Siiski võtsin kätte ja puurisin paar auku ning üritasin kaabeldada... Tuli välja, et vana kast on ikkagi täitsa asjalik ja esialgu jäin vana peale pidama selliselt:
Kirjas ju et pildid illustratiivsed, ju kes soovid tellida saab vajadusel ka pilte nö tehtud töödest. _________________ wuerth.ee. Vajad midagi, küsi julgelt 😉
Ostaks hea meelega sellise kasti, kuid äkki on mõni odavam kast nii hea? Tähtis oleks, et kaablid saaks hästi ära peita, et õhu liikumine oleks hea. Kui midagi muud ei saa nii odavalt kui 40€, siis pakkuge mõnda head kasti kuni 65€, kuid eelistaks ikka odavamalt.
Kui soovid head kasti siis pead ka kahjuks selle eest ka maksma.
Vaata AK's olevaid coolermaster'eid. Need suht OK hinnaga. Aga mingit ulme kaabli majandamist jms funksioone odavamalt kastilt loota ei tasu. Ise võtaks ühe Corsairi ära ja pikemaks ajaks rahu majas. Näiteks see : http://www.techpowerup.com/reviews/Corsair/Carbide_200R/5.html
btw- puit kast võib "kena" küll olla aga arvuti korpuse funktsionaalsuse kohapealt oleks ta suht suur 0. Arvuti kast maandab kõik jupid omavahel maha ning lisaks aitab ka soojust edasi juhtida. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Kõige odavamad korpused on ainult selleks, et arvuti jupid lahtiselt ei vedeleks. Kallimad on üldiselt ka korralikumad nii funktsioonide, jahutusvõimaluste, disaini ja koostekvaliteedi, mürataseme jms poolest.
Ostaks hea meelega sellise kasti, kuid äkki on mõni odavam kast nii hea? Tähtis oleks, et kaablid saaks hästi ära peita, et õhu liikumine oleks hea. Kui midagi muud ei saa nii odavalt kui 40€, siis pakkuge mõnda head kasti kuni 65€, kuid eelistaks ikka odavamalt.
Kui soovid head kasti siis pead ka kahjuks selle eest ka maksma.
Vaata AK's olevaid coolermaster'eid. Need suht OK hinnaga. Aga mingit ulme kaabli majandamist jms funksioone odavamalt kastilt loota ei tasu. Ise võtaks ühe Corsairi ära ja pikemaks ajaks rahu majas. Näiteks see : http://www.techpowerup.com/reviews/Corsair/Carbide_200R/5.html
btw- puit kast võib "kena" küll olla aga arvuti korpuse funktsionaalsuse kohapealt oleks ta suht suur 0. Arvuti kast maandab kõik jupid omavahel maha ning lisaks aitab ka soojust edasi juhtida.
200R on omal ka plaanis ligi võtta. TinyTomLogani 360MM rad mod jättis tugeva mulje sellest korpusest _________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
3D-printimine - kuni 350x350x420mm ühe detaili kohta, valmidus enamike termoplastikute jaoks olemas (va. PEEK, PEKK jms)
seni väga rahul asjaga. Eriti kasulik on küljepeal olevad õhuavad, vga tempid kukkusid kolinal selle tõttu.
Negatiivsed omadused vaid - esimese filtri puhastamiseks peab paneeli lahti kiskuma (ebamugav mingil määral), küljepeal ei ole filtreid ja tolm tuli sisse (vea kõrvaldasin filtrite paigaldamisega). Kõvaketta summutamisele ei ole tähelepanu pandud, kuigi omades kogemusi ühe teise Antec kastiga millel on kettad suht kummi pukside peal siis ega nendest eriti tolku nagunii ei ole ja kui ketas tahab müra teha (vibrada) siis teeb ta seda nagunii.
Hetkel olen suht segaduses ja ei sa sellest üldse aru. Nimelt olen vaatanud 2 kasti, mille protsessori aftermarketi jahutuse max kõrgused peaksid olema erinevad, kuid ametlikul saidil on nendel samasugune info pandud 148,5mm. Kas keegi oskaks mulle selgitada, et kuidas on see võimalik?
1 kast: http://www.coolermaster.co.nz/product.php?product_id=6776 Sellel peaks see olema väiksem.
2 kast: http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6862 Sellel peaks see olema suurem, kuid on märgitud ikka 148mm.
Selle suurendusega peaks ju ka CPU max kõrgus suurenema või siis mitte?
Hetkel olen suht segaduses ja ei sa sellest üldse aru. Nimelt olen vaatanud 2 kasti, mille protsessori aftermarketi jahutuse max kõrgused peaksid olema erinevad, kuid ametlikul saidil on nendel samasugune info pandud 148,5mm. Kas keegi oskaks mulle selgitada, et kuidas on see võimalik?
1 kast: http://www.coolermaster.co.nz/product.php?product_id=6776 Sellel peaks see olema väiksem.
2 kast: http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6862 Sellel peaks see olema suurem, kuid on märgitud ikka 148mm.
Selle suurendusega peaks ju ka CPU max kõrgus suurenema või siis mitte?
Vladik
mõlemad üks ja see sama korpus ju.. _________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
3D-printimine - kuni 350x350x420mm ühe detaili kohta, valmidus enamike termoplastikute jaoks olemas (va. PEEK, PEKK jms)
Edit2: Äkki on kellelgi olemas kumbki nendest kastidest, et saaks selle vahemaa ära mõõta või ootan ära 04.01, kui tulevad mõlemad korpused AK ja palun neil selle ära mõõta, kui raske pole.
Korpuse laiuseks on märgitud 20cm. Ma olen suht kindel, et sinna mahub su evo ära küll. Kodulehel antud max kõrguse arvutamisel on ilmselt sisse arvestatud 25mm vendika paksus, mida küljele kinnitada saab. _________________ Liitu Binance'ga Liitu Honey'ga
Kuna hinnapiiri polnud siis sellest ka see viide. Layout lihtsalt erinev võrreldes teistega, imo pole põhjust kohe perverseks ja muuks hakata nimetama.
Pole ka teada kuhu korpus paigutatakse, vahest võib just kõrgus segama jääda.
Aerocooli korpused on kõik samad, ainult esiplaneel ja pealmine osa on erinevad lisaks värvustele. enda Strike-X'l lõikasin tagumise vendi võre ära ja eesmiselt võtsin filtri eest - tulemuseks ilus õhuvool alt-eest taga-ülesse. temperatuuridega muresid ei ole. kõvaketaste mounting on täitsa asjalik. _________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
Alles üleeile sain endale ka selle korpuse kätte, näeb minuarust ''päriselus'' veel parem välja, kui pildil.
Miinusteks võin tuua vaid liiga heleda power-LEDi (minu jaoks) ning õhukese materjali, aga sellises hinnaklassis ei saa väga nuriseda.
Kui 5.25 pesadesse DVD-romi ei tule, saab kaablid väga kenasti peita, endal mittemodulaarne toide ja midagi ei tölkne praktiliselt õhuvoolul ees.
tervist. Zalman Z9 Plus vs Z11?
endal mulje, et Z11 tundub eriti pirakas, aga jällegi videotes tundub täitsa normaalne. lisaks, kas sinna mahub 167mm kõrge jahuti ära? juttu NZXT Havik 140-st _________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.