Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
angel
HV Guru

|
15.10.2012 22:37:17
|
|
|
new game +'is on tegelane vastavalt võimekam ja saad kasutada armorit jms stuffi mis ennem üle jõu käis, vastased kah raskemad. Iga new game + tõstab vastaste raskust.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahvilõust
Aeg Maha 2n

|
24.10.2012 13:00:08
|
|
|
Mäng polekski nii raske kui buge nii palju poleks, need teevad selle mängu väga ebameeldivaks. Näiteks minu nooled kipuvad tihti õhku kinni jääma. Ja paljude vaenlaste võime läbi seinte lüüja on minuarust väga ebaaus.Paljudes kitsastes kohtades, mille peal tuleb käia nagu puujuured või muud ebatasased pinnad, kukub char järsult alla nagu mingi nähtamatu sein tuleks ette ja ta kaldub koheselt kõrvale ja kukub alla. Eriti Blightownis oli neid palju. Üks sild oli seal selline, et ühelt poolt said üle teiselt poolt mitte. Isegi kui hästi aeglaselt kõndida hakkab ta järsult kõrvale kalduma ja kukub alla. Mängumootor on vigane või loojad on laisad! Teised tegijad ikka arvestavad sellega, et nende mängul on bugid ja lasevad sul vabalt salvestada või teevad checkpointid kust ei pea kaugelt alustama ja vaenlased jäävad ka surnuks. Kõige tüütum on samu vaenlasi uuesti ja uuesti tappa kuna mingi bugi pärast sai surma.
_________________ Gdesainer
M: MSI RTX 3070 Gaming Trio |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
24.10.2012 15:44:54
|
|
|
õhku ei jää midagi kinni, lihtsalt igast pilust ei saa sa nooli läbi lasta kuna "nähtamatud seinad" vahel, see 99% mängudes sedasi. Mõndadest kohtadest annab läbi sutsata aga enamasti tahektase, et ikka lased ausalt vabast õhust oma nooli läbi. Läbi seinte nad otseselt ei löö (v.a vaimud, see ka loogiline, et neil see võimalus olemas), ainuke kriitika on see, et kui vastane on pikas - kitsas koridoris siis temal ei jää pikad relvad nii kergelt seina taha kinni nagu player'il . Samas player peab olema arukas, kasutama kaitset ning kasutama teistsuguseid lööke vastase tabamiseks ilma, et seinu peksaks. -> need on teada mured mängus, aga mitte midagi mängu lõhkuvad. Vastastel võiks relvad kinni jääda sama süsteemi järgi nagu playeril.
Ja seda "nähtamatud allakukkumised" on 10000% sinu enda viga. Pole kordagi sellist asja juhtunud. On terve mäng läbi ja lõhki mängitud ning täiesti võõras mure. Mängu süsteem on selline, et vaid oma vigade ja saamatuse tõttu saad surma. Seega suht kerge mäng reaalselt.
Blighttown'is olev sild - see ongi mõeldud selleks, et sa alla kukuks kui saamatud oled. See pannaksegi liikuma, et sa kordineeriks oma sammud vastavalt. Ise ei ole kordagi sealt kiikuvalt aluselt alla kukkunud, täielik titte mäng seal edasi tatsata. Vat kui vastane peaks aga seal peal olema siis vast oleks juba asi natuke strateegilisem.
Ja see kui sa salvestus süsteemist aru ei saa on 100000% su enda probleem ja mure. Mäng paneb sind oma tegude, tegevuste eest vastutama. Panid mööda, tegid sita otsuse -> DEAL WITH IT. Ei ole midagi iga nurga ja tegu tagant save loadimist. Mängid mängu mitte ei save'i ja loadi iga 5 minuti takka. Mäng salvestab väga tihti seega ei pea muretsema, et kui midagi piixu läheb (vool kaob, viskab võrgust välja ja selle tõttu mängust välja).New game +'is on nagunii kõik ära nullitud, gear ja char on vaid samad ning saad oma kogemustest ja vigadest targemana mängu mängida seekord teisiti.
Vastaste suremist juba seletasin, kui see maha võtta siis on mäng mängimatu, igav. Kogu aeg jookse edasi tagasi ilma vastasteta? Kuidas ma soule farmin? Seleta mulle ära kuidas ma soule ja gear'i /kive farmin kui vastased kõik surnuks jäävad? Ja põhjenda ära kuidas nad sind seal segavad. ainult esimest korda läbides on need vastased seal rasked. Kui juba teistkorda sinna samasse alale lähed on enamasti asi läbijoostav. Jooksed ja virutad ning liigud edasi korjates soule ja teatud vastastelt ka vajalike upgrade kive. Pea bossid ja "ala" bossid jäävad surnuks. Vat kui need kah igakord tagasi tuleks oleks asi juba tüütu ja mõistmatu.
