Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elisa Elamus (TV teenused, coax, fiiber ja üle õhu lahendused) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 338, 339, 340 ... 909, 910, 911  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Markos
HV veteran

sõnum 23.01.2013 01:05:01 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Starmanil ei tohiks YT olla probleeme. Omavad juu juppi Level3 kõrgkvaliteedilisest ühendusest. Viimasel on omas võrgus vahemäluserverid YT tarbeks.
Kuna enamus Eesti ISPidel L3 popi pole Tallinnas, siis huvitav, mis raha eest võimalust antaks.

Asjatundmatu mula.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 12
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Pailaps
HV Guru

sõnum 23.01.2013 02:29:14 vasta tsitaadiga

Markos kirjutas:
tsitaat:
Starmanil ei tohiks YT olla probleeme. Omavad juu juppi Level3 kõrgkvaliteedilisest ühendusest. Viimasel on omas võrgus vahemäluserverid YT tarbeks.
Kuna enamus Eesti ISPidel L3 popi pole Tallinnas, siis huvitav, mis raha eest võimalust antaks.

Asjatundmatu mula.

Ehk harid siis, me suur vaimne liider. Tõenäoliselt pole õigust antud üleüldse, et antud teemal lihtrahvale pajatada.

Kosta seljuhul, miks osad kasutajad Starmani võrgus virisevad endiselt , muudes mitte?
Alustades Youtube probleemidest, lõpetades perioodiliste katkemistega. Arvestades kurtjate hulka ei tundu isoleeritud võrguprobleemidega tegu olevat.
Mahtu nagu oleks ja kvaliteetsed partnerid, kuid kas riistvara tõrgub?

Ilmselt härra Markoselt midagi ei kuule.

Kena kaart :
http://maps.level3.com/default/?region=NAEURLACASIAPAC&service=CDN#.UP8gBn1b_UI

See, et sisu ühes pilveserverist vähem kättesaadavam oleks, kui teisest on puhas pask. Kasutajapoolsel päringul cachetakse sisu lähimasse kasutajale kättesaadavasse punkti, vastavalt push meetodiga , kas antud juhul Rootsi või Soome.

rmc
Aeg Maha 2n
rmc

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.01.2013 04:05:36 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:
kui need
tsitaat:
internet Gmailist/Hotist/Hotmailist, Facebook'ist, Youtube'st ning mõnest eesti uudisteportaalist.

loetelus katki on, ei saa ISP sinna mitte midagi teha, paraku.

sinutoru on tavaliselt katki sama mitmel erineval moel kui palju on inimeste raalides uuendamata...

Mis siis saab kui viga pole mitte tihendis, vaid "tipptunni ummikus" ?
Inimesed on muusikaga lihtsalt massides youtube'i kolinud ja tõmbabki asja umbe, facebooki puhul sama.
Kas ribalaiust vms. juurde ei saa osta omale ISP YT suunal?

Pailaps kirjutas:

YT venimine on aeg-ajalt olemas. Alustan suurimast ja mõnikord (suhteliselt harva) peab 360 peale kolima, aeg-ajalt proovin ikka kõrgemaga. 720p võiks ikkagi standard olla. Ka "tipptunnil".

Markos
HV veteran

sõnum 23.01.2013 16:44:43 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Kosta seljuhul, miks osad kasutajad Starmani võrgus virisevad endiselt , muudes mitte?
Alustades Youtube probleemidest, lõpetades perioodiliste katkemistega. Arvestades kurtjate hulka ei tundu isoleeritud võrguprobleemidega tegu olevat.
Mahtu nagu oleks ja kvaliteetsed partnerid, kuid kas riistvara tõrgub?

Virisejaid on alati, olenemata teenusepakkujast, alati on neil igalühel oma lugu. Ühte lugu me siin alles lahkasime. Tehnilisi probleeme on ka samuti kõigil, alles vapustas üks tervet eestit. Youtube on google teenus ja samamoodi nagu isp'd peavad oma võrgukoormustel silma peal hoidma, peaksid seda tegema ka sisuteenuse pakkujad. Aastatetagune yt probleem seisnes puhtalt selles, et nende datacentri vaheline link oli katki, nad ise ka ei saanud aru, et midagi viga on. Internet ja seal leiduvad ressursid on määramatus, tihtilugu ei vasta see sinu ettekujutustele. Pikemat sellest igivanast teemast kirjutasin mullu augustises Arvutimaailma numbris.

tsitaat:
See, et sisu ühes pilveserverist vähem kättesaadavam oleks, kui teisest on puhas piix. Kasutajapoolsel päringul cachetakse sisu lähimasse kasutajale kättesaadavasse punkti, vastavalt push meetodiga , kas antud juhul Rootsi või Soome.

Geograafiline asukoht mängib rolli transporti kasutades, sõites näiteks auto, lennuki, rongi või laevaga. Internet on natukene teistsuguse ülesehitusega, seega väide, et kellelgi on kusagil naaberriigis mingi datacenter, ei evi suuremat väärtust. Väärtust omab vaid teadmine, et meil ehk on (kui on) mõni peering sellega, kui pole, võib ligipääs sinna olla vabalt näiteks usa kaudu. Sisuteenuse pakkujal on alati vaba voli otsustada, kuhu ta võrgutopoloogias oma pilve asetab, ta võib selle panna vabalt ka sinu magamistuppa, juhul, kui vajalikuks peab.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 12
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 25.01.2013 05:13:31 vasta tsitaadiga

Markos, Nagu ma olen aru saanud, on ühenduste katkemised põhjustatud cisco toodetud ruuterite poolt.
On neile mingi rohi? Saaks ma neile mingi konfi anda, et asi toimiks nagu muudel "valge inimese ruuteritel"?
Ma lihtsalt ei kannata seda randomized connection drop'i...

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
noob_tuner
HV vaatleja
noob_tuner

sõnum 26.01.2013 15:29:32 vasta tsitaadiga

Terve viimane nädal on nett lihtsalt nii koomas, et anna abi. Google'i esilehte laeb minut aega. Mõtlesin, et äkki enda läpakal mingi viga küljes, aga kahe teise arvutiga sama jama. Sada restarti modemile/ruuterile teinud ja ikka kasu ei ole. Vaatasin veel üle, et ega keegi juhuslikult minu internetti nö. ei varasta ja kõik paistis timmis olevat. Türi paide aru ma ei saa, milles viga on.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 26.01.2013 15:49:06 vasta tsitaadiga

noob_tuner, ja miks seletad siin, mitte Starmani endaga?
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
Nika0
HV veteran
Nika0

sõnum 26.01.2013 15:51:31 vasta tsitaadiga

noob_tuner kirjutas:
Terve viimane nädal on nett lihtsalt nii koomas, et anna abi. Google'i esilehte laeb minut aega. Mõtlesin, et äkki enda läpakal mingi viga küljes, aga kahe teise arvutiga sama jama. Sada restarti modemile/ruuterile teinud ja ikka kasu ei ole. Vaatasin veel üle, et ega keegi juhuslikult minu internetti nö. ei varasta ja kõik paistis timmis olevat. Türi paide aru ma ei saa, milles viga on.

Täpselt miks sa ei uuri neilt milles probleem. Alati tasub esimesena probleemidest teatada starmanile mitte siia kohe maha tegema firmat !

mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 26.01.2013 17:29:13 vasta tsitaadiga

Endal oli näiteks alles paar päeva tagasi probleem internetiga. Paar tundi uurimist viitas lõpuks sellele, et probleem on enda ruuteris. Ruuterist väljapoole oli kõik ok, kuid kohaliku võrgu ja ruuteri vahel oli mingi probleem. Mure kadus, kui ruuter tolmust puhtaks puhuda. Probleem ise seisnes mõne minuti tagant kaheks kolmeks tumma liiklusega, kõik paketid kadusid musta auku lihtsalt hetkeks.
Alati ei ole viga otseselt Starmanis ja ruuter või mõni muu seade/kaabeldus võib olla kasvõi halvaks läinud.
tagasi üles
valerka77
HV vaatleja
valerka77

sõnum 26.01.2013 17:54:59 vasta tsitaadiga

kas selline asi on normaalne, et starmani zuum tv kõige suuremas paketis on just õhtuti telekanalid national geographic, discovery, tlc, mtv ilma subtiitriteta? peale discovery investigationi programmist kaotamist ei ole enam midagi kanalivalikust vaadata ja kui olekski vaadata, siis ei ole nendel programmidel subtiitreid. kahjuks olen tähtajalise lepingu ori aga kas ma ei saaks lepingut lõpetada sellepärast, et kanalitel päeval on subtiitrid aga õhtuti, paremate saadete ajal, ei ole? leian, et starman ei suuda pakkuda rahuldavat teenust.
tagasi üles
Nika0
HV veteran
Nika0

sõnum 26.01.2013 19:33:09 vasta tsitaadiga

valerka77 kirjutas:
kas selline asi on normaalne, et starmani zuum tv kõige suuremas paketis on just õhtuti telekanalid national geographic, discovery, tlc, mtv ilma subtiitriteta? peale discovery investigationi programmist kaotamist ei ole enam midagi kanalivalikust vaadata ja kui olekski vaadata, siis ei ole nendel programmidel subtiitreid. kahjuks olen tähtajalise lepingu ori aga kas ma ei saaks lepingut lõpetada sellepärast, et kanalitel päeval on subtiitrid aga õhtuti, paremate saadete ajal, ei ole? leian, et starman ei suuda pakkuda rahuldavat teenust.

Kui tahad lõpetada ise tähtajalise lepingu, siis sa pead maksma seadmed välja ja leppetrahv tuleb otsa. Antud probleem ei aita sind loobuma trahvist ja seadmetest.

ready
HV kasutaja

sõnum 27.01.2013 21:58:08 vasta tsitaadiga

Ilmselt mitte. TLC on kindlasti 100% subbakas, Nat geo on valikuliselt loe pigem puuduvad, discoveryd pole kusagil subbidega peale discovery investigationi, mtv pole ka subbatega ja see History on ka pisteliselt tõlgitud, kuid viimane vist lisab pidevalt subbe. Nat geo nagu enamus aega ikka ilma. Jääb üldse arusaamatuks miks eemaldati eestindatud programm discovery investigation. Tähelepanekud siis enda Zuumi põhjal.

valerka77 kirjutas:
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 27.01.2013 22:08:49 vasta tsitaadiga

History programm on 100% tõlgitud. Isegi rohkem, kohati on saadete tutvustustel lausa tiitrid all.
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 27.01.2013 23:48:49 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
History programm on 100% tõlgitud. Isegi rohkem, kohati on saadete tutvustustel lausa tiitrid all.

Samas History hd-l supakad puuduvad.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 29.01.2013 13:54:08 vasta tsitaadiga

Renq kirjutas:
salatoimik kirjutas:

Samas History hd-l supakad puuduvad.

Mis ajal või tingimustel puuduvad (ei lugenud kogu teemat läbi)?
Mul starmani kaabli otsas on History HD soome supakatega, kogu aja olnud nii.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 29.01.2013 14:39:54 vasta tsitaadiga

Draqula, ju peeti silmas eestikeelseid subtiitreid?
tagasi üles
valerka77
HV vaatleja
valerka77

sõnum 29.01.2013 15:45:44 vasta tsitaadiga

mõnel saatel on isegi vene keelsed subtiitrid, ise muidugi vene ega soome keelt ei oska ja seega pigem on võõrkeelsed subtiitrid häirivad. pikka aega olin starmani kaabel tv klient ja ei mäleta, et oleksid subtiitrid õhtuti prime time- i ajal teaduskanalitelt puudunud. zuum tv`ga nüüd pidevalt nii, et subtiitreid just õhtuti ei ole, tööinimesena ei oska kommenteerida mis toimub valdavas osas päeval aga peale kella 21`te on asi ikka nukker, vaadata justkui oleks aga peale pikka tööpäeva ei ole viitsimist inglise keelsesse teadussaatesse süveneda.
tagasi üles
Killer85
HV veteran

