Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
Magic
HV Guru

|
12.12.2012 22:08:10
|
|
|
liha osas ma küll nii kindel poleks
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
MEL666
HV kasutaja
|
15.12.2012 14:47:00
|
|
|
ütleks ka paar sõna. ID palju kasutamise ja kulumise kohta- mul 1 kaart sai suht kähku otsa. saatsin veel tagasi ekpertiisi,et pole nagu üldse kaarti kasutanudki,kuid ei tööta enam. igaljuhul vastutust nad ei võtnud ja pidin ise uue eest maksma. et siis mõni kaart ei kesta ikka.
ja see 50% on tore jah. ma teinekord selkust peale 22 saiakesi võtan. seal päris hea valik. ja on ikka vahe,kas maksad 10€ või 5
_________________ tallinnas nõmmel rehvivahetus. siinsetele hea hind ja kokkuleppel võimalik igal ajal. |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
2 :: |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
07.01.2013 13:07:54
|
|
|
Hetkel 35.- arvel. Eelmine kuu anti vist topelt, täiesti tavaline poes käimine muidu. Pole paha.
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
07.01.2013 13:15:14
|
|
|
Kusjuures mul Rimis mingi 7 kopikatega... olen peale eelmist boonusraha kasutamist vist 2-3 korda vaid käinud ja mingeid ulmesummasid pole maksnud, et selline summa saaks tekkida... 700 euro pealt 1% peaks olema 7 eur... ma heal juhul 100 eest olen ostnud.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
ReneM
HV vaatleja
|
07.01.2013 14:00:43
|
|
|
ID-kaardiga ikka oluliselt mugavam. Rohkem poode/teenindusi võiks sellepoole liikuda.
_________________ SimplBooks veebipõhine raamatupidamisprogramm väikeettevõtetele |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
07.01.2013 14:07:02
|
|
|
Super AMOLED kirjutas: |
Kusjuures mul Rimis mingi 7 kopikatega... olen peale eelmist boonusraha kasutamist vist 2-3 korda vaid käinud ja mingeid ulmesummasid pole maksnud, et selline summa saaks tekkida... 700 euro pealt 1% peaks olema 7 eur... ma heal juhul 100 eest olen ostnud. |
tehke omale see süsteem selgeks
700€ pealt on 5% ja detsembri kuus oli topelt ehk 10%. Pole siin ulmet midagi, kõik on nii nagu peab. Endal ka 33€ lisaraha ootamas.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
Voyage
HV Guru
|
07.01.2013 14:09:46
|
|
|
kõvad ostlejad ma vaatan. endal 2€ kopikatega
|
|
Kommentaarid: 752 loe/lisa |
   |
600 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
07.01.2013 17:53:49
|
|
|
võta korv näppu
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
07.01.2013 18:07:29
|
|
|
pois11 kirjutas: |
Kusjuures mul Rimis mingi 7 kopikatega... olen peale eelmist boonusraha kasutamist vist 2-3 korda vaid käinud ja mingeid ulmesummasid pole maksnud, et selline summa saaks tekkida... 700 euro pealt 1% peaks olema 7 eur... ma heal juhul 100 eest olen ostnud. |
700€ pealt on 5% ja detsembri kuus oli topelt ehk 10%. Pole siin ulmet midagi, kõik on nii nagu peab. Endal ka 33€ lisaraha ootamas. |
VÕib-olla ajad ise segamini, jutt on RIMI-st, kus on 1% ostusummast
Rimi kliendiprogrammi reeglid kirjutas: |
1.5. Sinu RIMI raha - see on 1% ostule kulutatud rahast, mis pärast igakordset ostu RIMI kauplustes ja Sinu RIMI Kaardi kasutamist, tuleb tagasi Sinu RIMI Kaardile Sinu RIMI rahas. |
http://sinurimi.rimi.ee/reeglid.html
_________________ O: Low-profile pci bracket |
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
07.01.2013 18:18:00
|
|
|
Mnator kirjutas: |
võta korv näppu |
kui on suured ostud, en korvist kergelt öeldes vähe kasu. pigem oleks lahendus see, kui infolett müüks niiöelda neid münte kärude jaoks.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
07.01.2013 20:02:12
|
|
|
1dumbpcuser kirjutas: |
700€ pealt on 5% ja detsembri kuus oli topelt ehk 10%. Pole siin ulmet midagi, kõik on nii nagu peab. Endal ka 33€ lisaraha ootamas. |
VÕib-olla ajad ise segamini, jutt on RIMI-st, kus on 1% ostusummast
Rimi kliendiprogrammi reeglid kirjutas: |
1.5. Sinu RIMI raha - see on 1% ostule kulutatud rahast, mis pärast igakordset ostu RIMI kauplustes ja Sinu RIMI Kaardi kasutamist, tuleb tagasi Sinu RIMI Kaardile Sinu RIMI rahas. |
http://sinurimi.rimi.ee/reeglid.html |
Pean tõesti oma sõnu sööma... krt ma ei pannud tähele, et jutt käis RIMIst. Kuramus mis teeb rimi jutt prisma kontoga seotud teemas?
