Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mazdagirl
HV kasutaja
|
22.12.2012 18:28:49
|
|
|
Endal see telefon taaskord garantiisse saadetud ja nüüd ootan millal teatavad et korras on , no vähemalt loodan et teevad korda. Teenindajagi vaatas kui telefon lihtsalt lauapeal oli kuidas levi kõikus nullist põhja ja jälle tagasi ei tea mis jama mina saanud olen
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
23.12.2012 05:35:14
|
|
|
artur- kirjutas: |
silver010, kahtlane lugu. Ma panin ICSi peale ja ei ole aeglasem. Sõbral sama telefon ja ütles et aku peab 2x rohkem kui enne ja kõik toimiks nagu paremini.
AGA nüüd tuli uus uuendus mille ma kohe peale panin, build number on 54 lõpus ja tundub et sööb akut. Kindel ei ole sest paar päeva on päris palju kõnesid olnud. |
Muidu ei ole häda eriti midagi, aga need ics vs gb probleemid löövad vahest ikka välja, eks ta alguses oli kiirem aga nii kui veidike programmikesi taustal jookseb on kohe tuntav vahe. Tekivad nö jäätumised kui midagi kogukat ette anda, ilmselt rami vaesusest.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
ab79
HV kasutaja
|
23.12.2012 15:32:46
|
|
|
Sõltub, mis programmidel taustal joosta lased. Võlusõnaks Android root user ja valik on sinu, mida jätad ja mida mitte. Ma ütleks et rootitud ICS on tegelikult päris OK lahendus, oma kogemustest: setcpu ja igasuguste kellade-vilede reguleerimine muudab telefoni kordi aeglasemaks või akut röövivaks kui lihtsalt soovimatute programmide keelamine või uninstallimine. See on põhimõtteliselt sama mis Windowsi startup ja tegumiriba ikoonid, mida rohkem kellasid-vilesid lubad automaatselt käivitada seda aeglasemalt tuleb Win üles ja seda aeglasemalt jookseb arvuti.
Mälu suhtes on sul õigus. Siin aitab vaid cache sagedane tühjendamine ja protsesside regulaarne killimine.
|
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
23.12.2012 22:20:00
|
|
|
ab79 kirjutas: |
Sõltub, mis programmidel taustal joosta lased. Võlusõnaks Android root user ja valik on sinu, mida jätad ja mida mitte. Ma ütleks et rootitud ICS on tegelikult päris OK lahendus, oma kogemustest: setcpu ja igasuguste kellade-vilede reguleerimine muudab telefoni kordi aeglasemaks või akut röövivaks kui lihtsalt soovimatute programmide keelamine või uninstallimine. See on põhimõtteliselt sama mis Windowsi startup ja tegumiriba ikoonid, mida rohkem kellasid-vilesid lubad automaatselt käivitada seda aeglasemalt tuleb Win üles ja seda aeglasemalt jookseb arvuti.
Mälu suhtes on sul õigus. Siin aitab vaid cache sagedane tühjendamine ja protsesside regulaarne killimine. |
No jah aitab, aga tegelikult idee poolest peaks ju android ise oma mäluhaldusega hakkama saama . Kusjuures olen märganud, et kui seaded avan, siis see neelab mingi 25mb ramist ära kohe, mis on üli palju, on sellel mingi põhjus ka?
|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
ab79
HV kasutaja
|
23.12.2012 23:36:32
|
|
|
Android tundub mäluhalduses olevat natuke uimasem, kui tavaline PC OS. Eraldi swap ala ei ole. Tegemist on n.ö automaatselt sisseprogrammeeritud mäluhaldusega. Minu isiklik arvamus- Igal telefonitootjal on oma telefonimudelile seatud eraldi limiidid missuguse mäluhulga piiri ületamisest Android protsesse killima hakkab. Endal pidevalt vaba ruumi ca 165 MB ja midagi ei juhtu. Seega tuleb välja et kui Task Manageri nimistus ka ongi pikk loetelu protsessidest/appiidest siis see ei tähenda et nad kõik ka töötavad- magavad kuni kasutaja nad "välja kutsub".
Wikipedia õpetuste kohaselt on tegelikult kõik mitteaktiivsed protsessid/programmid suspend modes ehk magavad ootel, aga reaalselt asuvad siiski mälus . Hoia Home nuppu 5-10 seki all ja avaneb loetelu kõikidest 10-st või 15-st viimasest avatud progest. Vat need kõik tegelikult magavad ja hõivavad mälu. Eeliseks sellel siiski see, et kui nad on mälus siis avanevad programmid kiiremini, kui neid tuleks eraldi uuesti käima panna. Võrdluseks, see appide suspend sarnaneb Windowsi ja Linuxi hibernatsiooniga- (Suspend to Ram), sul on võimalik Opsüsteem koos avatud programmide ja poolelioleva tööga hiberneerida mällu ja arvuti toide välja lülitada. Androidile on võimalik muidugi ka swap ala tekitada, näiteks SD kaardile, kuid see pole väga turvaline.
