Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
04.01.2013 22:09:51
Samsungi uued rüperaalide raskekaallased – Series 7 Chronos ja Series 7 Ultra |
|
|
Samsung tutvustas eile kahte maiuspala arvutigurmaanidele. Windows 8 jooksutavad Series 7 Chronos ja Ultra kuuluvad mõlemad rüperaalide tippklassi, vähe sellest, Samsungi enda sõnade järgi peaks Series 7 Ultra viima ultrabook’id täiesti uuele tasemele tänu suurendatud jõudlusele, graafikale ning puutetundlikusele.
Loe edasi Photopointi ajaveebist.
|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
A5DK
HV kasutaja
|
06.01.2013 16:34:08
|
|
|
Series 7 Chronos paistab olema päris vägev läptop. Jõudlust on väga palju (i7 3650QM; 2GB AMD Radeon HD 8870M; 16 GB RAM) ja samuti ka aku kestvust (11h). Ja Kõik see 21cm paksuses 2.35kg kaaluvas isendis.
Lisaks sellele veel puutetundlik 15.6 tolli Full HD resolutsiooniga ekraan. Ammu oodanud puutetundliku ekraaniga suure jõudlusega sülearvutit.
Kahjuks ma arvan, et hind tuleb ka muidugi vastav seega vähemalt esialgu jääb ilmselt minu hinnaklassist välja.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Invention
Kreisi kasutaja
|
06.01.2013 19:42:50
|
|
|
Kuidas üldse on Samsungi läpakate kvaliteet, näiteks võrreldes Dell'iga? See Chronos ajab küll suu vesiseks, samas puuduvad kogemused Samsungidega...
_________________ Soovite oma üritusele/pulma kvaliteetset (tantsu)muusikat? Võtke julgelt ühendust!
https://www.facebook.com/danceophones/
www.danceophones.eu |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
06.01.2013 19:52:20
|
|
|
Raskekaallane on suvalise läpaka, eriti aga ultrabook'i kohta sõimusõna. Sellega on fotopoindimees ilustuse taotluses mööda pannud.
A5DK kirjutas: |
Ja Kõik see 21cm paksuses 2.35kg kaaluvas isendis. |
...või no kui see tõesti 21cm paks oleks...
Invention kirjutas: |
Kuidas üldse on Samsungi läpakate kvaliteet, näiteks võrreldes Dell'iga? See Chronos ajab küll suu vesiseks, samas puuduvad kogemused Samsungidega... |
Täitsa ok on. Ka need odavad R-seeria omad on end päris kvaliteetsetena näidanud. Sõber kasutab juba ~2a ühte nende esimestest 13" ultrabookidest (suht MacBook Air'i kloon) ja on ka väga rahul. Nii palju kui ise seda näppinud olen, tundub koostekvaliteet hea.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 257 loe/lisa |
   |
4 :: |
209 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
06.01.2013 20:25:14
|
|
|
tsitaat: |
Ma tahaks selle 11h tööaega näha... Kõlab liiga uskumatu.
|
teoreetiline maksimaalne tööaeg on saavutatud heleduse mahakeeramisega ja wifi väljalülitamisega + muud vidinad, mis ECO režiimis annab maha keerata.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
06.01.2013 22:47:54
|
|
|
Tanel, kus see kirjas oli? Aga isegi siis, kui eco peal on see ikkagi päris vinge tööaeg sellise süleri jaoks.
Tootjad armastavad küll max tööaega kirja panna, aga üldiselt on arvestatud ikka wifi sisse ja heledus kuskil poole peale. Lisaks mõõdetakse seda mitte idle, vaid väikesel koormusel nagu näiteks video mängimine, neti lehitsemine jms.
11h tähendaks teisisõnu seda, et suurel koormusel peaks asi vastu pidama 4h jagu, mis on vägagi hea.
|
|
Kommentaarid: 257 loe/lisa |
   |
4 :: |
209 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
jtamm
HV kasutaja

|
10.02.2013 14:02:47
|
|
|
A5DK kirjutas: |
Series 7 Chronos paistab olema päris vägev läptop. Jõudlust on väga palju (i7 3650QM; 2GB AMD Radeon HD 8870M; 16 GB RAM) ja samuti ka aku kestvust (11h). Ja Kõik see 21cm paksuses 2.35kg kaaluvas isendis.
Lisaks sellele veel puutetundlik 15.6 tolli Full HD resolutsiooniga ekraan. Ammu oodanud puutetundliku ekraaniga suure jõudlusega sülearvutit.
Kahjuks ma arvan, et hind tuleb ka muidugi vastav seega vähemalt esialgu jääb ilmselt minu hinnaklassist välja. |
Avastasin alles eile, et Samsung nii vinge mudeliga välja tuleb. Tundub olevat kõike, mida mina isiklikult sülearvutist ootan. Hinnast rääkides, ühes youtube videoks ütles Samsung Canada esindaja, et seal tuleb see müügile hinnaga 1699 CAD ehk natuke alla 1300 euro.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|