Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Max Powers
|
10.01.2013 00:27:24
|
|
|
Mis häda Samsungil võrgust mängitavate mkv failidega on? Saab selles kuidagi üle ka?
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
10.01.2013 07:54:02
|
|
|
Mingit häda pole. Mängib igast asendist.
Algatuseks võiksid kirjutada, mis aasta teleriga tegu ja millega sa serveerid faile telekale, siis ehk saaksid ka konkreetsemaid vastuseid...
Max Powers kirjutas: |
Mis häda Samsungil võrgust mängitavate mkv failidega on? Saab selles kuidagi üle ka? |
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
12.01.2013 20:11:40
|
|
|
Max Powers kirjutas: |
Mis häda Samsungil võrgust mängitavate mkv failidega on? Saab selles kuidagi üle ka? |
Ega äkki läbi wifi ei püüa seda ajada? Siis kipub jõnksutama küll, kui failid üpris suure mahuga (BluRay ripid näiteks).
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru
|
13.01.2013 14:44:31
|
|
|
digweed kirjutas: |
Ostsin LG LS620S.
USB pealt 3D igati toimib kuid optilisega resiiverisse lastes ei tule DTS heli. |
Asi korras.TV kõlarid menüüst kinni ja DTS olemas.
|
|
Kommentaarid: 658 loe/lisa |
   |
540 |
|
tagasi üles |
|
 |
Smoking
HV Guru

|
13.01.2013 18:04:01
|
|
|
Kuna telekate valik väga lai, siis tekkis küsimus, kas keegi mõnda soovitada oskaks? 40-46 tolli oleks tore.(Pigem seal 40 juures)
|
|
Kommentaarid: 360 loe/lisa |
   |
298 |
|
tagasi üles |
|
 |
margus25aa
HV vaatleja
|
13.01.2013 19:16:26
|
|
|
Sooviks infot Panasonic TX-P65VT50 kohta. Eespool paaril kasutajal on vähe juttu, kuid nüüd nad ehk kauem seda isendit kasutada saanud ja oskavad täpsemalt rääkida. Loomulikult ootan positiivseid asju, kuid tegelikult suurem huvi on just negatiivse info kohta. Mis häirib jne... Saan aru, et kallis telekas on endale soetatud ja eriti ei taha asja laita, kuid ehk siiski on midagi, mis ei meeldi! Mis on üldse plasmade puhul suurimad jamad, mis tulla võivad? Senini olnud ledi omanik, kuid kuulmiste järgi on panasonicu plasmal filmide vaatamiseks veatu pildikvaliteet ja kuna ise suur filmi vaataja, siis uue ostmisel kalduks just seda plasmat valima.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Asdaf
HV kasutaja
|
14.01.2013 12:03:20
|
|
|
link :: UE40ES6540SXXH
Smoking kirjutas: |
Kuna telekate valik väga lai, siis tekkis küsimus, kas keegi mõnda soovitada oskaks? 40-46 tolli oleks tore.(Pigem seal 40 juures)  |
Ise ostsin sellise Samsungi ära. 3D pilt igast testivideotega on hea. 2D pildiga olena ka rahul , tuleb veel värvide timmimisega veidi pusida. Smart TV töötab ka ilusti, kuigi ainus mida ma sealt kasutan on Youtube
Samsung tundub toetavat ka suht laia valikut koodekeid. On teatud lightbleeding nurkades musta pildi ajal, aga nii palju kui ma reviewsid uurisin oli see ka teistel sama hinnaklassi led-edge telekatel probleemiks. Aga seda sai vist setingutega mängides natuke leevendada.
Kui 3D huvi pakub siis on äkki LG-d paremad kuna mulle tundus nende passiv3D süsteem natuke sümpaatsem, samas polnud vist nende pilt 1080p 3D ajal.
_________________ Back to Nvidia . |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
14.01.2013 21:53:58
|
|
|
Küsimus neile, kes kasutavad DVB-S-ga telekat. Millised võimalused neil on? Millest puudust tunnete? Kas vabade kanalite vaatamiseks tasub osta või peaks ikka eraldi seadme sat-tv vaatamiseks muretsema.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
KyBer
HV veteran

