Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Telerite üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 460, 461, 462 ... 767, 768, 769  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Renq
HV veteran
Renq

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.01.2013 15:25:14 vasta tsitaadiga

Selline lugu, et sugulasel vaja uut telekat finluxi kineskoobi asemele. Telekas läheb Elioni digitv taha ja mingil määral ka PS3 selle jaoks võiks ka madal input lag olla. Suurus 40-42'' ja hinnapiir 900. Oskab keegi midagi soovitada?
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mihkel7
Kreisi kasutaja

sõnum 21.01.2013 17:47:53 vasta tsitaadiga

ufonaut21 kirjutas:
Osta logitech universaalpult ja saad kõiki neid pulte sellega asendada.
Mul on näiteks logitech harmony 300 millega annab juhtida nelja seadet. Ise juhin sellega telekat, elioni digiboxi, philipsi dvd salvestajat ja lisaks veel yamaha võimendit, tuunerit ja cd mängijat. Yamahal võimu puldilt õpetasin kõigi kolme yamaha seadme funktsioonid selgeks. Kallimad on paremad, kuid ka odavam harmony teeb töö hästi ära.
Ma olen juba tükk aega mõelnud universaalpuldile. Küsin kas oli väga keeruline see selgeks õppetamine,või sai kõik ilusti üle arvuti. Tänades
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 21.01.2013 21:19:03 vasta tsitaadiga

mihkel7 kirjutas:
ufonaut21 kirjutas:
Osta logitech universaalpult ja saad kõiki neid pulte sellega asendada.
Mul on näiteks logitech harmony 300 millega annab juhtida nelja seadet. Ise juhin sellega telekat, elioni digiboxi, philipsi dvd salvestajat ja lisaks veel yamaha võimendit, tuunerit ja cd mängijat. Yamahal võimu puldilt õpetasin kõigi kolme yamaha seadme funktsioonid selgeks. Kallimad on paremad, kuid ka odavam harmony teeb töö hästi ära.
Ma olen juba tükk aega mõelnud universaalpuldile. Küsin kas oli väga keeruline see selgeks õppetamine,või sai kõik ilusti üle arvuti. Tänades

Paar õhtut läheb vast katsetamiseks ja nuppude konfi muutmiseks , sest kõik nuppe ei jõua ka läbi klõpsutada. Üldjuhul on seadmepõhiselt nupud täpselt konfitud.
Paraku mitte alati pole andmebaasis sinu seadme jaoks korralikku konfi. Mul Samsungi musakeskus veel eriti hull, kuna sellel pole originaalpulti ja andmebaasis on selle mudelinumbri taga miski enamuses mittetoimiv pult.
Vana, 2003 mudeli Yamaha resiiveril on ka miski uuemate resside ühilduvad koodid. Probleem, et liiga palju funktsioone, mida mu enda seadmel üldse polegi ja seega tuleb käsitsi üle konfida-eemaldada-õpetada.
Need on aga erandid.
Ülejäänud seadmed on kõik kohe karbist välja andmebaasi konfiga toiminud.
Üldiselt on seadistamine ühekordne vaev ja hiljem muretu.

ufonaut21
HV kasutaja
ufonaut21

sõnum 22.01.2013 00:42:16 vasta tsitaadiga

[quote="mihkel7"]
ufonaut21 kirjutas:
Küsin kas oli väga keeruline see selgeks õppetamine,või sai kõik ilusti üle arvuti. Tänades

Ei ole keeruline logitechi pulti seadistada. Esialgu natuke leiutamist on, et kus ja mis, aga üldiselt on väga lihtne. Youtubes on ka sellekohast materjali. Ütleks ka, et paari õhtuga panin kõik viimseni paika. Esimesel õhtul sai rohkem katsetatud ja teisel juba põhjalikult seadistatud. Paljudele seadmetele saab seaded logitechi andmebaasist kätte ja mida ei leia saab ise õpetada.
Kas osta näiteks harmony 300 või 650 oleneb tõesti nagu ka eelmine kasutaja mainis seadmepargist. Ise õpetasin viimseni kõik funktsioonid telekal, elioni boxil, dvd salvestajal ja ka yamaha võimul/cd mängijal/tuuneril selgeks just seepärast, et ei peaks kapist originaalpulti otsima kui vaja midagi muuta. Ise ei näe ägedamal puldil mõtet kuna hetkel pole sellele midagi juurde õpetada. Kui kasutusel on aga mõni ägedam kodukino, siis võimalik küll, et jääb lahjaks ja vaja paremat pulti.

Asdaf
HV kasutaja

sõnum 22.01.2013 15:24:04 vasta tsitaadiga

Keegi Samsungi telekatega väliseid suuri HDD-sid on kasutanud? Kuidas kogemused on? Tahtsin juba suure hurraaga 3TB-st Arvutikeskusest tellida, aga siis netis vaadates kurdetakse, et on probleeme 2-3 TB-ste ketastega. Küll ei leia ülesse või kui leiabki siis ei näe sisu jne.
Ei viitsi arvutit kogu aeg sees hoida ja oli plaan ports filme-seriaale HDD-le sokutada. Väiksemat kõvaketast ei tahaks nagu ka osta icon_smile.gif

mihkel7
Kreisi kasutaja

sõnum 22.01.2013 19:51:53 vasta tsitaadiga

Tänan kõiki vastajaid. Eks ma hakkan otsima milline oleks parim pult mõistliku raha eest aga lisaks peaks ta juhtima 5 seadet.
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
home
HV vaatleja

sõnum 22.01.2013 22:37:05 vasta tsitaadiga

rycyve kirjutas:
Loen ja imestan kuidas inimesed tahavad telerist välja võluda super pilti video vaatamisel ilma rahata icon_eek.gif icon_biggrin.gif

Kui raha kõrvale jätta, kuidas siis super pilti saada???
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
exciter
HV kasutaja

sõnum 23.01.2013 04:33:25 vasta tsitaadiga

Nonii, olen ka järjekordne LG teleka omanik - seekord siis LM660S värske omanik. Ja soovitan , väga norm teler sellise hinna eest thumbs_up.gif .
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 23.01.2013 11:29:33 vasta tsitaadiga

home kirjutas:
rycyve kirjutas:
Loen ja imestan kuidas inimesed tahavad telerist välja võluda super pilti video vaatamisel ilma rahata icon_eek.gif icon_biggrin.gif
Kui raha kõrvale jätta, kuidas siis super pilti saada???
oled.
tagasi üles
Valtsweb
HV kasutaja

sõnum 23.01.2013 11:32:34 vasta tsitaadiga

exciter kirjutas:
Nonii, olen ka järjekordne LG teleka omanik - seekord siis LM660S värske omanik. Ja soovitan , väga norm teler sellise hinna eest thumbs_up.gif .

Sama siin, see 47 vms tolli.
Kõik see softipool on jura, aga noh selle jaoks telekat ei ostnud icon_smile.gif Lisaks on jubedalt häiriv et sisendeid ei saa eraldi nupust muuta (a-la HDMI1>HDMI2 jne) vaid peab läbi menüü alati toimetama.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 4
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 23.01.2013 11:40:02 vasta tsitaadiga

Valtsweb kirjutas:
exciter kirjutas:

Kõik see softipool on jura, aga noh selle jaoks telekat ei ostnud icon_smile.gif Lisaks on jubedalt häiriv et sisendeid ei saa eraldi nupust muuta (a-la HDMI1>HDMI2 jne) vaid peab läbi menüü alati toimetama.

Pult ei mahuks lihtsalt kätte, kui kõikide funktsioonide nupud puldile tuua.
Lahenduseks on progetav pult, millele saab makrodega selgeks teha, mida ta teatud tegevuseks, näiteks Elioni IPTV või meediakeskusest filmide vaatamiseks tegema peab. Millised seadmed sisse-välja lülitatakse ja mis sisend teleris määratakse.

Valtsweb
HV kasutaja

sõnum 23.01.2013 12:01:49 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:

Lahenduseks on progetav pult, millele saab makrodega selgeks teha, mida ta teatud tegevuseks, näiteks Elioni IPTV või meediakeskusest filmide vaatamiseks tegema peab. Millised seadmed sisse-välja lülitatakse ja mis sisend teleris määratakse.

Hehee .. asju saab alati keerulisemaks ajada, aga reaalselt eelmisel samsal oli AV nupp millega sai kõik sisendid läbi ketrata, nii et ei pidanud menüüsse minema.
Hetkel LG puhul viib AV nupp ainult eraldi menüüsse
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 4
tagasi üles
solution
HV Guru
solution

sõnum 23.01.2013 12:41:22 vasta tsitaadiga

Asdaf kirjutas:
Keegi Samsungi telekatega väliseid suuri HDD-sid on kasutanud? Kuidas kogemused on? Tahtsin juba suure hurraaga 3TB-st Arvutikeskusest tellida, aga siis netis vaadates kurdetakse, et on probleeme 2-3 TB-ste ketastega. Küll ei leia ülesse või kui leiabki siis ei näe sisu jne.
Ei viitsi arvutit kogu aeg sees hoida ja oli plaan ports filme-seriaale HDD-le sokutada. Väiksemat kõvaketast ei tahaks nagu ka osta icon_smile.gif

Omal 2TB ketas. Kõik töötab.
Samsung e6500 plasma.

