Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
SurfData
HV Guru

|
11.01.2013 14:33:07
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Naljakas, et pildil on kaart andurist mööda pandud. See pidavat üks põhiprobleeme olevat miks inimesed ei suuda kuidagi oma sõitu registreerida  |
yup, enamus inimesi vehivad seal üleval ekraani ees sellega ja arvavad et on registreeritud.
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
qbiC
HV vaatleja

|
11.01.2013 14:57:35
|
|
|
kust te saate neid kaarte üldse? ma olen küsinud umbes viiest kohast ja igal pool otsas.
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
11.01.2013 14:58:26
|
|
|
Kiip kiibiks; antenni on samuti vaja.
Tähendab; ühiskaart on plastikust, seega sulatad atsetoonis.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiirP
HV Guru

|
11.01.2013 15:02:20
|
|
|
qbiC kirjutas: |
kust te saate neid kaarte üldse? ma olen küsinud umbes viiest kohast ja igal pool otsas. |
Andmekaitse inspektsioonist oled ka proovinud?
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
11.01.2013 15:13:29
|
|
|
meie kirjutas: |
Huvitaks ennastki kiibi täpne asukoht. Soov kasrt lammutada ning kiip paigutada sobivasse kohta. |
Tõenäoliselt midagi sarnast, seega läheb keeruliseks.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
i8080
Kreisi kasutaja

|
11.01.2013 15:27:10
|
|
|
kust te saate neid kaarte üldse? ma olen küsinud umbes viiest kohast ja igal pool otsas. |
postkontorites neid veel tundub olevat. ise sain pühapäeval kadaka selveri postkontorist.
ja kuskil keegi teadis rääkida, et selveri infoletis võib ka veel saadaval olla.
|
|
Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
ricom2ger
HV veteran

