Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Varia »  Prisma lõi ID-kaardi põhise püsikliendiprogrammi märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 12.12.2012 22:08:10 vasta tsitaadiga

liha osas ma küll nii kindel poleks icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
MEL666
HV kasutaja

sõnum 15.12.2012 14:47:00 vasta tsitaadiga

ütleks ka paar sõna. ID palju kasutamise ja kulumise kohta- mul 1 kaart sai suht kähku otsa. saatsin veel tagasi ekpertiisi,et pole nagu üldse kaarti kasutanudki,kuid ei tööta enam. igaljuhul vastutust nad ei võtnud ja pidin ise uue eest maksma. et siis mõni kaart ei kesta ikka.

ja see 50% on tore jah. ma teinekord selkust peale 22 saiakesi võtan. seal päris hea valik. ja on ikka vahe,kas maksad 10€ või 5 icon_wink.gif

iir
HV Guru
iir

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.01.2013 13:07:54 vasta tsitaadiga

Hetkel 35.- arvel. Eelmine kuu anti vist topelt, täiesti tavaline poes käimine muidu. Pole paha.
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 07.01.2013 13:15:14 vasta tsitaadiga

Kusjuures mul Rimis mingi 7 kopikatega... olen peale eelmist boonusraha kasutamist vist 2-3 korda vaid käinud ja mingeid ulmesummasid pole maksnud, et selline summa saaks tekkida... 700 euro pealt 1% peaks olema 7 eur... ma heal juhul 100 eest olen ostnud.
ReneM
HV vaatleja

sõnum 07.01.2013 14:00:43 vasta tsitaadiga

ID-kaardiga ikka oluliselt mugavam. Rohkem poode/teenindusi võiks sellepoole liikuda.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
pois11
HV Guru

sõnum 07.01.2013 14:07:02 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:
Kusjuures mul Rimis mingi 7 kopikatega... olen peale eelmist boonusraha kasutamist vist 2-3 korda vaid käinud ja mingeid ulmesummasid pole maksnud, et selline summa saaks tekkida... 700 euro pealt 1% peaks olema 7 eur... ma heal juhul 100 eest olen ostnud.

tehke omale see süsteem selgeks

700€ pealt on 5% ja detsembri kuus oli topelt ehk 10%. Pole siin ulmet midagi, kõik on nii nagu peab. Endal ka 33€ lisaraha ootamas.
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
Voyage
HV Guru

sõnum 07.01.2013 14:09:46 vasta tsitaadiga

kõvad ostlejad ma vaatan. endal 2€ kopikatega icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 752 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 600
tagasi üles
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 07.01.2013 17:41:19 vasta tsitaadiga

http://www.tarbija24.ee/1095248/lugeja-nuriseb-rocca-al-mare-prisma-kassasabade-ule täiesti haige. eile käisin kristiine prismas, see ei ole lihtsalt normaalne millised sabad seal on ja nii palju mittetöötavaid kassasid. samuti ärritas mind see käru süsteem oma krdi müntidega, no ma mitte ei kanna sularaha kaasas.
Mnator
HV Guru

sõnum 07.01.2013 17:53:49 vasta tsitaadiga

võta korv näppu
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
1dumbpcuser
HV Guru

sõnum 07.01.2013 18:07:29 vasta tsitaadiga

pois11 kirjutas:
Super AMOLED kirjutas:

700€ pealt on 5% ja detsembri kuus oli topelt ehk 10%. Pole siin ulmet midagi, kõik on nii nagu peab. Endal ka 33€ lisaraha ootamas.

VÕib-olla ajad ise segamini, jutt on RIMI-st, kus on 1% ostusummast icon_rolleyes.gif
Rimi kliendiprogrammi reeglid kirjutas:
1.5. Sinu RIMI raha - see on 1% ostule kulutatud rahast, mis pärast igakordset ostu RIMI kauplustes ja Sinu RIMI Kaardi kasutamist, tuleb tagasi Sinu RIMI Kaardile Sinu RIMI rahas.

http://sinurimi.rimi.ee/reeglid.html

Renq
HV veteran
Renq

sõnum 07.01.2013 18:18:00 vasta tsitaadiga

Mnator kirjutas:
võta korv näppu

kui on suured ostud, en korvist kergelt öeldes vähe kasu. pigem oleks lahendus see, kui infolett müüks niiöelda neid münte kärude jaoks.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
pois11
HV Guru

sõnum 07.01.2013 20:02:12 vasta tsitaadiga

1dumbpcuser kirjutas:
pois11 kirjutas:
Super AMOLED kirjutas:

