ja miinuseid öelda. Või on sellele telekale mõni parem konkurent pakkuda sama hinnaga ?
tagasi üles
harakas
Kreisi kasutaja

sõnum 14.02.2013 19:43:07 vasta tsitaadiga

Keikz! kirjutas:
Nii hetkel tundub just eelpool mainitud LG 47LM640S kõige asjalikum variant, kas keegi siinsetest omab seda ja oskab kiidusõnu ja miinuseid öelda. Või on sellele telekale mõni parem konkurent pakkuda sama hinnaga ?

Kaalusin samuti seda, vaatasin poes neid kõrvuti ja full HD tundus Philipsiga võrdne, aga kui Eesti kanaleid vaatasin, oli pilt tunduvalt kehvem. Poes tuli pilt telekatesse Viasatilt. Samsungite pilt oli omakorda LG-st kehvem, täisHD jällegi enamvähem sama, kuigi värvid tundusid Samsungil ebaloomulikud. Oli näha, kuidas full HD peale pannes kõigi telerite pildid ühtviisi särasid, aga muidu olid kõik erineva kvaliteediga.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
exciter
HV kasutaja

sõnum 14.02.2013 21:27:08 vasta tsitaadiga

harakas kirjutas:
Keikz! kirjutas:

Kaalusin samuti seda, vaatasin poes neid kõrvuti ja full HD tundus Philipsiga võrdne, aga kui Eesti kanaleid vaatasin, oli pilt tunduvalt kehvem. Poes tuli pilt telekatesse Viasatilt. Samsungite pilt oli omakorda LG-st kehvem, täisHD jällegi enamvähem sama, kuigi värvid tundusid Samsungil ebaloomulikud. Oli näha, kuidas full HD peale pannes kõigi telerite pildid ühtviisi särasid, aga muidu olid kõik erineva kvaliteediga.

Oman LG lm660s mudelit, ei kurda küll SD pildi üle ( kui settingud paika saad ilusti icon_smile.gif )....teenusepakkujaks mul Elioni digi.
tagasi üles
Valtsweb
HV kasutaja

sõnum 15.02.2013 15:43:42 vasta tsitaadiga

exciter kirjutas:

Oman LG lm660s mudelit, ei kurda küll SD pildi üle ( kui settingud paika saad ilusti icon_smile.gif )....teenusepakkujaks mul Elioni digi.

Mis settinguid kasutad? Ise olen aktiveerinud igasugu andurid ja peenseadistust pole teinud. Enamasti vaatan küll HD kanaleid, aga jah FTA Eesti omad on koledad (paljuski tuleb vast ka HD-SD pildivahest icon_smile.gif)
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 4
tagasi üles
Keikz!
HV kasutaja
Keikz!

sõnum 15.02.2013 20:46:01 vasta tsitaadiga

exciter kirjutas:

Input lagi kohta oskad midagi rääkida ? kuidas konsooli või arvuti taga kasutada on ? icon_rolleyes.gif

viimati muutis Keikz! 15.02.2013 20:47:28, muudetud 2 korda
tagasi üles
Raiku
HV Guru
Raiku

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.02.2013 20:46:09 vasta tsitaadiga

keera igatsugu pildiparandused telekal maha ja elioni boxist seadista 1080i reso peale (pillarbox, siis ei venita 4:3 pilti laiaks)
Mirc
HV kasutaja
Mirc

sõnum 16.02.2013 12:57:32 vasta tsitaadiga

Niih, järgmisel nädalavahetusel peab minema ja ikka uue televiisori ära ostma. Naine ütles lõpuks, lähme ostame järgmine nädal uue ära. icon_biggrin.gif
Reaalselt saab neid vaadata ainult euronicsist, kus on suurem valik. Saab kohapeal järelmaksu taotluse ka ära teha.
Hing ihaldab ES7000 46", aga kui mõni 1000-1400 € suudab konkureerida pildi kvaliteediga, siis läheb ka ilmselt miski muu kaubaks.
Televiisor on kasutatav igapäev ja ei tahaks osta mingisugust säästuteleviisorit. Varem eelistasin ainult Samsungi, aga nüüd uurinud natukene veel videosi ja muid ülevaateid, siis võib kaaluda praktiliselt igat marki. Lihtsalt tuleb õiges hinnaklassis televiisor leida, siis saab kvaliteetse. icon_smile.gif

Vana televiisor jääb igapäev aina vanemaks ja tuleb see häiriv viga(triip) rohkem ja aina kauem esile.

