Papa wilson on ikka peast ära sõitnud annab oma pojale fiesta alla aga iga katsega 1minut ja peale sekundeid kaotust 4 katsega 7,5 minutit. Ma ei saa aru, bljääd, miks ta sellist nahka teeb siin
Njh, läks liiga uljaks kätte. Oleks vähe rahulikumalt võtnud, mis sellest. Mingi 1 koht katust kuid vähemalt oleks enam-vähem tulemuse saanud sõitudel ning ka auto ühs tükis tagasi toonud.
Autolehes ka selgelt ütles, et Tänak läks liialt uljaks ära kui enam ei olnud jälgimist taga.
Kaugele see ex tänaku tiim yldse jõudis viimane etapp, k.a wilsoni poja? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Kaugele see ex tänaku tiim yldse jõudis viimane etapp, k.a wilsoni poja?
Tigu (wilson) põristas 15 koha peale ja suutis siis ka üle mütsi keerata.
Mul oleks selle kutsika asemel tõsiselt häbi isa ees, et ma selline sit.akott olen ja aastatega m.nnigi õppida ei suuda.
Sita ajab keema see, et märtin plõksiti välja, kahju sellest. Grossil võib ju pappi olla, aga raha eest tutvusi ei osta _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Sita ajab keema see, et märtin plõksiti välja, kahju sellest. Grossil võib ju pappi olla, aga raha eest tutvusi ei osta
Gross nagu Kruuda - sõit sõltub põhitoetaja maj. tulemustest.
Eestlase patriotism on reaalsuses nii väike, et pigem vaadatakse ralli toetamisele viltu - et näe pani matsu nüüd piima hind tõuseb.
Tänak isegi hullem - see paneb koguaeg matsu...
Equinox, õigus.... aga õppigu niipaljugi autot käsitlema et, "tavainimese legaalsel kiirusel" pätsu ei paneks. selle mehe sõiduoskused on koomilised, mis teha.
Sellest Tänaku-Märtini-Kruuda jne. süsteemist/koostööst mina aru ei saa. Ja ei viitsigi selle üle enam nuputada, las teevad mis oskavad.... keeraku või mutreid kui see nende karjäärile kasuks tuleb!
ei usu, et märtin väja puksiti, pigem ei viitsinud ta asjaga tegeleda
Nats vale sõnastus ehk minu poolt.
Õigem oleks jah, et ei viitsinud tegelda selle sitaga. Loodan, et püssi pole põõssasse visanud ja leiab kunagi uue talendi.
Väga kahju, kui selline mees lihtsalt loobuks.
Olgem ausald, kui ta tahaks/viitsiks joonele tulla, siis teised näeks vaid märtini tagatulesid. _________________ This message was sent from space using stargate
ei usu, et märtin väja puksiti, pigem ei viitsinud ta asjaga tegeleda
Nats vale sõnastus ehk minu poolt.
Õigem oleks jah, et ei viitsinud tegelda selle sitaga. Loodan, et püssi pole põõssasse visanud ja leiab kunagi uue talendi.
Väga kahju, kui selline mees lihtsalt loobuks.
Olgem ausald, kui ta tahaks/viitsiks joonele tulla, siis teised näeks vaid märtini tagatulesid.
ise ootan samuti seda plõksu Märtini peas, mil vana asjad pakib ja pauguga wertzu naaseb..... aga see mu unistuseks vist jääbki.
Mulle tundub, et Wilson üritab lihtsalt enda pojast samasugust team-leaderit teha, nagu ta ise.
Eks paista, alles 1 etapp seljataga. _________________ This message was sent from space using stargate
tubli poiss, vähemalt levinumad sõnad tõi kiirelt välja
Jah, ja mis peamine, suutis kõik sõnad esimese korraga õigesti ära öelda Aga jah, kui oled väga asjas sees ja pinge üleval, siis pole midagi imestada, et mahlakamad väljendid lendu pääsevad.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.