|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
hendrik32
HV Guru
|
24.01.2013 16:39:25
|
|
|
| lepkai kirjutas: |
| hendrik32 kirjutas: |
Ei, mu saatja töötab täisvõimsusel ning ülekoormust ei ole (klienditeeninduse kuldne väide)
Ja nii juba 3 kuud.  |
helista klienditeenidusse ja tee tiba kurjemat häält, mul aitas  |
Olen seda ka viimased 3 kuud teinud, iga kord määrivad selle probleemi minu kaela, kuigi asi on täielikult nendepoolne.
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
24.01.2013 18:36:45
|
|
|
Minu puhul, kui veel Elisas olin, neile konkreetsed näited tuues, lahti seletades, ei määrinud nad midagi "minu kaela". Ütlesid üldiselt otse ära, et jah, tegemist ülekoormusega, aga kahjuks lähemal ajal plaanis tehnikat uuendada/"võimendada" pole... . See oli siis eelmise aasta sügisel.
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lauri
HV veteran

|
24.01.2013 18:58:30
|
|
|
| tahanteada kirjutas: |
| lauri kirjutas: |
nutta või naerda?
|
Annad Rikkena üles ja hoiad Rikkena niikaua üleval, kuni korda tehakse.  |
Andsin su rikkena üles, varsti teevad korda.
Ilmselt suvel saab asja paremaks, kui nüüd kõik plaanipäraselt läheb.
_________________ The sh*t has hit the fan. |
|
| Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
80 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
24.01.2013 19:18:34
|
|
|
nutta või naerda?
|
Annad Rikkena üles ja hoiad Rikkena niikaua üleval, kuni korda tehakse.  |
Andsin su rikkena üles, varsti teevad korda.
Ilmselt suvel saab asja paremaks, kui nüüd kõik plaanipäraselt läheb. |
Ära unista, niikaua kui Sa seda kirjalikult Rikkena üles ei anna, on üsna väike lootus, et see probleem üleüldse Tehnikute töölauale jõuab.
Kirjalikult, Rikkena antud probleem jõuab aga üsna kiiresti Tehnikute töölauale.
Nii, et Sinu valik, kas tahad, et sellega tegeletakse koheselt või kunagi "kaugel tulevikus".
PS: Olen Elisa Mobiilinternetti kasutanud 5 aastat ja tean väga hästi, kuidas Rikkena antud probleemidega koheselt tegelema hakatakse. Niisama helistamise peale võibki ootama jääda.
|
|
| Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
24.01.2013 19:38:16
|
|
|
| ewur kirjutas: |
Minu puhul, kui veel Elisas olin, neile konkreetsed näited tuues, lahti seletades, ei määrinud nad midagi "minu kaela". Ütlesid üldiselt otse ära, et jah, tegemist ülekoormusega, aga kahjuks lähemal ajal plaanis tehnikat uuendada/"võimendada" pole... . See oli siis eelmise aasta sügisel. |
Ei no minul juratakse seda, et asi on kindlalt minu seadmetes, kuigi see probleem esineb nii E367 kui ka E392 pulkadega Mustjõe masti all, samas aga teise masi all või teise operaatoriga probleemid puuduvad.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
24.01.2013 19:52:41
|
|
|
|
|
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
24.01.2013 19:54:53
|
|
|
irff, tahanteadat pole tegelikult olemas, see on HV s väljatöötatud robot
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
| Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
9 :: |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
24.01.2013 20:21:21
|
|
|
Jah, need seaded töötavad.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
24.01.2013 20:23:35
|
|
|
Tomorrow, APN-i lahtrisse "internet" jah ja korras.
Ning et automaatselt ühendaks, siis peale ühendamise saavutamist katkestad ühenduse, suled mobile partneri ning seejärel ühenduste nimekirjas on ka Elisa. Vajutad ühenda, küsib APNi, sisestad internet ja oota, kuni ühendab. Seejärel paremklikka uuesti ühendusel, vali properties vms ja seal vist keskmisel vahelehel saad valida, et ühendaks alati ...