Seepärast ma isiklikult eelistan füüsiliselt propgramme killida ja cache kah tühjendada. APPS2SD on üks neist progedest mis käivitumisel pakub cache tühjendamist, kui on mida tühjendada.
Muidu teoreetiliselt tuleks asjale läheneda nii et low memory vaikeseaded tuleks kusagil konfifailis muuta sobivaks.
Küsimusele, miks mingi rakendus kohe 25 MB võtab: Vaata rakendusega käivituvad ka vajalikud lisamoodulid mis on vajalikud programmi tööks- laiendused, wifi haldus, puuteekraan, klaviatuuridraiverid jne, need kõik korraga aktiveeritakse, ka siis kui sa neid kõiki lisamooduleid ei kasuta.
Toon näite: avad veebibrauseri, programm kontrollib wifi ühenduse olemasolu, tahad tippida mingit aadressiriba, käivitastakse klaviatuurimoodul, tahad youtubest videot vaadata, käivitatakse youtube , tahad mõnda PDF-i avada, kuvatakse dialoog kus palutakse valida sobiv rakendus (Adobe reader vms). jne.
Androidist üldiselt:
http://en.wikipedia.org/wiki/Android_%28operating_system%29
|
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
25.12.2012 06:23:32
|
|
|
Olen lugenud mitmest kohast, et appide killimine on mõttetu Androidil ning hoopis teeb ise telefoni aeglasemaks ja hõivab akut. Aga see jutt käib vist rohkem vingemate aparaatide kohta kui Xperia Go. Või mis sa arvad, ab79?
EDIT: tundub, et meie telefon saab märtsi lõpus endale 4.1 Jellybean-i .. väga hea!
http://www.engadget.com/2012/12/18/sony-xperia-jelly-bean-update/
|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
ab79
HV kasutaja
|
26.12.2012 02:20:15
|
|
|
põhimõtteliselt, sõltub kõik olukorrast. Üle reageerida ei maksa. Aga niisama tühja joosta kah mitte. Et sul lihtsam oleks aru saada- Võta oma xperiat nagu oleks ta sülearvuti. Kas sa jätad sülearvuti tundideks tühjalt programme jooksutama teades et ca 3-4 tunniga on aku tühi või säästad akut sulged programmid ja lased tal minna puhkerežiimi?
Nutitelefoni ei saa tehniliselt viia ooterežiimi nagu sülearvutit põhjusel, et GSM/3G saatja peab sees olema muidu sa ei saa kõnesid teha ega vastu võtta. Seepärast viiakse mitteaktiivsed protsessid mällu puhkama. Nüüd, sõltub kasutaja eelistusest, mida ta igapäevaselt telefoniga teeb. Mina killin käsitsi protsessid noh ütleme kord 12h möödudes põhimõtteliselt enne magamaminekut justkui paneks sülearvuti kinni. Kui lasta mingil app-il sedasi majandada siis võib-olla jah, koormab see rakendus ise, iga kord kui kasutaja mingist rakendusest väljub killitakse see ära ja kui pärast tahab kasutaja rakendust uuesti kasutada, käivitatakse see uuesti. Just see automaatne ülereageerimine, mida osad appid teevad on aku seisukohast hoopis energiaröövlid. Olen jälginud oma akukasutuse statistikat ja ülla-ülla: Wifisaatja võtab kõigest 2-4% . Kõige rohkem võtab ekraan ja seejärel ka kõik muud. Muidugi, ma ei surfa ka netis tundide viisi mobiiliga, milleks, kui arvuti on ka kodus olemas. Maitse asi muidugi, aga tegelikult ei ole nutitelefoni ekraan just sobilik igapäevaseks surfimiseks. mina võtan teda kui abivahendit olukorras kus arvutit pole, töö juures, reisil. Pole vaja läpakat ega tahvelarvutit, nutikas ajab asja ära ja ei ole tülikas kaasas kanda.
Nüüd sinu Xperia Go-st: Sul on vingem telefon kui minu Xperia Mini Pro, mis on 1 tuumaline . Kahetuumaline peaks lõppkokkuvõttes suurema töö ära tegema lühema ajaga, kuid see sõltub ka rakendusest ja töödeldavast failist, telefoni üldisest koormatusest (kas teeb samal ajal midagi muud).