VÕib-olla ajad ise segamini, jutt on RIMI-st, kus on 1% ostusummast icon_rolleyes.gif
Rimi kliendiprogrammi reeglid kirjutas:
1.5. Sinu RIMI raha - see on 1% ostule kulutatud rahast, mis pärast igakordset ostu RIMI kauplustes ja Sinu RIMI Kaardi kasutamist, tuleb tagasi Sinu RIMI Kaardile Sinu RIMI rahas.

http://sinurimi.rimi.ee/reeglid.html

Pean tõesti oma sõnu sööma... krt ma ei pannud tähele, et jutt käis RIMIst. Kuramus mis teeb rimi jutt prisma kontoga seotud teemas?
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 08.01.2013 10:59:54 vasta tsitaadiga

Mul tuli 60+ thumbs_up.gif Sai kasutatud seda mitme inimese lisamist - ega neil tükki küljest võta see kaardi lugejasse pistmine, mis põhiline on veel see, et see võimalik teha väga kiiresti thumbs_up.gif
tagasi üles
Leinö
HV veteran
Leinö

sõnum 08.01.2013 11:13:53 vasta tsitaadiga

Renq kirjutas:
http://www.tarbija24.ee/1095248/lugeja-nuriseb-rocca-al-mare-prisma-kassasabade-ule täiesti haige. eile käisin kristiine prismas, see ei ole lihtsalt normaalne millised sabad seal on ja nii palju mittetöötavaid kassasid. samuti ärritas mind see käru süsteem oma krdi müntidega, no ma mitte ei kanna sularaha kaasas.

Mu meelest just hea süsteem, kärud ei vedele enam kuskil parkimisplatsil jne. Kui keeruline on seda 50 senti kaasas kanda?
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
ThedEviL
HV Guru
ThedEviL

sõnum 08.01.2013 11:18:42 vasta tsitaadiga

Renq kirjutas:

Õige ongi, et kärud mündiga.
Ma tean seltskonda eesti töllatroone, kes käivad suviti hääletades amsterdamis kanepit imemas ning sealsete kaubandukeskuste kärude vedamine ning müntide omale võtmine ongi nende teenistus.

Pealegi.. Kilekoti ostad? noh, selle võiksid ka kodust kaasa võtta.

Isiklikult ei pooldan käru mündisüsteemi. Ainult et uuel ajastul võiks see kuidagi panga/idkaardiga ka toimida... Väga ei viitsi autoga tulles ostukärudega parkimiskohtade eest kakelda.
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 08.01.2013 11:36:33 vasta tsitaadiga

ThedEviL kirjutas:
Renq kirjutas:

Õige ongi, et kärud mündiga.
Ma tean seltskonda eesti töllatroone, kes käivad suviti hääletades amsterdamis kanepit imemas ning sealsete kaubandukeskuste kärude vedamine ning müntide omale võtmine ongi nende teenistus.

Isiklikult ei pooldan käru mündisüsteemi. Ainult et uuel ajastul võiks see kuidagi panga/idkaardiga ka toimida... Väga ei viitsi autoga tulles ostukärudega parkimiskohtade eest kakelda.

Selles suhtes on muidugi hea et mündiga on, sest parklasse jäetud Käru mis suure tuulega su autosse kihutab ei ole lõbus. Mu mõte on see et võiks saada seda münti osta infoletist.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Max Powers

sõnum 08.01.2013 11:49:10 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Korduvkasutatavaid kotte tuleb kasutada
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
pois11
HV Guru

sõnum 08.01.2013 13:46:43 vasta tsitaadiga

Magic kirjutas:
Mul tuli 60+ thumbs_up.gif Sai kasutatud seda mitme inimese lisamist - ega neil tükki küljest võta see kaardi lugejasse pistmine, mis põhiline on veel see, et see võimalik teha väga kiiresti thumbs_up.gif

Meil sai ka kolm täiskasvanut ühe konto alla liidetud ja huvitav on see, et need kõik kolm saavad ka seda ühis raha kasutada. Mis siis, et konto haldaja on üks.
tagasi üles
trebla
Kreisi kasutaja
trebla

sõnum 10.01.2013 00:14:03 vasta tsitaadiga

pois11 kirjutas:

Meil sai ka kolm täiskasvanut ühe konto alla liidetud ja huvitav on see, et need kõik kolm saavad ka seda ühis raha kasutada. Mis siis, et konto haldaja on üks.

Täitsa huvitav - Prisma enda tingimuste järgi saab seda kasutada vaid konto omanik.