|
15.01.2013 11:29:09
|
|
|
harakas kirjutas: |
Küsimus neile, kes kasutavad DVB-S-ga telekat. Millised võimalused neil on? Millest puudust tunnete? Kas vabade kanalite vaatamiseks tasub osta või peaks ikka eraldi seadme sat-tv vaatamiseks muretsema. |
On olemas 46" Sharp LC46HD1E televiisor ja sellega ei suutnud leida kõiki vabasi kanaleid..samas väline box suudab kõik leida, seadistamine ka päris keeruline..uuematel televiisoritel vast juba paremad seadistamis võimalused.
Plussideks: diseq sisseehitatud..võimaldas vist 2 pea korraga kasutamist, ei ole vaja mitut pulti ..lisa karpi teleka kõrvale, HD pilt on täitsa kena ja kui Inglismaa kätte saad siis vaatamist on seal ikka palju .
Levi oli ka nõrgem teleka boxiga.
Ise soovitan valida võrgukaardi ja moditava softiga väline HD box.
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
aims
HV kasutaja
|
15.01.2013 19:13:15
|
|
|
Vabade kanalite vaatamiseks on kindlasti hea valik. Ma ise saksa keelt ei jaga, aga Astra pealt on palju Saksa HD kanaleid vabalt saadaval. HD+ kaardiga, mis ei maksa väga palju (55 EUR), saad aastaks veel portsu HD kanaleid juude, kui huvi on. Aga pilt on ikka võrreldes Eesti kanalitega superluks. Ise vaatan Das Ertste või ZDF pealt laskesuusatamist ja muud sporti pidevalt HD-s. Ahjaa, telekaks on Panasonic GW20 ja 90cm pann on rõdul klaasi taga.
Kui soov juba rohkem staffi peale vabakanalite vaadata, siis jah eraldi box.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
15.01.2013 21:43:53
|
|
|
Tänud aims ja KyBer
Valdan saksa keelt passiivselt vabalt, seega olen saksa kanalitest vägagi huvitatud.
Vaatasin HD+ kohta http://www.hd-plus.de/ lehelt, seal räägitakse, et kaardi jaoks on vajalik CI Plus slotiga telekas, aga nende valik on Eestis üpris tagasihoidlik. Vaatamata sellele, et mulle ei meeldi juhtmepuntrad, mida mul on majapidamises isegi omajagu, siis nähtavasti ikka otsustan välise boxi kasuks, või mine tea? Ootan veel arvamusi
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
vonets
Kreisi kasutaja

|
15.01.2013 22:55:05
|
|
|
Väline box minuarust ikka suuremate võimalustega, kui ükskõik milline telku.
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
aims
HV kasutaja
|
16.01.2013 12:00:12
|
|
|
Eks siin pead ise mõtlema, oleneb soovidest. Kui soovid vaid vabakanalite või miskise CI pessa tasulise kaardi peale jääda, siis piisab telekasisesest boxist, ma ei näe põhjust ca 100 eur maksta eraldi lahja boxi eest. Kui soovid vaadata rohkem kui eelpool mainutud kanalid, siis näiteks DM800-se HD maaletoojahind oli eelmise aasta mais 435 eur. Nii, et kõik oleneb mida sa soovid vaadata ja vastavalt sellele raha välja käia.
PS. Minu pea kolm aastat vana Panasonic GW20 on DVB-S2 tüüneri ja CI Plus-i toetava pesaga, ma usun, et vähemalt uued Panasonicud, millel on sati tüüner sees, on kõik vähemalt sama konfiga.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
   |
4 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
rycyve
HV veteran

|
17.01.2013 13:18:58
|
|
|
Loen ja imestan kuidas inimesed tahavad telerist välja võluda super pilti video vaatamisel ilma rahata
_________________ CH341A EEPROM Flash BIOS teenus. |
|
Kommentaarid: 98 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru

|
17.01.2013 17:34:16
|
|
|
rycyve kirjutas: |
Loen ja imestan kuidas inimesed tahavad telerist välja võluda super pilti video vaatamisel ilma rahata  |
Kui härrale alla 3k maksvaid ekraane ei kannata vaadata siis polegi vaja.
|
|
   |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
17.01.2013 19:20:37
|
|
|
ot: |
Spoiler 
neile kes siin SAT-tvd vaatavad soovitan soojalt natuke investida ja vaadata "kõike" mida taevast tuleb.
minu kulutused satile olid alguses DreamBox HD800 kasut. ~180€ pann koos peadega (4 tk) ~80€ ja siia juurde veel diseq+kaablid+pudi-padi. Ja kulu tegi veel ka selle mudru ülesse panek ja häälestus.... küsis vist 25 aga andsin 40.
hetkel näitab telekas ümmarguselt nelja tuhandet kanalit, mille sees on kõvasti HD kanaleid + 4-5 3D kanalit
kellel rohkem huvi ja "täpsemat infot" vaja siis PM.... aitan hea meelega.
|
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Smoking
HV Guru

|
19.01.2013 17:48:40
|
|
|
Oskab keegi öelda, kuidas saab sedasi teha, te ma saaksin teleka puldiga juhtida digiboksi?
Nimelt, mul telekal nüüd kolm pulti, motion pult, teleka pult ja digiboksi pult.
Kuna sooviksin, et ka motin puldiga saaks midagi teha, siis oleks vaja kuidagi saada digiboksi juhtima need.(Mitte vastupidi)
Ei tea, kas on üldse tostatav või mitte?(Või näiteks saada digiTV kanalid kuidagi telekasse sedasi, et ei peaks digiboksi kaudu kõik käima?)
|
|
   |
298 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufonaut21
HV kasutaja

|
19.01.2013 21:11:45
|
|
|
Osta logitech universaalpult ja saad kõiki neid pulte sellega asendada.
Mul on näiteks logitech harmony 300 millega annab juhtida nelja seadet. Ise juhin sellega telekat, elioni digiboxi, philipsi dvd salvestajat ja lisaks veel yamaha võimendit, tuunerit ja cd mängijat. Yamahal võimu puldilt õpetasin kõigi kolme yamaha seadme funktsioonid selgeks. Kallimad on paremad, kuid ka odavam harmony teeb töö hästi ära.
_________________ Tervitusi kosmosest!!!!!!
viimati muutis ufonaut21 19.01.2013 21:16:07, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru

|
19.01.2013 21:12:13
|
|
|
ufonaut21 kirjutas: |
Osta logitech universaalpult ja saad kõiki neid pulte sellega asendada. |
harmony 650 on hea valik ?
|
|
   |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufonaut21
HV kasutaja

|
19.01.2013 21:20:09
|
|
|
pots4t4j4 kirjutas: |
harmony 650 on hea valik ? |
Ei tea, pole ise kasutanud. Kuna harmony 300 on ka täitsa ok, siis kindlasti peaks 650-l olema rohkem funktsioone, et siis võib järeldada, et on vähe asisem. Iseasi, kas neid kõiki funktsioone vaja läheb. 300-l saab ka kõik arvutiga paika panna ja kui pole vaja üle nelja seadme juhtida, siis pole vast vahet.
_________________ Tervitusi kosmosest!!!!!! |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
19.01.2013 23:00:19
|
|
|
Arvan, et parem valik, kui 300.
Endal kasutusel 2 harmony pulti, millede põhiline erinevus on 300i ees ekraanis, õigemini neljas nupus ekraani külgedel, milledele saab erinevaid lisafunktsioone juurde programeerida, mida tavaline puldi layout ei võimalda, või pigem on ebamugav omistada Play nupule näiteks resiiveri 7.1 helisisendi lülitamine.
Asi ei piirdu ainult nende nelja nupuga, virtuaalselt saab luua ma ei teagi palju alamekraane, milledel iga ekraanipildi nuppudele saab erinevaid lülitusfunktsioone lisada.
Ja värviline ekraan on monokroomse ekraaniga võrreldas mugavam kasutada.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Smoking
HV Guru

|
20.01.2013 00:30:16
|
|
|
Kui ma ei eksi, siis Harmony puldid ei lase mul kasutada seda motion puldi funktsioone, nii et see ei ole lahendus.(Või eksin?)
http://www.youtube.com/watch?v=yxu0G7jM_us - siin siis üks esimene video, mis leidsin ja näitena tooks...
|
|
   |
298 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufonaut21
HV kasutaja

|
20.01.2013 23:12:49
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Arvan, et parem valik, kui 300.
Endal kasutusel 2 harmony pulti, millede põhiline erinevus on 300i ees ekraanis, õigemini neljas nupus ekraani külgedel, milledele saab erinevaid lisafunktsioone juurde programeerida, mida tavaline puldi layout ei võimalda, või pigem on ebamugav omistada Play nupule näiteks resiiveri 7.1 helisisendi lülitamine.
Asi ei piirdu ainult nende nelja nupuga, virtuaalselt saab luua ma ei teagi palju alamekraane, milledel iga ekraanipildi nuppudele saab erinevaid lülitusfunktsioone lisada.
Ja värviline ekraan on monokroomse ekraaniga võrreldas mugavam kasutada. |
Eks see 650 on 300-st ägedam küll, aga minu arvates on see ekraan suht mõttetu vidin, kui vaja nelja või vähem seadet juhtida. Ise õpetasin harmony 300 puldile selgeks viimseni kõik teleka, elioni digiboxi. philipsi dvd salvestaja ja yamaha torni pultide funktsioonid. Pole lisaks rohkem midagi selgeks õpetada, mitte ühtegi. Kui seadmeid palju, siis 650 ägedam kindlasti.
Smoking kirjutas: |
Kui ma ei eksi, siis Harmony puldid ei lase mul kasutada seda motion puldi funktsioone, nii et see ei ole lahendus.(Või eksin?)
http://www.youtube.com/watch?v=yxu0G7jM_us - siin siis üks esimene video, mis leidsin ja näitena tooks... |
Osad funktsioonid arvan, et saab õpetada selgeks küll. Selle rulliku või mis seal keskel on saab näiteks "noolte alla" panna.
Käeliigutustele vist tõesti reageerima ei saa, aga mine sa tea võimalik, et veel kalleimaid pulte kui harmony 650 saab õpetada ka seda tegema.
_________________ Tervitusi kosmosest!!!!!! |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
21.01.2013 10:12:23
|
|
|
Eks see 650 on 300-st ägedam küll, aga minu arvates on see ekraan suht mõttetu vidin, kui vaja nelja või vähem seadet juhtida. Ise õpetasin harmony 300 puldile selgeks viimseni kõik teleka, elioni digiboxi. philipsi dvd salvestaja ja yamaha torni pultide funktsioonid. Pole lisaks rohkem midagi selgeks õpetada, mitte ühtegi. Kui seadmeid palju, siis 650 ägedam kindlasti. |
Antud juhul pole küsimus selles,et ekraan on ägedam.
Kui kasvõi su resiiver ,õigemini kasutaja soovib resiiveril igasugu heliprogramme vahetada, siis milliste nuppude ala sa need kõik omistad?
Nupp Play-> Dolby ProligicII ?
Ekaaniga mudelile saab lihtsalt juurde kirutada näiteks 30 erifunktsioonilist nuppu, mis kõiki su ressiiveri heliprogramme haldavad.
Selleks ikka, et ei peaks oma ressiiveri pulti üldse mitte kapist välja kiskuma. Patarid sel niikuinii tühjad võ puudu ja otsi siis veel neid ka taga.
Lisaks saab ekraaniuppudele igasugu muude seadmete lülitusfunktsioone lisada. Kui Macrolülitusega näiteks kõik seadmed ei lülitu mingil põhjusel sisse ja vaja mingit sisendit kiiresti muuta.
Eks ta kasutaja seadmepargi keerukusest ja ka vajadusestsõltuv muidugi ole.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |