Ise sai ka proovitud ei töötnad nagu videos kuigi sätted olid kõik samad.
Pilt muudkui liikus ühelt poolt teisele pool ja sai ainult avariisi tehtud auto täiesti puruks .
Vahepeal ei töötand pilt jäi seisma .
Täitsa per*es. Pole veel sellist asja olnud, et rekkaga lihtsalt 4 tundi jutti mingit kaubavedu teeksin mängus.
Päris huvitav mäng sellise teema kohta. Mõned modid ka tiritud juba - reaalsed kaubafirmad, autod jms ja öised autode valgustid.
Lisaks on tore, et netiraadioid terve hunnik on, mida otse striimida saab. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
kas kellelgi veel selline probleem, et kui veoseks on konteiner või mõni muu väga kandiline asi ja 130km/h rauas, siis juba ka väga lauge kurv võtab ühe poole rattad maast lahti??? _________________ www.elektron.ee
kas kellelgi veel selline probleem, et kui veoseks on konteiner või mõni muu väga kandiline asi ja 130km/h rauas, siis juba ka väga lauge kurv võtab ühe poole rattad maast lahti???
Ma ei ole kindel, et see probleem on... arvatavasti nii ka peabki juhtuma.
Jannu, Tõmbasin selle värgi endale aga kui seele lahti teen mis ma pean tegema, et seda mängu saada? Mis seaded vms? Kaamera sain tööle seal aga seal minumeelest mingi microsft flight vms.
Jannu, Tõmbasin selle värgi endale aga kui seele lahti teen mis ma pean tegema, et seda mängu saada? Mis seaded vms? Kaamera sain tööle seal aga seal minumeelest mingi microsft flight vms.
Selle flight asemel valid fake trackir. Põhimõtteliselt ei peagi midagi tegema. Kui seal töötab, peaks ka lihtsalt mängus töötama, aga seadistamist vajab küll üsna palju, et enese jaoks normaalne see liikumine oleks. Ise ei ole viitsinud väga palju veel näppida.
Küsimus: Mis linnas asub Scania esindus? Mersu tüütas ära ja annan mersu ühele töötajale ära. Tean, et kuskil siin teemas oli seda küsitud aga ei viitsind läbi kammida seda teemat.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.