Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 132, 133, 134 ... 581, 582, 583  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
42%
 42%  [ 27 ]
10-8a
17%
 17%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
7%
 7%  [ 5 ]
4-2a
4%
 4%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
15%
 15%  [ 10 ]
hääli kokku : 63

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 28.01.2013 11:44:23 vasta tsitaadiga

yerba kirjutas:
Tjah. 949xpiseid mänge tuleb nagu vändrast saelaudu. Ise olen pidanud screenshoti väärtuslikuks mänge milles on 2000 ja peale xpi. Aga tundub, et peab latti langetama ja "pro"-dest eeskuju võttes igasugust sodi väga hea mängu vääriliseks mänguks pidama juba. Oh mind noobi küll...

Mul polegi võimalik 2000xp ka siis teenida kui ma kõik tankid üksi ära laseks. Ma olen täiesti veendunud, et mängus on erinevad tasemed ja kui ma olen 1000xp tasemes, siis sellest mängust rohkem ei teenigi.
See on nagu rahakurss, kus nominaal on sama aga väärtus teine.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
yerba
HV Guru
yerba

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 28.01.2013 11:45:39 vasta tsitaadiga

Selleks et 2000+ xpi saada, ei pea küll nüüd üksi kõiki tanke ära laskma. icon_smile.gif
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 28.01.2013 11:48:51 vasta tsitaadiga

yerba kirjutas:
Selleks et 2000+ xpi saada, ei pea küll nüüd üksi kõiki tanke ära laskma. icon_smile.gif

Ikkagi ei saa. Ma olen vaadanud nüüd kõvemate mängijate stati lehti ja seal ka kõige nõrgemad on saanud üle 1000xp. Kui madalam ots on 1000 ja tugevam 2000+, siis tegelikult tule sama välja mis minul madalam ots 500 ja tugevam 1000+. Sa ei saa mängus midagi rohkemat ära teha. Ajaliselt ja tehniliselt ei ole võimalik olla ägedam snaiper või terasmüür kui näiteks mina.

Ma arvan, et mäng on vägagi tasavägine. Kõvemad mängijad ei satu kunagi nõrgematega kokku. Aga kokkuvõttes on mäng kõigil ühesugune.
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 28.01.2013 11:51:19 vasta tsitaadiga

Ma ei saa nüüd aru, miks Sa ei saaks üle 2000 xpi mänguga?
Näiteks KV-4ga snaiperdades olen saanud päris mitu korda üle 2000 xpi, samuti Löwega.

tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 28.01.2013 11:54:14 vasta tsitaadiga

1600+ on max mis ma olen saanud. ma räägin, et mängus võivad olla tasemed. 100-500, 500-1000, 1000-2000 jne.
Kui oled nõrgemas tasemes, siis sa ei saa kuidagi teenida 2000xp isegi kui kõik ära lased. Mul pole tõestust selleks, aga nii tundub loogiline.

Asja mõte ongi selles, et ei toimuks rebane kanakarjas mänge. Üks hea mängija ja teised esimest päeva mängus olevad.
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 28.01.2013 11:58:37 vasta tsitaadiga

Aa pead silmas, et näiteks 5-6-7 tier tankidega ei ole võimalik 2000 xpi ära saada?
Või mis tasemest me nüüd räägime? Kui neid effe ja victory värke arvesse võtta, siis minu tase on täiesti keskmine selle alusel. Moodsama sõnaga - noob olen. Kuskil klannis ei osale, random battled on piisavalt lahedad minu meelest.

Battles Participated: 5 572
Victories: 2 855 (51%)
Defeats: 2 663 (48%)
Battles Survived: 1 530 (27%)
Destroyed: 5 433
Detected: 4 384
Hit Ratio: 57%
Damage Caused: 5 229 721
Capture Points: 7 210
Defense Points: 3 373
Total Experience: 3 083 187
Average Experience per Battle: 553
Maximum Experience per Battle: 2 269

viimati muutis yerba 28.01.2013 11:59:42, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 1224 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 901
tagasi üles
Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 28.01.2013 11:59:41 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:
1600+ on max mis ma olen saanud. ma räägin, et mängus võivad olla tasemed. 100-500, 500-1000, 1000-2000 jne.
Kui oled nõrgemas tasemes, siis sa ei saa kuidagi teenida 2000xp isegi kui kõik ära lased. Mul pole tõestust selleks, aga nii tundub loogiline.

