Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
Mida arvad e-sigarist? |
Aitab loobuda suitsetamisest, on tervislikum kui tava sigarett |
|
40% |
[ 52 ] |
Aitab loobuda suitsetamisest, ei ole tervislikum kui tava sigaret |
|
7% |
[ 10 ] |
Ei aita loobuda suitsetamisest, on tervislikum kui tava sigaret |
|
23% |
[ 30 ] |
Ei aita loobuda suitsetamisest, ei ole tervislikum kui tava sigaret |
|
29% |
[ 38 ] |
|
hääli kokku : 130 |
|
autor |
|
xxlmaster
HV Guru

|
25.01.2013 23:02:19
|
|
|
Spezz kirjutas: |
Ja.. kuda kurat .. pakk jõuab sulle ju alles homme
Kui just pilt mujalt pärit pole ..  |
Ei pilt mu enda oma, ja mingi aeg siin üksi (kui sa veel ühistellimusi ei teinud) ostsin peleonist. Töötab nagu vivi novagi (koopia).
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
25.01.2013 23:05:22
|
|
|
Ma vist jätan selle soome variandi vahele kuna suht ilus näeb mu setup juba välja ja vivi novasid 4 tk kodus + 2x CE5 ja homme jõuab must MT3. Selle BCC või mis iganes see oli vast võtan kunagi ligi.
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
25.01.2013 23:06:41
|
|
|
xxlmaster kirjutas: |
Ei pilt mu enda oma, ja mingi aeg siin üksi (kui sa veel ühistellimusi ei teinud) ostsin peleonist. Töötab nagu vivi novagi (koopia).  |
Homme saad MT3 kätte, palun siis võrdlust selle pildilolevaga ka. Et teaksin, mida järgmisesse tellimusse juurde visata varuks
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
25.01.2013 23:13:30
|
|
|
Ei pilt mu enda oma, ja mingi aeg siin üksi (kui sa veel ühistellimusi ei teinud) ostsin peleonist. Töötab nagu vivi novagi (koopia).  |
Homme saad MT3 kätte, palun siis võrdlust selle pildilolevaga ka. Et teaksin, mida järgmisesse tellimusse juurde visata varuks  |
Väike miinus on antud paagil on see, et õhuvõtu augud on kõik keerme küljes ja põhjas (pildil vasakul), vahest ei saa kõige paremini õhku kätte. Vivi noval alumis põhja äärtes(paremal pildil).
Spoiler 
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
25.01.2013 23:19:12
|
|
|
See vivi nova stv on evic'i otsas veel parem (ja eriti kui ise must ja evic samuti must)
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
26.01.2013 00:13:46
|
|
|
äge, 4 päeva punumist
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
26.01.2013 01:02:51
|
|
|
Väike miinus on antud paagil on see, et õhuvõtu augud on kõik keerme küljes ja põhjas (pildil vasakul), vahest ei saa kõige paremini õhku kätte. Vivi noval alumis põhja äärtes(paremal pildil).
Spoiler 
|
Visioni omal (V3, 8 tahiga) pole enam seal aukusid. Need augud on V2'l seal korpuses ja V2'l olid ka lühikesed tahid.
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
26.01.2013 04:20:05
|
|
|
Huvitav, et ühel teisel lehel oli selle 3400 juures siuke jutt: "NOTE: These are -not- button top batteries. They do not fit in the JoyeTech eVic or ZMAX because of their length and do not work in the ProVari because they are flat top batteries."
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
greendef
HV kasutaja

|
26.01.2013 09:10:04
|
|
|
hmekk kirjutas: |
Tartus ei ole kellelgi MT3? ja 1 boge cartot sheerida - prooviks ka asjad ära. Sheerimsie all noh võin paar evrot loovutada. |
Hetkel pesitsen Lääne-Virumaal suht metsas, aga 50/50 tõenäosusega olen kolmapäeval Tartus, kui sa enne kusagilt ei saa ja/või ei telli, siis võin mõlemad kaasa võtta.
