Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Entropia Universe märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 63, 64, 65  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 29.01.2013 11:34:30 vasta tsitaadiga

kjaups kirjutas:
Equinox kirjutas:
Kui oled huvitatud koosmängimisest teiste eestlastega siis tasub ilmselt EEEE-ga liituda.

EEEE on hetkel aktiivsetest mängijatest laiali jooksnud. Viimased korrad kui ise mängisin eelmisel nädalal ja selle nädala alguses, siis max 1 inimene oli minuga onlaine.
Aadu, Miokas, Kipsi jne vanad olijad tegid uued soci.

Mis nende uue soc-i nimi on?
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 36
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sixkiller
Kreisi kasutaja
sixkiller

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 29.01.2013 12:58:45 vasta tsitaadiga

The Maniacs
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 54
tagasi üles
jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 29.01.2013 13:16:23 vasta tsitaadiga

sixkiller kirjutas:
The Maniacs

Väga originaalne icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 36
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.01.2013 18:39:37 vasta tsitaadiga

xtro kirjutas:
Masinatega on päris fun ringi sõita, kaart on ikka hullemalt suur. Varsti lähen vaatan mis kosmoses ja mujal planeetitel toimub.

Algajale ei soovita. Kosmosesõit on kallis ja asju store-ida vist ei saa. Ükskord läksin samamoodi ja pidin osa loodist/kivimitest maha müüma, et tagasi saada icon_smile.gif
Enamasti proffide pärusmaa seal.
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 29.01.2013 20:31:23 vasta tsitaadiga

Tiksutan ka ikka vaikselt edasi. Mõni mining run võtab ikka vanduma küll aga vähemalt see hea global hoiab hinge sees. Raskeks teeb asju justnimelt resursside all olev Ped'ide summa. Raha on nagu 300-400Ped'i hetkel aga kõik asjade all, kas mining asjad või Hunting kraam. icon_biggrin.gif - võiks ju TT-sse visata aga krt mõnel asjal on liiga hea MU, et lihtsalt TT-sse ajada. Samas kui sul miski alla 20Ped'i väärt on siis auctionisse lükates sööb see Fee ka ikka hea tüki ära, seda juhul kui üldse maha saad müüdud.
Niisama ise Traderiks hakata pole veel viitsinud.

Kas keegi teab, kus kaardi peal kõige suurem kamp rahvast sitsib - crafterid näiteks kelle juurde saaks oma resursse müüma minna? Craftida saab küll kõikjal aga kas mõnes kohas on suurem kogumik, kes harjunud seal tradema? Twin Peaks näiteks vms koht?

Mäng muidu väga hea. Tegevust jagub aga tõesti peab veel veidi sisse mõne aja pärast kandma, et just oleks seda vaba raha, et saaks looti koguda parema MU jaoks. Ega mujalt ju kasum ei tule. TT-sse asju loopides ei teeni ju midagi. icon_cool.gif
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
xtro
HV veteran
xtro

sõnum 30.01.2013 11:25:35 vasta tsitaadiga

Dominus, ammu enam mitte icon_cool.gif

Mul quad ja thrusterid olemas. Kõik stackitav planet storagesise ja isegi kui lastakse alla pole minult miskit võtta.
Samuti saab kütteraha tagasi kedagi kaasa vedades icon_razz.gif

Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 30.01.2013 11:41:27 vasta tsitaadiga

xtro kirjutas:
Dominus, ammu enam mitte icon_cool.gif

Mul quad ja thrusterid olemas. Kõik stackitav planet storagesise ja isegi kui lastakse alla pole minult miskit võtta.
Samuti saab kütteraha tagasi kedagi kaasa vedades icon_razz.gif

Palju sa raha deposid, et sul skillid juba nii kõrgel ja quadidega ringi äsad jms teed. icon_biggrin.gif

Ma ka ca. nädal aega mänginud iga päev paar tunnikest ja pakun, et mul pole pooltki nii palju skille kui sul. Niipea kosmosesse ka vaevalt kipun. icon_razz.gif
tagasi üles
xtro
HV veteran
xtro

sõnum 30.01.2013 12:31:54 vasta tsitaadiga

20-25 eur i think (u keskmise mängu hind?). Umbes samas järgus ka char väärtus hetkel. Suur osa läks masinate alla. Mul pitbull, kopter, quad, spear, valkyre ja siis 2 tasuta saadud masinat (jeep ja see pod).

Sa möllad veits vale anduriga enda skillide kohta. Muidugi see global oli nice aga hetkel peaks olema Sul tetektor mis 3 ressursi otsides laseb 6 otsijat välja mitte 20-60.
Kui ära tierid ja skille arendad võtab varsti sama sügavalt ja palju odavamalt icon_razz.gif

Pmst algus ostsin ammot ja TT relvad mingi hermanid vms (opalot arkadias ei saa). Tapsin kolle, kõik loot tuimalt tt ja uus ammo/repair raha olemas. Ostelokid on paganama head tappa ja hallix pole ka paha. Vahepeal lõin ca 2k oro mättase, rahaliselt jäin veits miinusese vist aga skill gain oli ikka haige. Pmst iga lask tõi 2-3 asjale expi..

Edit: Archangel, Sul see parem tt detector? See ilgem saast icon_sad.gif Kui tahad skilliülese dectiga mängida, siis demonic dedector mingi 4ped, kasutab sama arvu probe aga võtab sügavamalt.

Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 30.01.2013 16:36:26 vasta tsitaadiga

xtro kirjutas:
20-25 eur i think (u keskmise mängu hind?). Umbes samas järgus ka char väärtus hetkel. Suur osa läks masinate alla. Mul pitbull, kopter, quad, spear, valkyre ja siis 2 tasuta saadud masinat (jeep ja see pod).

Sa möllad veits vale anduriga enda skillide kohta. Muidugi see global oli nice aga hetkel peaks olema Sul tetektor mis 3 ressursi otsides laseb 6 otsijat välja mitte 20-60.
Kui ära tierid ja skille arendad võtab varsti sama sügavalt ja palju odavamalt icon_razz.gif

Pmst algus ostsin ammot ja TT relvad mingi hermanid vms (opalot arkadias ei saa). Tapsin kolle, kõik loot tuimalt tt ja uus ammo/repair raha olemas. Ostelokid on paganama head tappa ja hallix pole ka paha. Vahepeal lõin ca 2k oro mättase, rahaliselt jäin veits miinusese vist aga skill gain oli ikka haige. Pmst iga lask tõi 2-3 asjale expi..

Edit: Archangel, Sul see parem tt detector? See ilgem saast icon_sad.gif Kui tahad skilliülese dectiga mängida, siis demonic dedector mingi 4ped, kasutab sama arvu probe aga võtab sügavamalt.

Hetkel kasutan F-102 finderit (30 PED väärtus), Sügavus maxitult 320 vms. Skillin vaikselt ja panipaigas F-103 ootab aega millal maxitult kätte saan võtta. Max 30 probe saab lasta, ma ei kujuta hästi ette, kus see 60 probe välja võluda. icon_lol.gif

TT omasid ei näe mõtet kasutada. Jah, Rookie oma võtab küll 3 probe max aga esiteks on see variant Limited, 10-15 bombi ja kutu. Teiseks ei anna ta mitte muhvigi kätte. Käisin alguses sellega ringi ja vahepeal proovisin veel, aga findid liiga väiksed. Enamik kõik minimal või tiny heal juhul ja sügavus nii kehva, et suurt midagi peale Oili ja Lysti ei leia millel pole mingit MU väärtust. Ehk kasumi teenimine pm. võimatu. See Ziplex UL on juba parem, aga jällegi - kui ma võin paremat kraami maxitult kasutada siis milleks kasutada kehvemat eksole icon_wink.gif
Täna hittisin oma F-102-ga 12.5 PED dianum IX ample, mis viis mingingu 20% plussi täna. Suht rahul. icon_smile.gif - TT finderitega suht eba-reaalne lootus sellist asja hittida.

Tierida nii kehvasid L asju pole mõtet ning ka muid asju eriti mitte. Selleks ajaks, kui sul mingi jupp tieritud on siis võid sa lihtsalt kallima ja parema juba osta. Milleks veel ekstra raha tierimise ja enhancerite alla lasta, kui tulemus kokkuvõttes pm sama. Minimise koha pealt olen aru saanud, et ainuke asi kuhu lisa-raha reaalselt matta on mõtet on mõne aja pärast Ampidesse.

Tierimine/enhancementite kasutamine on pm. iga asja puhul täiesti mõttetu kuna see tegevus ise ja jupid lähevad rohkem maksma, kui eales kasu saad. Näiteks on välja arvutatud, et kui oma relvale panna Eco enhancer, et vähem laskemoona võtaks, siis peaksid laskma mingi 20 000 lasku - ehk Opalo puhul mingi 4 miljoni eest kuule, mis läheks 400 Pedi maksma. Ja alles siis hakkab see jupp kasumit tootma. icon_biggrin.gif - Probleem on selles, et selleks ajaks on ta ammu katki läinud. icon_biggrin.gif

Relvadel on pm. mõtet ainult ampe juurde panna ning ka neid kõigest väga kitsas vahemikus. Opalo jaoks näiteks B101 ja A101, kõrgemaid pole mõtet. Eco läheb liiga alla. Amp liiga võimas.

Ma ei kujuta ette mis kasumit sa siin mängus kunagi teha loodad, kui kogu raha masinate alla panid. icon_biggrin.gif - Ise ostsin VTOL'i mingi 20 PED'i eest ja sellega saan kõikjal käidud kui on vaja üle lennata, midagi muud ei näe mõtet osta. Üleüldse tutoriali auto on kõige mõttekam. Bena ei võta pea üldse ning isegi ostes mingi 2PED'i ainult. Probleem selles, et Mobid tulevad kallale teinekord ja lõpuks taoti sodiks lihtsalt. VTOL'ga lihtsam.

Kogu see mäng on tegelikult väga karm majandamine. Iga sent on arvel. Kui sa oma skillidele vastavat inventari ei kasuta siis iga tegevus röövib mõttetult raha. Iga jupp mida kasutad peaks olema MAXitud. Ehk see SIB bonus on tegelt jama, sest jupp muutub lihtsalt nii eba-effektiivseks kui sul pole piisavalt skilli, et iga kasutus on raha maha viskamine. Ning see imepisike kogus lisa-skilli ei ole seda väärt - vähemalt nii enamus arvab.

