Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
iDemon
HV Guru

|
18.09.2012 15:24:40
|
|
|
londiste, kas sa video linke ka vaatasid? Kas sa ei pane tähele erinevust?
Siinkohal võin ma julgelt pakkuda, et kasutajad kes ei tee vahet ARPG ja HnS'il, ei tee vahet ka simulaatoril ja arkaad sõidumängul.
Või fps/tps mängul. Või rts ja moba mängul. On mul õigus?
Aega raiskamata, annan ma pika jutu asemel kaks uut videot mida harimatud võivad omavahel võrrelda.
HnS - http://www.youtube.com/watch?v=fOA40d-4rls
ARPG - http://www.youtube.com/watch?v=yFr1CjM0Wmk
|
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
1 :: |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
18.09.2012 16:04:38
|
|
|
ot kirjutas: |
Hellgate london oli hns. Rohkem fps stiilis hns ei tulegi hetkel meelde. |
_________________ Avatar by Flacko |
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
0 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
bjaka
Kreisi kasutaja

|
20.09.2012 12:02:43
|
|
|
Dark Souls®: Prepare to Die Edition™ is coming to consoles and will be available for purchase via digital download on both the PlayStation®Network and Xbox LIVE® on :
October 23, 2012 in North America
October 24, 2012 in Europe
|
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
20.09.2012 19:04:55
|
|
|
Spoiler 
Uuest contentist saadav varustus on vägev. Suur hulk seda just pole aga kõik tundub väga kasutuskõlbulik. Obsidian ja Abyss Greatsword tõsised lemmikud. Artoriase armorset ka.
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
20.09.2012 21:04:42
|
|
|
Kas see DLC kraam PC versioonis kohe kaasas pole?
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
2 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
21.09.2012 01:35:33
|
|
|
PC versioon tuligi koos selle nn "DLC" ga ehk siis lisaga. PC versioon ongi juba selle "lisaga" kokku pandud. Osad firmad oleks vast sebinud day 1 dlc veel 20€ puhtalt juurde ... nagu neil kombeks
aga kuna konsooli omad ei soovi ilma jääda lastakse neilegi lisa kraam välja.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
kurat25
HV vaatleja
|
23.09.2012 15:16:49
|
|
|
Kas keegi on selle Bridge Wyverni maha löönud? Kui ma talle lähenen hüppab ta alati õhku ja laseb tuld. Ja siis kohe veel kolm neli korda kuni ma surnud olen. Kas hiljem leiab mingi itemid, mis kaitseb selle tule eest?
|
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
kurat25
HV vaatleja
|
23.09.2012 15:55:38
|
|
|
seda ma tean.
Ma lõin juba teist kella ja ilmselt ei sattu sinna enam. Kuidas seda draakonid siis võimalik tappa kui pole tule kaitset. Ma ei saa mõõgaga lähenedagi, enne hüppab ta õhku ja hakakb tuld puhuma ja nii kaua kuni ma surnud olen. Ühe korra tabasin teda ainult mõõgaga. Kuidagi imelik on see boss.
|
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
23.09.2012 16:01:20
|
|
|
see ei ole boss. sa ei pea teda tapma ning ainuke viis teda maha võtta oleks kaugelt.
ise võtsin ta maha ühe noolega torni otsast lastes. ei ole enam kursis kas sama bug veel eksisteerib
ega demon souls'iski ühtegi draakonit vms tonti sedasi maha ei võtnud, ega ta sul seal all passima ei jää.. ta teeb paar tiiru ja küpsetab su ära.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
23.09.2012 16:10:43
|
|
|
Hellkite draakoni saab lähivõitluses maha küll.