Mis on need märksõnad, mida ma peaksin kindlalt jälgima uue televiisori ostul? Kindlasti on mingisugused teatud omadused, mida peab jälgima.
* ma ise arvan, et 600-800Hz oleks normaalne valik.
* 46" oleks minimaalne suurus. Teleri vaatamine umbes 2.5-3 meetri kauguselt
* kodukino peaks olema sama bränd?
* pildi edastajaks saab ilmselt elion
* aktiiv- või passiivprillid ?

Tundub, et Philipsil on ka tegelikult väga hea pilt, aga mulle ei meeldi üldse see Philipsite televiisorite jalg.

See LG tundub välimuselt ja tehniliste andmete põhjal ka väga okei olema.
Sellel televiisoril on Hz väiksem, kui mul soov, aga 50 " oleks ka üks võimalikudest variantidest.
See TV tundub ka asjalik olevat.

Võivad need variandid olla ühed, kes konkureerivad ES7000 pildiga? Tean, et oma silm on kuningas, aga teiste arvamus on ka teretulnud. thumbs_up.gif

salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 16.02.2013 14:30:42 vasta tsitaadiga

Mirc, mis sel jalal viga siis? Mul samsungil põhimõtteliselt samasugune.
aims
HV kasutaja

sõnum 16.02.2013 14:51:48 vasta tsitaadiga

Ma valiks selle http://m.hv.ee/tooted/212865
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Mirc
HV kasutaja
Mirc

sõnum 16.02.2013 21:05:51 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
Mirc, mis sel jalal viga siis? Mul samsungil põhimõtteliselt samasugune.

Mulle lihtsalt ei meeldi. Osadel LG´l ja ES8000 jalg lihtsalt meeldib mulle. Sobib mu uue tv-lauaga ilusti kokku. icon_lol.gif
aims kirjutas:
Ma valiks selle http://m.hv.ee/tooted/212865

Ma millegipärast kardan plasmat rohkem... LED LCD oleks nagu kindlam valik.

Tean, et plasmal on tume osa tunduvalt parem, aga väga palju tal rohkem neid plusse polegi.

jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 16.02.2013 21:34:31 vasta tsitaadiga

Mirc kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler
Vana televiisor jääb igapäev aina vanemaks ja tuleb see häiriv viga(triip) rohkem ja aina kauem esile.

Mis on need märksõnad, mida ma peaksin kindlalt jälgima uue televiisori ostul? Kindlasti on mingisugused teatud omadused, mida peab jälgima.
* ma ise arvan, et 600-800Hz oleks normaalne valik.
Spoiler Spoiler Spoiler
thumbs_up.gif

Ära nendest hertsidest ennast häirida lase, või kui lasedki, siis vihjeks, et 2013 aasta teleritel on 3000-3600Hz need numbrid. Et kui juba olgu suured numbrid, siis juba olgu ka suured icon_wink.gif .