Lugesin ikka päris põhjalikult ja uurisin Entropediast juurde, mida kasutada ja kuidas käituda. Mõned head nipid mida ma olen nagu aru saanud:

Hunting:

* Maxitud relv, parima Eco-ga mida sa leiad. Kui amp teeb Eco paremaks siis amp juurde, üle ampida pole mõtet siis läheb Eco jälle alla. Tierida ei ole mõtet.
* Finisher relv - alguses kui kõige nõrgimate relvadega näiteks Puny'sid huntid siis pole vahet (valikud pole pm.) aga hiljem on vajalik. Teema siis selles, et kui kasutad liiga võimast relva viimase tapva lasu tegemiseks, siis osa dämmi haihtub lihtsalt tühja. (Ehk mobil on 10hp-d alles ning sa keerad talle 50dmg paugu kerre. 40dmg on tühja lastud. Ja see on kulutatud raha) - Seega alati mingi nõrk (kiire) relv lõpetuseks, et hoida ammot kokku.
* Hunti naked kuni oled piisavalt skillitud, et kasutad nii head relva, kus on loogiline juba suuremaid mobe lasta ning vajad paari löögi üle-elamiseks armorit. Muidu alguses raiskad lihtsalt raha armorit parandades (või (l)'e ostes) ning kui sul veel algaja relv ka on siis pole sul anyway mõtet tugevaid mobe lasta, isegi kui lõpuks jagu saad.
* Kui 20 sekundiga mobi ära tappa ei suuda siis parem ära proovigi. Raiskad liialt kuule, armori ja relva parandamiseks ja healimiseks raha kuna mob'i regenn annab talle niipalju elusid kogu selle aja jooksul tagasi mis sa teda taod, et sama hästi oleksid võinud mitu kergemat mobi ilma endapoolse Decay'ta ära tappa.
* Tea oma võimeid. Ära ründa mobi kellest sa "võid vahest" jagu saada. Kui ei saa siis on kogu üritus pm. mahavisatud raha, kui sa just kohe paarikümne meetri juures uuesti ei spawni ja kohe ei jätka. Mob regennib kuni sa healid ja jälle raiskad rohkem kuule jms - tüütu ka.

Mining:

* Max skillitud finder alati. Tierida pole mõtet (Kui ainutl FOMA'sse ja Helli minekuks, kuna seal range/2)
* Kuskil Profession lvl 5-st võiks ampima hakata.
* Iga dropi vahel 110m minimaalselt, et poleks kattuvust. 115m igaks juhuks parem. (Double drop on veidi kahtlane asi - ma ei julgeks soovitada)
* Välja võiks minna vähemalt 50-100 bombiga, alla selle võib olla liiga suur variatsioon
* Kui ühes alas ei joppa ära punni ilma-asjata vaid mine otsi mujalt. Keegi teine võis selle ala juba enne läbi kammida ning sa kaevad tühja. Ca. 5x tühja lasku ning aeg mujale minna üldiselt. Kel rohkem närvi siis 10x
* Tea, kus alas mida leidub ja kaevanda alati võimaluse korral kõige haruldasemat kraami MU poolest. Mitte lihtsalt kõige haruldasemat mida sa tead, vaid just kõige kõrgema MU kraami. Algaja jaoks näiteks Belkar Stone hetkel mingi ca. 140% vist. Leidub väga paljudes kohtades. Port Atlantis juures näiteks, ei vaja erilist sügavust ka.
Hiljem peaks sul olema inventaris mitu erinevat finderit ja siis vastavalt kohale kasutad ka vastavat finderit olenevalt mida leida tahad. Kui ühes kohas raudkindlalt sügavat maaki pole siis ei ole ka mõtet kõik sügavamat finderit kasutada. Maksad Decay eest ulme hinda lihtsalt.
* Alade sisu taastub umbes ühe päevaga. Ma soovitaks igaks juhuks endale mitu kohta avastada ning kordamööda käid siis üks päev ühes kohas ja teine päev teises kohas.

Crafting:

* Don't Craft!!!
* Okey tegelt ka see on jõhker raha raiskamine alguses, kui skille ja blueprinte pole. Kui tahad siis kõige mõttekam on osta võimalikult odavalt mingit väikse MU-ga resursse vajavaid blueprinte koos võimalikult kõrge Quality ratinguga enne kui üldse pihta hakata. Samuti tuleb jälgida turgu - pole mõtet craftida asju mis ei müü või millel pole head MU-d. Raiskad lihtsalt ressursi peale raha.

Craftingust väga hetkel midagi ei tea. Alles ise alustasin. Väga vaikselt. Ostsin Q60 ühe odava blueprinti ja toksin Lysteriumi ja Oil'i eest Basic Filtreid. Raha kaotus minimaalne - kuna lyst ja oil on niikuinii TT food üldiselt siis võib sama hästi craftida. Saab veel skille juurde ning Blueprinti paremaks mida kasutades veelgi paremini craftida või siis hiljem maha müüa. Kõrge Q-ga printid lähevad heade summade eest.

-------

Niipalju ma hetkel siis mängust jagan. Iga tegevus tuleb põhjalikult läbi mõelda. Niisama võib ainult jalutama minna. icon_lol.gif - Kui tahad huntida, mineda, craftida või muud teha, mis midagi vajab siis parem oleks, kui sul on viimseni selgeks tehtud kuhu iga sent läheb ja mis reaalne tootlus on.
Üldiselt räägitakse, et pikema aja pealt on suht max tootlus 90% TT-st väga hea geari ja skillide puhul. Ehk pidev kahjum. Kasum saab tulla vaid stabiilselt hea Eco-ga tegutsedes ning hea MU eest ärides või hea õnne korral Globalite/HoF'ide otsa komistades.