Asja mõte ongi selles, et ei toimuks rebane kanakarjas mänge. Üks hea mängija ja teised esimest päeva mängus olevad.

Ei saa küll väita, et rebaseid ei ole kanakarjas. lae XVM statistika alla ja vaata kuidas teinekord 20k+ lahingutega rebased tier 1-4 ruume laiali kisuvad kus keskmine mängja lahingute arv 0-2k ja põsed exp-ist punni ajavad. icon_lol.gif

vipu
HV veteran
vipu

sõnum 28.01.2013 12:03:02 vasta tsitaadiga

Mitte seda vaid sa satud mängudesse mis on sinu keskmise xp järgi. Võib-olla wot foorumis on sellest kirjutatud kuidas mänge kokku komplekteeritakse.

Yankuonu: aga see võib-olla ka sellepärast, et mängijaid jääb puudu. Nagu artydega, kui kõik mängivad korraga artyt ja mäng on ehitatud nii, et kõik saavad kohe mängu, siis ongi mängus sul 8 artyt tiimi kohta.
Nõrgemas mängus jääb mõnest nõrgast puudu, siis lisatakse sinna kohe kõvem mängija, kes lasebki kõik ära. Tooge võrdluseks stati lehti kus ülemine ots on 2000xp ja alumine näiteks 200xp (alumise otsa mängija peab mängima ka).
tagasi üles
mtv0308
HV kasutaja

sõnum 28.01.2013 12:03:51 vasta tsitaadiga

Ma arvan, et vipu räägib mingisest ELO sarnasest varjatud süsteemist, mis siis on matchmakingu aluseks.

Ise ei ole küll sellele kinnitust leidnud. Samas on ka variant, et ma olen korralik tolbajoss ja peangi koguaeg poolearuliste kõrval lahinguid pidama...sest kui ma söendan vaadata oma kamraadide win-ratio't või efficiency't, siis tekib endal tahtime relva järgi sirutada.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 28.01.2013 12:08:25 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:
Mitte seda vaid sa satud mängudesse mis on sinu keskmise xp järgi. Võib-olla wot foorumis on sellest kirjutatud kuidas mänge kokku komplekteeritakse.

Yankuonu: aga see võib-olla ka sellepärast, et mängijaid jääb puudu. Nagu artydega, kui kõik mängivad korraga artyt ja mäng on ehitatud nii, et kõik saavad kohe mängu, siis ongi mängus sul 8 artyt tiimi kohta.
Nõrgemas mängus jääb mõnest nõrgast puudu, siis lisatakse sinna kohe kõvem mängija, kes lasebki kõik ära.

Vipu, sinu kurvastuseks see paraku nii ei käi. MM player state ei arvesta. Sellest on WG-guga pikalt ja laialt räägitud. Nende arust teeb see liiga pikka ootejärjekorra lahingute eel ja ei ole tore ju noobile puust ning punaseks teha, et sa mängid sittasti ja nüüd mängi omasugustega. Ostad tier 8 premiumi ja voila oledki tier 8-10 lahingus 0 lahinguga. keerutad oma toruga mõtetult ringi ning siematad oma kallitele tiimikaaslastele kui suur su tank on.

Edit: Sellise peaks isegi siis ära tundma kui XVM-i peale ei ole. Näiteks esimeseks tunnuseks on pidev HE mürsu kasutamine kuna sellega saab rohkem DMG-it teha kui AP-ga. Ikka kord päevas näeb sellist ~1-2k lahinguid Eff ~450 prem tanki omaniku kes sind HE-ga toksib vastu ülemist plaati selle asemel et AP sisse panna ja 30cm allapoole sihtida.

viimati muutis Yankuonu 28.01.2013 12:14:07, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 28.01.2013 12:11:14 vasta tsitaadiga

Yankuonu kirjutas:
vipu kirjutas:

Nõrgemas mängus jääb mõnest nõrgast puudu, siis lisatakse sinna kohe kõvem mängija, kes lasebki kõik ära.