sõnum 01.02.2013 15:25:16 vasta tsitaadiga

On keegi kursis, kas XL internetiga on digi tv S pakett vaikimisi kaasas või tuleb see eraldi tellida? Küsin, kuna kodulehe andmetel on nii XL kui ka XL+S digitv sama kuumaksuga.
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
inch
HV kasutaja

sõnum 01.02.2013 15:47:04 vasta tsitaadiga

Killer85 kirjutas:
On keegi kursis, kas XL internetiga on digi tv S pakett vaikimisi kaasas või tuleb see eraldi tellida? Küsin, kuna kodulehe andmetel on nii XL kui ka XL+S digitv sama kuumaksuga.

Jah.
See peaks olema kõikide netiühendustega tasuta kaasas.
Tellimisel tuleb ikka vist linnuke lahtrisse ära märkida.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 79
tagasi üles
wiinanina
HV kasutaja

sõnum 01.02.2013 20:22:40 vasta tsitaadiga

Killer85 kirjutas:

Kõik, mida ei telli, jääb saamata.
Kui telepaketti ei telli, siis ei saa ka kaarti, mille abil oleks võimalik seda vaadata.
Ja järelikult ei näe.
Ükskõik mis see maksab.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 03.02.2013 21:47:21 vasta tsitaadiga

Nonii, tundub, et vahepeal on Starman jõudnud L-paketi 40Mbit/s kiiruse tuua ka kõikidesse teistesse kohtadesse, kus varem seda võimalik pakkuda neil polnud (pidi piirduma vana 20Mbit/s kiirusega). Need, kes uuendasid sellelt vanalt kiiruselt 40Mbit/s-ni, siis kas ruuter vahetati ka teil ära?
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
traksid
HV kasutaja
traksid

sõnum 03.02.2013 22:02:24 vasta tsitaadiga

Starmani pilt lagib ja kava kaob pidevalt ära, siis peab süsteemi uuesti bootima. Ei usu eriti, et ma ainuke, aga mine sa tea icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
GoldDigga
HV vaatleja

sõnum 03.02.2013 23:20:05 help vasta tsitaadiga

tere jällegi icon_smile.gif starmaniga jälle uus probleem,(kes mäletab mu eelmist probleemi siis selle sai korda. polnud minu süü vahetati ruuter ära tasuta ja töötas ilusti) aga uus probleem selline siis et kõik tuled ei lähe tööle , power tuli põleb ilusi ds tuli vilgub ja teised ei tööta üldse peale selle oranži tule kui keegi oskaks aidata siis oleks väga hea icon_smile.gif olen kõik juhtmed küljest võtnud ja tagasi pannud ikka ei tööta.. tundub et iga kuu peale maksmist hakkab see nett jamama
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 03.02.2013 23:31:18 vasta tsitaadiga

ehk siis modem ei saa liinile nagu ma aru saan? kas korteris on mingeid kaablijagamisi? kui jah, siis keera modem katsetamiseks kõige esimese jagamise asemele. kui sealt "tuled korda saad" otsi viga oma korteri kaabeldusest.
näide: "internetti pole, internetti pole, internet EI TÖÖÖÖÖTAAAA!!!!" ja kui kohale lähed, leiad, et keegi on toore jõuga kaabli pressitava otsa küljest ära tirinid ja siis lihtsalt tagasi torganud sinna kuidagi või on kaabel veetud mingi ukse vahelt, mida aeg ajalt kinni pannakse..

Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 03.02.2013 23:31:53 vasta tsitaadiga

Kas EE sahin, et Starman välismaalastele müüakse, võib tõele vastata?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elisa Elamus (TV teenused, coax, fiiber ja üle õhu lahendused) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 338, 339, 340 ... 909, 910, 911  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.