Lõbus mäng. Aga nagu päris elus ei saa ainult lõbu peale välja minna. Kui kulusid/tulusid õigesti ei majanda siis eladki vanemate kulul (deposit) igavesti kuni nad otsad annavad. icon_razz.gif
tagasi üles
aht0
HV veteran

sõnum 30.01.2013 16:45:18 vasta tsitaadiga

ärge skillide tulemisega liiga ära harjuge icon_wink.gif esimesed 10 levelit megakiired, järgmised paarkümmend juba aeglasemad.. kõrgemal ei saa enam ei peast ega ****** edasi.... väiksed "kiirendused" on Level 40 (Coolness), 50 (Combat Sense) ja Level 70 (Commando) peal.. 50-ni jõudmine võtab mõnuga üle aasta, kui just ei jahi terved päevad..

kaevamisega.. katsetage mis töötab.. low-markup saasta pole mõtet otsida, leidke alad kus on suurema MU-ga kraami mis kompenseeriks TT kahjumi.. Enmatteriga oli kergem kasumisse jääda (probe oli odavam). Ampidega pole mõtet reegline mõtet jaurata kui just rahast kahju pole või piisavalt kõrge MUga kraami ei sihi aga siis on parem kui finder on "sügavam". Kui ma ise pelasin siis olid Enmatteri ja Ore jaoks eraldi finderid
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 71
tagasi üles
xtro
HV veteran
xtro

sõnum 30.01.2013 17:19:25 vasta tsitaadiga

Lugesin ka... aga võtan asja veidi omamoodi, seni töötab. Arkadial sain tasuta finderi kuskilt mis pole L, 1ped väärtus ja olematu decay. Võtab ca 100m
(Max 165m või midagi sarnast). Maak - 2prob, matter - 1 prob - arte -3 prob ehk 3 ressursi otsides 6 prob. 2 ressursi korraga suht tavaline.

Lasen ringi alas kus tean, et pinnalähedal kraami leidub. Mööda laksud suht talutavad, vahepeal üht teist leiab jälle. Point selles, et skill saan väga kiirelt (kuna paistab lugevat dectori kasutamiste korrad mitte see mitu prob välja lased?) kuni sellel learning periood + olematu raha eest. 1 päev on jama, oleneb kohast, mõnes kohas resetib resurse olulislt kiiremini.

Masinaid saab pea alati sama raha eest ka maha müüa. Decay olematu. Enamus ajast lasen explorer mk3 ringi, ok kiirus, väike benakulu ja super läbivus. Karmimates kohtades kopter või pitbull. Pitbull super asi mõnes kohas kaevandamiseks, kus hea kraam aga näiteks riptorid ümber, sellega saab kähku minema ja see talub korralikult dam. Masinaid saab parandada ka ja täitsa katki ikka väga raske teha neid.

Mul adjusted pixie, sain mentor questist (koos exploreriga). Peaks veel paar kuud adekvaatne olema ja repair ka odav, def oluliselt parem kui tava pixil.

Peaks ka kallimat detectorit proovima tegelt, tean 2-3 päris head ala arkadias.

Kollidega nii, et mis vähemalt repair ja ammo raha tagastab ning hästi skill annab, see kõlbab. Tegelt ei peaks ma veel üldse orosid taga ajama aga 3x esimest ifn asja tehtud ja sealt saab ka ikka miskit.
Hetkel tappan mature, old jms hallixe, elavad heas kaevandusalas icon_smile.gif Pitbulliga liiga fun sel ringi lasta.

Btw, ei mängi, et mingit ilget pappi taga ajada, vaid fun pärast. Hetkel majandan kenasti ära.

viimati muutis xtro 30.01.2013 17:22:04, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 451 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 341
tagasi üles
rixk
Kreisi kasutaja

sõnum 30.01.2013 17:41:03 vasta tsitaadiga

Ampiga oli vähemalt lõbusam. icon_smile.gif Pikemas perspektiivis nagunii jäid miinusesse, aga ampiga kaevandades nägi vähemalt kenasid globaleid. icon_smile.gif

EDIT: Kas Twin Peaksis enam kokkuostjaid ei ole? väikeses koguses/madal markup kraami ma müüsin neile tavaliselt. Läks küll odavamalt kui oksjonil, kuid oksjonitasu kokku hoides polnud reaalne kaotus midagi olulist. Sai lisaks kiiresti vajalikku sularaha.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 05.02.2013 17:03:11 vasta tsitaadiga

Eilnee Baby Trox event tõestas taas, et MA on peale uut aastat ahneks läinud.
Lisaks sain teada, et läägi probleem ei paista ainult minul olevat, vaid seal tiksus vahepeal päris paljudel üritus tühja.
Suht vahet ei ole, kas ma ise kasutan näiteks 12/1, 4/1 või emt 3G interneti, täiesti lampi hakkab asi läägima ja nii võib kogu üritus kesta järgmise päevani (arvatavasti kuniks rahvas loobub ja koormus väheneb).

Ise hakkan nüüd nädalakese higi korjama ja madala taseme loomade queste tegema.
Mis keskmine 1k higi väärtus on hetkel? Aastaid tagasi, kui viimati korjasin, siis oli miski 2,5PED 1k higi? Hind on raudselt langenud?

[LISA] Njah, higi müüakse kohati 1,5PED/1k. Parim hind mida nägin oli 2PED/1k.
Port Atlantis konkreetselt tühi rahvast, Twin peaxis mingi seltskond oli ikka veel olemas icon_lol.gif
Paistab, et suurem osa inimesi käivad veel ainult Eventite ajal mängimas icon_rolleyes.gif

Keegi kunagi seda Feffoid Cave questi on suutnud ära teha? Olen selle koopa korduvalt tühjaks teinud, kuid ainult ühe korra seal maas mingit kristalli näinud, kuid siis ei saanud ka seda üles korjata. Tean, et ammu ammu oli neil seal mingine Bug sees, et ei töötanudki enamuse ajast korralikult, kuid kas ma olen mingi saabas, et seda questi lõpetada ei saa?

Njah, kunagi ammu oli palju lahedam seda mängida. Aga kui päevas umbes 400PEDi ära kulub, et saaks normaalselt mängida või Huntimas käia, siis eriti vaimustust ei teki thumbs_down.gif

Mõneks ajaks EU kõrvale jätma ja POE'd taguma.

tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 05.02.2013 17:25:44 vasta tsitaadiga

kjaups, suurem osa rahvast on ka Camp Icaruses kuhu kõik noobid saabuvad. 2PED higi eest on jah selline standard hetkel, kuigi eks paljud ostavadki veel odavamalt jah - noobidel pole alati kannatust pikalt passida ka, et paremat hinda saada. Kahtlemata on sweatimise ainuke reaalne väärtus siiski skillides, mis saad. Kindlasti targem esimesel võimalusel Swuntida siiski ja edasi juba mõnes kohas swunt+mine rookie finderiga ka.

Port Atlantises ei näe jah pea mitte kunagi mitte kedagi, aga ega sinna väga põhjust minna polegi enam paljudel. Huvitav jah, et seal on nagu osaline Tutorial vanast ajast jäänud, kuigi noobid maanduvad nüüd kõik Icaruses ja enamus Atlantisesse ei viitsigi ronida väga. icon_biggrin.gif

Aga rahvast ikka on. Mul ei ole küll millegagi võrrelda, aga vähemalt Icaruses chatis jutt käib ning ma kujutan ette, et paljud võetakse kohe esimese päevaga mentor/disciple staatusesse ka või kuskile Soc'i ning tavachatis üleliia ei räägitagi. Rahvast korjatakse lendavate peale ja visata erinevatesse kohtadesse suht tihti, kui paluda seega sõbralik rahvas.

Ma ise laksan hetkel absoluutselt kõike teha. Mine, Hunt, Craft, Trade. icon_biggrin.gif - Minimine on ainuke, kus suht regulaarselt nulli tiksub. Ca. 100 pediga ronin välja ning vahest +30pedi, siis kõige hullem oli kord -30ped aga üldiselt seal +-/10 kanti on. Huntimine ka suht sama, kuigi hundin ainult 10-15ped run hetkel. Mobid liiga kobad - huntin naked, seega rohkem kuule välja lasta ei kannata, hakkab ajudele. Crafting on ainuke, kus suht regulaarselt miinust tiksub, aga seda oli ka oodata. Kuna kasutan igal võimalusel enda minetud kraami siis hoiab siiski veidi kokku. Ei pea MU-d peale viskama
Tradimine on paras tüütus muidugi, seega väga ringi lasta ei viitsi hetkel. Peamiselt passin AH-s häid diile, kui aega on. Inimesed müüvad teinekord ikka mõnusa alg-hinnaga kraami ja teinekord valel ajal otsustanud müüa ning keegi ei taha. Või siis buy-in liiga, liiga suur ja alghinna tähtaeg läks meelest. Seega vahest TT hinnaga ulme nänni näha.

Krt viimasel ajal on minimise ajal pidevalt suured leiud "unknown" ajal tulnud. Krt endal närv must, et midagi ei hiti ja siis järsku "Unknown crude oil" ja siis mõtlen, et no bljä jälle mingit paar tunni jura. Ja siis collectib, ja collectib. Käin kohvi tegemas, tulen tagasi ja ikka collectib. icon_biggrin.gif - Mitu korda 20-30Ped hitid. Enne ei tea, kui pole paarkümmend sekki kogunud ja siis enam ei mäleta palju üles korjasid ka, lol. Fun times.
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 06.02.2013 01:37:32 vasta tsitaadiga

Archangel, kuna ise mingi 5 aastat vahelduva eduga tagunud, siis pärinen PA-st. Sellest Icarusest ei teagi ma midagi icon_lol.gif
PAs hea punisid mind forcimas käia ja vaikselt endale chipi üle taguda.

Mis asjaga sa collectid? See ju ikka vajuta nupu ja siis kraabib maavarasid välja. Asetad midagi hiirele, et nupp all oleks icon_lol.gif ?
Ise kaevandamisega viimasel ajal ainult tiny crude oili, lysteriumit ja force nexust saanud thumbs_down.gif Eelmine nädal kuni tänaseni ca 25% väärtust tagasi.
Ei tiksu ühes piirkonnas, vaid kui koht ei anna, siis lendan mujale, kust varem kaevandamine PEDi seisu stabiilsena hoidnud.

Imelikul kombel hakkaski minul PEDi tagasivool langema peale uut aastat. Ei mäleta täpselt kas viimati mängisin 29 või 30 detsember, kuid 2 jaanuar, kui uuesti sisse logisin, siis oli väga masendav.
Enne seda oli ka ikka fun ja värki. Päeva lõpuks võis koguneda isegi kerge positiivne seis, sai paremat relvastust endale lubada ja list lõbutseda. Kuid nüüd hoia sõrmed risti ja looda, et näiteks päeva alguses mängu visatud 25€ kaevandamisel ja jahtimisel lõuna ajaks otsas ei ole.

Naljaga pooleks räägitakse ka, et mu nimi on lihtsalt fortuuna listist välja visatud. Ei taha mõeldagi, palju kokku depootanud sellesse raha olen (eriti veel peale uut aastat) ja MA vaatab, et pole mõtet talle midagi anda, sest loll tuleb ikkagi uue summaga ise tagasi icon_lol.gif Need ajad on igatahes selja taga, kus lasid kellegi maha, ületasid kergelt globali piiri, viskasid survey probe maasse ja tuli jälle kerge global. Ning kui tunnike eriti midagi ei tulnud, siis oli vähemalt hea meel, et jäid samale tasemele või kerge pluss ja järgmisesse päeva sai rõõmsama näoga mindud.

tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 06.02.2013 07:48:05 vasta tsitaadiga

kjaups kirjutas:
Archangel, kuna ise mingi 5 aastat vahelduva eduga tagunud, siis pärinen PA-st. Sellest Icarusest ei teagi ma midagi icon_lol.gif
PAs hea punisid mind forcimas käia ja vaikselt endale chipi üle taguda.

Mis asjaga sa collectid? See ju ikka vajuta nupu ja siis kraabib maavarasid välja. Asetad midagi hiirele, et nupp all oleks icon_lol.gif ?
Ise kaevandamisega viimasel ajal ainult tiny crude oili, lysteriumit ja force nexust saanud thumbs_down.gif Eelmine nädal kuni tänaseni ca 25% väärtust tagasi.
Ei tiksu ühes piirkonnas, vaid kui koht ei anna, siis lendan mujale, kust varem kaevandamine PEDi seisu stabiilsena hoidnud.

Imelikul kombel hakkaski minul PEDi tagasivool langema peale uut aastat. Ei mäleta täpselt kas viimati mängisin 29 või 30 detsember, kuid 2 jaanuar, kui uuesti sisse logisin, siis oli väga masendav.
Enne seda oli ka ikka fun ja värki. Päeva lõpuks võis koguneda isegi kerge positiivne seis, sai paremat relvastust endale lubada ja list lõbutseda. Kuid nüüd hoia sõrmed risti ja looda, et näiteks päeva alguses mängu visatud 25€ kaevandamisel ja jahtimisel lõuna ajaks otsas ei ole.

Naljaga pooleks räägitakse ka, et mu nimi on lihtsalt fortuuna listist välja visatud. Ei taha mõeldagi, palju kokku depootanud sellesse raha olen (eriti veel peale uut aastat) ja MA vaatab, et pole mõtet talle midagi anda, sest loll tuleb ikkagi uue summaga ise tagasi icon_lol.gif Need ajad on igatahes selja taga, kus lasid kellegi maha, ületasid kergelt globali piiri, viskasid survey probe maasse ja tuli jälle kerge global. Ning kui tunnike eriti midagi ei tulnud, siis oli vähemalt hea meel, et jäid samale tasemele või kerge pluss ja järgmisesse päeva sai rõõmsama näoga mindud.

Kui sa pole Camp Icaruses varem käinud siis otsi üles, suht kohe PA kõrval, veidi idasse ranniku ääres. Tavaliselt ikka 20-30 matsi campis sees ja vabalt 100 tegelinskit ümbritsevates alades ringi siblimas. icon_smile.gif

No peale 5-t aastat ma eeldaks, et sa tead, et on olemas selline nupp nagu "Automate tool", ehk vajutad korra nuppu ja tool on repeati peal. Seega miningus vajutan vaid korra nuppu ja kaevandab ise. Võin vahepeal minna võileibu tegema vms. icon_biggrin.gif - Sama kasulik on ta sweatides. Klikid nuppu ja non-stop sweating. Vaheta ainult mõne aja pärast target, kui üks tühjaks saab.

MA tõstab minu teada kaevanduses maakide asukohta suht tihti ümber. Endal hetkel 4-5 ala kuhu igasse ühte kannatab 750 probe (25 hiti) loopida üldiselt ja kus miinusesse jääda suht raske kuna leitud kraami MU teeb ikka tasa üldiselt. Kui mingi hetk enam midagi nendest kohtadest ei leia siis järelikult on MA maagid ümber liigutanud ja peab uusi kohti otsima minema.
Kahjuks siiski päris nii ei ole, et mine kuhu tahad. Hea kaevur kaevandab ainult seal, kus teab, et leidub kalleid maake - muud kohad saadab pikalt kuna kasum tuleb ju MU-st ja õnnele ja globalitele lootma jääda ei saa. icon_smile.gif

Viimaste patchidega oli MA looti süsteemi vist muutnud küll. Pidavat rohkem stabiilset tiksuma ja vähem uber globaleid - seda siis selleks, et noobidele sõbralikum olla. Ei tea, ei oska hinnata hetkel.

Aga sulle ütlen küll, et halba õnne on küll kõigil mingi hetk. Kuigi ilmselgelt on MA üles ehitanud mingi spetsiifilise süsteemi, kus mängus ringlev loot on kuidagi piiratud mingil moel ja tasemel (Area, item ja personal loot-pool on kõik huvitavad teooriad) ja seega ei saagi kõigil samal ajal jopata. Üldiselt, kui keegi kuskil puhta töö teinud milleski, siis teistel pidavat raskem olema sama tegevusega midagi saavutada. Või nii paljud uberid räägivad. Ei tea, kas tõsi või mitte.

Seda olen aga küll leidnud, et ühe kindla tegevusega mässates on variatsioon teinekord ikka haige. Eriti siis, kui mängid piiripealsete rahadega. Pokkeris öeldakse, et hea on, kui sul on mingi 500 buy-in'i mängimiseks. Siis võid nautida tegevust. Ehk - sul peaks 500x sitasti minema ja raha otsa saama ühes mängus, enne kui kogu su raha otsa saab. Sama ka Entropias - kui sul on pappi, et minna tegema 500 run'i, siis üldiselt ei pea kulmugi liigutama, kui mõni run pekki läheb kuna sa tead, et sul on alati järgmise runi raha olemas ja varem või hiljem läheb ikka väga hästi. icon_wink.gif - Kui aga sul pappi ainult mõne run'i jaoks, siis isegi üks FAIL on jube ja ajab närvi mustaks ning vererõhu üles. Nii on tegelt kehv mängida.
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 06.02.2013 09:03:54 vasta tsitaadiga

Archangel, automate tool - Ei ole mina veel kohanud, et ta mul automaatselt higi korjaks või maake välja kaevaks. Ma muidugi hoian alati vasakut nuppu all. 48 PEDi eest Lysteriumit on nii ikka päris vinge välja kaevada icon_lol.gif Parema nupuga jätab automaatse tegevuse peale?

Hunting global on silma jäänud küll selline, et teatud arvu annab päeva jooksul ühele loomale. Seda just väiksemate loomade peal. HOFi alt vaatad ära, et näiteks Argonauti pole nimekirjas, siis lähed neid huntima. Kui Argonaut HOF või mingi hetk chatis global tuleb, siis vajub ka loot ära ja pole enam mõtet neid 24-48 tundi taga ajada. Cornundaga sama teema olnud. Eriti veel sõbral, kui tutvustasin talle mängu ja esimesel päeval tõmbas 1,5k PEDise killi, ning peale seda oli päevaks cornundade loot all.

Algajana oli 1 PEDine loot ka loterii peavõit. 300PEDi miinust runni peal tõstab tõesti vererõhu üles ja võtab igasuguse mängimise isu ära. Samas pole mul veel nii hull nagu mõnel über tegelasel eventi ajal, kus tullakse ca 700 PEDiga eventile ja ainukeseda asjad mis nad saavad on fragmendid thumbs_down.gif Aga eks see mäng üks loterii olegi.

Sa võiksid siis jagada hea maagiga asukohti icon_biggrin.gif FOMA ei lähe arvesse icon_lol.gif

tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 06.02.2013 09:21:10 vasta tsitaadiga

kjaups kirjutas:
Archangel, automate tool - Ei ole mina veel kohanud, et ta mul automaatselt higi korjaks või maake välja kaevaks. Ma muidugi hoian alati vasakut nuppu all. 48 PEDi eest Lysteriumit on nii ikka päris vinge välja kaevada icon_lol.gif Parema nupuga jätab automaatse tegevuse peale?

Sa võiksid siis jagada hea maagiga asukohti icon_biggrin.gif FOMA ei lähe arvesse icon_lol.gif

Tee Action Library ( Y ) lahti, sealt peaksid vastava nupu leidma, siis kleebi endale kuskile klaverile või mujale.
Panin eraldi nupu alla ka veel oma Razeri hiirel. Pm iga asja peal saab kasutada. Teinekord kui huntin mingit high-health, regen mobi, kes mulle aga eriti dammi ei tee siis panen ka peale ja lähen kohvi tegema vms. icon_biggrin.gif - Las kütab seal, ei viitsi ise nuppu all hoida.

Mis aga puutub maakidesse siis mul on neid kohti nii vähe, et ma ei taha hästi jagada. icon_biggrin.gif - Tõsisemal mining päeval käin nad kõik läbi, seega kui sa seal ka rahmeldama hakkad on kindel, et satume varem või hiljem mõlemad sinna sel hetkel, kui plats on puhas ja siis imeme näppu. icon_biggrin.gif

Üldiselt üks asi, mis mulle silma on jäänud on see, et paljudes ranniku alades just eriti, leiab teinekord palju maaki. Enamik aegu, kui ma uusi kohti avastan siis käingi just rannikud läbi. Ei tea, kas muud rahvast käib seal vähem või on lihtsalt kergem navigeerida ja mobide eest vajaduse korral plehku pista. Aga rannikud on mulle alati head olnud. icon_smile.gif
tagasi üles
xtro
HV veteran
xtro

sõnum 06.02.2013 16:13:50 vasta tsitaadiga

Parimad mining alad on keset ripptor guardide jms parvi icon_razz.gif Kahjuks seal kaevandamine mul ainult kippub kurvalt lõppema icon_lol.gif

Masinakogus 9 masinat nüüd icon_razz.gif Tanki oleks vaja, vist calypsole ronima, arkadia suht tühi.

aht0
HV veteran

sõnum 06.02.2013 18:09:04 vasta tsitaadiga

Skillgain oli vähemalt kunagi otseses seoses läbipõletatud decayga.. näiteks, kui chippisid absoluutselt kõik Prospectori nulli ja loopisid niisama pomme siis tiksus skillgaine iga dropiga tsipa alla punkti.. lüües finderi peale ampi OA103 said aga suts üle 3 prospectori punkti korraga.. 0-100 punkti vahel, edasi polnud skillide "kiirendus" nii märgatav.
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 71
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 06.02.2013 18:26:47 vasta tsitaadiga

aht0 kirjutas:
Skillgain oli vähemalt kunagi otseses seoses läbipõletatud decayga.. näiteks, kui chippisid absoluutselt kõik Prospectori nulli ja loopisid niisama pomme siis tiksus skillgaine iga dropiga tsipa alla punkti.. lüües finderi peale ampi OA103 said aga suts üle 3 prospectori punkti korraga.. 0-100 punkti vahel, edasi polnud skillide "kiirendus" nii märgatav.