Soovitan kõvaketta kaasa võtta (kui muidugi olemas) ja poes proovida.
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 41
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 23.01.2013 13:06:21 vasta tsitaadiga

Valtsweb kirjutas:
jägaja kirjutas:

Hehee .. asju saab alati keerulisemaks ajada, aga reaalselt eelmisel samsal oli AV nupp millega sai kõik sisendid läbi ketrata, nii et ei pidanud menüüsse minema.
Hetkel LG puhul viib AV nupp ainult eraldi menüüsse
mu lg-l on mingi kiirnupp, kus tekitatakse rõngas ja seal sisendid ja muud huinjaad.
Aga ma ei kasuta seda, sest kõik läbi ressi ja seal kõikidel siselnditel eraldi nupud icon_biggrin.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 24.01.2013 14:39:50 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Q-Menu on selle huinjaa nupu ja menüü nimi icon_wink.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Edit.

mihkel7 kirjutas:
Tänan kõiki vastajaid. Eks ma hakkan otsima milline oleks parim pult mõistliku raha eest aga lisaks peaks ta juhtima 5 seadet.

Nüüd ei teagi, kuidas sellese Harmony pultide ostusoovitustesse suhtudagi.. icon_neutral.gif .

Nimelt on Harmony division müügis.

http://www.theverge.com/2013/1/23/3909934/logitech-q3-results-harmony

ja

http://forums.logitech.com/t5/Harmony-Remotes/Logitech-s-Commitment-to-Harmony-Customers/td-p/967579

yoyoo
Kreisi kasutaja
yoyoo

sõnum 24.01.2013 15:18:10 vasta tsitaadiga

Kas see on korralik teler sellise hinna eest? Kasutust leiaks rohkem rohkem arvutile järgi ühendamiseks, mängimiseks jne.

http://www.1a.ee/tv_televiisorid/led_tv/lg_42ls5600/12276525/
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
raku16
HV kasutaja

sõnum 24.01.2013 15:51:34 vasta tsitaadiga

Olen ise seda 42ls5600 kasutanud nüüd paar kuud ja minule kes otse läks üle CRT telekalt sellele sobib küll.
Arvuti taga ei oska öelda kuidas käitub. Pilt on minumeelest hea. Pole küll ekspert aga tundub, et on ka kerge backligh bleeding (Ei oska võrrelda millegagi, kuna pole kuskil uurinud neid asju)
400 eest telekat küll ja veel icon_wink.gif
Ja mõnusalt õhuke on ka võrreldes mõnega
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
exciter
HV kasutaja

sõnum 24.01.2013 17:08:04 vasta tsitaadiga

Valtsweb kirjutas:
exciter kirjutas:

Ainuke asi, mis minumeelest ei funka on see 2d to 3d, paned prillid ette , vajutad nuppu, aga minu arvates küll midagi ei muutu. Õnneks 3D pärast ma seda telekat ei ostnudki icon_biggrin.gif
tagasi üles
WerteX
HV Guru

sõnum 24.01.2013 18:09:43 vasta tsitaadiga

yoyoo, selle raha eest väga korralik pilt!
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 306
tagasi üles
yoyoo
Kreisi kasutaja
yoyoo

sõnum 25.01.2013 03:35:54 vasta tsitaadiga

Tänud, võtan selle ära vast. Paremat pakkumist küll ei leia sellises hinnaklassis.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
Mirc
HV kasutaja
Mirc

sõnum 26.01.2013 14:18:49 vasta tsitaadiga

Kas see 40ES7005 on millegipärast parem, kui ES7000?
lauri
HV veteran
lauri

sõnum 26.01.2013 14:20:35 vasta tsitaadiga

Jah. 7005 omab ka DVB-T2 tuunerit, mida 7000 sees pole.
murdoch
HV kasutaja

sõnum 26.01.2013 17:48:52 vasta tsitaadiga

palun abi.
LG LM6620S telerile oleks vaja tehase seadmete taastamist, et vanema tarkvara versiooni tagasi saaks.
kas keegi oskab öelda kuidas seda teha?
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
S.I.L.L.U
HV veteran

sõnum 26.01.2013 18:59:44 vasta tsitaadiga

Kui ma ühendasin teleka ja kodukino doslink' iga ära, siis mida ma pean teleka menüüs muutma, et telekapuldiga vol reguleerides heli muutuks?

Ennem oli mul kõrvakalpi pistik teleka väljundiks ja läks RCA' ga kodukinosse - nii nagu toimis volüümi seadmine teleka puldiga.

E Telekaks siis LG Smart mingisugune.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 86
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 26.01.2013 22:07:09 vasta tsitaadiga

murdoch kirjutas:
palun abi.
LG LM6620S telerile oleks vaja tehase seadmete taastamist, et vanema tarkvara versiooni tagasi saaks.
kas keegi oskab öelda kuidas seda teha?

Mida see LG jälle pekki keeras, et uus tarkvara ei tee, mida eelmine? icon_neutral.gif Seda nad LG`s igatahes oskavad.

Tehase seadete taastamine on tavalises kasutajamenüüs, mis aga ei sunni püsivara venema versiooni peale minekut.
Teoorias saab seda downgrade teha, enda 2010 teleril oli selline võimalus olemas, mis aga uuemate püsivaraversioonidega kinni keerati.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Telerite üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 460, 461, 462 ... 767, 768, 769  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.