|
11.01.2013 17:22:08
|
|
|
Antenn on ümber, kiip asub vasakul pool keskel kui nime kirjutamis koht jääb taha. Kaarti saaks väiksemaks lõigata, kuna antenn umbes cm äärest.
|
|
Kommentaarid: 123 loe/lisa |
   |
111 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
12.01.2013 05:46:01
|
|
|
Cofy kirjutas: |
Andmekaitse inspektsioonist oled ka proovinud? |
Veel üks põhjus miks kaardid ei tööta on vead isiksustamisel. Kogemata märgitakse endale soodustus kui õigust soodustusele pole ja siis ei toimi. Vastupidi kellel on õigus soodustusele ei märgi seda ära ja jälle kaart ei toimi. Enamasti seega tihendi probleemid. Ise ostsin juba detsembris varakult ära ja harjutasin ennast kasutama
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
12.01.2013 07:15:16
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
Veel üks põhjus miks kaardid ei tööta on vead isiksustamisel. Kogemata märgitakse endale soodustus kui õigust soodustusele pole ja siis ei toimi. Vastupidi kellel on õigus soodustusele ei märgi seda ära ja jälle kaart ei toimi. Enamasti seega tihendi probleemid. Ise ostsin juba detsembris varakult ära ja harjutasin ennast kasutama  |
Miks peab klient sellist asja veel märkima kui teenusepakkujal on andmed olemas ja pileti kontrolli ajal neid kindlasti ka kontrollitakse. Miks programm sellist asja kohe andmete sisestamise ajal ei kontrolli ?
Ilmselt kõige tätsam. Kui bussisõit on niikuinii tasuta, siis milleks valideerimise ajal üldse mingit soodustust kontrollida kui see kaarti mittetöötavaks teeb ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
12.01.2013 09:23:20
|
|
|
SirAskAlot kirjutas: |
Veel üks põhjus miks kaardid ei tööta on vead isiksustamisel. Kogemata märgitakse endale soodustus kui õigust soodustusele pole ja siis ei toimi. Vastupidi kellel on õigus soodustusele ei märgi seda ära ja jälle kaart ei toimi. Enamasti seega tihendi probleemid. Ise ostsin juba detsembris varakult ära ja harjutasin ennast kasutama  |
Miks peab klient sellist asja veel märkima kui teenusepakkujal on andmed olemas ja pileti kontrolli ajal neid kindlasti ka kontrollitakse. Miks programm sellist asja kohe andmete sisestamise ajal ei kontrolli ?
Ilmselt kõige tätsam. Kui bussisõit on niikuinii tasuta, siis milleks valideerimise ajal üldse mingit soodustust kontrollida kui see kaarti mittetöötavaks teeb ? |
Kaardi isiksustamisel küsitakse isikukoodi,ühiskaardi numbrit ja id kaardi numbrit. Ju siis need pole piisavad, et kontrollida nt invaliidsuse või töövõimetuse olemasolu, mis on soodustuse saamise aluseks.
Näiteks endale isiksustades ei tohtinud ma soodustuse ruutu märget teha, kuna olen täisealine elanik kes ei kuulu ühtegi soodustust saavase gruppi. Samas esivanemale kaarti isiksustades pidin soodustuse märkima, kuna tema kuulub ühte gruppi.
Lisaks kui näiteks kuskil teeninduspunktis lasta isiksustada, siis võib teenindaja vea teha ja jälle kaart ei tööta.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
12.01.2013 10:09:47
|
|
|
tsitaat: |
Näiteks endale isiksustades ei tohtinud ma soodustuse ruutu märget teha, kuna olen täisealine elanik kes ei kuulu ühtegi soodustust saavase gruppi. Samas esivanemale kaarti isiksustades pidin soodustuse märkima, kuna tema kuulub ühte gruppi.
|
huvitav mis siis saab, kui inimene isikustab kaardi soodustuseta, ja siis kuu aega hiljem tekib soodustuse õigus. kas sama kaardi peab uuesti isikustama, soodustuse märkega nüüd, või saab süsteem automaatselt aru, et nüüd on soodustus tekkinud. ja kas sama kaarti saab üldse uuesti isikustada
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
7 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
12.01.2013 10:32:16
|
|
|
Ilmselt kõige tätsam. Kui bussisõit on niikuinii tasuta, siis milleks valideerimise ajal üldse mingit soodustust kontrollida kui see kaarti mittetöötavaks teeb ? |
Kaardi isiksustamisel küsitakse isikukoodi,ühiskaardi numbrit ja id kaardi numbrit. Ju siis need pole piisavad, et kontrollida nt invaliidsuse või töövõimetuse olemasolu, mis on soodustuse saamise aluseks.
Lisaks kui näiteks kuskil teeninduspunktis lasta isiksustada, siis võib teenindaja vea teha ja jälle kaart ei tööta. |
Endal ka sama küsimus SirAskAlot'il - kuna sõit on ju tasuta, siis milleks see jant, kui isik on tallinlane?
|
|
Kommentaarid: 280 loe/lisa |
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
12.01.2013 10:42:47
|
|
|
Tomorrow,
=isiksus+tamisel
Peab olema: isikustamisel = isik+ustamisel
