Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas. |
12-10a |
|
40% |
[ 24 ] |
10-8a |
|
18% |
[ 11 ] |
8-6a |
|
11% |
[ 7 ] |
6-4a |
|
8% |
[ 5 ] |
4-2a |
|
5% |
[ 3 ] |
Vähem kui 2a |
|
16% |
[ 10 ] |
|
hääli kokku : 60 |
|
autor |
|
AC7
HV kasutaja

|
25.01.2013 21:20:58
|
|
|
mikk36 kirjutas: |
someguy kirjutas: |
See asi muidugi ka veel, et julgelt 75% mängijatest ei tea absoluutselt mitte midagi mingist "eff"-ist. Mängitakse nii, nagu mäng ise soovitab. Ehk mängitakse võidu, mitte experience-i või "eff"-i peale. |
Eksid, enamus mängib ikkagi expi ja raha peale, et saada lahti järgmine tank, millega saaks hetkel vastaseks olevaid paremini kabelisse saata. Enamus lihtsalt ei tea, kuidas seda eesmärki kõige optimaalsemalt saavutada. |
Jah minu jaoks ka exp ja credits peamine, aga tulu saan ma mängimisest kõige rohkem kui ma võidan. Tahan mängu võita ja kui arvan, et cappides suudan seda teha, siis mul täiesti savi, mida keegi teine kuskil teha tahab.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
25.01.2013 21:22:56
|
|
|
no vahet pole mis teete, peaasi et mõeldakse. Väga paljud ei mõtle absull. Ja mängi säärastega. Vahepeal tekib tunne et enamus ei tea millega nad sõidavad. Putukad aravad et nad on heavyd ja vastupidi. Ilgem kopp on ees vahepeal. Lahingu alguses vaatatad et nagu võisteldakse selle peale et kes kaotab.
kuulge kes teab mis see viimane effi proge oli? Millega seda saata ja tulemusi näha. mul mingi oli aga see ei tööta enam
viimati muutis kr6ll 25.01.2013 21:24:15, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
25.01.2013 21:23:38
|
|
|
See asi muidugi ka veel, et julgelt 75% mängijatest ei tea absoluutselt mitte midagi mingist "eff"-ist. Mängitakse nii, nagu mäng ise soovitab. Ehk mängitakse võidu, mitte experience-i või "eff"-i peale. |
Eksid, enamus mängib ikkagi expi ja raha peale, et saada lahti järgmine tank, millega saaks hetkel vastaseks olevaid paremini kabelisse saata. Enamus lihtsalt ei tea, kuidas seda eesmärki kõige optimaalsemalt saavutada. |
Nii. Aga kuidas aitab mind või meie tiimi see, kui sina veel 3-4 tanki ära tapad? |
Sellega, et sa saad ka selle eest rohkem expi kui mina ära lasen teisi.
Team performance factor
XP: Coefficient based on the total damage inflicted to the enemy team by your team
http://wiki.worldoftanks.eu/Battle_Mechanics#Tank_Experience_and_Credits
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
25.01.2013 21:27:45
|
|
|
No igastahes räägime nüüd edusammudest. Ma sain oma conquerile top toru. No hoopis teine asi. Lased ja dämmi tuleb lisaks on sellel torul ka hea kildmyrsu näitaja. läbivus 120mm. Ma siin testin seda. Võib soovitada. Kui ikka kylge lajatada sellega siis on ikka mõnus dämm. Lisaks tuleb robinal kriitilisi vigastusi ja seega kasulik tervele meeskonnale, neil lihtsam kui vastane verd köhib
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
someguy
Kreisi kasutaja

|
25.01.2013 21:31:07
|
|
|
Nii. Aga kuidas aitab mind või meie tiimi see, kui sina veel 3-4 tanki ära tapad? |
Sellega, et sa saad ka selle eest rohkem expi kui mina ära lasen teisi.
Team performance factor
XP: Coefficient based on the total damage inflicted to the enemy team by your team
http://wiki.worldoftanks.eu/Battle_Mechanics#Tank_Experience_and_Credits |
Mis see number täpsemalt olla võiks? Minu meelest on kindel võit alati parem variant. 1,5 korda experience ikkagi.
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
25.01.2013 21:34:14
|
|
|
someguy, kui oleks mingi kindel number teada, siis see oleks seal kirjas?
1.5x on jah parem, kui teine variant on 1.0. Kui aga mõlemad variandid on 1.5, siis miks cappida ja jätta tegemata dämm vastasele? 15-10 võit on oluliselt parem kui 5-0.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
someguy
Kreisi kasutaja

|
25.01.2013 21:35:35
|
|
|
someguy, kui oleks mingi kindel number teada, siis see oleks seal kirjas?
1.5x on jah parem, kui teine variant on 1.0. Kui aga mõlemad variandid on 1.5, siis miks cappida ja jätta tegemata dämm vastasele? |
Sest ma ei usalda randomis mitte ühtegi oma tiimikaaslast nii palju, et jätta võidu/kaotuse otsustamine neile. Ütle nüüd päris ausalt, et sa pole kunagi näinud poolt tiimi 2-3 tanki poolt tapetuna.
|
|
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
hannes36
Kreisi kasutaja

|
25.01.2013 21:37:42
|
|
|
Mis see number täpsemalt olla võiks? Minu meelest on kindel võit alati parem variant. 1,5 korda experience ikkagi. |
Thingi näide oli minu arust väga selge. Kindel võit oli käes, üks tüüp aga otsustas capida ning kogu tiim kannatas. Võit on võit, aga kui palju sa võidu ja võiduga xp/hõbedat teenid, ei koti? Minu arust mida kiiremini järgmise tanki kätte saad, seda parem? Keegi ei keela capida kui muud üle ei jää, aga milleks seda siis teha kui saab võita lihtsalt suuremate numbritega ??
_________________ minu lugupeetus |
|
Kommentaarid: 121 loe/lisa |
   |
111 |
|
tagasi üles |
|
 |
someguy
Kreisi kasutaja

|
25.01.2013 21:40:48
|
|
|
Eh. vahet pole. Mina mängin ikka enda moodi. Ööd, tankistid Kahju, et lugema juhtusin üldse seda teemat. Varem oli palju lõbusam mängida.
|
|
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
25.01.2013 21:43:59
|
|
|
hannes36 kirjutas: |
Mis see number täpsemalt olla võiks? Minu meelest on kindel võit alati parem variant. 1,5 korda experience ikkagi. |
Thingi näide oli minu arust väga selge. Kindel võit oli käes, üks tüüp aga otsustas capida ning kogu tiim kannatas. Võit on võit, aga kui palju sa võidu ja võiduga xp/hõbedat teenid, ei koti? Minu arust mida kiiremini järgmise tanki kätte saad, seda parem? Keegi ei keela capida kui muud üle ei jää, aga milleks seda siis teha kui saab võita lihtsalt suuremate numbritega ?? |
Ja seda ei juhtu üldse et üks tüüp otsustab capi ja kindla võidu asemel minna kaardile Rambot mängima ahnusest? Ja kogu tiimi kaotab ühe-kahe idioodi pärast? Minu arust see palju tavalisem.
Teiseks kui sind expijahil puruks lastakse sa kaotad palju rohkem kui cappides... eriti kui sa high tier arty't mängid võiks seda teada kui palju selline värk maksma läheb.
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
RKsilver
HV Guru
|
25.01.2013 21:45:40
|
|
|
Liikursüürtükiga igatahes ise küll enam mängida ei taha, saad paar laksu lasta ja kõik oma vennad kusagile random kohtadesse ära tõmmanud.. ja notitakse maha.. vahet pole mida rääkida või kisada, et kasvõi kaitsku mind 1 neist ... aga ei lugeda ei oska keegi.
|
|
Kommentaarid: 172 loe/lisa |
   |
3 :: |
140 |
|
tagasi üles |
|
 |
Froggy
HV kasutaja

