Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Riistvara »  LaCie 5big mahutab kuni 20TB märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 07.01.2013 14:06:53 LaCie 5big mahutab kuni 20TB vasta tsitaadiga

CES 2013 elektroonikamess on kohe-kohe algamas ning uusi tooteid muudkui tutvustatakse. LaCie’l sai valmis 2big Thunderbolt välisest kõvakettast suurem, kuni 20TB mahutav 5big Thunderbolt mudel.

Loe edasi kahvel.ee-st.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
UB
HV Guru
UB

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.01.2013 11:57:22 vasta tsitaadiga

Mis ma oskan öelda, väga ilus. Endal küll nii palju andmeid kodus ladustada pole vaja, kuid ma arvan, et juba järgmise aastaga ületab minu kodukootud videode ja fotode maht 3 TB ning siis tuleb minna edasi... Loodame, et selleks ajaks on hind kukkunud ka talutavamale piirile, üle 1000 € seadeldis ei ole kodukasutajale kindlasti mitte mõistlik lahendus.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
WAV
HV veteran

sõnum 11.01.2013 06:00:42 vasta tsitaadiga

UB kirjutas:
Mis ma oskan öelda, väga ilus. Endal küll nii palju andmeid kodus ladustada pole vaja, kuid ma arvan, et juba järgmise aastaga ületab minu kodukootud videode ja fotode maht 3 TB ning siis tuleb minna edasi... Loodame, et selleks ajaks on hind kukkunud ka talutavamale piirile, üle 1000 € seadeldis ei ole kodukasutajale kindlasti mitte mõistlik lahendus.

Kodukasutaja jaoks (kes ei tee pro-videotöötlust ega paku 24/7 serveriteenuseid) on lihtsam ja hinnasoodsaim 1+1 süsteem ehk üksainus kõvaketas ja üks eraldiseisev backupketas. Hetkel sedasi võimalik teha kuni 4TB andmemahu puhul (3,7TiB), seega sinule vajaliku mahu puhul ilmselt vastu seina ei lähe, ketaste mahukasv liigub sujuvalt edasi, järgmise aasta lõpus on juba 5TB või suuremadki üksik-kettad saadaval.

Selle jutuksoleva 5-kettaga kasti hinnaks on 10TB versioonil (5x2TB ketastega) antud $1200. Suurema 20TB mudeli hind on targu mainimata jäetud, aga kui arvestada, et 4TB sisemised laiatarbekettad maksavad 2TB ketastest 2,7 korda rohkem, siis njah...

Üksiku 4TB USB ketta saab 185€ eest. Backup-duubel lisaks, siis kokku ainult 370€.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Riistvara »  LaCie 5big mahutab kuni 20TB
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.