Vipu, sinu kurvastuseks see paraku nii ei käi. MM player state ei arvesta. Sellest on WG-guga pikalt ja laialt räägitud. Nende arust teeb see liiga pikka ootejärjekorra lahingute eel ja ei ole tore ju noobile puust ning punaseks teha, et sa mängid sittasti ja nüüd mängi omasugustega. Ostad tier 8 premiumi ja voila oledki tier 8-10 lahingus 0 lahinguga. keerutad oma toruga mõtetult ringi ning siematad oma kallitele tiimikaaslastele kui suur su tank on.

Aga sa just väidad isegi nüüd, et see nii on icon_lol.gif Ostadki premium 8 tieri ja satud alguses algajate otsa. Aga algaja võib sõita ka is7 ringi.
Vaata global reitingut, mõni on 300k kohal ja tal on ka is7 olemas.

viimati muutis vipu 28.01.2013 12:13:16, muudetud 1 kord
tagasi üles
Leinö
HV veteran
Leinö

sõnum 28.01.2013 12:12:27 vasta tsitaadiga

vipu, misasja?
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 28.01.2013 12:16:28 vasta tsitaadiga

vipu, Jätkuvalt ei loe sinu keskmine EXP kuhu lahingusse sa lendad. Kui igav on võta ette lahingu nimekirjad milles mängid, käi kasutajad üle ja veendu ise.

Ja mis asja kuidas sa satud tier 8 prem tanki ostes algajate otsa? Lendad ühes kõigega tavalisse lahingusse ja kogenumad mängjad tõmbavadki su ribadeks.

viimati muutis Yankuonu 28.01.2013 12:18:28, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 28.01.2013 12:17:31 vasta tsitaadiga

yerba kirjutas:
Tjah. 949xpiseid mänge tuleb nagu vändrast saelaudu. Ise olen pidanud screenshoti väärtuslikuks mänge milles on 2000 ja peale xpi. Aga tundub, et peab latti langetama ja "pro"-dest eeskuju võttes igasugust sodi väga hea mängu vääriliseks mänguks pidama juba. Oh mind noobi küll...

Ma ei tea... ajudega inimene jagab ära, et kui dämmi eest jagatakse expi siis on loogiline et tier V mängudes nõrgemate tankidega koos ei olegi seda dämmpooli seal vastastiimis mida lasta mitmete tuhandete eest. Teine asi on muidugi ka kahur ja siin võrrelda seda haubitsa täpsusega Crusaderi 75 dam kahurit kolm tieri kõrgemate KV4 ja Tiiger II pikkade torudega on küll paras nali...

Äkki tahad PzIII Ace Tankeri badge'i eest ka näha 4500 dammiga screenshotti? doh.gif

Eks ma tuletan teile Ace Tankeri definitsiooni meelde: Mastery Badge: Ace Tanker - Earn more experience in a single battle than the average highest experience of 99% of all players in the same tank within the last seven days.
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 96
tagasi üles
Boot
HV kasutaja

sõnum 28.01.2013 12:21:12 vasta tsitaadiga

Vipu & co: kõigepealt leppige kokku, kas räägite premmiga expist või ilma premmita expist.
Vahe on kohe 1.5x.
Vipu võttis alguses aluseks ilma premmita expi, teised tunduvad rääkima premmiga teenitud expist.
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 28.01.2013 12:24:08 vasta tsitaadiga

Yankuonu kirjutas:
vipu, Jätkuvalt ei loe sinu keskmine EXP kuhu lahingusse sa lendad. Kui igav on võta ette lahingu nimekirjad milles mängid, käi kasutajad üle ja veendu ise.

Ja mis asja kuidas sa satud tier 8 prem tanki ostes algajate otsa? Lendad ühes kõigega tavalisse lahingusse ja kogenumad mängjad tõmbavadki su ribadeks.

