Teab keegi kuidas PTR'i tööle saaks kui Error 12 ees on e. siis ütleb, et sellele account'il pole D3'e litsentsi. Proovinud erinevaid võimalusi, ehk tasub Blizzardi supporti appi võtta?
Mõtled kuhu raha investeerida ? Hetkel ei oska öelda. Lihtsalt vaatasin moldrani videot kus ta rääkis investeerimisest.
Edukad olid need kes taipasid fierisid müüa. Ja Gemme ka. Ise lihtsalt mõtlesin kõhutunde järgi kohe et tear on 140 kohta liiga odav ning asusin neid kokku kraapima. Alt minekut ei saanud olla kuna hind neil nigunii langend ei oleks.
Ja kuna ikka räägiti et graftimine paraneb siis oli mul suht teada et siit midagi võib teenida. _________________ http://www.lossirestoran.eu/
täna proovisin "kui kaua veab". MP8-ga farmisin võtmeid (seni kuni veel saab kergelt, 1.0.7-s weapon swap ja skilli prebuffid ei tööta, PTR-is proovisin). sain kokku 5 masinat (st 15 võtit), ilma, et ühtegi korda ilma dropita run oleks olnud, päris hea 80% chance kohta, arvestades veel, et enne neid sain ka veel 1 võtme ja 3 organit. "streak of 19" tuli, aga lõpuks ikkagi act 3-me warden pipardas.
PTR suhtes: kas sa battle.net account managementi alt ikka PTR konto eraldi aktiveerisid?
High-Q, ja mida mina siis selle SW "fiximise" kohta ütlesin?
Kasutage kuniks võimalust. Samas buffiti päris hulgaliselt munga muid skille, seega mõningane tasakaal peaks säiluma. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
bladerunner, oot lõpuks fixisid selle monki teema ära, mis lasi 200k dps teha 20k dps-se varustusega? _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Sai ka väheke PvP-d tehtud. Kõige raskemaks vastaseks DH-le on WD oma Hauntiga, järgeb wizard oma storm armoriga. munk on üsnagi kergesti võidetav ja barbarit ei tasuks vist isegi mainida(kõige nõrgem klass PvP-s). Mingite keskpärase geariga wizardi, barbari ja mungaga sai isegi nii tehtud, et mina üksi nende 3 vastu. Vana natalya set-iga sai neid päris pikka aega maha notitud, enne kui endal elud otsa said. Mingite über geariga tegelaste vastu pole proovinud.
Ega seda PvP-d minu arvates päris tasakaalu ei olegi võimalik ajada. kui dps-i vähendada, siis pole võimalik munkasid ja WD-d lihtsalt maha lüüa kuna saavad oma passivsete skillidega järjest taaselustatud.
Peab ütlema, et päris fun on:P Tegin WD ja DH vastu barbiga ja 75% u võitsin.. DH on valus raibe küll ikka, selline speed sees ja nähtamatu ka pidevalt:P Ja WD seaks muutmine on ka ebanormaalne skill:P
bladerunner, oot lõpuks fixisid selle monki teema ära, mis lasi 200k dps teha 20k dps-se varustusega?
>> Bug Fixes
Fixed an issue where Sweeping Wind was not actively updating its damage and attributes from the player _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Mungaga hea farmida 1.0.7 kui kasutada Wave of light - Empowered Wave, Fist of Thunder - Quickening ja passiviks Exalted Soul. Näeb välja nii, et tambid seda kella nii palju kui jõuad. Spiritit on 250 ja kell kulutab 40, iga crit annab 15 spiritit, et crit chance ja attack speed peab hea olema. Minul läheb MP6 kiiremini kui selle weapon swap hackiga. Ja PvP polnud mul ka probleeme 10 killi järjest teha, seal oleneb ka ikka kui osav mängija vastas on.
kõik arvavad, et munk sai kõvasti puhvitud ja nüüd on OP. ei ole. isegi need, kes enne weapon swapi ei kasutanud, siis kõiksugu skill buffid kadusid nüüd ka ära, tegelikult sai tuul rämedalt reipi. uus 20% lisadamaget ei tee tasa ära, sest vanasti ainuüksi blindind flashi prebuff tegi rohkem. nad pidid kuidagi selle dammi tõstma, muidu oleks ikka väga mannetu, munga leivanumber oleks täitsa naljanumber olnud. nüüd veel cycloniga natukenegi tasub ära, vähemalt kui inna seti kasutada.
