Keegi teab kuidas jookseks Far Cry 3 paremini? Resolutsioon on juba 680x480(ma tean et 480x320 oleks parem aga see rõvedalt väike) windowed mode peal, Post FX disabled, kõige madalamad setingud.
Mis sa mängid seda kartuli peal või? Ausalt öeldes ma ei tea kas sul on üldse mõtet proovida, sest olematu graafika ja resolutsiooniga jääb ikka väga suur osa mängust saamata ju.
Mis kartuliga ikka, Intel HD videoga läptop on , praegu jookseb ca 20fps keskmiselt.
Täitsa pyss ju
Siin üks vend paneb 5-6fps ja räägib, et silky smooth _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Mäng ei jookse ilusti? Kas arvuti RIISTvara peaks võimaldama mängul ilusti joosta??
Siis võib selgelt viga olla driverites või environmentis arvuti elektroonika ümber.
jeesus188 kirjutas:
Täitsa pyss ju
Siin üks vend paneb 5-6fps ja räägib, et silky smooth
ma jääks vist sellest mängust laxu alla kui 5fps oleks
Pole vaja HEA TUJU rohtu poest ostagi. _________________ -= 1-2 =-
Gap, sry aga sinu raud selle mängu jaoks on juba vanaraud. Ja see arusaam, et DX9 peal peaks jooksma ei ole päris õige selle mängu puhul.
Tahtsin veel seda öelda,et kõik teised konsoolipordid jooksevad mu "vanaraua" peal hulka paremini kui see ubisofti üllitis. Ma fps-e ei oska sulle öelda aga teine ubisofti mäng,viimane creed jookseb väga hästi,niipalju kui neid settingud seal on kõik põhja keeratud,pilt on väga ilus ja mingid jõnksutamist ega läägi ei esine
Ei suuda
Kas sa suudad kanepipõllud noaga hävitada? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Ei suuda
Kas sa suudad kanepipõllud noaga hävitada?
Kui ma õigesti mäletan, oli iga kansapõllu kõrval ka üks või mitu kütusetünni, mida saab õhku lennutada, et põld leekidesse panna - iseasi, kas noaga saab tünne lõhkuda _________________ My Nokia evo: 1100 -> 2626 -> 3500c -> 5530xm -> N9
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.