Satud kõvematesse mängudesse kui kõvematest mängijatest on puudu või siis on mäng sedasi tehtud, kus sa pendeldadki mitme taseme vahel. Ka arengu mõttes.
Näiteks kuidas saab teha mängus 12 killi? See on kas suur õnn või on kõik teised niipalju nõrgemad. Kas on võimalik teha 12 killi mängus, kus kõik on viimase taseme mängijad? (jah kui sul on õnne, aga mis puutub siia kogemus?). Kui teed mängu, kus lased suurema osa ise ära, siis oledki sattunud nõrgema tasemega mängu. Tundub ju loogiline. Ma olen sattunud mängu kus on tehtud 10 killi, aga ta küll 2000xp ei teeninud. Üle tuhande vist sai natuke.

Te ei pea minuga nõustuma, aga ma küll usun seda värki.

Boot: ma räägin alati ilma premmita xp'st. Stati lehel näitab ka ilma premmita xp.

viimati muutis vipu 28.01.2013 12:24:41, muudetud 1 kord
tagasi üles
allavett
Kreisi kasutaja
allavett

sõnum 28.01.2013 12:24:28 vasta tsitaadiga

yerba kirjutas:
Ma ei saa nüüd aru, miks Sa ei saaks üle 2000 xpi mänguga?
Näiteks KV-4ga snaiperdades olen saanud päris mitu korda üle 2000 xpi, samuti Löwega.

Tavakontost on jutt? Ma olen ikka paar lahingut teinud, aga tavakontoga üle 1600 pole veel saanud.
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 28.01.2013 12:25:17 vasta tsitaadiga

Anna andeks suur guru, et sind ülde tülitasin sellise maise postitusega. Effi ja win ratet mul ka ei ole kuskilt ette näidata.
Võin küll oma arvuti taha sattudes leida screenshotte tier 5-6 masinatest, millega olen ka teinud üle 1000xpi per lahing (Stug III, KV-1, T-150) ja ei peaks seda küll väärt saavutuseks. Kui siin xp=dam jutuks nüüd asi kiskus. Aga ma ei tea, kas tohib selliseid screene siia üles panna. Äkki pro-d morjenduvad sellest ära ja rohkem enam neid kenasti 949xpi screene siia üles ei pane noobidele õpetuseks.. icon_sad.gif

Vipu: mis see stati leht on? Kas WOT kodulehel player profile all olev stattide leht?

erick kirjutas:
yerba kirjutas:

Ma ei tea... ajudega inimene jagab ära, et kui dämmi eest jagatakse expi siis on loogiline et tier V mängudes nõrgemate tankidega koos ei olegi seda dämmpooli seal vastastiimis mida lasta mitmete tuhandete eest. Teine asi on muidugi ka kahur ja siin võrrelda seda haubitsa täpsusega Crusaderi 75 dam kahurit kolm tieri kõrgemate KV4 ja Tiiger II pikkade torudega on küll paras nali...

Äkki tahad PzIII Ace Tankeri badge'i eest ka näha 4500 dammiga screenshotti? doh.gif

Eks ma tuletan teile Ace Tankeri definitsiooni meelde: Mastery Badge: Ace Tanker - Earn more experience in a single battle than the average highest experience of 99% of all players in the same tank within the last seven days.

viimati muutis yerba 28.01.2013 12:27:28, muudetud 1 kord
tagasi üles
Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 28.01.2013 12:27:00 vasta tsitaadiga

Boot kirjutas:
Vipu & co: kõigepealt leppige kokku, kas räägite premmiga expist või ilma premmita expist.
Vahe on kohe 1.5x.
Vipu võttis alguses aluseks ilma premmita expi, teised tunduvad rääkima premmiga teenitud expist.

Alus millest jutt algselt oli 1600+ exp tavakasutajale. Ehk 2400 Prem-ile mis pole sugugi paha kuid arutelu tekkis keskmise expi ja MM oletatava seose vahel.

vipu
HV veteran
vipu

sõnum 28.01.2013 12:30:10 vasta tsitaadiga

yerba

see leht on mängu statileht

Spoiler Spoiler Spoiler

Need xp mis seal lõpus näitab iga mängija kohta mida ta lahingus sai.
kui sul minu 1300+ asemel on 2000+ siis peavad ka alumise otsa mängijad rohkem saama kui minu mängus alumine ots on.

viimati muutis vipu 28.01.2013 12:31:26, muudetud 1 kord
tagasi üles
Boot
HV kasutaja

sõnum 28.01.2013 12:30:44 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:

Boot: ma räägin alati ilma premmita xp'st. Stati lehel näitab ka ilma premmita xp.