|
|
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
08.01.2013 10:59:54
|
|
|
Mul tuli 60+ Sai kasutatud seda mitme inimese lisamist - ega neil tükki küljest võta see kaardi lugejasse pistmine, mis põhiline on veel see, et see võimalik teha väga kiiresti
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
08.01.2013 11:13:53
|
|
|
Mu meelest just hea süsteem, kärud ei vedele enam kuskil parkimisplatsil jne. Kui keeruline on seda 50 senti kaasas kanda?
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
08.01.2013 11:18:42
|
|
|
Õige ongi, et kärud mündiga.
Ma tean seltskonda eesti töllatroone, kes käivad suviti hääletades amsterdamis kanepit imemas ning sealsete kaubandukeskuste kärude vedamine ning müntide omale võtmine ongi nende teenistus.
Pealegi.. Kilekoti ostad? noh, selle võiksid ka kodust kaasa võtta.
Isiklikult ei pooldan käru mündisüsteemi. Ainult et uuel ajastul võiks see kuidagi panga/idkaardiga ka toimida... Väga ei viitsi autoga tulles ostukärudega parkimiskohtade eest kakelda.
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
08.01.2013 11:36:33
|
|
|
ThedEviL kirjutas: |
Õige ongi, et kärud mündiga.
Ma tean seltskonda eesti töllatroone, kes käivad suviti hääletades amsterdamis kanepit imemas ning sealsete kaubandukeskuste kärude vedamine ning müntide omale võtmine ongi nende teenistus.
Isiklikult ei pooldan käru mündisüsteemi. Ainult et uuel ajastul võiks see kuidagi panga/idkaardiga ka toimida... Väga ei viitsi autoga tulles ostukärudega parkimiskohtade eest kakelda. |
Selles suhtes on muidugi hea et mündiga on, sest parklasse jäetud Käru mis suure tuulega su autosse kihutab ei ole lõbus. Mu mõte on see et võiks saada seda münti osta infoletist.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
08.01.2013 11:49:10
|
|
|
tsitaat: |
|
Korduvkasutatavaid kotte tuleb kasutada
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
08.01.2013 13:46:43
|
|
|
Magic kirjutas: |
Mul tuli 60+ Sai kasutatud seda mitme inimese lisamist - ega neil tükki küljest võta see kaardi lugejasse pistmine, mis põhiline on veel see, et see võimalik teha väga kiiresti  |
Meil sai ka kolm täiskasvanut ühe konto alla liidetud ja huvitav on see, et need kõik kolm saavad ka seda ühis raha kasutada. Mis siis, et konto haldaja on üks.
|
|
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
trebla
Kreisi kasutaja

|
10.01.2013 00:14:03
|
|
|
Meil sai ka kolm täiskasvanut ühe konto alla liidetud ja huvitav on see, et need kõik kolm saavad ka seda ühis raha kasutada. Mis siis, et konto haldaja on üks. |
Täitsa huvitav - Prisma enda tingimuste järgi saab seda kasutada vaid konto omanik.
Münditeema:
Wikipedia andmetel 50-sendise mõõdud diameter of 24.25 mm, a 2.38 mm thickness.
Olen millalgi krooni ajal kasutanud kunagi DIN 7349 M10 seibi, selle nimiläbimõõt on 25 mm.
