praegune kellaaeg 18.06.2025 11:32:25
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
07.01.2013 14:06:53
LaCie 5big mahutab kuni 20TB |
|
|
CES 2013 elektroonikamess on kohe-kohe algamas ning uusi tooteid muudkui tutvustatakse. LaCie’l sai valmis 2big Thunderbolt välisest kõvakettast suurem, kuni 20TB mahutav 5big Thunderbolt mudel.
Loe edasi kahvel.ee-st.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
08.01.2013 11:57:22
|
|
|
Mis ma oskan öelda, väga ilus. Endal küll nii palju andmeid kodus ladustada pole vaja, kuid ma arvan, et juba järgmise aastaga ületab minu kodukootud videode ja fotode maht 3 TB ning siis tuleb minna edasi... Loodame, et selleks ajaks on hind kukkunud ka talutavamale piirile, üle 1000 € seadeldis ei ole kodukasutajale kindlasti mitte mõistlik lahendus.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
11.01.2013 06:00:42
|
|
|
UB kirjutas: |
Mis ma oskan öelda, väga ilus. Endal küll nii palju andmeid kodus ladustada pole vaja, kuid ma arvan, et juba järgmise aastaga ületab minu kodukootud videode ja fotode maht 3 TB ning siis tuleb minna edasi... Loodame, et selleks ajaks on hind kukkunud ka talutavamale piirile, üle 1000 € seadeldis ei ole kodukasutajale kindlasti mitte mõistlik lahendus. |
Kodukasutaja jaoks (kes ei tee pro-videotöötlust ega paku 24/7 serveriteenuseid) on lihtsam ja hinnasoodsaim 1+1 süsteem ehk üksainus kõvaketas ja üks eraldiseisev backupketas. Hetkel sedasi võimalik teha kuni 4TB andmemahu puhul (3,7TiB), seega sinule vajaliku mahu puhul ilmselt vastu seina ei lähe, ketaste mahukasv liigub sujuvalt edasi, järgmise aasta lõpus on juba 5TB või suuremadki üksik-kettad saadaval.
Selle jutuksoleva 5-kettaga kasti hinnaks on 10TB versioonil (5x2TB ketastega) antud $1200. Suurema 20TB mudeli hind on targu mainimata jäetud, aga kui arvestada, et 4TB sisemised laiatarbekettad maksavad 2TB ketastest 2,7 korda rohkem, siis njah...
Üksiku 4TB USB ketta saab 185€ eest. Backup-duubel lisaks, siis kokku ainult 370€.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|