Nojah, minu ringkonnas räägitakse ALATI premmiga xp-st, sest teatud tasemest alates pole võimalik seda mängu lihtsalt tavalise kontoga enam mängida (või noh, on aga see on hullem ajude kepp).
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 28.01.2013 12:32:14 vasta tsitaadiga

Parim exp tuleb nii, et lased kõikidel enda tiimikaaslastel ära surra vastase käe läbi ja siis lased kõik vastased üksi maha. Reaalsuses seda ise saavutada on suht võimatu, aga selline on edu valem põhimõtteliselt suurima expi saamiseks puhtalt dämmi alusel.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
mtv0308
HV kasutaja

sõnum 28.01.2013 12:33:02 vasta tsitaadiga

Näiteks kuidas saab teha mängus 12 killi? See on kas suur õnn või on kõik teised niipalju nõrgemad.
- Eks ole õnnel ka kõvasti rolli siin. Näiteks selline stsenaarium: satud sinna, kus on enamus vastastest ja ka suur hulk teist. Vastaste tankid fokuseerivad aga kõiki teisi peale sinu...Leiavad, et sa oled liiga low profile või on väga kill hungry'd ja ajavad madala HP'ga tanke taga, kes on nurga all, niisama õnnesepad või oled lihtsalt puht juhuslikult nende viimane sihtmärk. Keegi ei pea olema märgatavalt nõrgem.
Terve see aeg on sul aeg rahus neid lasta ja teha kahju nii, et mühiseb või siis kas juhuslikult või meelega oodata last hittimise võimalust. Olen korra oma 5k+ battle jooksul peale viite tapmist oodanud kuni üks peaaegu maha tapetakse ja siis viimase laksu saatnud.
Ma olen sattunud mängu kus on tehtud 10 killi, aga ta küll 2000xp ei teeninud.
Sa võid 15 1hp peal olevat tanki kah maha nottida ning mitte midagi saada samal ajal kui teine koorib XP'd ja creditit spottimise pealt nagu muda või kolmas on reaalselt see, kes kogu selle dmg sisse ladus.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 28.01.2013 12:33:23 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:
Yankuonu kirjutas:

Satud kõvematesse mängudesse kui kõvematest mängijatest on puudu või siis on mäng sedasi tehtud, kus sa pendeldadki mitme taseme vahel. Ka arengu mõttes.
Näiteks kuidas saab teha mängus 12 killi? See on kas suur õnn või on kõik teised niipalju nõrgemad. Kas on võimalik teha 12 killi mängus, kus kõik on viimase taseme mängijad? (jah kui sul on õnne, aga mis puutub siia kogemus?). Kui teed mängu, kus lased suurema osa ise ära, siis oledki sattunud nõrgema tasemega mängu. Tundub ju loogiline. Ma olen sattunud mängu kus on tehtud 10 killi, aga ta küll 2000xp ei teeninud. Üle tuhande vist sai natuke.

Te ei pea minuga nõustuma, aga ma küll usun seda värki.

Tõmba XVM statistica alla ja näed seda ise mustrit et paraku ei satu sa paremasse lahingusse kui su keskmine EXP on parem ja alatasa on isegi seda et ühel tiimil on 5 mängjat kes on kogenud ning teisel tiimil kõik "punased" mängjad kelle keskmine exp lahingu kohta ei ole ka kokku liites nii suur kui kahel vastasel kokku.

vipu
HV veteran
vipu

sõnum 28.01.2013 12:33:50 vasta tsitaadiga

mikk36: ajast jääb puudu. tier1 võib seda veel suuta, aga tier 7-10 pole see kuidagi võimalik.
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 28.01.2013 12:34:40 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:
yerba

see leht on mängu statileht

Spoiler Spoiler Spoiler

Need xp mis seal lõpus näitab iga mängija kohta mida ta lahingus sai.
kui sul minu 1300+ asemel on 2000+ siis peavad ka alumise otsa mängijad rohkem saama kui minu mängus alumine ots on.

Ma pean silmas premiumit jah. Premmita on see mäng üks paras piix ja keberniit ju kõrgemas tiirus:)
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 28.01.2013 12:34:58 vasta tsitaadiga

vipu, seepärast ütlesingi, et vaid valem selline, reaalsuses teostamatu juhuslikus lahingus.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 28.01.2013 12:37:46 vasta tsitaadiga

yerba kirjutas:
Anna andeks suur guru, et sind ülde tülitasin sellise maise postitusega. Effi ja win ratet mul ka ei ole kuskilt ette näidata.
Võin küll oma arvuti taha sattudes leida screenshotte tier 5-6 masinatest, millega olen ka teinud üle 1000xpi per lahing (Stug III, KV-1, T-150) ja ei peaks seda küll väärt saavutuseks. Kui siin xp=dam jutuks nüüd asi kiskus. Aga ma ei tea, kas tohib selliseid screene siia üles panna. Äkki pro-d morjenduvad sellest ära ja rohkem enam neid kenasti 949xpi screene siia üles ei pane noobidele õpetuseks.. icon_sad.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

Ohh jumal, anna kannatust...

Keda see huvitab mis expinumbreid sa oled teinud oma tieri universaalselt parimaks loetud tankidega! Mida järgmiseks - tegid oma KV1ga steel walli ja näe sina oma Grillega pole seda saanudki või? Raske on jääda viisakaks nii rumala jutu peale.

Mine võta see Crusader (mida peetakse üldiselt suht üheks halvimaks tier V tankiks) ette ja tee üle, siis räägime thumbs_up.gif Jooksvalt võid siis lisaeesmärgiks võtta sellega minu omaga võrreldava winrate'i saavutamise üksi randomeid mängides: 60.47%

viimati muutis erick 28.01.2013 12:41:18, muudetud 1 kord
tagasi üles
PixeRated
HV vaatleja

sõnum 28.01.2013 12:40:00 vasta tsitaadiga

Lihtsalt tahtsin vahele torgata et miks kõik seda Crusaderit nöögivad, minuarust ülihea tank oli, Cromwelli peale minek oli nagu astme võrra allapoole, otsid lihtsalt kuskil kõrgemal künkal mõne väikese lohu maapinnas ja sõidad sisse, see crusader niivõrd madal tank ja ülihea gun depressiga et polegi midagi peale toru enam näha. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 28.01.2013 12:46:08 vasta tsitaadiga

Ma ei saa sinu moodi mängida, kuna südametunnitus hakkaks niimoodi vaevama. Kõige selle mängu mõnu vahetamise exceli, spss-i ja muude andmetöötluse ja statistika alase kirjanduse vastu. Parem teen õhtul mõnikümmend lahingut ja paar õlut selle asemel et sinu moodi teha paar lahingut õhtu jooksul ja ülejäänud aja kulutaks enda ratingu arvutamistele ja nende promomistele.

erick kirjutas:
yerba kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

Ohh jumal, anna kannatust...

Keda see huvitab mis expinumbreid sa oled teinud oma tieri universaalselt parimaks loetud tankidega! Mida järgmiseks - tegid oma KV1ga steel walli ja näe sina oma Grillega pole seda saanudki või? Raske on jääda viisakaks nii rumala jutu peale.

Mine võta see Crusader (mida peetakse üldiselt suht üheks halvimaks tier V tankiks) ette ja tee üle, siis räägime thumbs_up.gif Jooksvalt võid siis lisaeesmärgiks võtta sellega minu omaga võrreldava winrate'i saavutamise üksi randomeid mängides: 60.47%
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 28.01.2013 12:51:32 vasta tsitaadiga

PixeRated kirjutas:
Lihtsalt tahtsin vahele torgata et miks kõik seda Crusaderit nöögivad, minuarust ülihea tank oli, Cromwelli peale minek oli nagu astme võrra allapoole, otsid lihtsalt kuskil kõrgemal künkal mõne väikese lohu maapinnas ja sõidad sisse, see crusader niivõrd madal tank ja ülihea gun depressiga et polegi midagi peale toru enam näha. icon_biggrin.gif

Sa oled siis tähelepanuväärne erand, kes on viitsinud sellega mängima õppida thumbs_up.gif icon_smile.gif Mis su winrate on Crusaderiga?