Tegemist ei ole new age dörp wannabe "rpg"'ga vaid küpsema mänguga.
ps: kui hakkama ei saa KUTSU keegi coop'i näol appi ja aita ka teisi. Näed ära ilma tagajärgede eest muretsemata uusi alasid, kuidas bosse võita jne. Osad viskavad ka lambist asju sulle kui vaja jne. Mängu suur osa on just online pool.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahvilõust
Aeg Maha 2n

|
24.10.2012 15:59:20
|
|
|
Kle see upgrade süsteem võiks ka teisit käia, ilma farmimiseta onju!
Blighttownis mõtlesin ma seda puujuurt, mis viib tupikusse ja peab tagasi minema. Kuid see pole võimalik, sest tagasi minnes on 100% allakukkumine, üks kõik kui ettevaatlikult ma kõnnin, ta hakkab ühest punktist kõrvale libisema ja kukub alla. Sest mingi veider bug seal.
Ja nooled jäävad pea alati kuhugi õhku kinni enamasti seal kus on ebatasane pind. Mingi meetri jagu pinna kohal jääb kinni.
Ja kui mäng on vigane ei aita ka see, kui ma kedagi appi kutsun. Bossud saan niisama solos ka maha lüüja. DLC osagi tehtud.
Ma tahtsin öelda, et mängus on mõned väga vastikud vead ja kõik!
_________________ Gdesainer
M: MSI RTX 3070 Gaming Trio |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
24.10.2012 16:27:15
|
|
|
miks? see süsteem on paika seatud ja toimib väga hästi. Farmimine on enda lõbu, seda ei pea tegema, seda tehakse selleks, et mingit relva / eset varem kätte saada kui teised või kui muidu saaks. Enamus kive saab osta ning mängu käigus antakse kätte.
põhi vääris ese on mängus "soul" tutvu mängu sisuga ja story'ga ja saad ka aru miks selline asi seal antud ülesannet kannab.
Sepp vajab relvade uuendamiseks nii soule kui ka kive. Sitast relvi ei tee ja asi oleks eriti mage ja igav kui igat relva saaks vaid üht viisi uuendada, ühte samma auku ning vaid ühe "vääris eseme" arvelt. Iga relval on standardne uuendussüsteemide valik ning vastavalt sellele mida tahad pead ka kive korjama.
Ei ole blighttowni's mingit bugi, tee pilt, vaatan üle kas räägime samast kohast. Puu juure peal kõnnitud, edukalt edasi tagasi, paar korda ka kiirustama hakatud ja tõesti alla sajatud. Karistus eksimuse eest -> üks humanity. Selle saab suht kerge vaevaga tagasi.
Nooled jäävad vaid kinni kohtades kus on mingi "võre" vms ees ja näed sellest läbi, tegelikult on aga ühtne textuur osati nähtamatute kohtadega. Teada viga kuid väga ei ole segama hakanud. Ise mängin Dark Souls''i ja Daemon Soulsi pms mõõga, kilbiga ja suur rõhk on vibuga. Seega kasutan vibu väga palju ja kui asi oleks totaalselt katki siis oleks laiem kisa juba lahti.
Mäng ei ole ideaalne.
Põhi vead mis reaalselt esinevad on:
Coop on kohati katki, pannakse ühte tüüpidega kes asuvad teise maailma otsas ning see põhjustab über läääägimist kahe playeri vahel. Ehk siis coop'i osa võiks stabiilsem ja parem olla. On olnud üli häid coop kogemusi ja on ka olnud stabiilselt probleeme. Kõik oleneb sellest, mis serverisse parasjagu satud. Seega kui sitta serveri otsa satud on ebameeldiv kogemus, kui hea servu otsas oled on asi lausa über fun.
PVP ajal on backstab üli ÜLI kergeks tehtud ja ajuvabaks. Lausa närvesöövalt ajuvabaks ning osad oskamatud mängijad kasutavad antud "bugi" väga palju ära. Demon Souls'is antud viga ei täheldanud.
Vastaste relevad võiks jääda sama reeglite järgi 100% alati kinni nagu player omad. Välistaks mõndasid ebameeldivusi.
Vastased kohati näevad sind läbi seinte, vähemalt tundub kuna kuuled kuidas vastane liigub. Samas seda saab välja vabandada vabalt sellega, et vastane kuuleb sind lihtsalt ja reageerib sellele, konkreetset näidet ei ole kohanud kus tõesti oleks 100% kindel et vastane nägi sind läbi seina ja tuli peale. Aga kahtlus on.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
kurat25
HV vaatleja
|
03.12.2012 22:32:47
|
|
|
Keegi oskab öelda mis see kollane nool buff teeb ja mis item seda annab?
|
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
03.12.2012 22:50:31
|
|
|
kurat25 kirjutas: |
Keegi oskab öelda mis see kollane nool buff teeb ja mis item seda annab? |
Ring of Favor and Protection. Tõstab HP'd, staminat ja equipment burdeni piiri.
