ma arvasin et politsei suhtub teiste varasse hoolikamalt _________________ Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte
viimati muutis teretalv 05.02.2013 01:35:22, muudetud 2 korda
wigle on 1000x asjalikum. Pane oma nutitelefon scannima taskus. Uploadib automaatselt koos gps koordinaatidega....Tallinnas mõnekymne minutiga paartuhat v6rku garanteeritud. _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Minul varastati spordiklubi kapist rahakott 2200 eeki ja kõigi dokumentidega. Pärast üritati sularaha automaadist pangakaart ka tühjaks teha. Pank ütles, et selle tegelase kohta on turvakaamera video, aga nad ei saa seda mulle anda. Tegin miilitsasse avalduse kuupäevad, kellaajad täpsed asukohad. Panin veel ekstra juurde, et palun näidake mulle ka seda turvakaamera videot (ma olen seal klubis kümmekond aastat käinud, püsikliente tean nägupidi). Kogu info, mis ma vastu sain oli poole aasta pärast case closed.
Järelikult tuleb politsei ja pank kohtusse kaevata kuritöö varjamise eest. Tuleb luua pretsedent. Muidu ei liigu siin riigis miski.
Minul varastati spordiklubi kapist rahakott 2200 eeki ja kõigi dokumentidega. Pärast üritati sularaha automaadist pangakaart ka tühjaks teha. Pank ütles, et selle tegelase kohta on turvakaamera video, aga nad ei saa seda mulle anda. Tegin miilitsasse avalduse kuupäevad, kellaajad täpsed asukohad. Panin veel ekstra juurde, et palun näidake mulle ka seda turvakaamera videot (ma olen seal klubis kümmekond aastat käinud, püsikliente tean nägupidi). Kogu info, mis ma vastu sain oli poole aasta pärast case closed.
Järelikult tuleb politsei ja pank kohtusse kaevata kuritöö varjamise eest. Tuleb luua pretsedent. Muidu ei liigu siin riigis miski.
Kui ma võidaks, siis saaks sealt maksimaalselt 200 €, kui ma sellise kohtujama kaotaks (mis 90% tõenäosusega juhtub), siis läheks see mulle maksma tuhandeid €.
No mõtle nüüd natuke oma soovituse peale...
Max . Kahju ainult, et Eesti Vabariigis peab õhtuleht, võsapets või mõni muu selline instants sekkuma enne kui politsei tegutsema asub. _________________ Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami...
ma tunnen end lollina, arvasin et politsei tegeleb mu varastatud ratta leidmsiega kuni tuli kiri sisuga kus onamenetlemine lõpetatud
väga hea politsei kohta lõik ensv alguses http://www.youtube.com/watch?v=4SaoeeCUims
meenub ajateenistusest karistsue loogika et ei karistatud simulanti vaid ülejäänud rühma, väidetavalt ühtekuuluvuse suurendamiseks mis andis vastupidist effekti pigem, kuna politseiks ei saa kui ajateenistus pole läbi siis on selge kust se loogika tuli et see kellelt varastati tahetakse karistada _________________ Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.