Muide, Põhja Ameerika serveri stattide põhjal juhib Crusader ühte kurba tabelit:

tsitaat:
Lowest win ratio (150+ battles):

TANK WIN_RATIO
Crusader 47.15%
Matilda 47.16%
Churchill I 47.18%
Panther-M10 47.24%
Lorraine 40 t 47.27%

See on terve serveri kõige madalama win ratioga masin mängijate seas, kellel on sellega 150 mängu või enam.
tagasi üles
Scuall
Kreisi kasutaja
Scuall

sõnum 28.01.2013 13:03:15 vasta tsitaadiga

Palun erick
Kõik puha randomis mängitud.
Max exp vaid väiksem kui sinul. WR siiski hulga parem.
Tehtud!

Spoiler Spoiler Spoiler

madfury kirjutas:

Scuall, Sa veidi pädevam mängija, mes sinu lemmik t7 heavy om?

Ma rohkem medi tüüp. Seega eelistus jääks IS kanti.
P.S. Pädev? ei, jumal kaitseb lolle ja joodikuid. Kunas pole eriti alkosõber, ju siis olen loll beer_yum.gif
Tegelt aktiivne lahing, põõsas sitsimine on tüütu. Kui tahad REAL EFF mängija olla, siis tuleb võidelda, mitte kuskil rõngas passida.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
mtv0308
HV kasutaja

sõnum 28.01.2013 13:11:56 vasta tsitaadiga

madfury kirjutas:

Ma otsustasin näiteks t32 pealt tagasi t29 peale revertida. Kuigi tegu on sama stiili tankidega (hull down) siis t29 MM on hulka sõbralikum ning see annab ka kohe tulemustes tunda. Veelkord 5 punkti t29le icon_smile.gif

Kui ma veel enne prantsuse tankide tulekut hoolega tanki mängisin, siis T29 oli meie arust ka parim Tier 7 tank...Nii kui kere ära peitsid littisid nagu loom ja naersid teistele näkku. Ainult need kõrvad olid rämedad hitboxid.

Lõpuks T32ni jõudes oli päris selge, et see on üks lemmiktanke kogu mängus. Ta on selline mõnus lowprofile tank...kohati kohe nii madal, et seda päris T29 kombel enam kasutada ei saanud aga kuramuse mõnus oli mängida...Suures rahahädas pidingi otsustama, et kumma neist kahest nüüd maha müün ning otsustasin T29 müümise kasuks.
Harjumist vajab see T32 ning natukene ümberõppimist aga muidu on pagana tore icon_smile.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 28.01.2013 13:20:54 vasta tsitaadiga

Peale seda kui gold ammo for silver sisse toodi on armori väärtus tugevalt kahanenud. Niiet jah...paberist tankid ei tunne vahet, samas need, kes lootsid hulldownile vms., neil on natuke sitt.
riio
HV kasutaja

sõnum 28.01.2013 13:35:02 vasta tsitaadiga

Vabandan ette OT pärast.
Kas te omale tuba võtta ei tahaks, et oma armuelu seal siluda ära tüütab juba kus üle 100 postituse on seda jama jne. Võiks ikka mängu teemal arutleda mitte kembelda siin.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 28.01.2013 13:41:28 vasta tsitaadiga

Scuall kirjutas:
Palun erick
Kõik puha randomis mängitud.
Max exp vaid väiksem kui sinul. WR siiski hulga parem.

Noh, tubli poiss thumbs_up.gif Kui tervet kodutööd ei jõua teha, siis tee pool, asi seegi. Tegelt 71% winrate on väga kõva selle tankiga, niiet retsept. icon_smile.gif

Aga näib et sa vähemalt tead erinevalt yerbast milliseid pingutusi on vaja selle tankiga expi saamiseks, kui valdaja märk 2 klass on seni tipuks jäänud.
tagasi üles
Scuall
Kreisi kasutaja
Scuall

sõnum 28.01.2013 13:47:37 vasta tsitaadiga

Pingutust, ei, mõnu peab tundma mängust.

