Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Varia »  Politsei, aita ometi arvuti tagasi saada! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
teretalv
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.02.2013 23:48:38 vasta tsitaadiga

ma arvasin et politsei suhtub teiste varasse hoolikamalt
Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte

viimati muutis teretalv 05.02.2013 01:35:22, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 44
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 04.02.2013 23:59:24 vasta tsitaadiga

WAUZZZ kirjutas:
Laurikre kirjutas:
No jah siis peaks tegema projekti nagu 2009a. oli ,et antennid kätte ja linnas wifi võrke kaardistama..
Lauri Kreuzwald

http://kaardistajad.wifi.ee
Asi on küll vähe soiku jäänud viimasel ajal.
wigle on 1000x asjalikum. Pane oma nutitelefon scannima taskus. Uploadib automaatselt koos gps koordinaatidega....Tallinnas mõnekymne minutiga paartuhat v6rku garanteeritud.
enterprice
HV veteran
enterprice

sõnum 05.02.2013 11:39:05 vasta tsitaadiga

Symbianil on barbelo app mis jaamad koos koordinaatide ja võrguparameetritega telefoni salvestab
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 98
tagasi üles
Aah
Kreisi kasutaja
Aah

sõnum 05.02.2013 23:43:04 vasta tsitaadiga

dex kirjutas:
Minul varastati spordiklubi kapist rahakott 2200 eeki ja kõigi dokumentidega. Pärast üritati sularaha automaadist pangakaart ka tühjaks teha. Pank ütles, et selle tegelase kohta on turvakaamera video, aga nad ei saa seda mulle anda. Tegin miilitsasse avalduse kuupäevad, kellaajad täpsed asukohad. Panin veel ekstra juurde, et palun näidake mulle ka seda turvakaamera videot (ma olen seal klubis kümmekond aastat käinud, püsikliente tean nägupidi). Kogu info, mis ma vastu sain oli poole aasta pärast case closed.

Järelikult tuleb politsei ja pank kohtusse kaevata kuritöö varjamise eest. Tuleb luua pretsedent. Muidu ei liigu siin riigis miski.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Max Powers

sõnum 06.02.2013 12:46:35 vasta tsitaadiga

http://www.tartupostimees.ee/1128516/tartu-politsei-palub-abi-isikute-tuvastamisel/
Tartu politsei palub abi isikute tuvastamisel
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
dex
HV veteran
dex

sõnum 06.02.2013 13:04:27 vasta tsitaadiga

Aah kirjutas:
dex kirjutas:
Minul varastati spordiklubi kapist rahakott 2200 eeki ja kõigi dokumentidega. Pärast üritati sularaha automaadist pangakaart ka tühjaks teha. Pank ütles, et selle tegelase kohta on turvakaamera video, aga nad ei saa seda mulle anda. Tegin miilitsasse avalduse kuupäevad, kellaajad täpsed asukohad. Panin veel ekstra juurde, et palun näidake mulle ka seda turvakaamera videot (ma olen seal klubis kümmekond aastat käinud, püsikliente tean nägupidi). Kogu info, mis ma vastu sain oli poole aasta pärast case closed.

Järelikult tuleb politsei ja pank kohtusse kaevata kuritöö varjamise eest. Tuleb luua pretsedent. Muidu ei liigu siin riigis miski.

Kui ma võidaks, siis saaks sealt maksimaalselt 200 €, kui ma sellise kohtujama kaotaks (mis 90% tõenäosusega juhtub), siis läheks see mulle maksma tuhandeid €.
No mõtle nüüd natuke oma soovituse peale...

Max thumbs_up.gif. Kahju ainult, et Eesti Vabariigis peab õhtuleht, võsapets või mõni muu selline instants sekkuma enne kui politsei tegutsema asub.

delef
HV veteran

sõnum 06.02.2013 13:07:46 vasta tsitaadiga

Link
Kommentaarid: 139 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 123
tagasi üles
teretalv
HV veteran

sõnum 13.02.2013 01:59:10 vasta tsitaadiga

ma tunnen end lollina, arvasin et politsei tegeleb mu varastatud ratta leidmsiega kuni tuli kiri sisuga kus onamenetlemine lõpetatud
väga hea politsei kohta lõik ensv alguses http://www.youtube.com/watch?v=4SaoeeCUims

meenub ajateenistusest karistsue loogika et ei karistatud simulanti vaid ülejäänud rühma, väidetavalt ühtekuuluvuse suurendamiseks mis andis vastupidist effekti pigem, kuna politseiks ei saa kui ajateenistus pole läbi siis on selge kust se loogika tuli et see kellelt varastati tahetakse karistada icon_lol.gif

Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 44
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Varia »  Politsei, aita ometi arvuti tagasi saada! mine lehele eelmine  1, 2, 3
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.