Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Xperia Go märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 20, 21, 22  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
hugo
HV veteran

sõnum 28.12.2012 14:36:24 vasta tsitaadiga

Mul oli enne Neo ,lasin uudishimust selle 4.0 peale ja telefon muutus aegalseks,eriti kontaktide ja telef.nr osa. Minu jaoks polnud sellel 4.0 miskit, sisuliselt ei muutunud midagi. Hetkel kasutan vanat versiooni ja telefon kiire ja rahul.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mazdagirl
HV kasutaja

sõnum 28.12.2012 22:32:28 vasta tsitaadiga

Sain siis täna telefoni kätte ja esimene kõne mis tegin katkes mul kohe ära poole jutupealt icon_confused.gif garantiis tehti siis taaskord softi vahetus ja mingi RF test (sain testi tulemused endale , need küll ei ütle mulle midagi) , väidetavalt on kõik korras. Siiani pole levi kõikumist rohkem täheldanud , loodan et nii ka jääb. Kuigi arvan et nad tegid seal tegelikult veel midagi aga lihtsalt ei pandud kirja. Esimest korda kui käis tehti ka softi vahetus aga siis tehti nii et asjad alles jäid aga seekord oli see põhjalik et kõik asjad läinud. Eks kui viga tagasi tuleb lähen kolmandat korda icon_wink.gif aga lodan et ei pea minema enam icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 17
tagasi üles
Kevvare
Kreisi kasutaja
Kevvare

sõnum 29.12.2012 02:02:47 vasta tsitaadiga

mazdagirl, Kas sa oled tõesti nii rumal? Ma kirjutasin teisele lehele kah, milles viga on. Proovi GSM'i peal ainult hoida ning vaata kas sama teema.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 28
tagasi üles
Go Kane!
HV Guru
Go Kane!

sõnum 29.12.2012 07:35:19 vasta tsitaadiga

Kevvare kirjutas:
mazdagirl, Kas sa oled tõesti nii rumal? Ma kirjutasin teisele lehele kah, milles viga on. Proovi GSM'i peal ainult hoida ning vaata kas sama teema.

Sola`l see tihtipeale ei toida, ent proovida võib ikka.

mazdagirl
HV kasutaja

sõnum 29.12.2012 11:04:21 vasta tsitaadiga

Kevvare kirjutas:

Milleks siis üldse nutitelefoni vaja kui ma pean hoidma GSM´i peal??? Kasutan suht tihti netti ja ei näe vajalikuks koguaeg ümber lülitamist ( kasutan skype pidevalt ka telefoniga ) ja hetkel enam levi probleemi ei ole .
tagasi üles
bugbrake
HV kasutaja

sõnum 29.12.2012 14:25:40 vasta tsitaadiga

Mida uut Android4 sellele isendile kaasa toob/annab?

Kuidas ma saaksin selle facebook app'i maha võtta, ma nagunii seda ei kasuta ega hakka kasutama.

Kevvare
Kreisi kasutaja
Kevvare

sõnum 29.12.2012 17:18:51 vasta tsitaadiga

mazdagirl kirjutas:
Kevvare kirjutas:

Milleks siis üldse nutitelefoni vaja kui ma pean hoidma GSM´i peal??? Kasutan suht tihti netti ja ei näe vajalikuks koguaeg ümber lülitamist ( kasutan skype pidevalt ka telefoniga ) ja hetkel enam levi probleemi ei ole .

Mõtlesin seda, et kui see on telefoni tüüpviga siis pole mõtet garantii vahet joosta vaid ise hakata asjadele lahendust leidma, palju tõhusamal ja kiiremal moel. Aga tore, et korda said.
tagasi üles
mazdagirl
HV kasutaja

sõnum 30.12.2012 17:53:58 vasta tsitaadiga

Rõõmustasin vara , kuna telefon oligi GSM´i peal ja levi korras nii kui vahetad ümber on jälle jama majas. Kokkuvõttes suht mõttetu telefon , kahjuks icon_sad.gif tüütu on ümber lülitamine ja nutitelefonil peaks toimima ikka asi korralikult mitte nii icon_confused.gif kui kolmas kord sama probleemiga viin siis mul õigus nõuda kas uut telefoni või seda et nad selle tagasi võtavad , see ei ole ju normaalne. (kõned katkevad ikka )
tagasi üles
Kevvare
Kreisi kasutaja
Kevvare

sõnum 30.12.2012 18:13:09 vasta tsitaadiga

mazdagirl kirjutas:
Rõõmustasin vara , kuna telefon oligi GSM´i peal ja levi korras nii kui vahetad ümber on jälle jama majas. Kokkuvõttes suht mõttetu telefon , kahjuks icon_sad.gif tüütu on ümber lülitamine ja nutitelefonil peaks toimima ikka asi korralikult mitte nii icon_confused.gif kui kolmas kord sama probleemiga viin siis mul õigus nõuda kas uut telefoni või seda et nad selle tagasi võtavad , see ei ole ju normaalne. (kõned katkevad ikka )