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
23.09.2012 17:01:49
|
|
|
hm ei teadnudki... peab proovima
-edit - proovisin new game +'is ja unistada võib et ta seal nõnda maha võtad. tüüp hakkab suht mõnuga kütma. läksin küll tema taha aga nii sai sellise ahjukütte peale et isegi tower kilp ei aidanud
mul lasi ta imelikul kombel oma enda perse alla tuld täiega
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
23.09.2012 17:59:02
|
|
|
PC versioon hiire ja klaveriga väga mängimatu - kaamera tõmbleb hirmsat moodi ja pole hea kiirelt tegutseda. Olemas on siuke pult mis nö. pleikari puldiga üks ühele ehk siis siuke:
Probleem selles, et mäng ei arva sellest puldist suurt midagi - töötavad R1 R2 ehk siis tavaline ja tugev hoop, vist töötas mingi nupuga ka see evade,roll jne. ja vasakpoolne kang millega liigub. Samas rist mis peaks siis relvi, kilpe jne. vahetama liigutab samuti tegelast ja ka muud nupud on metsas. Kas ma pean tõesti justnimelt ikspoksi puldi ostma, et mängida ja mingi teise puldi nuppe ei saagi omatahtsi bindida ve? Et siis klaveril ja hiirel saab panna igat actionit igaks klahviks aga pulti ei tunnista? Like WTF?
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
23.09.2012 18:02:45
|
|
|
angel kirjutas: |
-edit - proovisin new game +'is ja unistada võib et ta seal nõnda maha võtad. tüüp hakkab suht mõnuga kütma. läksin küll tema taha aga nii sai sellise ahjukütte peale et isegi tower kilp ei aidanud
mul lasi ta imelikul kombel oma enda <b>piix</b> alla tuld täiega  |
Ma sain esimeses mängus ta nooletega maha silla alt, hiljem ei õnnestunud enam. Mul polnud piisavalt HP-si, kogu aega otserünnakul sain mats-ja-lilled!
Auron kirjutas: |
PC versioon hiire ja klaveriga väga mängimatu - kaamera tõmbleb hirmsat moodi ja pole hea kiirelt tegutseda. Olemas on siuke pult mis nö. pleikari puldiga üks ühele ehk siis siuke:
Probleem selles, et mäng ei arva sellest puldist suurt midagi - töötavad R1 R2 ehk siis tavaline ja tugev hoop, vist töötas mingi nupuga ka see evade,roll jne. ja vasakpoolne kang millega liigub. Samas rist mis peaks siis relvi, kilpe jne. vahetama liigutab samuti tegelast ja ka muud nupud on metsas. Kas ma pean tõesti justnimelt ikspoksi puldi ostma, et mängida ja mingi teise puldi nuppe ei saagi omatahtsi bindida ve? Et siis klaveril ja hiirel saab panna igat actionit igaks klahviks aga pulti ei tunnista? Like WTF? |
Kui pulti ei saa ümber mäppida siis aitab tavaliselt: http://code.google.com/p/x360ce/
Mina olen oma thrustmaster dual analogiga kõik tehtud saanud siiamaani.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
kurat25
HV vaatleja
|
23.09.2012 19:45:24
|
|
|
angel kirjutas: |
mul lasi ta imelikul kombel oma enda <b>piix</b> alla tuld täiega  |
Seda ma mõtlengi, et temale ei saa ligigi. Proovisin ka järgi teha, mis erinevates videodes näidati aga mul ta kunagi nii ei käitu. Nood vist vana versiooniga tehtud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
23.09.2012 19:52:07
|
|
|
ma sain ligi, sain päris asjaliku dmg'it tehtud ja siis hakkas ta oma tagumikku soojaks kütma ja sain kohe surma. Ehk siis asi vajab strateegilist lähenemist.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
bjaka
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahvilõust
Aeg Maha 2n

|
25.09.2012 21:49:25
|
|
|
Kas Moonlight Butterfly Horn maagiline dmg tõstab spellide dmgd? Ei taha stri peale punne raisata niisama. Kas tolle relvaga üldse saabki spelle kasutada, kätte võttes lähevad spellid tumedaks?
_________________ Gdesainer
M: MSI RTX 3070 Gaming Trio |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
26.09.2012 00:48:23
|
|
|
ahvilõust kirjutas: |
Kas Moonlight Butterfly Horn maagiline dmg tõstab spellide dmgd? Ei taha stri peale punne raisata niisama. Kas tolle relvaga üldse saabki spelle kasutada, kätte võttes lähevad spellid tumedaks? |
Ei tõsta, selle relva damage skaleerub INTi järgi. Relvadega ei saa spelle kasutada, ainult catalystidega.