Ise olen enda jaoks piiri paika pannud, et 200Hz on veel see number, mis reaalselt võiks olla kaadri värskendussagedus. Üle selle on juba igasugu pildiparandusprogrammid mängus.

bladerunner
HV Guru

sõnum 17.02.2013 00:03:14 vasta tsitaadiga

Mirc, plasma pilt on tunduvalt "mahedam", st. SD on selle peal IMHO silmale tunduvalt mõnusam vaadata.
"digiplöga" tuleb LCD puhul eriti jubedalt välja.
HD puhul pole tõesti erilist vahet, ehk siis parimad LCD-d on suht samaväärsed plasmaga.

indrpo
HV Guru

sõnum 17.02.2013 09:32:59 vasta tsitaadiga

Mehed kardavad nüüd kõrgeid hertse ja pildiparandusi? Kuna kanalitootjatelt niipea midagi paremat pilti loota pole tuleb sellega leppida. Vedasin ES8000 55" koju siis sõber tuli külla ja ütles, et krm, on ikka hästi teleritel pildiparandusmootorit edasi aretatud, vanad sonyd ja ka samsungid ei anna võrreldagi. ETV SD pilt mõistlikul kaugusel 3-4m hakkab pilt juba HD kvaliteedile lähenema. Ja seda see dualcore prose seal teleris tõesti teha üritab.

Mingid klipid, kui kedagi huvitab eelmise aasta teleritest:
http://www.youtube.com/watch?v=V1KQNO6b-es
http://www.youtube.com/watch?v=m2KmtCh9JAQ
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 17.02.2013 13:02:18 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Mehed kardavad nüüd kõrgeid hertse ja pildiparandusi? Kuna kanalitootjatelt niipea midagi paremat pilti loota pole tuleb sellega leppida. Vedasin ES8000 55" koju siis sõber tuli külla ja ütles, et krm, on ikka hästi teleritel pildiparandusmootorit edasi aretatud, vanad sonyd ja ka samsungid ei anna võrreldagi. ETV SD pilt mõistlikul kaugusel 3-4m hakkab pilt juba HD kvaliteedile lähenema. Ja seda see dualcore prose seal teleris tõesti teha üritab.

tore siis kuulda, et siia banaanias on prioriteet SD icon_lol.gif

Aga need kõrged hertsid kõlbavad vaid live tv jaoks

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 17.02.2013 16:14:11 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:

Mingid klipid, kui kedagi huvitab eelmise aasta teleritest:
http://www.youtube.com/watch?v=V1KQNO6b-es
http://www.youtube.com/watch?v=m2KmtCh9JAQ

oled ka hd materjali vaadanud või niisama kujutad ette, et SD kvaliteet hd pildile lähenema hakkab ?
www.ksa.ee abiks ikka thumbs_up.gif
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
Mirc
HV kasutaja
Mirc

sõnum 17.02.2013 17:41:35 vasta tsitaadiga

Vaatasin neid kahte youtube klippi, siis nüüd jäi arvamus, et tulevad paari kuu jooksul uued ja paremad mudelid + vanadel hakkab hind kukkuma. Kui praegu maksab mingisugune ES7000 46 kõige odavam variant HinnaVaatluses 1135, siis 2-3 kuu pärast saab 900-1000 ilmselt. icon_biggrin.gif Võib-olla peab enda triipu edasi vaatama ja hiljem ikka selle uue televiisori ostma.

Aga on olemas siis mingisuguseid imevidinaid, mis pilti töötlevad paremaks? Või see võimatu? Mõtlen eesti kanalite pilti.

pots4t4j4
HV Guru

sõnum 17.02.2013 17:43:38 vasta tsitaadiga

sitast saia ei tee ma arvan aga eks igaühel on heast pildist erinev arusaam
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 17.02.2013 17:53:12 vasta tsitaadiga

Vaja oleks välja vahetada telekas, lugesin siit 10 lehekülge teksti ja väga targemaks ei saanud. Sain nii palju aru et enamus kasutavad LG'd.
Keegi ehk viitsib mõne soovituse anda:

Põhirõhk telekal läheb arvutist filmide/sarjade vaatamisele ehk peab olema hea pilt.
Heli pole oluline, resiiver ja 4kõlarit olemas.
Suurus 46"-50", hinnaga üle 1000€ ei läheks.
TV pilt tuleb elioni Digi-TV'na.

Rohkem tingimusi ei oskagi välja tuua hetkel.
Tänud ette.

Kommentaarid: 241 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 208
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Telerite üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 464, 465, 466 ... 767, 768, 769  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.