|
25.01.2013 21:48:50
|
|
|
Ei saa kaitsta ju artyt ..käpiring on ju hoopis teiselpool
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
RKsilver
HV Guru
|
25.01.2013 21:56:16
|
|
|
Seda küll.. ja noh, las teised ise möllavad
|
|
Kommentaarid: 172 loe/lisa |
   |
3 :: |
140 |
|
tagasi üles |
|
 |
Boot
HV kasutaja

|
25.01.2013 22:09:31
|
|
|
erick kirjutas: |
Aja enda võiduprotsent randomites üle 55% ja siis mind hakkab huvitama ehk su arvamus.
Hot tip: "kill all" sind sinna ei vii. Lõpuks oled järjekordne E-100ga punane vend lihtsalt. |
Minu meelest pole isegi üle 60% tegelaste arvamus sind huvitanud, pole mõtet bullshitta loopida...
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
25.01.2013 22:20:48
|
|
|
Boot kirjutas: |
Aja enda võiduprotsent randomites üle 55% ja siis mind hakkab huvitama ehk su arvamus.
Hot tip: "kill all" sind sinna ei vii. Lõpuks oled järjekordne E-100ga punane vend lihtsalt. |
Minu meelest pole isegi üle 60% tegelaste arvamus sind huvitanud, pole mõtet bullshitta loopida... |
Keda huvitab 60%+ kui on teada et mehed ainult klanniga mängivad. Ole normaalne. Klannis võib igaüks aastaga võidu% üle 65% lasta.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
wwiktor
HV vaatleja
|
25.01.2013 22:22:22
|
|
|
Vahet pole kas capitakse või killtakse. Peaasi et seda tehakse ühiselt.
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Boot
HV kasutaja

|
25.01.2013 22:24:41
|
|
|
Keda huvitab 60%+ kui on teada et mehed ainult klanniga mängivad. Ole normaalne. Klannis võib igaüks aastaga võidu% üle 65% lasta.  |
Palun selgita ära, mis tähendab "ainult klanniga mängivad"?
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
25.01.2013 22:41:58
|
|
|
Boot kirjutas: |
Keda huvitab 60%+ kui on teada et mehed ainult klanniga mängivad. Ole normaalne. Klannis võib igaüks aastaga võidu% üle 65% lasta.  |
Palun selgita ära, mis tähendab "ainult klanniga mängivad"? |
See tähendab seda et sa ei mängi 100% oma mängudest randomis üksi, vaid platooniga randomites või klanniga TC'des või Clan Warides. Kui raske on tõsta oma võiduprotsenti kui sul on kaks pädevat venda peale sinu platoonis veel? 90% mängudest pakub XVM võiduprotsendiks 95% ...
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
MorRAW
Ei ole Guru

|
25.01.2013 22:53:10
|
|
|
Kui raske on tõsta oma võiduprotsenti kui sul on kaks pädevat venda peale sinu platoonis veel?
90% mängudest pakub XVM võiduprotsendiks 95% ... |
Klannis võib igaüks aastaga võidu% üle 65% lasta.  |
Puhas kuld
|
|
Kommentaarid: 372 loe/lisa |
   |
314 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
25.01.2013 23:10:35
|
|
|
Okei teil seal EESis on jah mingid kahtlased tüübid sees. Aga EFE-X vendadega on küll nii. Ja võiduprotsent tõuseb vastavalt. Või keegi tahab väita et randomis üksi mängides on võimalik T8-T10 näha üle 40 mängu võiduprotsenti 76%? Sest klannimeestega platoonides mul nii on....
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
k2rn
HV vaatleja
|
25.01.2013 23:15:43
|
|
|
hannes36 kirjutas: |
Thingi näide oli minu arust väga selge. Kindel võit oli käes, üks tüüp aga otsustas capida ning kogu tiim kannatas. Võit on võit, aga kui palju sa võidu ja võiduga xp/hõbedat teenid, ei koti? Minu arust mida kiiremini järgmise tanki kätte saad, seda parem? Keegi ei keela capida kui muud üle ei jää, aga milleks seda siis teha kui saab võita lihtsalt suuremate numbritega ?? |
Ja seda ei juhtu üldse et üks tüüp otsustab capi ja kindla võidu asemel minna kaardile Rambot mängima ahnusest? Ja kogu tiimi kaotab ühe-kahe idioodi pärast? Minu arust see palju tavalisem.
Teiseks kui sind expijahil puruks lastakse sa kaotad palju rohkem kui cappides... eriti kui sa high tier arty't mängid võiks seda teada kui palju selline värk maksma läheb. |
Ja mis sa arvad et seda ei juhtu et, teie suguste effi .... pärast kaotab ka tiim päris tihti!!! Kui on vastas hea platoon nagu sa siin räägid(et head mängijad). Need tulevad resetivad käpi. Sina oled seal surnud, kuid oleks saanud koos teistega nad maha võtta. Ma saan sellest aru, kui sa näed et ei ole muud võimalust võitmiseks kui cap, aga see et su eesmärk on ainult cap. Siis ma loodan sügavalt, et sinu tiimis leidub neid siemasid piisavalt, kes sinu iga capi eest pilbasteks laseb!!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tuletegija
HV kasutaja