ASI POLE AINULT TELEFONIS VAID ASI ON KA EESTI 3G LEVIS! Võin ka eksida, kuid igalpool ei ole 3g superhea.
tagasi üles
mazdagirl
HV kasutaja

sõnum 30.12.2012 20:12:46 vasta tsitaadiga

Kevvare kirjutas:
mazdagirl kirjutas:

ASI POLE AINULT TELEFONIS VAID ASI ON KA EESTI 3G LEVIS! Võin ka eksida, kuid igalpool ei ole 3g superhea.

Aga miks pole siis probleemi mul ühegi Samsungiga (kodus mõlemal lapsel) enda vana telefon on LG P500 ja ka probleemi pole ja kõik on EMT võrgus , siit järeldus , ASI ON TELEFONIS
tagasi üles
aise
HV Guru
aise

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 30.12.2012 20:46:26 vasta tsitaadiga

softi kala U ka viskab ära viimase softiga
Kommentaarid: 189 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 172
tagasi üles
ik2
Kreisi kasutaja

sõnum 30.12.2012 23:58:23 vasta tsitaadiga

[quote="bugbrake"]Mida uut Android4 sellele isendile kaasa toob/annab?

Kuidas ma saaksin selle facebook app'i maha võtta, ma nagunii seda ei kasuta ega hakka kasutama.[/quote]

4 ei anna suurt midagi juurde ainult aku hakkab ruten tühjenema
facebooki saab maha ainult siis kui teleo on ära rootitud
enda omal on ikka veel 2.3.7 peal ja parem kui see 4.0.4
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 31.12.2012 12:03:24 vasta tsitaadiga

Sellele android 4'le tuli ka mõni aeg tagasi uuendus, äkki lahendab leviprobleemid? Kuigi mul neid pole algusest peale olnud(v.a koplis ühes hoones oli täiesti 0, samal ajal teistel oli OK)
Muidu enne rõõmustasin et sain learning clientist lahti kuid peale viimase uuenduse tegemist ta jälle tagasi... võibolla kaobki isenesest ära kui ta piisavalt "learninud" on? icon_lol.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
silver010
HV veteran
silver010

sõnum 31.12.2012 13:47:13 vasta tsitaadiga

Mis see on üldse?
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
Mihkel^^
HV kasutaja
Mihkel^^

sõnum 31.12.2012 13:52:05 vasta tsitaadiga

on ka plaanis osta just sellepärast, et tolmu ja veekindel, kui keegi teab kust odavalt saab/müüb odavamalt kui poes siis võib ps visata kirja! thumbs_up.gif beer_yum.gif
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 35
tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 31.12.2012 14:48:20 vasta tsitaadiga

silver010 kirjutas:
Mis see on üldse?
Keegi ei tea.

http://talk.sonymobile.com/thread/56141?start=50&tstart=0
tsitaat:
As far as I can tell it's a tool that helps Sony (and probably Google) to provide them with customer info.
Sony Xperia support 18. detsembril kirjutas:
This has now been investigated for some time and with user feedback in mind it has been decided that the Learning Client will be removed in next software update. A way of doing this without impacting GPS performance has also been found.
Kui viimase uuendusega sellest lahti sai, siis super. Muidu vaja rootida, minna tagasi Android 2.x peale või loota hea õnne peale.
silver010
HV veteran
silver010

sõnum 31.12.2012 15:06:04 vasta tsitaadiga

Marduuhin, 6.1.1.B.1.54 -l peaks see kadunud olema?
tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 31.12.2012 19:27:09 vasta tsitaadiga

"Apps" nimekirjas istub Learning Client 2.1 ikka, aga vähemalt viimased paar nädalat pole see akut tühjaks imenud.

Aga noh see Learning Client teema tuletas meelde, et võiks telefoni ära rootida. Üritasin seda varianti kasutada, aga ei tööta uusima versiooniga (6.1.1.B.1.54, Android 4.0.4). Bootloader sai unlockitud, aga nüüd oleks vaja väike downgrade teha. Ei mäletagi, millal viimati 14 tabi oleks olnud ja desktop nii umbes tõmmatud failidest. Jube palju materjali.

silver010
HV veteran
silver010

sõnum 01.01.2013 13:02:11 vasta tsitaadiga

Marduuhin, loodan, et uusaasta sai tähistatud vähemalt rootimise kõrvalt. Kaugel oled oma uurimisega? Endal hetkel see Learning Client hõlvab 25% akut, opsüsteem android 26%...
tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 01.01.2013 19:25:55 vasta tsitaadiga

http://puu.sh/1I4az
Sain lõpuks 6.1.1.B.1.54 rooditud custom kerneli ja CWM Recovery'iga.
Ja noh Learning Client 2.1 pidi pärast seda mitmetunnist võitlust alla andma.

Selleni jõudmine võttis natukene aega, aga oli üsna hariv kogemus.

silver010
HV veteran
silver010

sõnum 01.01.2013 19:58:26 vasta tsitaadiga

Järgmine samm, custom ROM? icon_lol.gif

Kas muidu mingeid komplikatsioone ei toonud selle välja juurimine, GPS probleemid?
tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 01.01.2013 21:50:09 vasta tsitaadiga

silver010 kirjutas:
Põhimõtteliselt sai juba custom rom pandud, sest ma ei raalinud välja, kuidas vanemat tarkvara uuendada pärast rootimist.
Proovisin GPS'i ja see näitab hetkel 1.5km mööda. icon_question.gif Mu enda Trekbuddy kaardi järgi olen ma Valga vangilaagri kalmistul. icon_rolleyes.gif Samas arvestades, et enne ei töötanud GPS üldse, siis edasiminek. Järjekordne õhtu sisustatud probleemi lahendamisega.

Plaanis Xperiance Lite peale panna. V2.0 peaks Go jaoks lähipäevil välja tulema.

Edit: Jätsin GPSi tööle tunniks ja suutis õige koha ülesse leida, kuigi tõmbleb päris palju ~2-3m raadiuses. Samsungi B2710 GPS, mille järgi kõvasti orienteerumas käidud on, oli vähe stabiilsem.

silver010
HV veteran
silver010

sõnum 03.01.2013 02:42:58 vasta tsitaadiga

Marduuhin kirjutas:
silver010 kirjutas:
Põhimõtteliselt sai juba custom rom pandud, sest ma ei raalinud välja, kuidas vanemat tarkvara uuendada pärast rootimist.
Proovisin GPS'i ja see näitab hetkel 1.5km mööda. icon_question.gif Mu enda Trekbuddy kaardi järgi olen ma Valga vangilaagri kalmistul. icon_rolleyes.gif Samas arvestades, et enne ei töötanud GPS üldse, siis edasiminek. Järjekordne õhtu sisustatud probleemi lahendamisega.

Plaanis Xperiance Lite peale panna. V2.0 peaks Go jaoks lähipäevil välja tulema.

Edit: Jätsin GPSi tööle tunniks ja suutis õige koha ülesse leida, kuigi tõmbleb päris palju ~2-3m raadiuses. Samsungi B2710 GPS, mille järgi kõvasti orienteerumas käidud on, oli vähe stabiilsem.

Oled sa muidu teadlik mingisugusest kindlast meetodist, kuidas pärast vana firmware peale tagasi panna ning unrootida, flash counter 0-i tagasi viia - garantii tarbeks siis.
tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 03.01.2013 03:02:37 vasta tsitaadiga

Mõistlik on enne alustamist näiteks flashtool'iga kogu ROM arvutisse kopeerida. Seda hiljem taastades saad siis rootimata orginaal-tarkvara taas peale. Bootloaderi lockimiseks on mingid vahendid xda foorumis olemas, samas arvestades, et unlockimiseks oma telefoni andmed Sony'le edastada vaja, siis kuskil mingi märk maas ikkagi. Flash counterist ei tea midagi.
silicoid
HV veteran
silicoid

sõnum 03.01.2013 09:54:49 vasta tsitaadiga

Eile hommikul märkasin, et ilmateatevidin lakanud mõlemal GO-l toimimast. Keegi teab, milles viga?
Edit: Googeldades leidsin vaid vihje, et server maas. Ilmselt nii ongi...

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Xperia Go mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 20, 21, 22  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.