Pane kuldketiga endale kaela, alati vajadusel võtta.
Lätis käies on ka alati mingid Eesti ja euro mündid kärudes toiminud.
_________________ Having a smoking section in a restaurant is like having a peeing section in a swimming pool.
velo.clubbers.ee |
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
10.01.2013 00:23:56
|
|
|
Münditeema:
Bauhausi poest sai plastikust käruluku münte. Kasutan seda nüüd igal pool, kus vajadus on.
Pole ka muret, et rahakoti raskeks teeb ja kassas müüjale ulatad. Alati olemas
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
11.01.2013 05:25:16
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Münditeema:
Bauhausi poest sai plastikust käruluku münte. Kasutan seda nüüd igal pool, kus vajadus on.
Pole ka muret, et rahakoti raskeks teeb ja kassas müüjale ulatad. Alati olemas  |
Prisma kärude mündiluku avamiseks piisab ka lihtsalt üks metallist laia kruvikeeraja moodi asi, mida siis korraks sinna sisse lükata (ja seda ei peagi sinna sisse siis jätma). Mõnel seal kärude läheduses passival turvamehel on ka selline asi taskus varuks olemas... paar korda on mul olnud kui münt pole suutnud seda lukku miskipärast avada, siis on lähedusest abivalmis turvamees appi tulnud ja oma "kahvliga" supsti liigutuse ära teinud
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
11.01.2013 10:35:15
|
|
|
WAV kirjutas: |
jägaja kirjutas: |
Münditeema:
Pole ka muret, et rahakoti raskeks teeb ja kassas müüjale ulatad. Alati olemas  |
Prisma kärude mündiluku avamiseks piisab ka lihtsalt üks metallist laia kruvikeeraja moodi asi, mida siis korraks sinna sisse lükata |
Ma ei käi kruvikeeraja (või sellega sarnanev jubin) taskus poes. Pakun, et päris paljud ei käi.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
11.01.2013 10:42:54
|
|
|
Prisma süsteem on üle prahi jah . Statistikahuvilised saavad oma ostuajalugu kaubagruppide kaupa ka kodulehele sisse logides jälgida. Mulle tiksus detsembri eest tiba üle 40€ kontole. Põhiline pood ongi, kus käin. Võiks veel sinna ka inseteeninduskassad tulla nagu Selverites, siis oleks ideealne
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
11.01.2013 11:07:01
|
|
|
Süsteem väga pro, mulle ainult asukohad halvad ja alla 30.- ostu jaoks ei tasu sõita. Kuigi kui tööl külmkapp oleks saaks lõunapausi ajal poes ära käia
Pigem on mulle kummaline, et just madalama sissetulekuga inimesed räägivad, et asi ei tasu ära...jne.
Ja siis nad näevad mu oste
////
Palju hullem see süsteem: http://www.tarbija24.ee/1098932/taimetoitlane-rimi-pakub-mulle-sageli-soodushinnaga-liha/
Et siis AA liige saab alko soovitused
Umbes nagu google ads juba - vaatasin tööasjus hotelle ja kuna olin ka gmailiga sisseloginud sadasid samad bännerid ka kodus HV google add reale
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
11.01.2013 12:00:53
|
|
|
tsitaat: |
Antud juhul ei oska üksiasju antud kliendi kohta kommenteerida, ent meil on alust arvata, et keegi on kas tema kliendikaarti lihatoodete ostmisel siiski kasutanud või on ehk tal loodud grupikonto inimesega, kes selliseid tooteid oma kliendikaarti kasutades on ostnud
Samas terminalis kuvatakse peale terminalipakkumiste ka kuu aega vältavaid pakkumisi parimatele klientidele (neid saavad vaid valitud kliendid, mitte kõik).
«Nende analüüsimisel me nii detailseks ei ole läinud, kui seda terminalipakkumiste puhul. Need pakud jõuavad kliendini reeglina ka posti või e-kirja teel ja klient on pakkumiste saamiseks ise nõusoleku andnud kliendikaardi taotlusvormi täites,» lisas Bats. Seega, kui klient peab silmas kuupakkumisi, siis nende hulgas võivad mõned lihatooted tõesti olla. |
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |