Sai eile õhtul natuke ringi kolistatud ja siiani muljed positiivsed. Panin kohe Hard difficulty ja Oldschool mode'i peale (kaarti ei ole), et oleks hea challenge ja peab tõdema, et raske on küll. Esimesed paar võitlust oli küll tunne, et combat on liiga kerge, sai vastaseid ringi kite'da kordagi pihta saamata, aga juba üsna pea sai selgeks, et see ainult alguse asi. Kogu aeg peab teadma oma ümbrust ja seljatagust, sest kui nurka taganed on tihtipeale game over kah. Kolle on ka juba lühikese aja jooksul mingi 6-7 eri tüüpi nähtud, seega variatsoon seal täitsa olemas. Atmosfäär on suht hästi loodud, immersion on hea. Story poolelt räägitakse alguses väga vähe, aga mängu käigus areneb vaikselt edasi.
Rohkem ei oskagi praegu midagi öelda. Ise olen igatahes rahul.
Pole varem sellist mänginud, aga ülilahe on, tekitab mõnusa üksilduse atmosfääri
Ostmisel anti kaasa ka Grimrocki maailmakaart(Mitte tunnelite oma) NB! Suuremõõdulised pildid:
Spoiler
Ja kellele meeldib Oldschooliga mängida, siis soovitan seda kasutada/printida
Pole varem sellist mänginud, aga ülilahe on, tekitab mõnusa üksilduse atmosfääri
Ostmisel anti kaasa ka Grimrocki maailmakaart(Mitte tunnelite oma) NB! Suuremõõdulised pildid:
Spoiler
Ja kellele meeldib Oldschooliga mängida, siis soovitan seda kasutada/printida
Spoiler
Esmapilgul vaatasin kaardil et mida hekki, koht nimega Kalevala, alles siis jõudis kohale et tegijaks Remedy
tegu ühe viimase aja parima ostuga. Üldse ei kahetse. Nostalgiat kamaluga. Loodetavasti hakkab community valmis treima uber mappe. Huvitav, kui suureks saab mapid ajada. See teleportimise süsteem peaks suuruse piirangu pealt nagu aitama. Ametlikus foorumis veel moddimise osa lukus _________________
Kui party's keegi surma saab, siis kuidas teda ellu äratada?
Ma pole küll väga kaugel, aga see sinine kristall, mis elud täis loobib, see on ka res stone. Ostu ei kahetse, väga hää mäng. _________________ Avatar by Flacko
Olen küll alles teisel tasemel, kuid pärast sellist õnnetusehunnikut nagu "Mass Effect 3", on lausa lust mõnda RPGd mängida. Ma olen juba ammu lootnud, et lastakse välja midagi "Wizardry 8" sarnast, mis arvuti taha naelutaks. Lugu ümbritseb mõnus salapära, mis kutsub edasi avastama. Võitlused on okeid ja ma olen rahul nendega, kuid ideaalis sobiks mulle "Wizardry 8" moodi turn-based combat paremini. Seni kahe taseme põhjal on soomlased küll väga hea asja teinud.
Ise proovisin ka. Varem sellist tüüpi mänguga kokku puutunud ei olnud. Meeldis väga
Kõige enam segab see, et sammuda saab nn ühe ruudu võrra. Astud sammu ja siis jääd hetkeks seisma - selline tõksutamine hakkab mul silmadele.
Wizardil on kogu aeg vaja spell enne castimist kokku panna - võtab aega ja tüütu minu jaoks . Ajan ise ka parema ja vasaku hiireklahvi sassi (attackimise asmel korjan hoopis relva käest :/ )
Väga lahe old-school pela tõesti, eriti selle hinna eest. Viimasel ajal ei pea AAA mänge enam pea üldse ostma - indie stuudiod teevad kohati ikka palju paremaid asju.
Väga lahe old-school pela tõesti, eriti selle hinna eest. Viimasel ajal ei pea AAA mänge enam pea üldse ostma - indie stuudiod teevad kohati ikka palju paremaid asju.
Indie stuudiote põhiprobleem on , et nad üritavad beta , halvemal juhul alfa, tasemel mängu müüa. Õnneks on seekord suudetud seda vältida.
- vsync is enabled by default
- borderless windows are no longer topmost
- pressing ESC closes character sheet
- fixed unlimited frost arrow exploit
- improved display resolution auto-detection at first launch
- fixed a couple of typos and broken english
- removed check that disables high texture resolution setting when running low on video memory (some graphics drivers seem to report available video memory incorrectly)
- quick save/load
- volume sliders
- to avoid confusion autosave & quicksave slots can’t be renamed anymore
- adjusted gui layout and camera fov so that user interface elements do not overlap with important screen areas on non-widescreen displays
- invert horizontal mouse option
- camera bobbing option (only available by editing the config file manually)
- configurable tooltip delay (only available by editing the config file manually)
- frame rate limiter (set to 120fps but can be changed by editing the config file)
- custom character portraits
- bug fix: very long map marker notes without spaces in them causes the automap to crash
- bug fix: editing a map marker that is on the same exact spot as a marker on the other map page edits them both at the same time
- bug fix: map labels are sometimes drawn partially underneath map symbols
- bug fix: topmost menu item doesn’t work reliably in high resolutions such as 2560×1440
- bug fix: wall text translations are not dismissed when right-clicking
- bug fix: inanimate objects can be backstabbed
- bug fix: projectiles go through doors in some very rare cases
- bug fix: saving the game crashes if all save game slots are full and the autosave slot is deleted or unused
- bug fix: Fighter’s Challenge doesn’t open if there’s an item in front of the door (only applies to new games, existing save games still have this bug)
- bug fix: saving the game just after the end fight creates a corrupted save that can lead to crashes and the end sequence not getting triggered correctly
- bug fix: auto pickup doesn’t pick up the correct amount of ammo in some rare circumstances
- bug fix: standing on stairs and turning with the mouse, followed by a turn using q/e keys is buggy
- bug fix: when a monster is damaged, experience point text sometimes (very rarely) flash in a square where a monster has been killed
- bug fix: trying to load a save game that has just been deleted manually from the file system (e.g. in Windows explorer) crashes the game
Aga - Aasta parim RPG? See pidi omalaadne Adventure olema, nagu ma aru sain. Oleks kindel, et RPG, aga mitte "RPG elementide*" ja Tactical combatiga Adventure, siis alustaks juba h...iljem.
*Tavaliselt tähendab see lihtsalt Skill-deck'i olemasolu. :/
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.