Ma ei tea mida sa oma telefoniga teed, kuid ise arvan, et protsesside täielikust sulgemisest on kasu, eriti ööajal, kui ise magad. Ehk siis üle reguleerida ei maksa, ütleme nii, et optimaalselt reguleerides peaks OK. Olema. Ma ise ei tea millal mu telefonisse istutatud ICS 4.0.4 appe killima hakkab, tõenäoliselt pigem hiljem kui varem, seetõttu leian et ise käsitsi sulgedes on parem. Kasutasin vahepeal neid task-killereid ka automaatselt aga leidsin siiski et see on mõttetu. Paljuad appid ei killita siiski maha (jäävad mällu edasi) et tuleb veel teistkordselt killida, milleks mässata, panen siis ühekorraga ja kõik.
Kusjuures, appide killimisel peab ettevaatlik ka olema, et omale vajalikku vidinat või appi kogemata ei sulgeks. Mul on seda juhtunud.
Jääb loota et Jelly Bean tuleb puhas ja mitte vigadega. ICS mille Sony välja andis sisaldas pisivigu (LED flash SMS teavitus ja flash vastamata kõne kohta ooterežiimi ajal ei tööta). Ja teisest küljest hakkab ka JB 4.1 vanaks jääma, JB 4.2 olla juba väljas...
Idee poolest pole tegelikult vahet, kas sul on GB, ICS või JB, enamik Google Play appe toetavad kõiki OSe alates GB-st . Ei saa garanteerida et iga app töötab iga telefoniga, mõni app on riistvaraspetsiifiline, kirjutatud spetsiaalselt kindla prose või telefoni jaoks. Aga enamik ühilduvad. Küsimus on pigem kasutusmugavuses.Ma ei jõudnudki GB_ga ära harjuda, ICS oli juba välja lastud kui telefoni koju tõin, põhimõtteliselt kohe tegin uuenduse. Kahjuks jääb see viimaseks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
artur-
HV veteran

|
26.12.2012 11:40:37
|
|
|
Restart telefonile ja ongi kõik mittevajalikud appid killitud. VB see hoiabki mu GO'd nii hästi jooksmas et korra päevas teen resa.
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
poles
HV kasutaja
|
26.12.2012 12:51:52
|
|
|
mazdagirl kirjutas: |
Endal see telefon taaskord garantiisse saadetud ja nüüd ootan millal teatavad et korras on , no vähemalt loodan et teevad korda. Teenindajagi vaatas kui telefon lihtsalt lauapeal oli kuidas levi kõikus nullist põhja ja jälle tagasi ei tea mis jama mina saanud olen |
lülita 3G võrguseadetest välja.rääkimiseks pole see üldse vajalik.samas see pandud prioriteetseks,niiet sinna üritab pidevalt ühendada.ja kui nõrgaks jääb ,siis läheb jälle gsmi.tõenäoliselt selles tsee levi pendeldamine.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kevvare
Kreisi kasutaja

|
26.12.2012 13:27:20
|
|
|
poles kirjutas: |
Endal see telefon taaskord garantiisse saadetud ja nüüd ootan millal teatavad et korras on , no vähemalt loodan et teevad korda. Teenindajagi vaatas kui telefon lihtsalt lauapeal oli kuidas levi kõikus nullist põhja ja jälle tagasi ei tea mis jama mina saanud olen |
lülita 3G võrguseadetest välja.rääkimiseks pole see üldse vajalik.samas see pandud prioriteetseks,niiet sinna üritab pidevalt ühendada.ja kui nõrgaks jääb ,siis läheb jälle gsmi.tõenäoliselt selles tsee levi pendeldamine. |
Sellega jäädki garantii vahet jooksma ja see on lihtsalt väike näpukas kuidas see lahendamata on jäänud. 2G peal hoia koguaeg ning oled koguaeg saadaval&levi põhjas. Netti kasutad siis lükka 3g peale ning korras.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
3 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
26.12.2012 21:01:50
|
|
|
Targem oleks ehk mitte kasutada selliseid programme, mis jätavad enda teenused tarbetult jooksma taustale?
Nähtavate akendega rakendused pannakse niikuinii seisma ja selle vastu restart ei aita.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
26.12.2012 21:33:27
|
|
|
mikk36 kirjutas: |
Targem oleks ehk mitte kasutada selliseid programme, mis jätavad enda teenused tarbetult jooksma taustale?