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
1 :: |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
kurat25
HV vaatleja
|
10.12.2012 22:03:16
|
|
|
Kas NG+ mängus on hinnad poes samad?
|
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
10.12.2012 23:31:04
|
|
|
samad.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
11.12.2012 18:34:09
|
|
|
Kui kellelgi mäng hirmus sitasti jookseb, siis võtke DSfixis FPS limiter maha.
Ma ei saa aru mis põhjusel ta mul nüüd 15-30 FPS asemel 30-60 jookseb aga ma olen täiesti okei sellega. Oht Livest bänn on reaalne, aga kui neil see soov on, siis lasku käia.
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
19.12.2012 09:09:49
|
|
|
Hetkel G2p-s steam võti 16 euri. Mõtlesin ära krabada, siis tuli meelde, et ametlikult Steam seda eestlastele ei paku. Siin teemas nagu alguses kajastati, et mujalt ostetud steami võti peaks laskma ka eestlastel mängida. Kas keegi võiks kinnitada, et kui Steami võtme mujalt, kui steamist ostan siis saan selle mängu ilma probleemideta siiski alla tõmmata ja mängida läbi steami?
http://www.g2play.net/store/Dark-Souls-Prepare-To-Die-Edition-English-Language-Steam-Key.html
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
19.12.2012 10:15:36
|
|
|
jah. g2play oma töötab.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
3 :: |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
19.12.2012 10:43:24
|
|
|
Tänud! Eks tuleb endale siis ka kirst välja valida, kui mäng nii raske nagu reklaamitud.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
04.01.2013 12:33:13
|
|
|
Proovisin 60 fps modi peale panna ja sain sellise tulemi.
Keegi on kokku puutnud? Ideid?
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
04.01.2013 12:35:50
|
|
|
Aeron, pane ingame AA ära.
|
|
   |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
18.02.2013 04:08:34
|
|
|
Mingeid korralike community patche on välja tulnud sellele mängule ? Praegu tundub keyboardiga mäng üsna võimatu.
_________________ Tere. |
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
2 :: |
130 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
18.02.2013 04:52:37
|
|
|
der hammer, Jah. Selle 'patchi' nimi on DualShock 3.
|
|
   |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
19.02.2013 04:19:44
|
|
|
Siis jääb mängimata. Ühe mängu pärast ei hakka pulti ostma. Tundub ülimalt kehv port olevat.
_________________ Tere. |
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
2 :: |
130 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
19.02.2013 09:29:33
|
|
|
Kui kontrollmehhanism välja jätta on väga ok mäng.
Analoogset kogemust pc peal ei ole.
Hiire/klaveri fixist on juttu minu postitatud lingil.
Spoiler 
It is perfectly playable if you install some mods.
First get DSfix for true 1080p!  Makes the game look much better.
Then install DSMfix for the mouse! It works like a charm and is finally playable!!
Both mods can work together, you just need to read the instructions on how to it.
Here are the links:
For DSfix: http://blog.metaclassofnil.com/?tag=dsfix
And for DSMfix: http://pages.cs.wisc.edu/~petska/
You can ajust mouse sensitivity with "+" and "-" on the keypad and deadzone with "9" and "3" also on the keypad. Also put the in game sensitivy to "0" for a smoth mouse camera.
It really works like a charm!
Hope this helps.
Also, kui ühtegi pulti kodus ei ole, siis on viimane aeg üks soetada. Üllatavalt tihti läheb vaja, kui juba olemas on.
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
19.02.2013 10:08:56
|
|
|
der hammer, Ma olin sinu kingades mingid aastad tagasi. Aga noh, oli vaja DMC-d mängida, siis ostsin ära. Ja pole siiani kahetsenud...on terve hunnik mänge, mis töötavad puldiga lihtsalt mugavamalt olenemata sellest, kas on korralik PC port või mitte. Dark Souls on üks neist.
_________________ Avatar by Flacko |
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
MNC Broz
HV vaatleja
|
20.02.2013 12:29:19
|
|
|
Ok, teisel katsel. Tõmbasin dsfix-i ja dsmfixi'i ja kõik on enam-vähem kannatatav, kui välja arvata paar "pisiasja".
1. See, et ma ei saa endiselt 60 freimi peale lülitada - jookseb käivitumisel kokku. Seega on esimesed kaks mänguminutit nagu krdi päikesesse jõllitamine.
2. Otseloomulikult ei teinud ma eraldi backup save'de ladestamiskohta, kuna - minu PC ju ometi nii jõhkralt kokku ei jookse. Tulemuseks oli mu kalli kastikese esimene BsoD(Kast on 1,5 aastat minu kasutuses olnud.)
Muidu, tundub lahe Action-Adventure või ARPG nagu neid tänapäeval nimetatakse ja klaveriga kannatab mängida küll - no probs.
_________________ Ilusaimate kribajatega mängublogi: Suborinurk.exe
http://suborinurkne.blogspot.com/
viimati muutis MNC Broz 20.02.2013 21:35:43, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
muff
Kreisi kasutaja

|
20.02.2013 18:36:53
|