praegune kellaaeg 19.06.2025 20:54:54
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
plush
HV vaatleja
|
28.01.2004 19:11:05
nvidia riva tnt2 ja win98se vms. |
|
|
Tähendab windows 98SE ei saa aru, et nvidia riva tnt2 (oli vist nii.) tüüpi kaart on külge ühendatud. Mind huvitab et kuidas ma saaks asja nii kaugele, et windows aru saaks sellest kaardist. Kui ma niisama ta otsima panen uute tükkide järele siis ta ei leia seda kaarti.
Palun siis, et keegi aitaks kuidagi.
Kurat, sai see ikka õigesse kohta?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Format
Piiratud kasutaja

|
28.01.2004 19:20:51
|
|
|
destkopilt paned propeties sealt settings edasi advanced,see järel valid adapter nig sealt võtad oma driverit !
|
|
Kommentaarid: 307 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
11 :: |
231 |
|
tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
28.01.2004 19:21:05
|
|
|
Kõige pealt installid ta standard pci adapter,seejärel paned nvidia driveri peale.
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity... |
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
plush
HV vaatleja
|
28.01.2004 21:01:15
|
|
|
kurat, teate, ma olen kohutavalt rumal. ma tabanud ära, et see kaardi raip ei pea ilmuma tingimata nvidia riva tnt2 64 blabla all vaid võis mingi muu nime all ilmuda.
vabandust foorumi risustamise pärast.
_________________ ... |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|