Ei.
Madis oli vist neljas ja meie sealt edasi.
Liidrid jõudsid selle aja peale eest ära ja meil jäi paar trenni puudu, et kõiki raja nippe selgeks teha. _________________ Starte Kardisarjas 19+2 (441 punkti)
Võite 12+2
Poodiumikohti 18+2
Teeks väikese kokkuvõtte
.. vahel üllas vaatepilt - õndsal sammul hõljusid noored hirved ümber rajahoone, paisates oma niigi külmand kapjade alt õhku talveküllast lumeködi.
Silmis siiras rõõm, sarve vahel kõõm, võtsid nad meid vastu.
..Olin juba valmis mõelnud plaani, kuidas tüüp kiires kurvis õhtule ära saata..
Ma lihtsalt ei viitsi kirjutada rohkem, kuigi teemat jätkuks veel tuhande sõna jaoks.
kirjuta vee, Sul tuleb see krdima hästi välja l
seda videot vaadates rehvid ja põrand läigivad, kas oli ka väga libe?
pilte ja videoid ootaka kah
Kohalikku arvutisüsteemi mis seal üleval oli võib küll väga efektiivseks lugeda. Ruumides jooksis info laivis suurtel teleritel mida oli juba 10-15 meetri pealt näha.
Regasid ennast arvutis ära, kas siis kohapeal (ka foto mille pidid pildistama webcamiga kohapeal) või siis näoraamatu kaudu sisse logides. Tõmbasid end kliendikaardiga läbi (iga üks sai endale isikustatud kaardi) ja jäid starti ootama. Ehk siis ekraane jälgima, et starti mitte maha magada. Programm oli ise ka loterii eest mis valis sulle kardi ja sõit võis alata. 11 (12?) karti lasti muidu korraga rajale.
Samuti pani mind imestama ka just väga efektiivne sinise lipu näitamine nii raja keskel kui ka stardijoonel. Paistis, et meestel oli omavahel side olemas ja kui arvuti näitas kvalifikatsioonide ajal kasvõi natukese kehvemat ringiaega siis anti info juba edasi rajale. Ja seda juba enne kui tagumine kiirem sõitja polnud veel aeglasemale päris tuuldegi jõudnud. Siniliputamine võiks kodumailgi kuidagi toimida - kas või kohas kus kahes suunas saaks seda vajadusel ka näidata.
Stockholmi rajal olid kõik mehed töös ja keegi oma mune laiaks ei istunud (3tk)
Ainuke asi millega ma rahule ei jäänud oli kiivrivalik. Enamus peakatteid kõik alt lahtised. ja tuul käis häirivalt sisse. Pohm peaga ei saanud ma vahel aru kuidas seda üldse pähe pannakse. Seega soovitaks oma vidin ikka kaasa võtta! _________________ Kui vaja joonistada/saagida/hööveldada midagi, võib alati küsida
Mul tuli ka kohe see pilt meelde! Otseselt nii ei juhtund aga tunne oli küll täpselt selle pildi vääriline. _________________ Kui vaja joonistada/saagida/hööveldada midagi, võib alati küsida
Stockholmi raja kohta on juba kõik ära räägitud. Oli üks huvitav väljasõit. Rada oli vägev, aga jah kiivri valik oli seal ainuke miinus mille ma leidsin.
Pole tänu väärt.
Tegelikult mulle meeldis täiega teiega koos merd sõita.
Peaks millalgi sinna uuesti minema. _________________ Starte Kardisarjas 19+2 (441 punkti)
Võite 12+2
Poodiumikohti 18+2
Käisin eile Laitses naastudega kardisõitu proovimas. Olime seitsmekesi ning tegime kolm sessiooni. Algul oli väga harjumatu - ei ole asfaldisõit ei ole märja ilma sõit vaid selline korralik driftimine.
Kardid tundusid igaüks väga erinevad ning seda näitasid ka ajad. Parimaks jäi mul 1:10 midagi, mis on seinal olnud talve MEESTE TOP 50 aegade viimaste kohtade vääriline.
Esimesed sõidud ajasid närvi kuna kõik nii veider tundus aga peale kolmandat oleks tahtnud veel ja veel sõita. Kokkuvõttes oli fun ja huvitav ning julgen soovitada. Eriti kui on suurem seltskond sõrpu, siis ei ole nii häbi kui välja sõidad või spinni teed.
Sattusin ka üle tüki aja HV foorumisse. Alderilt hea Rootsi reisi kirjeldus. Kerge deja vu tuli peale. Oli lõbus ja kordaks meeleldi sellist üritust. Võistlussõidu tulemused:
Arvestades seda, et rada oli ilmselgelt võõras ja otse laevalt starti mindi, siis 0,6- 0,7s kaotus liidritele suur ei tundu ja kui rotsid suvel Eestisse laekuvad, on head võimalused teha tagasi see, mis realiseerimata jäi. _________________ TULE KARTI SÕITMA!
Kas keegi nädalavahetusel Triobet'i trenni läheb tegema? Ma lubasin teada, mida te tunnete, et teile etappidel emotsionaalselt kaasa elada/tunda.
Seega lähen proovima ja v6ib vabalt naerma v6i kahe käega peast kinni hoidma tulla
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.