Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dijital
HV Guru

|
06.01.2013 02:12:05
|
|
|
Ennegi juhtunud, et ekraanil ükski asi ei tööta, puutetundlikud menüü ja tagasi-nupud ka ei funksi, küll aga füüsiline home aitab hädast välja. Ning siis seejärel hea proged ära killida.
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.01.2013 12:37:24
|
|
|
siinus kirjutas: |
need nupud tekitatakse ekraanile ju. Ainus vahe, et enam ei saa home nupuga telefoni üles äratada. |
mis ma siis ytlesin
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
ab79
HV kasutaja
|
06.01.2013 15:17:35
|
|
|
Dijital kirjutas: |
Ennegi juhtunud, et ekraanil ükski asi ei tööta, puutetundlikud menüü ja tagasi-nupud ka ei funksi, küll aga füüsiline home aitab hädast välja. Ning siis seejärel hea proged ära killida. |
Andke andeks, pole küll Samsungi kasutaja, aga kommenteerin siiski.
Sel juhul peaks aitama Power nupp. Mina olen oma telefoni ooterežiimist üles ajanud just Poweri, mitte homega, kuna tundub mugavam olema.
Täiesti isiklik seisukoht võimaliku uue Samsa ekraani kohta:
Teine asi mida öelda tahtsin on see, et 5" ja suurem ekraan muudaks sellise fööni juba pigem mini tahvelarvutiks (väikseim tahvel mida näinud olen on 7"), palju siit enam tahvlist puudu on. kui 5 tolli on 12,7 cm siis põhimõtteliselt sama lai, kui üks CD plaat, mis on 12,5 cm. Tundub ikka jurakas küll. Sellist juba teksataskus ei kanna. Selle jaoks juba vaja eraldi kaitse(kande)kotti või kaasi. Isegi vöö peal tunduks selline üks lame telliskivi... mis ripub puusal
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.01.2013 15:26:17
|
|
|
kui 5" ja suurem on tahvlid, siis varsti enam moblasid polegi
kui suudetakse tervet ekraani ära kasutada, siis 4,3 ja 5 on suht samas mõõdus telefonid
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
06.01.2013 15:41:52
|
|
|
ab79 kirjutas: |
Dijital kirjutas: |
Ennegi juhtunud, et ekraanil ükski asi ei tööta, puutetundlikud menüü ja tagasi-nupud ka ei funksi, küll aga füüsiline home aitab hädast välja. Ning siis seejärel hea proged ära killida. |
Andke andeks, pole küll Samsungi kasutaja, aga kommenteerin siiski.
Sel juhul peaks aitama Power nupp. Mina olen oma telefoni ooterežiimist üles ajanud just Poweri, mitte homega, kuna tundub mugavam olema. |
Me pidasin silmas seda situatsiooni , et ekraan küll pilti näitab, aga kõik on kokku jooksnud ja puudutustele ei reageeri. Siis saab home'ga koduekraanile ja näiteks taskidest ära killida appi, mis probleemi on tekitanud.
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
mhei
HV kasutaja

|
06.01.2013 22:23:00
|
|
|
väheke juttu SGS4 ekraani kohta ja lõpus ka pilt S4-jast
February 2013 will see the release of the much debated and anticipated Samsung Galaxy s4. One of the most exciting feature is the Samsung super screen, the 5 inch full HD AMOLED panel.
The Galaxy range has given Samsung a commanding role in the smartphone market across all markets. From the entry level Galaxy Pocket to all conquering Galaxy S3 that was the market’s hit of 2012, which may just be my opinion.
With 2013 fast approaching there have been rumors about the Galaxy S4. This is a highly anticipated release and looking at some of the rumored features it is easy to see why. The most exciting of such rumors is the 5 inch full HD AMOLED panels that Samsung is rumored to be unveiling at CES in January 2013.
The Samsung super screen is said to have a resolution of 1920 x 1080 and a staggering pixel density of 441 PPI or pixels per inch. To put this in contrast, the iPhone retina’s specs only boasts of 326 PPI. This is a very exciting development and I for one am very excited to see the clarity that this screen is going feature.
Although this is the feature I am most looking forward to it’s not the only feature that has made its way into the rumor mill. Other features include the device coming in a 16GB, 32GB, 64GB and a massive 128GB variation. As well as 3GB RAM, 3,200 mAh battery as well as a Skype-ready 1.9 megapixel front facing camera.
Rumor has it that the device will be release in February of next year.
Spoiler 
http://www.androidpit.com/galaxy-s4-super-screen |
_________________ ツ |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.01.2013 22:38:03
|
|
|
Keegi s4 teema teeb?
Kui pilt õige, siis see telefon on minu
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
06.01.2013 23:19:20
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Keegi s4 teema teeb?
Kui pilt õige, siis see telefon on minu  |
tegin. Pane specid ja pildid kah
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
qrime
HV vaatleja

