Meie väike viis lõbutseda... elvis muidugi snaipis mind 4 sekundit enne seda maha kui ma ennast SMAW'iga õhku tahtsin lasta ja magama minna
Mis setting sõidukite graafikat parandab või vaja miski dlc osta? Eile olid sõidukid suht udused tagantvaates... enamus graafikaseadeid on mul High peal, kui see midagi ütleb. _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
No ma healisin ennast seal mingi 2x sel ajal... Olin juba smawi ära laadinud ja maha suunanud kui lasud hakkasid. Mõtlesin, et chesmommi trollib veel ja ei hakanud paanitsema esialgu _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
osad ongi udused nagu näiteks armored suv ja see military landrover vms, nende skinnid liht ongi sellised jurad kahjuks...
Wrong see ongi lisade tõttu need kellel lisad pole ostetud on ainult lite mis on nagu nii öelda demo ja selleks,et saaks teistega mängida kellel täisversioon lisast.
Kellel on täis versioon lisadest on tekstuurid ilusad kahte lisa on vaja selleks BAF ja PMC (British Armed Forces ja Private Military Company) endal on olemas ja kõik tekstuurid on ilusad
fullres
Äkki miskit linki nendele? Peab käsitsi jebima või saab Steami kaudu vms? _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
norm. 14 eur ja loodetavasti pole siis enam udukogusid... krt mul see steami logimine alati mingi kannatuste rada...miski steamguard peal mul ja iga kord kui login üle mitme kuu, siis on see arvuti juba unustatud ja peab kinnitusmeilist koodi võtma jms _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
ot:ega mul ka steam alati kõige toredamaid asju ei tee steamguardi muidugi saab välja lülitada aga taas sisselülitada on vahel
raskem due to um service unable.
keegi asjatundlikum mingit õpetust ei viitsi vorpida, et mida vaja osta allalaadida, et seda endal tööle saada?
seda standalone võibki ootama jääda.
osta arma2 combined operations. sellega saad arma2 ja operation arrowhead. lase steamil ära installeerida ja pane mängud 1x käima (lase igaks juhuks singleplayer korraks käima kah) siis tõmba dayz commander ja sellega paigaldad DAYZ mod'i... kuigi dayz on viimasel ajal vähemuses, sest me mängime praegu Wastelandi, mida saab otse arma2 multiplayerist _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Olen mõnda aega siin serveris olnud ja mõtlesin, et prooviks sellest väikse video seeria teha.
Pole just palju videotega tegelenud, nii et kõik on mulle pisut uus, kuid siiamaani arenen iga uue video tegemisel.
Recorditud on FRAPS'iga ja kasutatud Vegas Pro'd, et videot editida.
Heidke pilk peale ja ehk jätke väike kommentaar mis meeldis ja mis võiks paraneda.
Sattusin redditit lugema täna ja sattusin sellise info otsa +minupoolsed kommentaarid //
tundub,et ikka on palju ilusaid probleeme uues patchis ehk siis praeguses great chase of zeds.
tsitaat:
Ok so far the biggest concern ppl have is the zeds. So this is where we are
Community Notes:
Affected addons:
* dayz_code
* dayz_sfx
Community Change log:
* [NEW] - Added a 2 minite delay to new zeds spawning once MaxLocal zeds fall's below the acceptable level. //sest enne lol spawnisid lõpmatuseni koormates serveri kooma kui igakord spawnib 40 ja rohkem sombse
* [NEW] - Added new sfx for chopping wood.
* [UPDATED] - loot weighted array generation fixed.
* [UPDATED] - Updated logout system to check radius of zeds from 50 meters to 25 meters
* [UPDATED] - Player range on logout to 6 meters.
* [UPDATED] - Max Range of targats 120 meters down from 300 meters. (this should help long range agro). //isiklikult ise paneks 50m ja vähema peale
* [UPDATED] - AI behavour updated to try making them zigzag less.
* [FIXED] - Zeds will talk to other zeds within 80 meters down from 200 meters (FIXED) //um typo vist XD kumb siis on 80m or 200m?
* [FIXED] - CookedBeef StringTables now added.
* [FIXED] - Spanish, French StringTables updated.
* [FIXED] - logout timers updated from sleep 3 to sleep 1 this should now fix long logout timers.
* [FIXED] - Zeds should no longer walk though objects. // kas tõesti lõpuks ometi ise olen skeptiline aga parem kui mitte midagi!
* [REMOVED] - Chase combat logging systems removed. //nagu ikka paljud ei saanud aru,et tuleb täiesti paigal püsida selleasemel tehti veel rohkem alt+f4 seda sama süsteemi kaustasime dayz hv.ee serveris ka.
surfasin oma pea 130GB suuruses frapsi kataloogis (sick ikka kui palju pakkimata video ruumi võtab ja enne kustutamist renderdasin mõned klipid ära :d)
Mul siiamaani frapsi tasuta variant olnud... 30 sec max clip
Takistan Wastelandi hummeriparaad
Spoiler
Ostsin steamis nüüd ära British Armed Forces ja Private Military Company... ja pmst kui ma nüüd wastelandi või dayz'i mängin, siis automaatselt peaks hi-res modelid olema või?
Edit: fuck
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.