|
25.01.2013 23:23:57
|
|
|
Üldiselt capi reegel peaks olema suht lihtne ja kõigile aru saadav, kui on näha et miskit muud peale capi võitu koju ei too siis capid. Kui saad niisama asjad selgeks tehtud tank tanki vastu siis pigem nii.
Räägime nüüd korra klanni vaatepunktist.
Eff kui selline on tore teada ja kõik. Reaalselt on olulisemad tehnika tundmine, positsioonide tundmine, kuuletumine lahingujuhi käsule ja mõtlemisvõime. Ja loomulikult tähtsaim, suutlikus töötada meeskonnas. On küllalt nähtud effi kummardajaid kes CW-s on vähem kui kasutud. Samas näiteks võtame EES-i enamusel on eff nagu on nö medicore kuni good. Samas kaardil madistame nagu võrdne võrdsega kõigi tugevate klannidega kaasa arvatud ka effi kummardajad.
Ääremärkusena olgu mainitud et paljud effi kummardavad klannid ei suuda vastu pidada pikemaajalisele konfliktile. Tulete trollite ja kaote. Püsivusega on lood ka nagu on, egod nii suured et koos raske hakkama saada, foorumist ikka loed jälle et see või teine klann on jälle lahku läinud ja muudetud kooseisu ja uue nimega ilmutakse ja säratakse natuke.
_________________ Rolling Thunder |
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Boot
HV kasutaja

|
25.01.2013 23:31:02
|
|
|
Klannis võib igaüks aastaga võidu% üle 65% lasta.  |
Kahju, et sina selle igaühe hulka ei kuulu...
Su WR on 2.5 kuuga tõusnud natuke rohkem kui 0.6% võrra... võtame ümmarguselt 0.65%.
Aasta on 12/2.5=4.8x pikem aeg, kui 2.5 kuud, seega isegi lineaarselt võttes (tegelikult mida kõrgem on WR, seda raskemini/aeglasemini ta tõuseb) kasvab aastaga sinu WR 4.8*0.65=3.12% võrra... praegu sul on 55.88%, seega kokku tuleb ilus ümmargune 59%... 65%-st jääb nagu "natuke" puudu või mis?
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
MorRAW
Ei ole Guru

|
25.01.2013 23:33:50
|
|
|
Mida rohkem lahinguid, seda raskem on % tõsta. Tõus pole lineaarne.
Igapäevane peaks nagunii mingi 85%+ et enda üldist tõsta.
|
|
Kommentaarid: 372 loe/lisa |
   |
314 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
25.01.2013 23:35:34
|
|
|
Üldiselt on nii, et ma mängin klanniga nädalas võibolla 2 õhtut. Pole mõtet platooni minna kui tead et sul on ainult paariks mänguks aega - lähed randomisse. Kui ma võtaks eesmärgiks iga kord klanniga platoonida, siis mu võiduprotsent kasvaks ilmselt kuni 3x kiiremini.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|