Sain eile IS2 lahti, päris kena näeb oma stock relvaga välja. Uued mehed peale, komandör 100´seks, kullaga.
Type 58, sellega rügan aga edasi, oma mitmikskilli meestega icon_razz.gif
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
MorRAW
Ei ole Guru
MorRAW

sõnum 28.01.2013 14:14:24 vasta tsitaadiga

Kes te siin oma master badge jne taga ajate, siis ärge unustage, et seda antakse 7 viimase päeva statside põhjal.
Nii et mõni vajab masteriks 2500 expi, teine võib sama saada 1000 expiga.

Earn more experience in a single battle than the average highest experience of n+% of all players in the same tank within the last seven days.

http://wiki.worldoftanks.com/Achievements
Kommentaarid: 376 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 317
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 28.01.2013 14:42:51 vasta tsitaadiga

Tegin vist esimese mängu kus kaotuses teenisin üle 900 xp

http://www.bannersmedia.eu/tiger/shot_058.jpg
Damage siis üle 4500
tagasi üles
MorRAW
Ei ole Guru
MorRAW

sõnum 28.01.2013 15:04:39 vasta tsitaadiga

Korralikult anti raha vähemalt thumbs_up.gif
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 28.01.2013 15:09:01 vasta tsitaadiga

Löwega on masendav raha teenida, ta on nii aeglane, ajab närvi see uimerdamine.
tagasi üles
Leinö
HV veteran
Leinö

sõnum 28.01.2013 15:10:05 vasta tsitaadiga

Kas Löwe ei pidanud olema see siin taevanikiidetud rahatank olema? icon_razz.gif
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 28.01.2013 15:16:24 vasta tsitaadiga

Raha teeb hästi, aga suremus on suur. Sa ei jõua temaga suurt peitu minna, sest ta on üks aeglasemaid tanke tier8 seas.
Teise mapi otsa sõita temaga on samuti piin. Osades mängudes väiketankide omanikud viitsivad Löwe lükata, siis on natuke lõbusam.
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 28.01.2013 15:30:03 vasta tsitaadiga

Löwe edukus oleneb paljuski mängija mängustiilist.
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 28.01.2013 15:33:38 vasta tsitaadiga

Leinö kirjutas:
Kas Löwe ei pidanud olema see siin taevanikiidetud rahatank olema? icon_razz.gif

Aga ongi. Miljon raha ühe õhtuga on täiesti reaalne tulemus selle tankiga.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 28.01.2013 16:05:13 vasta tsitaadiga

Kas on üldse kaheksanda tieri premiumeid, mis seda ei suuda? icon_smile.gif

ot:
Eelmise kuu andmete järgi kulus mul Type 59ga 1M teenimiseks ~20 mängu (19,4), mis teeb mu Type 59 average lifetime (4 min 59 sec) puhul 1h 37 min mänguaega selleks et teenida 1M.
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 28.01.2013 16:14:35 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Kas on üldse kaheksanda tieri premiumeid, mis seda ei suuda? icon_smile.gif

ot:
Eelmise kuu andmete järgi kulus mul Type 59ga 1M teenimiseks ~20 mängu (19,4), mis teeb mu Type 59 average lifetime (4 min 59 sec) puhul 1h 37 min mänguaega selleks et teenida 1M.

Väga kõva tegija oled, kadestan ja kiidan. Ja statistika jookseb ja vurinal kenasti. Kunagi saan samasuguseks kindlasti. icon_razz1.gif
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 28.01.2013 16:17:35 vasta tsitaadiga

Kahju, et uut tanki ostest ei saa kohe sinna valida viimast toru mis on eelmise mudeliga lahti mängitud.
Esimesed default valikud tuleb mahamüüa.
tagasi üles
Leinö
HV veteran
Leinö

sõnum 28.01.2013 16:20:14 vasta tsitaadiga

erick, kuskohast sa seda vaatasid, palju sa teenisid?
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 28.01.2013 16:37:45 vasta tsitaadiga

Leinö kirjutas:
erick, kuskohast sa seda vaatasid, palju sa teenisid?

vbaddict.net'i peab olema Dossier file üles laetud ja Active Dossier Uploader'i nimeline programmike töös samal ajal kui mängid.

Klikid tankil > Battle summary.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 132, 133, 134 ... 581, 582, 583  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.