Münditeema:
Wikipedia andmetel 50-sendise mõõdud diameter of 24.25 mm, a 2.38 mm thickness.
Olen millalgi krooni ajal kasutanud kunagi DIN 7349 M10 seibi, selle nimiläbimõõt on 25 mm.
Pane kuldketiga endale kaela, alati vajadusel võtta.
Lätis käies on ka alati mingid Eesti ja euro mündid kärudes toiminud.

tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 10.01.2013 00:23:56 vasta tsitaadiga

Münditeema:
Bauhausi poest sai plastikust käruluku münte. Kasutan seda nüüd igal pool, kus vajadus on.
Pole ka muret, et rahakoti raskeks teeb ja kassas müüjale ulatad. Alati olemas icon_biggrin.gif

WAV
HV veteran

sõnum 11.01.2013 05:25:16 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
Münditeema:
Bauhausi poest sai plastikust käruluku münte. Kasutan seda nüüd igal pool, kus vajadus on.
Pole ka muret, et rahakoti raskeks teeb ja kassas müüjale ulatad. Alati olemas icon_biggrin.gif

Prisma kärude mündiluku avamiseks piisab ka lihtsalt üks metallist laia kruvikeeraja moodi asi, mida siis korraks sinna sisse lükata (ja seda ei peagi sinna sisse siis jätma). Mõnel seal kärude läheduses passival turvamehel on ka selline asi taskus varuks olemas... paar korda on mul olnud kui münt pole suutnud seda lukku miskipärast avada, siis on lähedusest abivalmis turvamees appi tulnud ja oma "kahvliga" supsti liigutuse ära teinud icon_smile.gif
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 11.01.2013 10:35:15 vasta tsitaadiga

WAV kirjutas:
jägaja kirjutas:
Münditeema:

Prisma kärude mündiluku avamiseks piisab ka lihtsalt üks metallist laia kruvikeeraja moodi asi, mida siis korraks sinna sisse lükata

Ma ei käi kruvikeeraja (või sellega sarnanev jubin) taskus poes. Pakun, et päris paljud ei käi.
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
namstoop
HV Guru
namstoop

sõnum 11.01.2013 10:42:54 vasta tsitaadiga

Prisma süsteem on üle prahi jah thumbs_up.gif. Statistikahuvilised saavad oma ostuajalugu kaubagruppide kaupa ka kodulehele sisse logides jälgida. Mulle tiksus detsembri eest tiba üle 40€ kontole. Põhiline pood ongi, kus käin. Võiks veel sinna ka inseteeninduskassad tulla nagu Selverites, siis oleks ideealne thumbs_up.gif
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 11.01.2013 11:07:01 vasta tsitaadiga

Süsteem väga pro, mulle ainult asukohad halvad ja alla 30.- ostu jaoks ei tasu sõita. Kuigi kui tööl külmkapp oleks saaks lõunapausi ajal poes ära käia icon_razz.gif
Pigem on mulle kummaline, et just madalama sissetulekuga inimesed räägivad, et asi ei tasu ära...jne.
Ja siis nad näevad mu oste icon_smile.gif
////
Palju hullem see süsteem: http://www.tarbija24.ee/1098932/taimetoitlane-rimi-pakub-mulle-sageli-soodushinnaga-liha/
Et siis AA liige saab alko soovitused icon_lol.gif

Umbes nagu google ads juba - vaatasin tööasjus hotelle ja kuna olin ka gmailiga sisseloginud sadasid samad bännerid ka kodus HV google add reale icon_razz.gif
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 11.01.2013 12:00:53 vasta tsitaadiga

Magic kirjutas:
Palju hullem see süsteem: http://www.tarbija24.ee/1098932/taimetoitlane-rimi-pakub-mulle-sageli-soodushinnaga-liha/
Et siis AA liige saab alko soovitused icon_lol.gif

tsitaat:
Antud juhul ei oska üksiasju antud kliendi kohta kommenteerida, ent meil on alust arvata, et keegi on kas tema kliendikaarti lihatoodete ostmisel siiski kasutanud või on ehk tal loodud grupikonto inimesega, kes selliseid tooteid oma kliendikaarti kasutades on ostnud

Samas terminalis kuvatakse peale terminalipakkumiste ka kuu aega vältavaid pakkumisi parimatele klientidele (neid saavad vaid valitud kliendid, mitte kõik).

«Nende analüüsimisel me nii detailseks ei ole läinud, kui seda terminalipakkumiste puhul. Need pakud jõuavad kliendini reeglina ka posti või e-kirja teel ja klient on pakkumiste saamiseks ise nõusoleku andnud kliendikaardi taotlusvormi täites,» lisas Bats. Seega, kui klient peab silmas kuupakkumisi, siis nende hulgas võivad mõned lihatooted tõesti olla.

Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Varia »  Prisma lõi ID-kaardi põhise püsikliendiprogrammi mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.