Mina "müüsin" kata maha. Sai mõned head mängud tehtud, aga kuna varem on ostetud juba xin ja mulle tundub, nagu oleks nendega mängimine suhteliselt sarnane. Xiniga ainult veel lõbusam.
Ma refundisin ka Katarina, sain ilusti oma IP tagasi, aga oh üllatust küll, paar päeva hiljem avastasin, et champion ise jäi alles.
Kata on tegelikult päris omapärane tegelane, ise pikaajalise (hetkel "endise") League of Legends mängijana arvan, et tegemist ühe sellise tegelasega, kelleni kõik LoLi mängijad varem või hiljem jõuavad uuesti ning ta ära ostavad.
Refundimise kohta nii palju, et palju õnne. Refundide kohta veel selline info, et siin kusagil pool aastat-aasta tagasi oli Riotil sellline reegel, mille kohaselt iga konto puhul on võimalik ainult ÜKS KORD refund kasutada. NIi et veel kord - palju õnne, kui see reegel pole muutunud, siis panite praegu päris korralikult ämbrisse, sest kunagi tulevikus võite seda refundi tõesti vajada, aga raiskasite ära mõne IP tagasi saamiseks
Mina "müüsin" kata maha. Sai mõned head mängud tehtud, aga kuna varem on ostetud juba xin ja mulle tundub, nagu oleks nendega mängimine suhteliselt sarnane. Xiniga ainult veel lõbusam.
2 täiesti erineva mehaanika ja dam'iga characterit - 1 teeb physical damaget, teine magicut.
2 täiesti erineva mehaanika ja dam'iga characterit - 1 teeb physical damaget, teine magicut.
Eile trollisime ühe tüübiga niisama paar mängu, tegime ühe mängu panth + kennen ap bot lanes ja no epic combo. Kui saime mõlemad lvl 2 siis nunu sai burstitud sekundiga surnuks ja sealt hakkas feed pihta, malphite lõpetas ka gänkimise ära peale seda kui oli paar korda surma saanud kui tegid meile 3 vs 2, ühesõnaga väga phun, eks suurim põhjus oli selles, et bot lanes ei ole väga suur magic res ma kennu dmg oli waytoomassive.
Teisena proovisime Xin ja Wukongi, lanes oli hea aga vastate jungler suutis meid ära lõhkuda ja lõpp polnud nii hea kui esimesel mängul. Igatahes, nalja sai ja see oli kõige olulisem
Kui keegi teab veel häid naljakaid combosi botti siis andke teada
sion (stun mull) + graves sai kunagi ühe tuttavaga botis randomeid omatud. samas vb gravesi asemele nüüd mõni muu fun tegelane tulnud? me lihtsalt stun/burstisime vaenlase maha. samas kui teha sion + mingi teine stunniga tüüp.... siis võiks ka fun olla.
ise ma pole proovinud, aga sion + taric combo on fun ja hea.
Ja omast kogemusest tean, et cassiopeia + soraka on väga hea bot lane. Midi saab panna ntks taloni siis. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Ma refundisin ka Katarina, sain ilusti oma IP tagasi, aga oh üllatust küll, paar päeva hiljem avastasin, et champion ise jäi alles.
Kata on tegelikult päris omapärane tegelane, ise pikaajalise (hetkel "endise") League of Legends mängijana arvan, et tegemist ühe sellise tegelasega, kelleni kõik LoLi mängijad varem või hiljem jõuavad uuesti ning ta ära ostavad.
Refundimise kohta nii palju, et palju õnne. Refundide kohta veel selline info, et siin kusagil pool aastat-aasta tagasi oli Riotil sellline reegel, mille kohaselt iga konto puhul on võimalik ainult ÜKS KORD refund kasutada. NIi et veel kord - palju õnne, kui see reegel pole muutunud, siis panite praegu päris korralikult ämbrisse, sest kunagi tulevikus võite seda refundi tõesti vajada, aga raiskasite ära mõne IP tagasi saamiseks
Sinu jutus on iva. Aga eks nad annavad neid charge juurde, varem või hiljem.