Nähtavate akendega rakendused pannakse niikuinii seisma ja selle vastu restart ei aita. |
No näiteks Seaded jääb isegi taustale jooksma ja hõivab 20mb ära, ja on ka veel mõned kasulikud programmid, mis jätavad ennast taustale jooksma, nt: Android File Manager ja mingisugune usbotg (usb on-the-go) mida haruharva kasutaksin, ja sellisel juhul võin teha ka restardi seadmele.
|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
ab79
HV kasutaja
|
26.12.2012 23:33:57
|
|
|
artur- Jah, iga päev teed restarti ja iga päev kulutab telefon energiat programmide sulgemiseks ja taaskäivituseks. Oled mõõtnud kaua telefon ennast peale restarti üles ajab?
Mina olen oma telefoni mõõtnud ja tulemus on ca 1,5minutit. 1,5 minutit laeb erinevaid mooduleid ja ajureid üles, ajab graafika käima ja siis lõpuks küsib sinult SIM kaardi PIN-i ja hakkab võrku otsima, kui leiab siis registreerib end võrku.Juhtub, et telefon otsib 3G-d ja jääbki otsima. Ja siis lõpuks ajab jälle kõik taustaprogrammid, FB, twitter, Google Search jne jne... käima, hakkad jälle restartima???
Restardi mõte on arvuti/nutika taaskäivitus juhul kui mingi rakendus ei tööta, jookseb kokku jne. Keegi ei keela sul restarti teha cache tühjendamise eesmärgil, ainult et minu meelest on sellest vähe kasu, kui telefon nagunii tilulilu üles laeb ja samad protsessid uuesti pärast restarti käima ajab.
Silver010le
silver010 kirjutas: |
Nähtavate akendega rakendused pannakse niikuinii seisma ja selle vastu restart ei aita. |
No näiteks Seaded jääb isegi taustale jooksma ja hõivab 20mb ära, ja on ka veel mõned kasulikud programmid, mis jätavad ennast taustale jooksma, nt: Android File Manager ja mingisugune usbotg (usb on-the-go) mida haruharva kasutaksin, ja sellisel juhul võin teha ka restardi seadmele. |
Seadeid saab alati killida. Küsimus on selles millal sa uuesti seaded avad. Mida harvem näpid seda harvemini on ka seadete all 20 MB...
Kui mõnda rakendust üldse ei kasuta on targem see maha lasta. Või omistada telefonile root õigustega kasutaja ja siis rakendus füüsiliselt keelata kuni seda jälle kasutada kavatsed.
|
|
tagasi üles |
|
 |
raivo1119
HV vaatleja
|
27.12.2012 01:54:58
|
|
|
Kevvare kirjutas: |
lülita 3G võrguseadetest välja.rääkimiseks pole see üldse vajalik.samas see pandud prioriteetseks,niiet sinna üritab pidevalt ühendada.ja kui nõrgaks jääb ,siis läheb jälle gsmi.tõenäoliselt selles tsee levi pendeldamine. |
Sellega jäädki garantii vahet jooksma ja see on lihtsalt väike näpukas kuidas see lahendamata on jäänud. 2G peal hoia koguaeg ning oled koguaeg saadaval&levi põhjas. Netti kasutad siis lükka 3g peale ning korras. |
Jah võib jääda küll garantii vahet sellega jooksma, minul Solal on sama jama. Tele2 soovitas sama et kui tahad netti minna pane 3g kui rääkida pane 2g. Mingu õige persse!!! Kui ma ostan nutitelefoni millega saan netis olla ja ka rääkida miks ma pean käsitis vahetama või siis , kuigi tahan ühel ja samal ajal mõlemat teha. Umbes nii et sõidan levialasse:-) Ka kasutusjuhedis on räägitud et telefon" valib ISE endale parima võrgu olenevalt levialast". Asi nüüd nii kaubel et läksin Tele2 vastu tarbijakaitsesse. Tele2 väitis ka et olen ise telefoni uuendanud mida ei tohi teha. Mingu jälle ...sse! Kuna kasutusjuhedis on mustvalgelt jälle kirjas et "Telefoni tuleb regulaarselt uuendada siis on telefon töökindlam". Asi nüüd tarbijakaitse ja tele2 vahel niikaua käinud et 9 jan on istung minu ja tele2 -ga. Kõige parem et eesti sony tugi teab ka seda viga. See on nii sola, u kui ka go-l. Aga eesti sony tugi ei tegele telefonidega. Kõigega muuga tegeleb. Samas ei anna sellele probleemile vastust sony rahvusvahelini foorum, nad eiravad seda teemat. Hetkel tahan sony tagasi anda ja ostan vist samsun 3g või htc-lt midagi!