Samuti Vamo VV body ilma akuta ( http://www.peleon.pl/product.php?id_product=1965 ) - Hind 45€ + transport
Vamo VV juurde saab tasuta, garantiita 18650 aku(kasutatud sülearvuti akust pärit, ei pruugi kõige paremini särtsu sees hoida). |
Paistab, et seal võib olla Vamo v1, sellel on probleemid vedruga, lisaks pole aku positiivse otsa jaoks isolatsioonirõngast, seega flat top akud ei sobi.
Lisaks, mehed, Ärge jamage ebakindlate Lion kaitsmata akudega! Jah, tõenäosus, et korraga ütlevad üles aku ja APV kaitse on väike, aga see on siiski olemas. Kui enda lõualuust kahju pole, siis mõelge selle peale, et kui üks kellegi näos plahvatab, siis leidub raudselt mõni aktivist kes hakkab võitlema kõikide e-sigarettide keelustamise peale ja seda me ju keegi ei taha
InterFace kirjutas: |
Kas sa mingeid ägedaid 5-6ml asju ei taha varuda müügiks või prooviks? Hirmsasti huvitaks need igasugused a'la smoketeki DCT'd või mis iganes suuri asju topitakse MOD'de (kasvõi seesama MT3 moodi vivinova) otsa aga ei julge prooviks midagi niisama osta - seega eesti-inimese review oleks ülihea. |
Carto paakide kohta ma üsna palju juba kirjutanud, midagi konkreetset huvitab, siis küsi. Kui peaks lähiajal viitsimist leidma, siis kirjutan mingi põhjalikuma võrdluse/juhendi/ülevaate koos soovitustega.
InterFace kirjutas: |
Aga tekib küsimus, et miks nad mul ainult keskmiselt nädal vastu peavad? (T2ga oli täpselt sama). Ei ma ei võta enam 10sekundilisi mahve vaid 3-4s. |
Ei oska öelda mida mõned teisiti teevad, olen ka nüüd see nädal ühte T3 pikemalt proovinud ja kuskil 10-15ml peal on ta suht kutu, seega sinuga samas paadis. Vedelik mul 70/30 PG/VG.
Igatahes, õhtul siis aurutame Tapper'i siniseks, ma nüüd rongi peale
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
26.01.2013 10:21:39
|
|
|
greendef kirjutas: |
Lisaks, mehed, Ärge jamage ebakindlate Lion kaitsmata akudega! Jah, tõenäosus, et korraga ütlevad üles aku ja APV kaitse on väike, aga see on siiski olemas. Kui enda lõualuust kahju pole, siis mõelge selle peale, et kui üks kellegi näos plahvatab, siis leidub raudselt mõni aktivist kes hakkab võitlema kõikide e-sigarettide keelustamise peale ja seda me ju keegi ei taha
|
Ma siiski eriti ei kardaks seda plahvatust nii paaniliselt. See on rohkem selliste vanade MOD akude teema, kus aku korgil puudub ventileerimis auk.
Ja muidugi, oma akude olukorda peab ikka jälgima, et oleks ikka ok kõik. Omal on peale Lion akude ka Limn akusi.
|
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
26.01.2013 10:39:14
|
|
|
Sain ka siis täna MT3 proovida. Hetkel ei oska küll muud öelda kui, et juba sarnane CE5le. Ei oska seletada mis see on aga selline tobe tunne on neid peenikesi torusid imeda võrreldes suuremate paakidega. Ära ehmatas korra see kui võtsin viv nova ära küljes ja ei muutnud watte (8watti) ja viskasin MT3 sinna otsa, no kurat kus sain alles rõvedat maitset Tundub, et see lelu on eriti tundlik, kui vähe suuremat powwat anda. Vivi noval võiks kas või viled põhja keerata aga see kärsakas ei tule nii järsult välja ja maitse on ikka kõvasti parem vivi noval. Eks ma vähe imen seda MT3 aga mingit suurt muutust sealt tulla kahjuks ei saa
Pilt ka siis MT3 eVici otsas ja vivi nova GS VV Modi otsas
Spoiler 
Peleoni lehelt eriti tehnikat ma ei tahaks ka enam tellida kuna kaks korda järjest mööda perset saanud. Eelmine kord siis sõbrale tellitud GS VV Mod oli tulles surnud (mis sai tänu Spezzi kiire reageerimisele ruttu lahendatud, tänud nüüd toimib ) aga seekord tellisin ühe seinalaadija mis ei suvatsenud samuti mitte midagi teha Polnud suur summa ja ei viitsi isegi tagasi saata aga raha ikka.
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
26.01.2013 10:46:16
|
|
|
Pildi järgi paistavad need mt3'd ja Vivi Nova'd kõik vuhvlid, keegi originaale ka proovinud ja võrrelnud on?
|
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
26.01.2013 10:56:34
|
|
|
JazZ, see ei olegi vivi nova, see on teise nimega aga suht identne originaalile. Sa oled suht palju sõna võtnud selle "originaali" koha pealt, räägi siis mis originaali suur erinevus on peale 8 vicga coilil (mille ma sain ka "vuhvliga") kaasa.
Ehk siis see on "vuffel"?
Spoiler 
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
26.01.2013 11:09:29
|
|
|
JazZ, see ei olegi vivi nova, see on teise nimega aga suht identne originaalile. Sa oled suht palju sõna võtnud selle "originaali" koha pealt, räägi siis mis originaali suur erinevus on peale 8 vicga coilil (mille ma sain ka "vuhvliga") kaasa.
Ehk siis see on "vuffel"?
Spoiler 
|
Sellel pildiv võib ka originaal v1 olla, mul on üks selline ka. Sellest käib õhk kõige kehvemini läbi, võrreldes teistega mis mul on.
Mu originaal on see stv variant. Põleti on sellel natuke kõrgemal kui teistel ja see silikoon mütsike coili peal on pealt lahtine. Tahi materjal tundub ka natuke teine olema.
Mind huvitas et kuidas originaal Kanger on võrreldes mini Vivi Nova'ga, selle pärast küsisin.
|
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
26.01.2013 11:14:05
|
|
|
JazZ, kui õhk peaks veel paremini läbi käima siis ma juba tõmbakski puhast õhku. Vahet ei ole, eks iga lits kiidab oma vtu, minule sobib ideaalselt. Vott sellel koopia variandil on õhu läbi käimisega probleeme kuna augud keermes nagu ennem seletasin.
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
26.01.2013 11:21:08
|
|
|
Ega neil miskit vahet eriti vist polegi, kui see, et wick on mõnest muust materjalist või on version 2 sisse pandud v3'me coil. Sul tundubki korpus olevat v2 oma ja coil v3 oma. Originaal peaks olema 'vision'i toodang. Nemad vist tegid esimese sellise. Samas teevad neid ka smok ja teised firmad ja ega need vähem orikad pole. Ise arvan, et kui töötab hästi ja probleeme ei ole, siis mis vahet on, kas niinimetatud orikas või mitte.
Olen ka v2 versiooni proovinud ja ei näe küll erilist vahet. Kui ainult coilis, visioni omad on lahtised pealt, teistel tootjatel (vähemalt osadel) sobivad ka mingid CE tüüpi otsad.
|
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
26.01.2013 11:23:09
|
|
|
masmre, just Aga coil CE5 päris otsa ei istu, kusagil on seal midagi pikem, võrdlesin just üks päev.
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
26.01.2013 11:23:36
|
|
|
JazZ, kui õhk peaks veel paremini läbi käima siis ma juba tõmbakski puhast õhku. Vahet ei ole, eks iga lits kiidab oma vtu, minule sobib ideaalselt. Vott sellel koopia variandil on õhu läbi käimisega probleeme kuna augud keermes nagu ennem seletasin. |
Mina ei kiida midagi, ma üritan aru saada mis parem on.
Originaal Vivi Nova'l on ka õhu augud seal all keerme peal. Vähemalt eVic'u küljes see ei sega, õhk käib paremini läbi kui sellel V1'l millel augud on seal kõrgemal ääre peal.
|
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
26.01.2013 11:26:43
|
|
|
Soomlased defineerisid seda vivi-nova versioonide värki nii:
V1 - 4 pikka tahti
V2 - muudetud õhukanalite süsteem (augud korpuses) ja lühikesed tahid
V3 - 8 pikka tahti
See on 'Vision'i kohta käiv. Teisi tootjaid ei oska kommenteerida.
|
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
26.01.2013 11:31:24
|
|
|
JazZ kirjutas: |
JazZ, kui õhk peaks veel paremini läbi käima siis ma juba tõmbakski puhast õhku. Vahet ei ole, eks iga lits kiidab oma vtu, minule sobib ideaalselt. Vott sellel koopia variandil on õhu läbi käimisega probleeme kuna augud keermes nagu ennem seletasin. |
Originaal Vivi Nova'l on ka õhu augud seal all keerme peal. Vähemalt eVic'u küljes see ei sega, õhk käib paremini läbi kui sellel V1'l millel augud on seal kõrgemal ääre peal. |
Võimegi vaidlema ju nii jääda, kuna endal samad variandid olemas aga minu loogika ütleb, et õhk käib paremini läbi kus mingit takistust ei ole. Kui sa ta sinna sisse keerad siis su augud on ju kinni pmst (läbi keerme peab imema ju) aga küljel ei ole mingit takistust. Palju su originaal maksis? Mina sain oma vuffli koos kolme coiliga (1.8 2.4 2.8) 8euri eest.
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
26.01.2013 11:42:02
|
|
|
JazZ kirjutas: |
Originaal Vivi Nova'l on ka õhu augud seal all keerme peal. Vähemalt eVic'u küljes see ei sega, õhk käib paremini läbi kui sellel V1'l millel augud on seal kõrgemal ääre peal. |
Võimegi vaidlema ju nii jääda, kuna endal samad variandid olemas aga minu loogika ütleb, et õhk käib paremini läbi kus mingit takistust ei ole. Kui sa ta sinna sisse keerad siis su augud on ju kinni pmst (läbi keerme peab imema ju) aga küljel ei ole mingit takistust. Palju su originaal maksis? Mina sain oma vuffli koos kolme coiliga (1.8 2.4 2.8) 8euri eest. |
Ma ei teadnud et me vaidleme.
No võibolla on minu see v1 siis vigane, igaljuhul seda peab tõsiselt imema et midagi saada. Nii huhvel kui originaal mis mul on, mõlemal on õhu augud all keerme peal, toimivad paremini. Ma olen lugenud et on veel variant kus õhu auk on päris keerme sees, sealt ei pidanud õhk läbi käima.
Vivi Nova STV maksis vist 11,50 kui ma õigesti mäletan. Mulle kusjuures see väga ei meeldi, aur on liiga soe. Tubakaga on normaalne, aga igasugu marjad rikub ära minu meelest. Seetõttu ongi huvi mingi asja vastu millel põleti oleks all pool. See Anyvape BCC tundub huvitav, aga ma pole kindel kas coil päris all jälle liiga külm pole...
|
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
26.01.2013 12:13:18
|
|
|
Aga mulle just meeldib kirss ja virsik (24mg ja 18mg) vivi-nova'ga ja mul on V3 vision'i oma. Evicu otsas 4,4 voldiga on sigahea. Tõmbad 3 või 4 pikemat kõhvi ja siis viies on juba kuum.
Võrrelda millegi muuga praegu eriti ei viitsi, muidu üks T3 vedeleb ja ootab paremaid aegu... Vivi puhul olen täheldanud, et 2,4 oomisega saab paremaid maitseid ja ka tossukogus on suurem, kui 1,8 oomisega. Seda isegi eGo aku otsas. Samas 1,8 oomine pole nüüd ka katastroof, toimib hästi ja ise olen igati rahul.
|
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
26.01.2013 12:21:57
|
|
|
See MT3 hakkab ka vaikselt hääli sisse võtma, häirib natuke see õhu vilin (3 auku + 1 põhja all ikkagi)
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|