praegune kellaaeg 18.06.2025 21:01:12
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
est4ever
HV veteran

|
31.01.2013 08:36:54
2 erinevat kaarti aga samad mured |
|
|
Niisiis. Sobrapoiss ostis aastake tagasi ak kaudu jupid, mille seas ka gigabyte hd 6870. Sai mond aega kasutada ja siis hakkas niioelda artifakte pilduma... Mitte mängides aga just lambi hetkedel ja pohiliselt ainult netis videosid vaadates. Saatis garantiisse, oeldi et ei ole viga midagi ja saadeti tagasi. Ei tea kas kohe voi mitte, aga hakkas uuesti pilduma. Saatis uuesti sama jutuga garantiisse ja anti uus kaart. Mingi aeg hiljem ostis minult ara minu kaes nagu maasikas toimind gtx560 ti, mis tootas pikka aega ilusti ja hakkas siis samasuguseid nalju viskama ekraanile. Plate vahetatud koos prose ja toitega aga ikka vahepeal viskab. Millega oleks motekas testida? Ei taha nagu uskuda et kahel taiesti erineval kaardil samad vead kyljes. Asi mis koguaeg on sama olnud, on windows.. Ei ole teisi versioone proovitud.
|
|
Kommentaarid: 88 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
31.01.2013 09:24:55
|
|
|
võid proovida vahetada arvuti mälu. kõlab naljakalt, aga olen enne näinud kus memtest läbiv masin viskab 3D-s säbru, mida põhjustas vigane mälu. kusjuures masin ise crashinud kordagi.
|
|
Kommentaarid: 338 loe/lisa |
   |
0 :: |
4 :: |
290 |
|
tagasi üles |
|
 |
est4ever
HV veteran

|
31.01.2013 16:08:54
|
|
|
okei, proovin seda... ilmselt oleks mõttekas ka mingeid vanemaid draivereid proovida kuigi minu käes töötas alati uusimatega kenasti
|
|
Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|