Selline taustamuusika annab juurde rohkem rollikates ja arcade tüüpi kaklemismängudes. FPS või teise persooni vaadetega mängudes see üldjuhul kaasa ei anna, imo
see mäng ongi arcade põhimõtteliselt ja vähemalt pool mängust on ka FPS, tundub nii.
hästi korraldatud muusika annaks ka siin mängus siiski suht palju juurde, kuid muusikaonud on lihtsalt sõna otseses mõttes amatöörid olnud vist. samas mängu helid näiteks iseenesest on päris heal tasemel jälle. ´
mida ta kaasa ei anna? third-person view'd maakeelde tahad tõlkida siis selle asja nimi oleks ikka kolmanda persooni vaade...kuigi ma ei saa üldse aru, mis see vaade taustamuusikaga seotud on. _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
No kaasa ei anna=juurde ei anna elamusele. Kuid selline üle õle vaade oleks loogiliselt teise persooni vaade, mitte kolmanda persooni vaade, siis peaks nägema 2 kukalt mängus enda ees
kaasa ja juurde ei ole küll mitte mingis kontekstis võrdsustatava tähendusega sõnad, aga vähemalt sain nüüd aru, mida sa öelda tahtsid.
sellist asja nagu teise persooni vaade ei ole olemas, ei maakeeles ega võõrkeeles. kui tähendus huvitab võid lähemalt lugeda näiteks siit: http://www.giantbomb.com/third-person-perspective/92-464/ _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Tean, et ei ole olemas, ning seda nimetatakse kolmanda persooni vaateks. Kuid tehniliselt on see ebakorrektne siiski. Neljas ja viies inimene võib ka nii vaadata esimest inimest Kui väga tahta siis ka 10 inimest võib ühe inimese seljataha paigutada nii, et kõigil oleks sama vaade lihtsalt vaatenurk on muudetud kraadides.
esimest korda kui mängisin tundus kõik kuidagi segane ja ei läinud üldse peale. nüüd mõnda aega hiljem andsin uue võimaluse
ja tulemus - olen viimased 5h sellega aega veetnud ning hakkas väga meeldima
mis punkte saanud olete? mina mäletan hetkel kõige paremat skoori 3400, aga see oli vist mingi vehicle kill, inimlooma eest oli ka midagi üle 3k. muidugi need on ka suht esimesed missioonid, väga palju seda mänginud ei ole. _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
hmm, tundub kuidagi müstiliselt palju, aga seal võibolla oleneb siis juba targeti tähtsusest ka vms, double headshoti ise pole teinud, aga double mingit vital hit'i või sellist asja küll üsna kaugelt...noh kuskil üle 2000 punni selle eest vist jagati
samas olen vaadanud, et need punktid on üsna randomiga üldse. _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
proovisin uuesti. jälle double headshot, aga seekord lasin enne suvalisele sõdurile pähe ja siis umbes 1.5m kauguselt sai müller hs. selle eest andis ta 4000 punkti
aga eelmine kord lasin kõigepealt müllerile kuuli pähe ja siis no ütleme ~6m kauguselt sai suvaline sõdur headshoti, selle eest andis ta siis 9050
.. tundub, et see punktide jagamine on vähe lamp jah sest kui vaadata seda videot http://www.youtube.com/watch?v=TxwTaezkqwQ siis mees saab 8000 kui mina sain täpselt sama asja eest 4000
Mul juhtus nii olema, et 2'st esimesest lasin 1 kuuliga läbi ja kolmandale lendas võõl olevale granaati
Millegipärast mulle endale meeldivad need granaadi killid eriti, nagu eriti pro oleks laskmisel
Tervist!
On siis kurta selline probleem, et ei sa ühest misjoonist edasi.
Kuulsin kuskilt et saad võtta appi sõbra ja teha koos seda misjooni kus sul parajasti abi vaja.
Võtsin sõbra appi, tegime misjooni ära, aga kui läksin uuesti mängima üksi singel playerit siis olin seal samas vanakoha peal kus üksi jäin pooleni raskuste tõttu.
Äkki on siin HV-es keegi kes saab mind aidata.
Sest ei taha head mängu pooleni jätta!
Audioman, kus sa siis kinni oled omadega? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Audioman, püsi majas sees. Soovitavalt mineeri mõned sissepääsud enne ära, siis lihtne neid nottida, kui sisse hakkavad pressima. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.