Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
eltso
HV veteran

|
26.01.2013 03:50:32
|
|
|
Ma ei tea paljud siit on WP8-t näppinud, aga mina ütlen omaltpoolt, et symbianist on asi ikka väga kaugel ja seda positiivse poole pealt, sest MS on läinud arendusega Apple stiilis ja asi on tehtud võimalikult lollikindlaks ja kasutajasõbralikuks, seega mina usun, et tulevikku on.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
26.01.2013 10:17:24
|
|
|
tsitaat: |
Tapeti nii Symbian ning tolle edasiarendused |
Ei tea mis OS seal Nokia Asha seeria peal on, puhas Symbian, ainult OS-i juures ei kasutata nime Symbian.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
28.01.2013 14:08:56
|
|
|
Väga kahju, Android ja ios ei kõlba kasutada
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
3 :: |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
erik111
HV Guru
|
28.01.2013 14:36:10
|
|
|
[quote="Noname"]Väga kahju, Android ja ios ei kõlba kasutada [/quote]
Mul kõlbab kasutada Androidi.
|
|
Kommentaarid: 182 loe/lisa |
   |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
enterprice
HV veteran

|
28.01.2013 15:27:20
|
|
|
erik111 kirjutas: |
Noname kirjutas: |
Väga kahju, Android ja ios ei kõlba kasutada  |
Mul kõlbab kasutada Androidi. |
Igaühele oma, mulle ka Android ei sobinud.. Endiselt Symbianil
|
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
erik111
HV Guru
|
28.01.2013 15:30:02
|
|
|
Aga kas Nokia telefonid lähevad kunagi kalliks ka?Enadal on kodus Nokia 2600 Classic kapi peal seisab.
|
|
Kommentaarid: 182 loe/lisa |
   |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
28.01.2013 18:02:25
|
|
|
Dinkz kirjutas: |
R.I.P Symbian
Nokia 5530 on üks väheseid telefone, millega ma väga rahul olin.  |
word, mul TEINE 5800xm juba ja ülirahul
   |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
28.01.2013 18:13:11
|
|
|
erik111 kirjutas: |
Aga kas Nokia telefonid lähevad kunagi kalliks ka?Enadal on kodus Nokia 2600 Classic kapi peal seisab. |
Oskad nimetada ajaloost mõnd elektroonilist tarbeeset mis on sääraselt hinda läinud?
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
28.01.2013 18:15:25
|
|
|
Ho Ho, Nokia 8800'd suht hinnas, aga seda ei müüdud ka nii massiliselt.
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? |
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
28.01.2013 20:47:14
|
|
|
8800 läks hinda disaini/imago. mitte OSi või tehniliste omaduste tõttu
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
28.01.2013 21:01:42
|
|
|
Mis vahet seal on? Kallis on ikkagi.
Nokia 2600 Classicu väärtus vist küll ainult langeb.
|
|
Kommentaarid: 888 loe/lisa |
   |
668 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
28.01.2013 21:04:07
|
|
|
Vahet on nii palju, et igasugu lutsud ei järgi selle saatust
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
28.01.2013 21:05:29
|
|
|
von Wu, Sellepärast, et see algusest peale odav.
Kui peaks pakkuma, et mõni telefon OS'i pärast kalliks läheb, pakuks ma Bada OS'ga telefone.
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? |
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran

|
30.01.2013 22:22:56
|
|
|
pois11 kirjutas: |
Kahju jah, et ära kadus. Eks peab E52 niikaua läbi ajama kui võimalus on. Lootust on, et tuleb tulevikus mingi mõistlik asendust. |
Minu E52 sai just 1 aasta vanuseks - võetud meelega poest ja tutikana aku pärast. Superhea telefon, käin samamoodi nagu kõik muude poppide telefonide omanikud netis.
Selle jaoks kasutan mugavat ja arenduses olevat Opera Mini browserit, kõik toimib ja just Symbiani peale on viimsel ajal tulnud 2 uuendust sellele browserile.
See browser sisaldas ka feiskari integratsiooni ning telefoniga tehtud fotod sai kohe üles laksida seinale - see on ju igati moodne ja popp feature! Ise lõustakat ei kasuta
Kasutan Google mapsi trafficu & GPS feature'de pärast. Loodetavasti ka seal tugi jätkub edasi, ning olen endiselt ka liikumises üks neist kelle statistilise liikumiskiiruse järgi trafficu värvilisi jooni kaardile joonistatakse. Hea on selle "appi" (õnneks symbian on ajastust kui tilulilu programme ei nimetatud appideks) juures see, et kaart tõmmatakse live's üle 3.5g igal hetkel uuesti alla seega viimane detailide uuendus google mapsi Tallinna kaardil on mul ilusti telefonis ka kättesaadav.
Telefonil on suurepärane raadio programm millega saan nii FM raadiot (kahjuks küll juhtmega koos, kuid tean nokia käsna mudelit telefoni kus seda pole vaja) kui ka netiraadiot kuulata ja seal on Estonia alamenüüs olemas praktiliselt KÕIK Eesti raadiojaamad sealhulgas ERR omad! Suurepärane lihtsalt - igal ajal hea muusika telefonist võtta.
Waze on vajadusel olemas. Youtube on vajadusel olemas. Bluetooth töötab. mp3 telefonis oleva micro-sd pealt mängib. Nokia spets autoga sõitmise navigeerimistarkvara funkab - kaasas oli auto esiklaasihoidlik telefoni jaoks. Joikuspot Premiumiga teen suvalises kohas endale aparaadist 3.5g ruuteri ja saan WiFi abil läpakaga kohe netiühenduse käima. Viimane on AINUS programm mis rohkemal kasutamisel tõesti selle aparaadi aku vaakumisse tõmbab, aga seda ainult juhul kui teha suure kiiruselist faili allalaadimist, niisama neti browsimisel midagi hullu pole.
Exchange serverist saab mailid reaalajas kätte ning GMaili jaoks sobis see vidin samuti kui õigesti confida, momendil ise ei kasuta, aga juba E51 peal sai toimima.
Videosi teeb see aparaat ka ja saan situatsioonikaadrid kenasti laksust üles võetud.
On midagi veel vaja? Helistab ja sõnumeid saadab samuti töökindlalt ja kõike neid asju tehes ei pea ma tõesti absoluutselt muretsema kas aku saab tühjaks - 4-6 päeva alati ja kindlalt, ning kenasti aegsasti saab laadima pandud ning vingub tükk aega kuni lõplikult pildi tasku viskab. Lihtsalt kasutan ja kasutan ka multitaskimise meetodil neid võimalusi - kuulan raadiot ja samal ajal browsin Opera Miniga veebis. Või mis iganes ette kujutatav kombinatsioon va. Joikuspot. Ekraan on väike, telefon kah - aga hea ongi taskus hoida
Puuduseks loen seda, et pole teadlik browserist/programmist mis mulle suudaks kuvada http://soiduplaan.tallinn.ee/#bus/map reaalajas busside asukohad ekraanil nagu arvuti browserist vaadatuna, samuti ei saa ma kasutada reisiplaneerijat afaik. Sõiduplaane endid vaadata pole probleem.
Vot selline isiklik kiidulaul Symbiani ja E52 kohta. Teiste OS-ide ja telefonide kohta ei hakka juttu kirjutama
|
|
Kommentaarid: 129 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
30.01.2013 22:35:47
|
|
|
KrikU kirjutas: |
Exchange serverist saab mailid reaalajas kätte ning GMaili jaoks sobis see vidin samuti kui õigesti confida, momendil ise ei kasuta, aga juba E51 peal sai toimima.
|
Kas ma sain nüüd õieti aru, et Exchange valikut tehes on võimalik ka gmail tööle saada. Kuidas siis? Ma olen proovinud nii ja naa seadetega aga ei õnnestu. Nii ma kasutangi eelseadistatud Gmaili. Mul on sellel selline probleem, et vanad mailid ei kao ise ära. Seadetes on küll määratud, et eemalda vanemad kirjad kui 2 nädalat aga see ei tööta. Ükskord saab tel. mälu otsa ja pean postkasti eemaldama ja uuesti sisestama. Iseeneses korra kuus pole probleem postkasti eemaldada ja uusti lisada aga ära tüütab ikkagi.
Ise kastan E52 üle 2a. ja kuna tel. on ikkagi oma igapäeva asjade ajamiseks hea ja mugav on mul kappi igajuhuks veel üks tutt uus e52 valmis ostetud . Krt ma ei kannat seda androidi sodi silmaotsast. Ja paistab, et nokialt ei tule enam midagi mõistliku. Või on asi selles, et mul on sada muud asja elus paremat teha kui katsetada ja möllata.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
raido357
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
30.01.2013 23:06:22
|
|
|
Ei saanud aru. Täna ongi 30 jaanuar 2013. Kui ma nüüd aru sain siis lihtlabast emaili saab ikka edasi kasutada. Mingid kalendrid ja rakendused ei paku huvi.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
raido357
HV veteran
|
30.01.2013 23:23:50
|
|
|
Kui oled seni kasutanud, siis saad. Ostad uue seadme, siis seda sa enam exchange vahendusel nö. tasuta Google kontoga siduda ei saa. Kui oled Google Apps kasutaja, siis ei muutu sinu jaoks midagi.
|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|