|
06.01.2013 23:25:01
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Keegi s4 teema teeb?
Kui pilt õige, siis see telefon on minu  |
Samad sõnad!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
mario20031
Kreisi kasutaja

|
07.01.2013 14:49:56
|
|
|
Lasin täna ARHD 18.0 peale,mis XXELLA põhjal. Hetkel küll custom kernelit ei toeta,sest kaovad rom'i looja tweakid ära,aga stock kerneliga ja stock sagedusel 1.4ghz on kuidagi sujuvam kui oli enne 1.6 peal. Täna õhtul tõenäoliselt võin teha videovõrdluse,kui kiiresti ja ilusti avab contacts ja smssid XXELK4 vs XXELLA. Ainuke asi,mis on negatiivsem,on see et 856mb ram'i asemel on nüüd kasutada 832mb
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
aktuaalnek
HV vaatleja
|
07.01.2013 15:33:11
|
|
|
mario20031 kirjutas: |
Lasin täna ARHD 18.0 peale,mis XXELLA põhjal. Hetkel küll custom kernelit ei toeta,sest kaovad rom'i looja tweakid ära,aga stock kerneliga ja stock sagedusel 1.4ghz on kuidagi sujuvam kui oli enne 1.6 peal. Täna õhtul tõenäoliselt võin teha videovõrdluse,kui kiiresti ja ilusti avab contacts ja smssid XXELK4 vs XXELLA. Ainuke asi,mis on negatiivsem,on see et 856mb ram'i asemel on nüüd kasutada 832mb  |
Kuidas sul tõmbamiskiirus oli? Ise ei saanud eile löögile eriti. Kas punane hüüumärk on sisselülitades? Ma olen kahevahel veel, et kas ootan perseus kerneli ära koos tweakidega või lasen stocki. XELLA-st downgrademine pidi mingi ime läbi siiski võimalik olema (punase hüüumärgi teema)..
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
mario20031
Kreisi kasutaja

|
08.01.2013 04:37:40
|
|
|
aktuaalnek kirjutas: |
mario20031 kirjutas: |
Lasin täna ARHD 18.0 peale,mis XXELLA põhjal. Hetkel küll custom kernelit ei toeta,sest kaovad rom'i looja tweakid ära,aga stock kerneliga ja stock sagedusel 1.4ghz on kuidagi sujuvam kui oli enne 1.6 peal. Täna õhtul tõenäoliselt võin teha videovõrdluse,kui kiiresti ja ilusti avab contacts ja smssid XXELK4 vs XXELLA. Ainuke asi,mis on negatiivsem,on see et 856mb ram'i asemel on nüüd kasutada 832mb  |
Kuidas sul tõmbamiskiirus oli? Ise ei saanud eile löögile eriti. Kas punane hüüumärk on sisselülitades? Ma olen kahevahel veel, et kas ootan perseus kerneli ära koos tweakidega või lasen stocki. XELLA-st downgrademine pidi mingi ime läbi siiski võimalik olema (punase hüüumärgi teema).. |
Tõmbasin eile otse telfi ja kakkus kuskil 400-600kb/s vahel. Praegu vaatasin ja endal näitab bootloaderiks (sama programmiga mis lk 1052 toodud xda's) I9300XXBLH1 :/ Puudub ka !,aga lugesin xda'st sellist asja
tsitaat: |
Just flashed 18, and my bootloader did NOT change....same as before on 17.1
I don't think it's even possible to flash the bootloader via cwm, only in ODIN |
Eks näis mis seal vastatakse ja uurin ka kuidas teise bootloaderi saaks peale
Edit: teist bootloaderit saab kindlasti kas läbi ODIN'i või KIES'i koos rom'ga. Õpetust saab SIIT
Ainult XXELLA bootloaderi saab SIIT ning see tuleb lihtsalt ODIN'ga installida. Ise jätan praegu uue bootloaderi installi ära.
edit2: Exynos mem-bug checker'i järgi on minu föön üks nendes,mis mingi hetk ära sureb aka sudden death ohvriks langeb aka VTU00M kiibiga. 17 märts saab telefon 5 kuud ehk siis ~150 päeva vanaks. Siis lükkan originaalsofti peale ,unrootin ära ning jään uut telefoni ootama samsungilt,kui praegune peaks otsad andma
edit3: Panin XXELLA bootloaderi siiski peale odin'ga,nüüd ka hüüumärk olemas. Kui midagi ei peaks sobima,siis downgrademine on täitsa võimalik ja kõik õpetused xda's olemas.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
08.01.2013 10:31:09
|
|
|
kas seda kumerate servadega Spigen kilet ka meie maal olemas on kuskil?
|
|
Kommentaarid: 189 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
yoyoo
Kreisi kasutaja

|
11.01.2013 04:05:42
|
|
|
Kas keegi selle wireless chargeri kohta oskab rääkida midagi head, halba?
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
vaana
HV vaatleja

|
12.01.2013 14:56:07
|
|
|
Mul "home" nupp sätitud kõnede vastu võtmiseks ja kui seda ei tule on minu jaoks väheke kehv uudis aga tuleb siis harjuda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Incikas
HV veteran

|
12.01.2013 20:46:10
|
|
|
Sain kah eile õhtul selle telefoni õnnelikuks omanikuks ja täna pani juba "pange"...nimelt olin täna ca 5 tundi Pärnu lahel kalal ja telefon oli koguaeg kombeka põuetaskus ja kordagi välja ei võtnud...tagasiteel siis vaatasin mingi aeg ja proovisin helistada-vaikus...ja nii paljudele numbritele-ei midagi...restart ja siis tuli kümmekond sms-i,et on helistatud(Tele2)...ja siis kah veel jupsis,tuli ka abikaasalt peale helistamist sms,et ei saa mind kätte...kas on tegu operaatori veaga või aparaati vaja kuidagi "timmida"
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
12.01.2013 21:45:06
|
|
|
Incikas kirjutas: |
Sain kah eile õhtul selle telefoni õnnelikuks omanikuks ja täna pani juba "pange"...nimelt olin täna ca 5 tundi Pärnu lahel kalal ja telefon oli koguaeg kombeka põuetaskus ja kordagi välja ei võtnud...tagasiteel siis vaatasin mingi aeg ja proovisin helistada-vaikus...ja nii paljudele numbritele-ei midagi...restart ja siis tuli kümmekond sms-i,et on helistatud(Tele2)...ja siis kah veel jupsis,tuli ka abikaasalt peale helistamist sms,et ei saa mind kätte...kas on tegu operaatori veaga või aparaati vaja kuidagi "timmida"  |
vaata kas laseb uuendada ning peale uuendust tee tehase seadete taastamine. vb aitab
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
Incikas
HV veteran

|
12.01.2013 22:49:56
|
|
|
no Kies´is küll uuendust ei paku,küll aga telefon ise ütles,et on saadaval uuendus...aga selleks vaja mul mõned asjad korda ajada,et saaks teda üle neti uuendada....kui sellest loomulikult abi on talle...Ja veel küsimus-SI el sai lisada omale avaekraanile kontakte,kuidas se III-l käib? Nokkisin peris kaua,aga ei õnnestunud
|
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tufka
HV vaatleja

|
13.01.2013 08:11:51
|
|
|
No see telefon ajab mind veits närvi ikka. Kui koju tulen ja Wifi sees telefonil siis kohe on ees mingi "tume pilt" ja mingi kiese teema, pean selle sulgema et kõik tip top oleks jällle. Work hard play hard.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
13.01.2013 13:36:20
|
|
|
Incikas kirjutas: |
Nokkisin peris kaua,aga ei |
widgetite alt võtad contact 1x1 näiteks.
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it...
ss |
|
Kommentaarid: 177 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Incikas
HV veteran

|
14.01.2013 22:23:22
|
|
|
Nu tänud
Uhh blinn,lugesin just selle teema kõik läbi,vahepeal mõned mehed ikka jama suust välja ajavad...
Ah jaa ja niipalju veel,et nüüd"läbi õhu 4.1.2 sai peale
|
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiit62
HV kasutaja

|
15.01.2013 23:12:36
|
|
|
nii kah nüüd siis galaxy s3 omanike nimekirjas, õpin teist alles kasutama, esimene android telefon üldse mis mul kasutuses
_________________ olen endast väljas, tulen 15 minuti pärast
tiit62@gmail.com |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
ullmeez
HV veteran
|
15.01.2013 23:34:55
|
|
|
Küsimus proffidele, läksin üle s3-lt note2-le miks krdi pärast see note 2 nüüd järjekindlalt installib kõiki samu appe mis s3-s olid, ma ei taha kõiki neid enam sinna, vaid tahaks nö puhtalt lehelt alustada!
|
|
Kommentaarid: 136 loe/lisa |
   |
3 :: |
3 :: |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
15.01.2013 23:40:34
|
|
|
Sa logisid sama google kontoga sisse.
Võta linnuke ära, et ta sul neid ei taastaks
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |