Käisin ka hv.ee-s sees. Ütleme nii,et see map suht mõttetu ja pigem mängiks 100 korda enam chernot. Võib olla põnevam teiste jaoks namalask vms...aga chernos rohkem silmailu
you serious silmailu siis on küll valemäng silma ilu millist silmailu mõtled sombsid igas mappis sama koledad.
Veteranidel on heal juhul chernost ja dayzst kopp ees pluss mulle meeldib,et keegi ei saa oma jama kuhugi piiride taha ehitada
ning main point kõige hullem on adminida chernomappiga serverid võimatu ilma whitelistida hoida üleval sest kooderidel pole vaja mingid
vaeva näha,et joininda ja Standalones oleme jälle chernos seiklemas
Käisin ka hv.ee-s sees. Ütleme nii,et see map suht mõttetu ja pigem mängiks 100 korda enam chernot. Võib olla põnevam teiste jaoks namalask vms...aga chernos rohkem silmailu
you serious silmailu siis on küll valemäng silma ilu millist silmailu mõtled sombsid igas mappis sama koledad.
Veteranidel on heal juhul chernost ja dayzst kopp ees pluss mulle meeldib,et keegi ei saa oma jama kuhugi piiride taha ehitada
ning main point kõige hullem on adminida chernomappiga serverid võimatu ilma whitelistida hoida üleval sest kooderidel pole vaja mingid
vaeva näha,et joininda ja Standalones oleme jälle chernos seiklemas
No ma rohkem räägin nagu mäpist mitte zombidest:)
Aga see uus dayz update suht ägedaks tehtud isegi:) Kuigi enam lootimine nii lihtne pole, sest zombid saavad teisi zombisid nüüd teavitada sinu kohal olekust. Hiilisin majja sisse nii, et zombid mind ei näinud ja oh üllatus- nüüd on zombid majades ka ning kui ta mind nägi, lendas mingi 15-20 zombit majja ja suht hopless case kui teist väljapääsu pole. Õnneks sain välja logida ja kui uuesti sisse logisin polnud enam zombisid. Enam ei saagi majast majja joosta:D Lisaks on see nüüd tüütu, et kui sööd toidu ära või jood joogi ära, siis tühi potsik jääb su inventory. Lihtsam oleks ju nii, et peale sööki dropib selle potsiku maha. Kui on vaja potsikut saad ju ise üles pickida..Loogiliselt võtta, siis sa ei topi ju tyhja purki endale asjade sekka tagasi. Nüüd saab vist süüa toorest liha, aga nii toore liha söömisega või joogi vee joomisega võid saada bakterid endale ning pead leidma antibiootikume.
Mis aja tagant HV wastelandi servus resad on ?
Ja Globalgamingplayerile kes pani tarka üleeile, et wastelandi serverid pole nagu DayZ servud ja neil pole resasi vaja siis lase kuul pähe omale.
Ja Globalgamingplayerile kes pani tarka üleeile, et wastelandi serverid pole nagu DayZ servud ja neil pole resasi vaja siis lase kuul pähe omale.
Trolol, pole resa vaja wastelandi servule? Kes see geenius oli küll?
Ma mingipäev käisin ühes HV servus, juba siis oli updatime mingi 18h'i (üldiselt isegi pole Waste servud niikaua üleval)
Eile oli resa mingi 12 ajal... Kui 19 ajal mänginise lopetasin, siis käis minutis fps kolm korda nulli peal ära küll... kui dayz kinni panna, siis oleks perf parem? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Haah. See ongi see üllatus Namalskis ve? Jätsin mehe sinna passima ja ise läksin kööki kohvi tegema. Järsku kuulsin mingit möiratust. Jooksin arvuti juurde tagasi ja hakkasin tornist alla minema, lootes mingi karu seal leida, aga poole redeli peal sain mingi kahtlase paugu kirja, nii et ekraan oli verine.
Süda hüppas saapasäärde. Kobisin tagasi üles ja panin Frapsi kohe käima. Tiirutades seal üleval ei näinud ma kedagi lõpuks.
Kas keegi oskab pakkuda välja arma2 kõige paremad settingud millega jookseksid dayz jms hästi. Tean, et seal on mingid kindlad asjad vaja offi panna jne. Äkki keegi jagab prnt screeni. Kindlasti enamustel siin väga võimekad arvutid ja jookseb põhjas settingutega, aga mul selline keskmisest veidike parem arvuti ja peale dayz uuendust on väheke mäng nagu jõnkama hakanud.
Haah. See ongi see üllatus Namalskis ve? Jätsin mehe sinna passima ja ise läksin kööki kohvi tegema. Järsku kuulsin mingit möiratust. Jooksin arvuti juurde tagasi ja hakkasin tornist alla minema, lootes mingi karu seal leida, aga poole redeli peal sain mingi kahtlase paugu kirja, nii et ekraan oli verine.
Süda hüppas saapasäärde. Kobisin tagasi üles ja panin Frapsi kohe käima. Tiirutades seal üleval ei näinud ma kedagi lõpuks.
Kas keegi oskab pakkuda välja arma2 kõige paremad settingud millega jookseksid dayz jms hästi. Tean, et seal on mingid kindlad asjad vaja offi panna jne. Äkki keegi jagab prnt screeni. Kindlasti enamustel siin väga võimekad arvutid ja jookseb põhjas settingutega, aga mul selline keskmisest veidike parem arvuti ja peale dayz uuendust on väheke mäng nagu jõnkama hakanud.
arna2 teema viimasel või eelviimasel lehel on olemas northb postituses hea guide _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Trolol, pole resa vaja wastelandi servule? Kes see geenius oli küll?
Ma mingipäev käisin ühes HV servus, juba siis oli updatime mingi 18h'i (üldiselt isegi pole Waste servud niikaua üleval)
Dayz serveris on iga 4h tagant restart, wastelandis on hetkel olnd korra päevas keskmiselt, ja dayz kinnipanemisest pole mingit vahet kuna jooksevad kahe erineva masina peal.
Ta on nähtamatu ja ilmub välja ainult sind rünnates. Kui nad on nähtamatud, siis tegelikult on nende silmi näha, väga hoolikalt peab vaatama.
Jap. Sain aru jah kellega tegu. Hiljem läksin alla ja panin plehku. Kaks Suckerit oli järgi kohe. Ühe sain minuarust maha peale salve täit PKM-i. Teine aga sai mind lõpuks. Tüütud kollid.
Aga.
Hiljem aga juhtus minuga midagi väga huvitavat. Karakter nagu oleks segi kamminud. Lootisin Vorkutast põhjas asuvaid torne, kui järsku ühe torni otsas kukkus rämedalt müristama. Siis hakkas kõik flashima pilt vajus väga tumedaks ja vilkus pidevalt. Karakter kukkus end maas veeretama, julm zombiede kisa hakkas peale. Mees ei allunud enam ühelegi asjale. Lõpuks rahunes maha ja tükk aega olin liikumatult kükakil, pea tagurpidi otsas.
Mis seal toimub nüüd siis? _________________ Ahto
See on see magnettorm vms, mis lööb su oimetuks, ja kaotad ka ~6000 bloodi, kui majas sees pole. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
kiire küsimus, mul dayz 1751 vms, ja HV namalsk jookseb 1744. sisse login siis annab veateate. mis tegema peaks ? _________________ Chuck Norris on juba 2 aastat surnud. Vikatimees kogub siiamaani julgust, et seda talle öelda.
Wastelandis peab resa olema väheamlt kas teha 12h või 24h, kuna 6-8h sellel pole mõtet, kuna teed baasi valmis, oled õnnelik ja järsku tuleb teada Dvj nüüd tuleb resa, ma arvan et sa ei oleks üldse vihane:D
ehk siis uninstall, ja dayz koduleheküljelt ver 1744 tõmbama ? _________________ Chuck Norris on juba 2 aastat surnud. Vikatimees kogub siiamaani julgust, et seda talle öelda.
Wastelandis peab resa olema väheamlt kas teha 12h või 24h, kuna 6-8h sellel pole mõtet, kuna teed baasi valmis, oled õnnelik ja järsku tuleb teada Dvj nüüd tuleb resa, ma arvan et sa ei oleks üldse vihane:D
mul juba teine kord kui teen pikalt baasi ja siis keegi tuleb ja hakkab seda lammutama. _________________ In game name:lusikas
Meie väike viis lõbutseda... elvis muidugi snaipis mind 4 sekundit enne seda maha kui ma ennast SMAW'iga õhku tahtsin lasta ja magama minna
Mis setting sõidukite graafikat parandab või vaja miski dlc osta? Eile olid sõidukid suht udused tagantvaates... enamus graafikaseadeid on mul High peal, kui see midagi ütleb. _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
No ma healisin ennast seal mingi 2x sel ajal... Olin juba smawi ära laadinud ja maha suunanud kui lasud hakkasid. Mõtlesin, et chesmommi trollib veel ja ei hakanud paanitsema esialgu _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
osad ongi udused nagu näiteks armored suv ja see military landrover vms, nende skinnid liht ongi sellised jurad kahjuks...
Wrong see ongi lisade tõttu need kellel lisad pole ostetud on ainult lite mis on nagu nii öelda demo ja selleks,et saaks teistega mängida kellel täisversioon lisast.
Kellel on täis versioon lisadest on tekstuurid ilusad kahte lisa on vaja selleks BAF ja PMC (British Armed Forces ja Private Military Company) endal on olemas ja kõik tekstuurid on ilusad
fullres
Äkki miskit linki nendele? Peab käsitsi jebima või saab Steami kaudu vms? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
norm. 14 eur ja loodetavasti pole siis enam udukogusid... krt mul see steami logimine alati mingi kannatuste rada...miski steamguard peal mul ja iga kord kui login üle mitme kuu, siis on see arvuti juba unustatud ja peab kinnitusmeilist koodi võtma jms _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
ot:ega mul ka steam alati kõige toredamaid asju ei tee steamguardi muidugi saab välja lülitada aga taas sisselülitada on vahel
raskem due to um service unable.
keegi asjatundlikum mingit õpetust ei viitsi vorpida, et mida vaja osta allalaadida, et seda endal tööle saada?
seda standalone võibki ootama jääda.
osta arma2 combined operations. sellega saad arma2 ja operation arrowhead. lase steamil ära installeerida ja pane mängud 1x käima (lase igaks juhuks singleplayer korraks käima kah) siis tõmba dayz commander ja sellega paigaldad DAYZ mod'i... kuigi dayz on viimasel ajal vähemuses, sest me mängime praegu Wastelandi, mida saab otse arma2 multiplayerist _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Olen mõnda aega siin serveris olnud ja mõtlesin, et prooviks sellest väikse video seeria teha.
Pole just palju videotega tegelenud, nii et kõik on mulle pisut uus, kuid siiamaani arenen iga uue video tegemisel.
Recorditud on FRAPS'iga ja kasutatud Vegas Pro'd, et videot editida.
Heidke pilk peale ja ehk jätke väike kommentaar mis meeldis ja mis võiks paraneda.
HV serveris mängimine on lihtne. Kui sa oskad. Mina oskan.
*eilse õhtu parim naljamotiiv _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Sattusin redditit lugema täna ja sattusin sellise info otsa +minupoolsed kommentaarid //
tundub,et ikka on palju ilusaid probleeme uues patchis ehk siis praeguses great chase of zeds.
tsitaat:
Ok so far the biggest concern ppl have is the zeds. So this is where we are
Community Notes:
Affected addons:
* dayz_code
* dayz_sfx
Community Change log:
* [NEW] - Added a 2 minite delay to new zeds spawning once MaxLocal zeds fall's below the acceptable level. //sest enne lol spawnisid lõpmatuseni koormates serveri kooma kui igakord spawnib 40 ja rohkem sombse
* [NEW] - Added new sfx for chopping wood.
* [UPDATED] - loot weighted array generation fixed.
* [UPDATED] - Updated logout system to check radius of zeds from 50 meters to 25 meters
* [UPDATED] - Player range on logout to 6 meters.
* [UPDATED] - Max Range of targats 120 meters down from 300 meters. (this should help long range agro). //isiklikult ise paneks 50m ja vähema peale
* [UPDATED] - AI behavour updated to try making them zigzag less.
* [FIXED] - Zeds will talk to other zeds within 80 meters down from 200 meters (FIXED) //um typo vist XD kumb siis on 80m or 200m?
* [FIXED] - CookedBeef StringTables now added.
* [FIXED] - Spanish, French StringTables updated.
* [FIXED] - logout timers updated from sleep 3 to sleep 1 this should now fix long logout timers.
* [FIXED] - Zeds should no longer walk though objects. // kas tõesti lõpuks ometi ise olen skeptiline aga parem kui mitte midagi!
* [REMOVED] - Chase combat logging systems removed. //nagu ikka paljud ei saanud aru,et tuleb täiesti paigal püsida selleasemel tehti veel rohkem alt+f4 seda sama süsteemi kaustasime dayz hv.ee serveris ka.
surfasin oma pea 130GB suuruses frapsi kataloogis (sick ikka kui palju pakkimata video ruumi võtab ja enne kustutamist renderdasin mõned klipid ära :d)
Mul siiamaani frapsi tasuta variant olnud... 30 sec max clip
Takistan Wastelandi hummeriparaad
Spoiler
Ostsin steamis nüüd ära British Armed Forces ja Private Military Company... ja pmst kui ma nüüd wastelandi või dayz'i mängin, siis automaatselt peaks hi-res modelid olema või?
Edit: fuck
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.