Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Riistvara »  Samsungi uued rüperaalide raskekaallased – Series 7 Chronos ja Series 7 Ultra märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.01.2013 22:09:51 Samsungi uued rüperaalide raskekaallased – Series 7 Chronos ja Series 7 Ultra vasta tsitaadiga

Samsung tutvustas eile kahte maiuspala arvutigurmaanidele. Windows 8 jooksutavad Series 7 Chronos ja Ultra kuuluvad mõlemad rüperaalide tippklassi, vähe sellest, Samsungi enda sõnade järgi peaks Series 7 Ultra viima ultrabook’id täiesti uuele tasemele tänu suurendatud jõudlusele, graafikale ning puutetundlikusele.

Loe edasi Photopointi ajaveebist.
Kommentaarid: 465 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 358
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
A5DK
HV kasutaja

sõnum 06.01.2013 16:34:08 vasta tsitaadiga

Series 7 Chronos paistab olema päris vägev läptop. Jõudlust on väga palju (i7 3650QM; 2GB AMD Radeon HD 8870M; 16 GB RAM) ja samuti ka aku kestvust (11h). Ja Kõik see 21cm paksuses 2.35kg kaaluvas isendis.
Lisaks sellele veel puutetundlik 15.6 tolli Full HD resolutsiooniga ekraan. Ammu oodanud puutetundliku ekraaniga suure jõudlusega sülearvutit.

Kahjuks ma arvan, et hind tuleb ka muidugi vastav seega vähemalt esialgu jääb ilmselt minu hinnaklassist välja.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Invention
Kreisi kasutaja

sõnum 06.01.2013 19:42:50 vasta tsitaadiga

Kuidas üldse on Samsungi läpakate kvaliteet, näiteks võrreldes Dell'iga? See Chronos ajab küll suu vesiseks, samas puuduvad kogemused Samsungidega...
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 06.01.2013 19:52:20 vasta tsitaadiga

Raskekaallane on suvalise läpaka, eriti aga ultrabook'i kohta sõimusõna. Sellega on fotopoindimees ilustuse taotluses mööda pannud.
A5DK kirjutas:
Ja Kõik see 21cm paksuses 2.35kg kaaluvas isendis.

...või no kui see tõesti 21cm paks oleks... icon_biggrin.gif

Invention kirjutas:
Kuidas üldse on Samsungi läpakate kvaliteet, näiteks võrreldes Dell'iga? See Chronos ajab küll suu vesiseks, samas puuduvad kogemused Samsungidega...

Täitsa ok on. Ka need odavad R-seeria omad on end päris kvaliteetsetena näidanud. Sõber kasutab juba ~2a ühte nende esimestest 13" ultrabookidest (suht MacBook Air'i kloon) ja on ka väga rahul. Nii palju kui ise seda näppinud olen, tundub koostekvaliteet hea.
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 06.01.2013 20:14:09 vasta tsitaadiga

Ma tahaks selle 11h tööaega näha... Kõlab liiga uskumatu.
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 06.01.2013 20:25:14 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ma tahaks selle 11h tööaega näha... Kõlab liiga uskumatu.

teoreetiline maksimaalne tööaeg on saavutatud heleduse mahakeeramisega ja wifi väljalülitamisega + muud vidinad, mis ECO režiimis annab maha keerata.

tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 06.01.2013 22:47:54 vasta tsitaadiga

Tanel, kus see kirjas oli? Aga isegi siis, kui eco peal on see ikkagi päris vinge tööaeg sellise süleri jaoks.
Tootjad armastavad küll max tööaega kirja panna, aga üldiselt on arvestatud ikka wifi sisse ja heledus kuskil poole peale. Lisaks mõõdetakse seda mitte idle, vaid väikesel koormusel nagu näiteks video mängimine, neti lehitsemine jms.
11h tähendaks teisisõnu seda, et suurel koormusel peaks asi vastu pidama 4h jagu, mis on vägagi hea.
Kommentaarid: 257 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 209
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 06.01.2013 22:51:10 vasta tsitaadiga

tsitaat:

kus see kirjas oli?

konkreetselt selle mudeli kohta pole mul andmeid, aga vanast ajast mäletan, et teoreetilist maksimaalset akukestvust nii mõõdeti.

tagasi üles
jtamm
HV kasutaja
jtamm

sõnum 10.02.2013 14:02:47 vasta tsitaadiga

A5DK kirjutas:
Series 7 Chronos paistab olema päris vägev läptop. Jõudlust on väga palju (i7 3650QM; 2GB AMD Radeon HD 8870M; 16 GB RAM) ja samuti ka aku kestvust (11h). Ja Kõik see 21cm paksuses 2.35kg kaaluvas isendis.
Lisaks sellele veel puutetundlik 15.6 tolli Full HD resolutsiooniga ekraan. Ammu oodanud puutetundliku ekraaniga suure jõudlusega sülearvutit.

Kahjuks ma arvan, et hind tuleb ka muidugi vastav seega vähemalt esialgu jääb ilmselt minu hinnaklassist välja.

Avastasin alles eile, et Samsung nii vinge mudeliga välja tuleb. Tundub olevat kõike, mida mina isiklikult sülearvutist ootan. Hinnast rääkides, ühes youtube videoks ütles Samsung Canada esindaja, et seal tuleb see müügile hinnaga 1699 CAD ehk natuke alla 1300 euro.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Riistvara »  Samsungi uued rüperaalide raskekaallased – Series 7 Chronos ja Series 7 Ultra
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.