Eks jah, kas otsene seos decay'ga, või lihtsalt loogiline seos geari väärtusega. Igal juhul jah, parema geari decay on kallim seega ega põhimõtteliselt vahet pole. Kasutad paremaid juppe ning läheb iga tegevus kallimaks, vastu saad suuremaid returne ja rohkem skille.

Mis Mining aladesse veel puutub siis üldiselt tõesti, kus on suur tugevate mobide parv, seal enam, kui tõenäoliselt keegi kaevandamas pole lähiajal käinud. Sest võtab ju üldiselt topelt aega saada sama-aegselt tugevaks hunteriks ja heaks mineriks.
Lendavate masinatega annab küll kaevandada aga vähemalt algaja jaoks on see keeruline kuna juba kütuse peale võid paraja nutsu alla panna, kui üritad kuskil Atrox'i parve seas rahulikult maanduda ja veel maaki ka korjata, neil haige Agro range.

Ise kaevandangi peamiselt mobide sees. Küll suht low-level mobid üldiselt, kuid ühes kohas on ka ülbemaid, siis peab ettevaatlik olema. Võimaluse korral kohe VTOL välja ning sisse peitu ja veidi eemal uuesti välja. Üks koht on siiski ka täiesti Mobide vaba, mis ongi mu peamine Mining Area, kuna saab mõnusalt tihedalt pommid välja lasta ning selle nö. "soone" korralikult puhtaks teha. Maagid ka üldiselt algaja jaoks piisavalt head. Kuid paar korda siiski ka teisi seal nuuskimas näinud - ja vahest olen korralikult miinust sealt saanud. Aga mis teha - ei tea ju ette, kas on käidud või mitte.
tagasi üles
xtro
HV veteran
xtro

sõnum 07.02.2013 18:05:56 vasta tsitaadiga

VTOL veits paha, ei kannata matsu (atrox lööb suht kähku selle pilbasteks) ja tõuseb liiga kaua õhku. Mingi level 56 mob võttis 1 hit suht palju hp ära sleniperi mk1 (vtol parem versioon).

Pitbull is miners best friend icon_wink.gif Paganama tugev armor, suht palju ruumi kus asju hoida, kohalt läheb kiirelt minema ja kiirus ka hea + liigub ka väga mägisel maastikul hästi (mk3-mk4, mk1 jääb aegajalt veits hätta, vähem hobujõude).

allarom
HV vaatleja
allarom

sõnum 13.02.2013 13:11:08 vasta tsitaadiga

Eelmise aasta lõpus alustasin ka peale paari aastast pausi uuesti. Mõne kuuga ca -600€ (okei, asju ja skille on ka ikka tekkinud, aga seda raha mu arvel ei ole:P), iga kord kui suurema summa panin, siis viskas ikka hofe ja asju ka, aga niikui mõnd aega enam ei deponud, siis oli vaikus majas. Võta nüüd kinni, milles asi oli:) Loomulikult oli üheks miinuse põhjuseks ka minu loomavalik, keda tapsin- ei viitsigi enam neid väikeseid tappa, sest loot süsteem muutus ja neilt ei ole võimalik väga suuri loote saada nagu varem, vaid üleüldine return pidavat stabiilsem/parem olema (mida ei ole siiani märganud). Aga suurem loom minu väikese skilli kohta närib ikka miinust küll ohtralt. Näiteks kui võrdluseks võtta loom, kes teeb armori/fapi decayd ühe jahi ajal 50ped ja teine, kes 5ped, siis kümne jahiga on ainuüksi looma valiku tõttu juba potentsiaalse miinuse vahe 450ped (+ looma regen, mis väikese relva puhul mõju avaldab).

Aga paraku pean nentima, et peale selle mängu pelamist ei näe eriti pointi mitte RCE mängudel, võibolla toksin nädalakese ja siis viskan nurka. Hetkel on kiired ajad ja üks teine RCE mäng (mitte AW) käsil, aga varsti peaks jälle varustuselt tolmu pühkima, et meelde tuletada, milline see õige RCE mäng välja näeb:)

xtro
HV veteran
xtro

sõnum 15.02.2013 13:31:29 vasta tsitaadiga

Kolistasin siis lõpuks calypsole.

Alla ei lastud, 30+ min lend ja mitte kedagi polnud näha.

Mõnes mõttes arkadia ikka parem. kollide levelid on calyl küll mingi komöödia hetkel... level 4-5 kolle lasen lõdvalt, samas mingi level 2 on suht hard. Arkil oli level 7/8 mobid lihtsamad kui calyl level 4. Skill gainile valus "jalaga keradese".

Solomate opalo - 3,5ped
Arkadia samaväärne herman law 2,5ped... andmed 1/1.
Arkadial ka nuub relvade valikus BLP riffle (2,5ped, 190ammo burn) ja 2 eri pistolit.
+ Arkil huntites ei pea pidevalt kellegagi konkureerima iga reborniva mob pärast, irw.
Samas caly ah muidugi oluliselt aktiivsem.

Eks kolistan veits veel calyl ringi, lähen chekan teised planeedid üle ja põrutan tagasi koju (arkadiale).
Mõnusad 5-6 lennutundi kokku kõigil planeetitel käik ilmselt icon_lol.gif

FD
HV kasutaja
FD

sõnum 18.02.2013 00:37:31 vasta tsitaadiga

te võiks ingame nimesid mainida, hea suhelda siis mängus, enda nimi on siis ingames FireDragon. võtsin pisikese sõbra ka mängu, hetkel on ta äraootaval seisukohal (Kantpea).
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Entropia Universe mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 63, 64, 65  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.