Keegi teab kuidas jookseks Far Cry 3 paremini? Resolutsioon on juba 680x480(ma tean et 480x320 oleks parem aga see rõvedalt väike) windowed mode peal, Post FX disabled, kõige madalamad setingud.
Mis sa mängid seda kartuli peal või? Ausalt öeldes ma ei tea kas sul on üldse mõtet proovida, sest olematu graafika ja resolutsiooniga jääb ikka väga suur osa mängust saamata ju.
Mis kartuliga ikka, Intel HD videoga läptop on , praegu jookseb ca 20fps keskmiselt.
Täitsa pyss ju
Siin üks vend paneb 5-6fps ja räägib, et silky smooth _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Mäng ei jookse ilusti? Kas arvuti RIISTvara peaks võimaldama mängul ilusti joosta??
Siis võib selgelt viga olla driverites või environmentis arvuti elektroonika ümber.
jeesus188 kirjutas:
Täitsa pyss ju
Siin üks vend paneb 5-6fps ja räägib, et silky smooth
ma jääks vist sellest mängust laxu alla kui 5fps oleks
Pole vaja HEA TUJU rohtu poest ostagi. _________________ -= 1-2 =-
Gap, sry aga sinu raud selle mängu jaoks on juba vanaraud. Ja see arusaam, et DX9 peal peaks jooksma ei ole päris õige selle mängu puhul.
Tahtsin veel seda öelda,et kõik teised konsoolipordid jooksevad mu "vanaraua" peal hulka paremini kui see ubisofti üllitis. Ma fps-e ei oska sulle öelda aga teine ubisofti mäng,viimane creed jookseb väga hästi,niipalju kui neid settingud seal on kõik põhja keeratud,pilt on väga ilus ja mingid jõnksutamist ega läägi ei esine
Ei suuda
Kas sa suudad kanepipõllud noaga hävitada? _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Ei suuda
Kas sa suudad kanepipõllud noaga hävitada?
Kui ma õigesti mäletan, oli iga kansapõllu kõrval ka üks või mitu kütusetünni, mida saab õhku lennutada, et põld leekidesse panna - iseasi, kas noaga saab tünne lõhkuda _________________ My Nokia evo: 1100 -> 2626 -> 3500c -> 5530xm -> N9
Kas Far Cry 3 töötaks mu sülearvutil Samsung 350V5C / Intel Core i3-2370M /2.4GHz protsessor / 4GB mälu, 500GB kõvaketas / AMD Radeon HD7670M 1GB videokaart/ Windows7 Home Premium 64bit/Resu on 1366x768. Ja kas ainult LOW sätetel , kui üldse välja veab ? Olen aru saanud, et eriti suurt vahet ei ole graafika sätetel. Kui vaja siis ma üritan omale tugevama prose hankida.
viimati muutis RadeonHD- 05.02.2013 19:49:47, muudetud 1 kord
Kas Far Cry 3 töötaks mu sülearvutil Samsung 350V5C / Intel Core i3-2370M /2.4GHz protsessor / 4GB mälu, 500GB kõvaketas / AMD Radeon HD7670M 1GB videokaart/ Windows7 Home Premium 64bit Ja kas ainult LOW sätetel , kui üldse välja veab ?
Resu on 1366x768
Low seadetel mängib vabalt, ma arvan et midagi võid veidi ülessegi kruttida. (Ma mängiks dx9 peal )
Siin all mõned mängud sinu kaardiga... http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-7670M.69483.0.html _________________ I need about tree fiddy.
Egert
Kas keegi oskab öelda, kas FC3 2. saar on tõesti nii mägine ja vähem zunglit kui 1. saarel ? _________________ Battlefield 4: J4GGER
Vabandan segase jutu pärast !
Arvuti siis hetkel GPU: Gigabyte GTX 660 OC 2GB, CPU: i5 4670, DDR3 8GB 1600MHz
Vabandage, aga ma korra küsisin kh, et kas mul töötaks FC3, aga ma pole eriti kindel, et see töötab, kui vahepeal on fps GTA 4 mängides 20 low settingute peal hehe.
Tänud ette ! _________________ Battlefield 4: J4GGER
Mul on canyourunitga see probleem, etseal näitab mu inteli hd 3000 videot, kuigi on ka radeon hd 7670M , aga mul peaks ikka välja vedama fc3 loodetavasti _________________ Battlefield 4: J4GGER
Mul on canyourunitga see probleem, etseal näitab mu inteli hd 3000 videot, kuigi on ka radeon hd 7670M , aga mul peaks ikka välja vedama fc3 loodetavasti
Can You run it paneb väga metsa, see ütles, et mul videokaart ja protsessor liiga aeglane aga jookseb ikka mängitavalt. Muidu sul peaks jah veidi paremini kui mul jooksma.
Mul on canyourunitga see probleem, etseal näitab mu inteli hd 3000 videot, kuigi on ka radeon hd 7670M , aga mul peaks ikka välja vedama fc3 loodetavasti
Can You run it paneb väga metsa, see ütles, et mul videokaart ja protsessor liiga aeglane aga jookseb ikka mängitavalt. Muidu sul peaks jah veidi paremini kui mul jooksma.
järjekordne Silky Smooth oma 10fps ilmus välja _________________ This message was sent from space using stargate
järjekordne Silky Smooth oma 10fps ilmus välja
Mul jookseb ~20fps.
ehk siis can you run it ei pannudki võssa
su arvuti ei ole mängimiseks kõlblik _________________ ☠
järjekordne Silky Smooth oma 10fps ilmus välja
Mul jookseb ~20fps.
ehk siis can you run it ei pannudki võssa
su arvuti ei ole mängimiseks kõlblik
Misiganes shooteri SP'd mängides krutin kah graafikat niikaua peale kuni mingi 15-20fps välja annaks. MP'd muidugi nii ei kannata
enda vana läppariga FC3 jookseb kah 1366x768 ja high-med-low segamini täiesti normaalselt minu jaoks.
Nojah , lihtsalt paratamatult ägedama äktsioni korral kisub hetkeks 10 aga kannatab ära. 20 ringis käib küll jah - ning kui koguaeg harjunud siis pole vahet.
profiilis olev läppa mis 7400p saab 3dmark06's ja on 3a vana - isegi hea tulemus, et saab täiesti talutava graafikaga mängida uusi asju
kui harjunud 20ga, siis ei oska paremat tahtagi - võib pigem nii öelda
Endal oli sama lugu pikki aastaid, lihsalt plenud ressursse et võimsamat raudvara muretseda ja paljude mängude puhul tuli leppida 20m ringi oleva fpsiga, alla selle loobusin juba. Eks ära harjub küll sellega, lihtsalt kui juba korra saad pikemaks perioodiks kätte korraliku raua, siis ei taha enam kuuldagi midagi säärasest madalast fps-ist.
eks ta ole jah, kui harjunud pidevalt kindlalt üle 35fps ja siis ühes kohas kukub fps 25 peale annab ikka tõsiselt tunda kuidas hakkimine häirima hakkab.
samas kui gta4 sai hea graafika vajaduse tõttu 22 juures mängitud ei häirinud madal kaadrisagedus üldsegi nii palju, harjus ära. vb vahe ka third vs first person kaameras
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.