Maadlen ikka vahelduva eduga graafikaga, et saaks lahti sakilisest pildist mängus. Rahu ei anna just sp, et arvuti on piisav, et selline mäng full graafikaga välja vedada. Mäng ise on samuti ostetud ja seega tahaks saada asjast ikka "täit feelingut". Kas keegi hea inimene, kellel pilt ilus ja kes kasutab ATI kaarti, viitsiks ehk PS-is endast märku anda? Sooviks teada, mis seaded catalystis kasutusel on. Olen uurinud erinevate sätete tähendusi ja jõudnud järeldusele, et anti aliasing on just see, mis peaks sakilisuse ära võtma. Olen näppinud kordamööda AA seadeid nii mängu menüüs kui catalystis aga ometi ei kao sakid kuhugi. ATI driverid on värsked ja kaardiks sapphire HD 7850.
milline aparaat selles mängus kõige võimsam ja kohal paremini kiirendab? tahaks midagi sellist mis kohalt ikka nii rebib, et asfalti tükke lendab. see 700bhp scania? _________________ www.elektron.ee
milline aparaat selles mängus kõige võimsam ja kohal paremini kiirendab? tahaks midagi sellist mis kohalt ikka nii rebib, et asfalti tükke lendab. see 700bhp scania?
Volvo oli vist 750hp. Kiirenduse vahet mina eriti ei märka..
Ei saa aru, alati kui tööots on tehtud lähen ma parandama ja kõige rohkem on kulunud mingi 4000€, tavaliselt on mul umbes 1200€. Äkki tõesti ei oska sõita ? _________________ Yo Yo !
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.