Mobile partneri automaatse käivitumise keelamiseks pead otsima teenuste hulgast sellenimelist teenust ja selle keelama. Midagi meenub, et ka ouc.exe tuli kuidagi ära keelata. Täpsemalt ei mäleta enam.
|
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
24.01.2013 20:35:00
|
|
|
Üks väike asi veel, mida peaks küll igaüks une pealt teadma, on see, et kirjalikult esitatud Probleem / Rikketeade fikseeritakse ja säilitatakse kohustuslikus korras, registreerituna, firma andmebaasis.
Aga see on igati huvitav, istutakse valesti käituva / rikkega süsteemi otsas, valatakse suuri krokodillipisaraid, et värk ei tööta ja kardetakse paaniliselt Probleemi Rikkena üles anda. Ei ole mõtet karta, Elisa pole Kuri Loom, kes kallale tuleb.
|
|
   |
211 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
24.01.2013 21:10:46
|
|
|
| Tomorrow kirjutas: |
| LiivaneLord, Jep neid nippe juba tean. Seega selge. Selle uuema tarkvaraga saab kiirema/stabiilsema ühenduse kah või on see ikka 95% mastis kinni? |
Proovisin ise ka seda, aga krt, ei mäleta, et midagi muutunud oleks. Mobile Partneril on lihtsalt laiem menüü, aga kuna ma neid ei vajanud, siis täpselt neid nimetada ei oska.
Aga uuenda ära, pole seal karta midagi.
tahanteada, palun, palun, oled unustanud kas rohud võtta või on saabunud periood, kus peaksid neid sagedamini tarbima.
|
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
24.01.2013 21:37:43
|
|
|
kleinditarkvarast ei olene asi kuigivõrd, küll aga firmwarest. siin on näiteid kus signaalitugevus paranes 44% - 80nele. nii et igaljuhul tasub firmwaret uuendada. soft pole eriti tähtis, aga mobile partner on mugavam ja ta ei risusta masinaid nagu emt soft. ja ma andsin just eitahateada rikkena üles.
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
24.01.2013 21:48:15
|
|
|
Üks väike asi veel, mida peaks küll igaüks une pealt teadma, on see, et kirjalikult esitatud Probleem / Rikketeade fikseeritakse ja säilitatakse kohustuslikus korras, registreerituna, firma andmebaasis.
Aga see on igati huvitav, istutakse valesti käituva / rikkega süsteemi otsas, valatakse suuri krokodillipisaraid, et värk ei tööta ja kardetakse paaniliselt Probleemi Rikkena üles anda. Ei ole mõtet karta, Elisa pole Kuri Loom, kes kallale tuleb.  |
Olen juba pea 3 kuud oma probleemi KIRJALIKULT RIKKENA üles andnud, aga siiamaani ei ole midagi paranenud, just on ühendus hullemaks läinud.
Olen neid seal nii telefonitsi kui ka kirja teel sõimanud, aga ikka määrivad probleemi minu kaela, kuigi olen kindlaks teinud, et probleem ei ole minus ega minu seadmetes.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
24.01.2013 21:55:34
|
|
|
Niipalju veel eelnevale lisaks, et kui keegi arvab, et asutused ei pea registreerima sissetulnud kirju, siis Riigi Teatajas on avaldatud ametlik kord nende kirjade registreerimise kohta.
Head lugemist - aga hoiatan, et väga pikk lugemismaterjal on.
Asjaajamiskorra ühtsed alused
https://www.riigiteataja.ee/akt/72783
------------------------------------
Nii, et on mõtet meelde tuletada küll kuidas kirja kirjutatakse. Tuleb palju rohkem kasuks kui niisama telefoni teel lobisedes.
|
|
   |
211 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
25.01.2013 09:35:14
|
|
|
ei asutused ei pea registreerima sissetulnud kirju, eriti kui tegu on e-mailidega ja kui need on anonüümsed. võid end ise rikkena üles anda.
|
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
26.01.2013 18:50:42
|
|
|
Kirjadele vastamine võtab ka neil 2 nädalat aega ning enamjaolt on kirjad sisutud ning lahenduseta.
EDIT: Tundub, et midagi on tehtud, kuna üle pika pika aja on tulemused taas väga hea, sealhulgas ka üleslaadimiskiirus, mis oli kelaaajast hoolimata alla 0.4Mbit.
Loodan nüüd, et asi püsib nii ja saan lõpuks normaalset ühendust kasutada.
EDIT(2): Tundub, et asi on nüüd korras ja ühendus töötab normaalselt jälle, kuna pole täna kordagi katkenud ning kiirused on olnud head:
EDIT(3): Ka õhtu poole, kui tavaliselt on koormus kõige suurem ning ühendus kõige ebastabiilsem, on täna tulemused väga head:'
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
26.01.2013 19:44:53
|
|
|
Aga mille probleem, kui kiri "põrgatatakse tagasi", siis tuleb uus kiri saata. Ja kui ISP tehnikud ennast kohe ei viitsi liigutada, siis tibaksese vaidlemise järel ikkagi lõpuks liigutavad ennast. Ja ega see ainult nii Elisaga pole, eelmise aasta augustis sai kusagil nädal vaieldud Tele2-ga, enne kui Tehnikud ennast liigutasid ja vea ära suutsid üles otsida ja ära likvideerida.
Aga, nagu vanasti: Kõige parem ja kõige kindlam kirjutusmeetod on paber ja ümbrik. , elektrooniline kiri on pigem selline "on ja ei ole kah" ja mida on oluliselt lihtsam "tagasi põrgatada", kui paberil olevat kirja.
PS: Aga see on küll huvitav, et aastakümneid esinenud käitumismudelist - alati on klient ise süüdi - veel tänapäevalgi välja juurida ei suudeta. Ei räägi asjata, väga tihti sai vaieldud tollase Eesti Telefoniga teemal, et probleemid on nendepoolsed, mitte kliendi omad.
|
|
   |
211 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
27.01.2013 11:07:22
|
|
|
Kas teised saavad samuti koormusevälistel aegadel hea levi korral lubatud kiirusepiirangust rangelt üle?
On kaks numbrit ja midagi tirides teeb meele toredaks, kui 3.5Mbit lohiseb tegelikult 4.5Mbit+.
|
|
| Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vana_urr
Kreisi kasutaja
|
27.01.2013 17:49:01
|
|
|
Kirjadele vastamine võtab ka neil 2 nädalat aega ning enamjaolt on kirjad sisutud ning lahenduseta.
EDIT: Tundub, et midagi on tehtud, kuna üle pika pika aja on tulemused taas väga hea, sealhulgas ka üleslaadimiskiirus, mis oli kelaaajast hoolimata alla 0.4Mbit.
EDIT(2): Tundub, et asi on nüüd korras ja ühendus töötab normaalselt jälle, kuna pole täna kordagi katkenud ning kiirused on olnud head:
EDIT(3): Ka õhtu poole, kui tavaliselt on koormus kõige suurem ning ühendus kõige ebastabiilsem, on täna tulemused väga head:'
 |
Järsku hakkasid nüüd 50 GB mahte piirama ja kuulõpus võrk kenasti tühi Kuigi ilmselt oleks seda kuulda olnud
|
|
| tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
28.01.2013 12:57:44
|
|
|
| vana_urr kirjutas: |
 |
Järsku hakkasid nüüd 50 GB mahte piirama ja kuulõpus võrk kenasti tühi Kuigi ilmselt oleks seda kuulda olnud |
Elisa saatis ka mülle nüüd kirja, kus mainis et saatja olevat täielikult ära vahetatud.
EDIT: Kõik siiani korras
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NeroEST
Kreisi kasutaja

|
29.01.2013 10:19:00
|
|
|
| NeroEST kirjutas: |
Hey
Üritan sõpradega Borderlandsi co-opis mängida, kuid mõlematpidi ei saa hostiga ühendust.
Ühenduseks Elisa Mint, kas routeris peab kuskile mingile asjale linnukese ette tegema või milles probleem olla võib?
Minecrafti mängimisega probleeme näiteks ei esine... |
Kas co-op mängud jäävadki mintiga ära?
Tegelikult ongi kummaline, et Minecraft serverisse, mis asub sõbra arvutis, saan connectida.
Kui sama sõber samas arvutis teeb Borderlandsi serveri, ei leia üksteist üles... mis anomaaliaga tegemist võib olla?
_________________ Winter is coming... |
|
| Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|