Kuskil aastake tagasi sai supporti kirjutades skinne refunditud. Nad küll ütlesid, et tavaliselt nii ei tee ning teevad mulle erandi, kuid seda räägivad nad kõigile, kes küsivad. Põhjus, miks ma üldse otsustasin IP-d refundida, oli see, et oli vaja kiiresti-kiiresti Elise osta.
Eile trollisime ühe tüübiga niisama paar mängu, tegime ühe mängu panth + kennen ap bot lanes ja no epic combo. Kui saime mõlemad lvl 2 siis nunu sai burstitud sekundiga surnuks ja sealt hakkas feed pihta, malphite lõpetas ka gänkimise ära peale seda kui oli paar korda surma saanud kui tegid meile 3 vs 2, ühesõnaga väga phun, eks suurim põhjus oli selles, et bot lanes ei ole väga suur magic res ma kennu dmg oli waytoomassive.
Teisena proovisime Xin ja Wukongi, lanes oli hea aga vastate jungler suutis meid ära lõhkuda ja lõpp polnud nii hea kui esimesel mängul. Igatahes, nalja sai ja see oli kõige olulisem
Kui keegi teab veel häid naljakaid combosi botti siis andke teada
Kui oled ostnus championi endale siis saad 3 kuu jooksul pärast selle ostmist tagasi anda. Ehk siis saad tagasi oma kulutatud IP ja su ostetud champion kaob sinu kontolt.
Rumble - kui sa ise loll pre 4 ei ole sõidad kõigist üle.
Riven - sõltub liiga palju snowballimisest ja saab kõva nerfi järgmine patch. Noobe stompida on fun muidugi aga kõrgemas elos sa lihtsalt ei saa neid varaseid kille.
Jayce - suht autowin ka peale nerfi
Jax - Varakult on mana probleemid, skaleerub past 6 nagu ikka
garenimängijatel olen päris häid win ratioid märkanud. Cho Gath peaks ka suht safe pick olema. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
ise tegutsen topis nidaleega
AD on peale lanephase suht mõttetu niiet olen alati AP, 9-0-21, et vastasest enne lvl 6 saada ja cougar formis lõhud korralikult - võtad põõsast hoogu hüppad kaela ja kohe tagasi põõsasse healima.
Ei mäleta millal viimati lane kaotasin 1v1, trapid tribushis ja riveris kui warde ei viitsi osta ja läbi põõsaste saab enamasti ganki eest kas ära joosta või jukeda ja hoopis riveri poole ajama panna. Ei mäleta täpselt aga winrate ja k/d rate kõvasti postiivsed ja mind ~1750 viinud.
Lategame muidugi pole bluebuffi, athene graili ja korraliku APga nidalee pressuri vastu midagi panna. Kogud tiimi midi, pillud heale ja speare ja pmst kuni inhibini välja. Võtad AP või AD carryl 75% hp maha ja ongi teamfight win kui vastased just ei põgene.
Aga nidaleed pole kerge õppida, ma ise algusest peale mänginud, vist kõige rohkem olengi nidaga mänginud. Uued animationid küll natuke muutsid tunnetust aga üldiselt on champ ikkagi väga käpas, et kiiresti cougar combosi ja speare spammida. Soovitan harjutada! _________________ https://linktr.ee/RistoKappet https://www.simracing.ee/
Odaga selgeks saamine on jõhker. Klass on nii mitmekesine, et seda hästi mängida tahab palju harjutamist ja ka teatud määral annet. Minu poolt müts mahe heade nida mängijate eest. Tõsiselt lahe klass, ise kahjuks pole seda kunagi väga hästi selgeks saanud. Olen saanud mõne hea nida vastu ja koos mängida, vägev oli. Haigeid wtf momente võib nida odaga saada
Kui tahate rohkem eestlasi leida mängimas siis on selline chat seal nagu league.planet.ee. Mõnel heal hetkel on westi 120+ eestlast seal online. Kuigi seal aetakse päris iba juttu osade poolt on seal ka paljusi kellega saab koos mängida. Sama chat eksiteerib ka eastis aga seal vähem inimesi.
masterin ühe champi korraga
2 korda ka bot support olnud aliga, aga kui adc ikka ei oska aska (low elo teema) siis pole midagi teha, kui watch and die. _________________ joodan ja mõõdan
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.