praegune kellaaeg 18.06.2025 20:07:00
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
12.02.2013 22:04:11
|
|
|
RPG on tänapäeva mängunduses suht laiali valgunud mõiste. Peaaegu iga tegija üritab mingeid rpg zanrist tulnud elemente oma mängudele juurde panna.
Noorema generatsiooni mängurid , kes on EA sarnaste firmade RPG mängude koolituse läbnud ei tea võibolla tõesti kuidas asi algas.
Ausalt öeldes olin ise ka veits üllatunud kui nende valikut nägin. Ilmselt oli vähe neid inimesi kes uskusid kui edukaks mäng osutub.
|
|
tagasi üles |
|
 |
MNC Broz
HV vaatleja
|
12.02.2013 22:26:22
|
|
|
SirAskAlot kirjutas: |
RPG on tänapäeva mängunduses suht laiali valgunud mõiste. Peaaegu iga tegija üritab mingeid rpg zanrist tulnud elemente oma mängudele juurde panna.
Noorema generatsiooni mängurid , kes on EA sarnaste firmade RPG mängude koolituse läbnud ei tea võibolla tõesti kuidas asi algas.
Ausalt öeldes olin ise ka veits üllatunud kui nende valikut nägin. Ilmselt oli vähe neid inimesi kes uskusid kui edukaks mäng osutub. |
Nu selles genedevahes ka kala...Näiteks mõne jaoks on vana-kooli RPG supernäide Diablo, aga minu jaoks on Diablo vanakooli HnS....eksole.
Dungeoncrawl minu jaoks RPG'ga siiski ei seostu. Juhul muidugi kui seal koobastikus ei ela kümneid NPC'si, kellelel nahk üle kõrvade tõmmata ja oma ülivingete Persuation/Diplomacy/Charisma/speech skillide kogusummaga kärbseid pähe ajada jms.
_________________ Ilusaimate kribajatega mängublogi: Suborinurk.exe
http://suborinurkne.blogspot.com/ |
|
tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
12.02.2013 22:48:47
|
|
|
MNC Broz kirjutas: |
SirAskAlot kirjutas: |
Ausalt öeldes olin ise ka veits üllatunud kui nende valikut nägin. Ilmselt oli vähe neid inimesi kes uskusid kui edukaks mäng osutub. |
Nu selles genedevahes ka kala...Näiteks mõne jaoks on vana-kooli RPG supernäide Diablo, aga minu jaoks on Diablo vanakooli HnS....eksole.
Dungeoncrawl minu jaoks RPG'ga siiski ei seostu. Juhul muidugi kui seal koobastikus ei ela kümneid NPC'si, kellelel nahk üle kõrvade tõmmata ja oma ülivingete Persuation/Diplomacy/Charisma/speech skillide kogusummaga kärbseid pähe ajada jms.
 |
RPG isaks oli D&D.
Muidugi oli see gamemasteri otsustada kuidas ta oma mängu juhtuis. Ilmselt oli mängu võimalik mängida ka diplomacy&dance stiilis. Enamasti mõeldi selle lühendi all siiski Dungeons and Dragons. Seega on koopas roomamine juba RPG isa nimes sees.
Koobastest roomas laps kasvades välja. Vahel tundub isegi , et laps sai psüühilise trauma ja üritab koopaid igati vältida.
Draakonitega läks asi vist veits paremini. Need on ka tänapäeval populaarsed.
|
|
tagasi üles |
|
 |
MNC Broz
HV vaatleja
|
13.02.2013 00:07:51
|
|
|
Eks ta ole, kui kunagi ADD'd sai veeratud, siis mul lihtsalt vedas Dii-emmidega....ei mäleta, et puhtalt ringipeksutamise pealt oleks leveldanud.
A mis sest enivei, praeguseks DD3.5 süsteemiga nii ära harjunud, et Baldurs Gate'i ADD-süst tundus hiljuti nii igavana, et karakteriehituse pealt see BG:Ench_Ed ka pooleli jäi.
Ja eks ma võtan enivei selle Grimrocki ka ette. Lihtsalt, Omerta vaja läbi klikkida, Conquistadoore lubati kuu lõpus ning Fallout2:Restoration projectit peab ka jälle otsast peale alustama.
_________________ Ilusaimate kribajatega mängublogi: Suborinurk.exe
http://suborinurkne.blogspot.com/ |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|