Vabandust.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
12.01.2013 10:44:15
|
|
|
oliver. kirjutas: |
Lisaks kui näiteks kuskil teeninduspunktis lasta isiksustada, siis võib teenindaja vea teha ja jälle kaart ei tööta. |
Endal ka sama küsimus SirAskAlot'il - kuna sõit on ju tasuta, siis milleks see jant, kui isik on tallinlane? |
statistika, statistika, statistika. mis sest, et poolik, aga ikkagi statistika! linnaisasid huvitab kes kuskohast peale tuleb
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
12.01.2013 11:59:45
|
|
|
Endal ka sama küsimus SirAskAlot'il - kuna sõit on ju tasuta, siis milleks see jant, kui isik on tallinlane? |
Isiklikult ei häiri see valideerimine. Peasi, et tasuta sõita saab .
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
12.01.2013 13:59:02
|
|
|
peacemaki kirjutas: |
Kuid nüüd on mingi eriline muudatus tekkinud, et nad on asja täie tõsidusega ette võtnud. |
Keskerakonda saab ju kottida
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
12.01.2013 15:51:58
|
|
|
Isiklikult ei häiri see valideerimine. Peasi, et tasuta sõita saab . |
Ise eelistan anonyymsust ja kasutan id piletit, mulle ei meeldi kui mind kogu aeg jälitatakse
Kogu see uus systeem sellisel kujul nagu ta on, on yks paras nöökimine loodan et alternatiivne piletisysteem jäetakse alles.
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity... |
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
12.01.2013 16:13:28
|
|
|
No siis on küll väga poolik jälitamine kui salvestatakse küll sisenemispeatus, aga mitte väljumispeatus
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
12.01.2013 16:19:12
|
|
|
väljumispeatuste statistika üle kurdetakse, et seda ei tehta ju. tegelikult ei ole siin eriti suurt trikki - enam-vähem sama palju inimesi, kui mingist peatusest peale läheb, tuleb samas peatuses maha ka, ainult teistel kellaaegadel. kui rakendada mõningaid arvutusi ja vaatlusi kellaaegade osas, peaks saama üsna usaldusväärsed tulemused. suurem osa inimesi, kes bussiga sõidab, sõidab tõenäoliselt suuremal osal liinidel selliselt, et ühte liini pidi sihtkohta ja sama liini pidi sihtkohast samasse peatusesse tagasi, ainult teisel kellaajal. kindlasti on ka neid, kes nii ei tee, aga see peaks juba matemaatiliselt olema võimalik välja selgitada (kuna sõitjaid on palju ja moodustavad üsna ühtselt käituva massi), kui mingid algandmed on olemas.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
7 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
12.01.2013 16:30:03
|
|
|
Kordan veelkord, et liini koormuse hindamiseks oleks oluliselt odavam, täpsem ja lihtsam lihtsalt igas peatuses registreerida sõiduvahendi kaalumuutus
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
12.01.2013 16:31:59
|
|
|
Kordan veelkord, et liini koormuse hindamiseks oleks oluliselt odavam, täpsem ja lihtsam lihtsalt igas peatuses registreerida sõiduvahendi kaalumuutus  |
samal ajal kui keegi peale tuleb, läheb keegi maha ka ju. või läheb 2 60 kilost maha ning tuleb üks 120 kilone jurakas peale
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
12.01.2013 16:34:01
|
|
|
Huvi pakub liinide koormatus ning seda näitab kaal vägagi täpselt. Arvutada võib keskmise kaalu järgi, lisaks seegi, et too 120kg'ne võtab puhtfüüsiliselt seal bussis ka jupp maad enam ruumi kui poole kergem tegelane.
Rääkimata kõigist noist penskareist kes niigi ei pea oma sõitu registreerima või kes niisama unustavad/jänest sõidavad.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
12.01.2013 16:34:28
|
|
|
Jah kindlasti
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
12.01.2013 17:57:41
|
|
|
Huvi pakub liinide koormatus ning seda näitab kaal vägagi täpselt. Arvutada võib keskmise kaalu järgi, lisaks seegi, et too 120kg'ne võtab puhtfüüsiliselt seal bussis ka jupp maad enam ruumi kui poole kergem tegelane.
Rääkimata kõigist noist penskareist kes niigi ei pea oma sõitu registreerima või kes niisama unustavad/jänest sõidavad. |
Mina kaalun ~120 kilo ja olen suurem kui enamik inimesi ja võtan rohkem ruumi, sõjaväesaabastes olen 190 pikk ja alati on poole meetrine spordikott kaasas
Ja mina oma sõitu registreerind pole.
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity... |
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
12.01.2013 23:22:53
|
|
|
Jah, hakkame iga aasta inimesi kaaluma, et keskmine kaal teada saada, penskaritele on asi vabatahtlik loomulikult.
_________________ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|