Kahjuks pole sellist head premade kellega koos saaks väga mängida - saaks 1200 - 1300 peale ära, oleks juba korras ja tuttavad sealt ELOst oleksid nõus mängima (praegu mängides kaotasksid nad kaotuse puhul päris palju elo ja võidaksid ise vähe).
Mängisin sõbraga 4 mängu ja kaotasime kõik mängud kellegi teise tõttu tiimis. Suht mõlemal viskas kopa ette ja mõtlesime, et otsime random inimestest premade kokku. Leidsime mingi 3 sakslast, kes jagasid mängu ja kogu mäng muutus ikka palju paremaks. Ei olnud mingit lolli ajulagedat feedimist. Kui kellelgi sama olukord ja pole palju sõpru, tasub ka proovida
Confector, üksinda carryimine pole siiski võimalik, sest kui pead üksinda carryima tähendab see tavaliselt halba tiimi ja kui on halb tiim tähendab, et nad ei suuda sind ka kaitsta ja oled suht koheselt surnud (muidugi juhul kui vastastel on mõistust sind focusida)
Üksinda on vabalt võimalik carryda ka support Taricuna kui väga vaja o. Full manmode aurabot 0 fucks given.
Ma ei leia, et väga erinev oleks eri rollina carrymine, paksuks toidetud bruiser või ap mid või jungler või ad carry lõhuvad nägusid samapalju kui hästi mängitud support, kelle iga utility spell maandub kuhu vaja ja kes kasvõi clutch-baitidega võidab iga initiatetud teamfighti.
Ma võin ausalt iöelda, et mind on botlanes seljas tassinud rohkem hea support kui ma ise olen AD carryna pädevust välja näidanud kuna mainin muidu junglit. Aga kui kulla-teemandirahvaga koos mängid siis võid eeldada, et kui ise midagi lolli ei tee siis lane partner ikka carryb sind.
Ma kujutan ette, et sub 1000 elo kuni 1800 elo mängi hard initiatevaid champe (Maokai, Amumu, Malphite) ja pingi nagu segane. Või teise alternatiivina champe kes snowballivad karmilt ja vara - Pantheon, LB, Talon, Akali. Põhiline on võita match enne kui asi endgamesse jõuab kuna varajased snowballerid tavaliselt endgames on suht kasutud. Kõrgemas elos osatakse counterdada sinu varajast snowball championi ja teamcompid on paremad.
Saabu, üksinda carrymine on ainuke kindla peale minek. Kui sa tead, mida sa teha suudad, siis sa tõstadki üksinda oma elot. Kuni 1500-ni olid kõik mängud mul nii, et lootsin vaid iseenda peale, teadsin, mida ma teha suudan ning mida ma selleks vajan. Grindisin elo Vaynega, sest see on mu üks tugevaimaid champe ning lategame carry ei ole nii sõltuv kui näiteks Caitlyni oma. Isegi 1vs2 bot lane sai ära carritud, kui teised laned failisid.
Mingi top mängija andis kunagi intervjuu... nime ei mäleta, kuupäeva ei mäleta, aga solo kohta rääkis ta järgmist.
Kõige lihtsam solos carryda on nii
1. mängi hästi
2. suhtu teistesse viisakalt
3. püüa võtta algusest peale meeskonnas juhi roll ja teisi mängijaid viisakalt juhendada
4. ära trolli, flame, sõima
5. kui keegi teeb vea, jää rahulikuks, suuna kaudselt, kui otse ütled, "sa oled sitt ja ei oska mängida", siis see su elo ei paranda
Osad õnneks suudavad viisakaks jääda, kui neid ei segata - kahjuks enamik aga ei suuda jääda viisakaks kui neid esimesena solvatakse. Veidi absurdne loogika, aga täiesti tavapärane olukord on see, kus üks mängija tiimist rageb ning selle peale hakkab kogu tiim üksteist sõimama. Milleks? Mõttetu suhtumine.
Riot'i dev'id ütlesid ka, et kui üldjuhul on enesekaitse kasulik tegevus, siis verbaalne enesekaitse on mõttetu ja võlts, sest reaalselt ropendamisele ropendamisega vastamine ei kaitse midagi vaid ajab olukorda 10x hullemaks. Online trollide vastu aitab peamiselt üks asi. Ignoreerimine. Seda enamik trolle välja ei kannata.
Kui keegi mulle tänava peal ütleks, et käi perse vms, siis ma ainult naerataks ja läheks oma teed. Mõttetu neile midagi vastu öelda, ever ei tee olukorda paremaks. Sama ka online mängudes. Keegi sõimab või ropendab, ära pane tähele. Midagi ilusat võid ju öelda, aga enamasti ei aita see ka. Las kisab oma-ette, varsti väsib ära. Pärast võid reportida ja kogu lugu.
Hakata vastu tõmblema siis kütad end ja teda lõpuks nii üles, et teed ühe lolli vea teise järel ning saate nii lutti vastasmeeskonna käest, et vähe pole. Samal ajal kui tema naudib sinu ajude nussimist.
Midis saab minult (mängisin Zyrat) kotti, mina lahkun laning phasest 1-0-1 skooriga. Tema ainuke AP item annab +25AP. Ta on level 8, läheb turretdiveb ja saab quadrakilli. No see pole ju normaalne. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Ma tean küll mis ta passive on. See ei muuda fakti, et ta OP on ja 1v4 turretdivedes saab quadrakilli ja HP-d veel päris palju ülegi jääb.
Ainuke hea asi, et kui päris lategame välja jõuda, on isegi korralikult feeditud kata enamvähem kasutu. Samas lategame jõudmine on korralikult raskendatud.
Nüüd viimane ranked ka. Midis jäi alla ja siis tuli lambist meile boti. Pmst üksinda tegi 2 triplekilli lühikese aja jooksul, teine neist oli turreti all. Hea küll, et suurelt tänu temale võitsime, aga kohe üldse ei meeldi kata sessuhtes. Dianaga oli suht sama asi. Nüüd sai nerfi ja võibolla isegi hakkaks mängima Dianat. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Kat saab feedi ainult siis kui laned ei wardi piisavalt ja sa ei takista tal roamimast midi mängides.
Kõige hullemal juhul wardi midis mõlemad jõepooled pidevalt ära (high elos niikuinii wardid mõlemad pooled), siis ei saa sa ise vastaste junglerilt ganki ja kui ta üritab roamida raiskab lihtsalt oma aega ja kui su enda jungleril on mingisugunegi ettekujutus asjast siis saate ta neljakesi boti tribushis läbi tõmmata.
Midgames lihtsalt support/jungler hoiab ühe cc varuks, väike cc-burst kui Kata hakkab oma faceroll-PENTAKEEL-i tegema ja asi vask.
Teamfightis Kat peab ootama kuni kõik on oma tugevad spellid ära raisanud ja passib taga, sina oma sustained ap dammiga lõhud nende frontlinet samal ajal.
Assassin kes laning phases ei roami ja ei saa feedi on totaalselt mõttetu midgames.
Ei pea vist mainima, et mulle assassinid eriti ei meeldi Igasugustele stealthpededele pinkwardi selga kukutamine ja assassinite curbstompimine toob naeratuse näole.
Katale on väga palju countereid, aga tugev chämp on ta siiski. Imho assassisinid on umbes sellised, et kui mäng välja ei tule siis on piix, parimal juhul cärrib bot top mid ära aga halvimal juhul süüdistatakse sind kaotuses Akali on vägev champ!
Mina "müüsin" kata maha. Sai mõned head mängud tehtud, aga kuna varem on ostetud juba xin ja mulle tundub, nagu oleks nendega mängimine suhteliselt sarnane. Xiniga ainult veel lõbusam. _________________ M: Ainulaadsed Eesti disain sisustuselemendid - TESSERA
Mina "müüsin" kata maha. Sai mõned head mängud tehtud, aga kuna varem on ostetud juba xin ja mulle tundub, nagu oleks nendega mängimine suhteliselt sarnane. Xiniga ainult veel lõbusam.
Ma refundisin ka Katarina, sain ilusti oma IP tagasi, aga oh üllatust küll, paar päeva hiljem avastasin, et champion ise jäi alles.
Mina "müüsin" kata maha. Sai mõned head mängud tehtud, aga kuna varem on ostetud juba xin ja mulle tundub, nagu oleks nendega mängimine suhteliselt sarnane. Xiniga ainult veel lõbusam.
Ma refundisin ka Katarina, sain ilusti oma IP tagasi, aga oh üllatust küll, paar päeva hiljem avastasin, et champion ise jäi alles.
I feel sorry for you. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Kata on tegelikult päris omapärane tegelane, ise pikaajalise (hetkel "endise") League of Legends mängijana arvan, et tegemist ühe sellise tegelasega, kelleni kõik LoLi mängijad varem või hiljem jõuavad uuesti ning ta ära ostavad.
Refundimise kohta nii palju, et palju õnne. Refundide kohta veel selline info, et siin kusagil pool aastat-aasta tagasi oli Riotil sellline reegel, mille kohaselt iga konto puhul on võimalik ainult ÜKS KORD refund kasutada. NIi et veel kord - palju õnne, kui see reegel pole muutunud, siis panite praegu päris korralikult ämbrisse, sest kunagi tulevikus võite seda refundi tõesti vajada, aga raiskasite ära mõne IP tagasi saamiseks
2 täiesti erineva mehaanika ja dam'iga characterit - 1 teeb physical damaget, teine magicut.
2 täiesti erineva mehaanika ja dam'iga characterit - 1 teeb physical damaget, teine magicut.
Eile trollisime ühe tüübiga niisama paar mängu, tegime ühe mängu panth + kennen ap bot lanes ja no epic combo. Kui saime mõlemad lvl 2 siis nunu sai burstitud sekundiga surnuks ja sealt hakkas feed pihta, malphite lõpetas ka gänkimise ära peale seda kui oli paar korda surma saanud kui tegid meile 3 vs 2, ühesõnaga väga phun, eks suurim põhjus oli selles, et bot lanes ei ole väga suur magic res ma kennu dmg oli waytoomassive.
Teisena proovisime Xin ja Wukongi, lanes oli hea aga vastate jungler suutis meid ära lõhkuda ja lõpp polnud nii hea kui esimesel mängul. Igatahes, nalja sai ja see oli kõige olulisem
Kui keegi teab veel häid naljakaid combosi botti siis andke teada
sion (stun mull) + graves sai kunagi ühe tuttavaga botis randomeid omatud. samas vb gravesi asemele nüüd mõni muu fun tegelane tulnud? me lihtsalt stun/burstisime vaenlase maha. samas kui teha sion + mingi teine stunniga tüüp.... siis võiks ka fun olla.
ise ma pole proovinud, aga sion + taric combo on fun ja hea.
Ja omast kogemusest tean, et cassiopeia + soraka on väga hea bot lane. Midi saab panna ntks taloni siis. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Kata on tegelikult päris omapärane tegelane, ise pikaajalise (hetkel "endise") League of Legends mängijana arvan, et tegemist ühe sellise tegelasega, kelleni kõik LoLi mängijad varem või hiljem jõuavad uuesti ning ta ära ostavad.
Refundimise kohta nii palju, et palju õnne. Refundide kohta veel selline info, et siin kusagil pool aastat-aasta tagasi oli Riotil sellline reegel, mille kohaselt iga konto puhul on võimalik ainult ÜKS KORD refund kasutada. NIi et veel kord - palju õnne, kui see reegel pole muutunud, siis panite praegu päris korralikult ämbrisse, sest kunagi tulevikus võite seda refundi tõesti vajada, aga raiskasite ära mõne IP tagasi saamiseks
Sinu jutus on iva. Aga eks nad annavad neid charge juurde, varem või hiljem.
Kuskil aastake tagasi sai supporti kirjutades skinne refunditud. Nad küll ütlesid, et tavaliselt nii ei tee ning teevad mulle erandi, kuid seda räägivad nad kõigile, kes küsivad. Põhjus, miks ma üldse otsustasin IP-d refundida, oli see, et oli vaja kiiresti-kiiresti Elise osta.
Eile trollisime ühe tüübiga niisama paar mängu, tegime ühe mängu panth + kennen ap bot lanes ja no epic combo. Kui saime mõlemad lvl 2 siis nunu sai burstitud sekundiga surnuks ja sealt hakkas feed pihta, malphite lõpetas ka gänkimise ära peale seda kui oli paar korda surma saanud kui tegid meile 3 vs 2, ühesõnaga väga phun, eks suurim põhjus oli selles, et bot lanes ei ole väga suur magic res ma kennu dmg oli waytoomassive.
Teisena proovisime Xin ja Wukongi, lanes oli hea aga vastate jungler suutis meid ära lõhkuda ja lõpp polnud nii hea kui esimesel mängul. Igatahes, nalja sai ja see oli kõige olulisem
Kui keegi teab veel häid naljakaid combosi botti siis andke teada
Kui oled ostnus championi endale siis saad 3 kuu jooksul pärast selle ostmist tagasi anda. Ehk siis saad tagasi oma kulutatud IP ja su ostetud champion kaob sinu kontolt.
Rumble - kui sa ise loll pre 4 ei ole sõidad kõigist üle.
Riven - sõltub liiga palju snowballimisest ja saab kõva nerfi järgmine patch. Noobe stompida on fun muidugi aga kõrgemas elos sa lihtsalt ei saa neid varaseid kille.
Jayce - suht autowin ka peale nerfi
Jax - Varakult on mana probleemid, skaleerub past 6 nagu ikka
garenimängijatel olen päris häid win ratioid märkanud. Cho Gath peaks ka suht safe pick olema. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
ise tegutsen topis nidaleega
AD on peale lanephase suht mõttetu niiet olen alati AP, 9-0-21, et vastasest enne lvl 6 saada ja cougar formis lõhud korralikult - võtad põõsast hoogu hüppad kaela ja kohe tagasi põõsasse healima.
Ei mäleta millal viimati lane kaotasin 1v1, trapid tribushis ja riveris kui warde ei viitsi osta ja läbi põõsaste saab enamasti ganki eest kas ära joosta või jukeda ja hoopis riveri poole ajama panna. Ei mäleta täpselt aga winrate ja k/d rate kõvasti postiivsed ja mind ~1750 viinud.
Lategame muidugi pole bluebuffi, athene graili ja korraliku APga nidalee pressuri vastu midagi panna. Kogud tiimi midi, pillud heale ja speare ja pmst kuni inhibini välja. Võtad AP või AD carryl 75% hp maha ja ongi teamfight win kui vastased just ei põgene.
Aga nidaleed pole kerge õppida, ma ise algusest peale mänginud, vist kõige rohkem olengi nidaga mänginud. Uued animationid küll natuke muutsid tunnetust aga üldiselt on champ ikkagi väga käpas, et kiiresti cougar combosi ja speare spammida. Soovitan harjutada! _________________ https://store.simracing.ee/eval-lounge-simulaatori-rent
Odaga selgeks saamine on jõhker. Klass on nii mitmekesine, et seda hästi mängida tahab palju harjutamist ja ka teatud määral annet. Minu poolt müts mahe heade nida mängijate eest. Tõsiselt lahe klass, ise kahjuks pole seda kunagi väga hästi selgeks saanud. Olen saanud mõne hea nida vastu ja koos mängida, vägev oli. Haigeid wtf momente võib nida odaga saada
Kui tahate rohkem eestlasi leida mängimas siis on selline chat seal nagu league.planet.ee. Mõnel heal hetkel on westi 120+ eestlast seal online. Kuigi seal aetakse päris iba juttu osade poolt on seal ka paljusi kellega saab koos mängida. Sama chat eksiteerib ka eastis aga seal vähem inimesi.
masterin ühe champi korraga
2 korda ka bot support olnud aliga, aga kui adc ikka ei oska aska (low elo teema) siis pole midagi teha, kui watch and die. _________________ joodan ja mõõdan
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.