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
kurat25
HV vaatleja
|
15.10.2012 13:54:26
|
|
|
Kas relva tugevust on võimalik veel tõsta pärast +15? Ma kasutan oma sõduril deemoni macheti, sest sellel on kõrge str rating. Kas midagi paremat veel tuleb ja/või mida ma peaks edasi arendama? Lihtsalt str leveli tõstmine annab väga vähe juurde.
|
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
15.10.2012 14:19:03
|
|
|
dark souls wik'it loe. seal on erinevad upgrade teekonnad olemas.
ise kasutasin esimese mängu läbimise korral lightning katanat +5 ja teise tegelasega kes on maag kasutab magic baasil tehtud relva. damge'it tuleb nii et mühiseb.
new game +'is ainult see katana +5 jääb juba nõrgaks kuna tegelase leveli statsid hakkavad vaikselt juba teistele relvadele juurde andma + neile saab ka "efekte" peale panna ajutiselt. Ehk siis tuli, värk jms.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
15.10.2012 14:39:17
|
|
|
kurat25 kirjutas: |
Kas relva tugevust on võimalik veel tõsta pärast +15? Ma kasutan oma sõduril deemoni macheti, sest sellel on kõrge str rating. Kas midagi paremat veel tuleb ja/või mida ma peaks edasi arendama? Lihtsalt str leveli tõstmine annab väga vähe juurde. |
Ei ole võimalik peale +15 minna. Ja eriti muud ei aita ka, great demon machete skaleerub ainult STR järgi (kusjuures väga hästi skaleerub). Normal +15 weaponit saab resinite abil natukeseks ajaks võimsamaks teha.
http://darksoulswiki.wikispaces.com/weapons
http://darksoulswiki.wikispaces.com/Items
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
15.10.2012 14:46:35
|
|
|
Kas relva tugevust on võimalik veel tõsta pärast +15? Ma kasutan oma sõduril deemoni macheti, sest sellel on kõrge str rating. Kas midagi paremat veel tuleb ja/või mida ma peaks edasi arendama? Lihtsalt str leveli tõstmine annab väga vähe juurde. |
Demon Machete'ile saad sa buffe peale visata. Näiteks Gold Pine Resin/Charcoal Pine Resin.
Või hakka üldse Intelligence'i või Faithi pumpama. Otsi Great Magic Weapon, Crystal Magic Weapon, Sunlight Blade ja Darkmoon Blade kohta infot ning vali üks neist, mille poole pürgida.
Asi mida tasub silmas pidada on, et need buffid kestavad vähe ja sul on neid tavaliselt vaid üks cast, seega need on head bossivõitluste ja PvP jaoks. Charcoal Pine Resin on selles mõttes lihtsaim ja odavaim variant, et võid iga hetk selle mõõgale peale visata ja asju hävitada.
Str pumpamine pärast 40 pole mõtet eriti selle mõõgaga.
|
|
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
kurat25
HV vaatleja
|
15.10.2012 17:34:44
|
|
|
Tundub jah, et occult ja divine ainuke võimalus relva tugevust tõsta, kui humanity ja faith kõrge. Kuid phy. baas dmg on palju madalam. Stat raiting on ka palju viletsam. Võimalik, et lõpuks on relv isegi nõrgem.
Paar välgu ja tule mõõka olen ka teinud aga kuna stat raiting kaob on nad lõpuks ikka väga nõrgad.
Rüüd pärast +5 ka edasi arendada ei saa.
Kas NG+ midagi uut ka toob varustusest?
|
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
15.10.2012 18:29:07
|
|
|
Võimalik, et lõpuks on relv isegi nõrgem.
Paar välgu ja tule mõõka olen ka teinud aga kuna stat raiting kaob on nad lõpuks ikka väga nõrgad. |
Nii ongi. Korralik skaleeruv normal +15 teeb alati pähe ükskõik millisele elemental upgrade relvale. Kõik need elemental asjad on see-eest tohutult head low-lvl buildide jaoks. Näiteks siin kasutan Chaos +5 mõõka, mille damage on kõvasti suurem sellest, mida ma sel ajal +15 relvaga teeksin.
Rüüd pärast +5 ka edasi arendada ei saa. |
Oleneb rüüst. Osad lähevad +10 peale, Twinkling Titanite'i kasutavad rüüd ja asjad lähevad +5 peale ja osasid ei saagi upgradeda.
Kas NG+ midagi uut ka toob varustusest? |
Konkreetselt mitte, kuid kindlasti avastad midagi uut.
|
|
   |
80 |
|
tagasi üles |
|