samas on inna set üks paras õnnetus kõrge MP puhul. dps poolest on päris okei, aga mitte ükski jupp ei rolli garanteeritult AR-i ja +armorit garanteerib ainult vöö. kõrge AR-iga variandid on hirmkallid, et natukenegi eelarves püsida, tuleb kindlat resistancet taga ajada, need aga rollivad max 60, enamjaolt aga jäävad sinna 45-50 vahele, nii kaotab iga jupiga.
muidu ei olegi ju väga paha, aga mungal väga häid CC skille (freeze ja pikki stune) ei ole ja elu käib ikka kollide külje all, mis tähendab, et reistance on hädavajalik, sest enamasti on just see eliitide sodi, mis kõige rohkem tapab.
proovi sa keskpärase mungaga arcane enchanted / molten / minion fallen prophetit taga ajada, mul viimasel ajal nendega kuidagi "veab", just minion ja arcane ehk mida minu munk kõige vähem sallib. üksik arcane disko on tore, aga kui kõik minionid seda spammivad ja sa neid kätte ei saa ning tagatipuks sulle jalge alla igasugu paska jätavad, no siis hakkab kohe väga lõbus. http://www.youtube.com/watch?v=HBt8wqGE7hE
kui veel neljandaks affixiks täielik killerroll (wall või extra healt või shield) tuleb, siis on pikaks ajaks tegevust garanteeritud.
nad võivad ju kellasid ja muid skille uppida, aga kui ikka normaalset genereerimist ei ole, siis neid spammida ei saa. mantrate spammimine jääb ikkagi kõige kasulikumaks.
nad võivad ju kellasid ja muid skille uppida, aga kui ikka normaalset genereerimist ei ole, siis neid spammida ei saa. mantrate spammimine jääb ikkagi kõige kasulikumaks.
Seda tahaks isegi teada miks nad seda teed pole läinud et munk paremini spiritit regenereeriks. Damage buff nagu eriti ei aita ... _________________ http://www.lossirestoran.eu/
DH on pvps päris lahe muutub lihtsalt nähtamatuks
moldran hetkel facerollib kõiki isegi archonthewizardi kellel oli laenatud gear ja 700+dps omas 4-0 ära _________________ el Bambito
Palju huvitamaks sai teha PvP,nii et kõik kannavad sinist varustust.PvP muutus kohe palju huvitamaks ja ei olnud mingi 1-shot fest enam. _________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist.
Kle peab tunnistama, et ega see barb nüüd nii nõrk polegi kui mingi über geari selga paneb. Tegin 6+miljonilise EHP barbi vastu ja dps-i jäi lihtsalt väheks. Üsna mitu minutit lippasin mööda kaarti ringi vaulti ja smokescreeniga kuid väga vähe jäi aega tema pihta laskmiseks. Kuna see kaart on üsnagi väike, siis oskas barb enda liikumist väga hästi planeerida ja sai oma parimat skilli REND-i kasutada(see rsk töötab ka siis kui smokescreeni mõju all olen). Minu arvates sõltub PvP 80% varustusest, 10% oskusest ja 10% õnnest(kes ennem critib ja kes rohkem lööke dodge-ib)
mis seal teisiti peaks olema? surm ei ole permanent
Kui keegi paneb sulle rendiga või skorni bleediga paugu kirja ja sa peaks towni teleportima siis sured linnas ja ongi su HC karakteri lõpp. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
patch previews oli kirjas, et hc charrid pvps ei sure lõplikult, või mäletan valesti ? _________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta
Ei ole midagi nerfida, töötab nii nagu ette nähtud mungad oma tuulega on kiiremad kui ww barb, isegi pärast tuule exploiti kadumist on sweeping wind munk kiirem
Endal on mõlemad ja barb on mungaga võrreldes patsidega plikatirts
patch previews oli kirjas, et hc charrid pvps ei sure lõplikult, või mäletan valesti ?
pvps ei suregi aga linn pole pvp area, ehk siis 5 minute made piece of shit pvp on poolik ja tänu bugidele saad ikka surma
Asi pole Bug. minuarust make sence.
Et niisama jalga ei lase.
Ja Taavi sa saad valesti aru, kui PVP arenal saad surma, on ok.. aga kui sa saad pihta.. ja bleedid
ja yritad sohki teha ja linna ara teleportida, siis kui bleed edasi jookseb ja linnas oled, siis saad ikka surma
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.