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kevvare
Kreisi kasutaja

|
27.12.2012 02:46:12
|
|
|
Ühtlasi, sa ei saa ka täielikult Sonyt süüdistada vaid Eesti operaatoreid kehva 3g levi pärast. Kui 3g levi oleks hea, siis ei peaks ta kordagi 2g minema nii, et see suht kahe otsaline asi ja põhimõtteliselt kuhugi sa selle jauramisega ikka ei jõua. Mina approven Sonyt!
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
3 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Go Kane!
HV Guru

|
27.12.2012 07:27:52
|
|
|
raivo1119 kirjutas: |
Sellega jäädki garantii vahet jooksma ja see on lihtsalt väike näpukas kuidas see lahendamata on jäänud. 2G peal hoia koguaeg ning oled koguaeg saadaval&levi põhjas. Netti kasutad siis lükka 3g peale ning korras. |
Jah võib jääda küll garantii vahet sellega jooksma, minul Solal on sama jama. Tele2 soovitas sama et kui tahad netti minna pane 3g kui rääkida pane 2g. Mingu õige <b>piixu</b>!!! Kui ma ostan nutitelefoni millega saan netis olla ja ka rääkida miks ma pean käsitis vahetama või siis , kuigi tahan ühel ja samal ajal mõlemat teha. Umbes nii et sõidan levialasse:-) Ka kasutusjuhedis on räägitud et telefon" valib ISE endale parima võrgu olenevalt levialast". Asi nüüd nii kaubel et läksin Tele2 vastu tarbijakaitsesse. Tele2 väitis ka et olen ise telefoni uuendanud mida ei tohi teha. Mingu jälle ...sse! Kuna kasutusjuhedis on mustvalgelt jälle kirjas et "Telefoni tuleb regulaarselt uuendada siis on telefon töökindlam". Asi nüüd tarbijakaitse ja tele2 vahel niikaua käinud et 9 jan on istung minu ja tele2 -ga. Kõige parem et eesti sony tugi teab ka seda viga. See on nii sola, u kui ka go-l. Aga eesti sony tugi ei tegele telefonidega. Kõigega muuga tegeleb. Samas ei anna sellele probleemile vastust sony rahvusvahelini foorum, nad eiravad seda teemat. Hetkel tahan sony tagasi anda ja ostan vist samsun 3g või htc-lt midagi! |
Kas lihtsam poleks olnud telefon maha müüa? Ja midagi muud osta?
Endal Go`l seda täheldanud pole, naise Solal sama jama. Samas tarbijakaitsesse ilmselt selle pärast ei läheks
_________________ wuerth.ee. Vajad midagi, küsi julgelt 😉 |
|
Kommentaarid: 1839 loe/lisa |
   |
1343 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mustpanter
HV kasutaja

|
27.12.2012 10:49:28
|
|
|
-cocain- kirjutas: |
Jah võib jääda küll garantii vahet sellega jooksma, minul Solal on sama jama. Tele2 soovitas sama et kui tahad netti minna pane 3g kui rääkida pane 2g. Mingu õige <b>piixu</b>!!! Kui ma ostan nutitelefoni millega saan netis olla ja ka rääkida miks ma pean käsitis vahetama või siis , kuigi tahan ühel ja samal ajal mõlemat teha. Umbes nii et sõidan levialasse:-) Ka kasutusjuhedis on räägitud et telefon" valib ISE endale parima võrgu olenevalt levialast". Asi nüüd nii kaubel et läksin Tele2 vastu tarbijakaitsesse. Tele2 väitis ka et olen ise telefoni uuendanud mida ei tohi teha. Mingu jälle ...sse! Kuna kasutusjuhedis on mustvalgelt jälle kirjas et "Telefoni tuleb regulaarselt uuendada siis on telefon töökindlam". Asi nüüd tarbijakaitse ja tele2 vahel niikaua käinud et 9 jan on istung minu ja tele2 -ga. Kõige parem et eesti sony tugi teab ka seda viga. See on nii sola, u kui ka go-l. Aga eesti sony tugi ei tegele telefonidega. Kõigega muuga tegeleb. Samas ei anna sellele probleemile vastust sony rahvusvahelini foorum, nad eiravad seda teemat. Hetkel tahan sony tagasi anda ja ostan vist samsun 3g või htc-lt midagi! |
Endal Go`l seda täheldanud pole, naise Solal sama jama. Samas tarbijakaitsesse ilmselt selle pärast ei läheks  |
No oma õiguste eest tuleb ikka võidelda, mitte lasta operaatoril enda mugavusest pähe istuda ja saba jalge alla tõmmata.
raivo1119 Anna siis teada, kuidas läks lõpuks.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
raivo1119
HV vaatleja
|
27.12.2012 11:44:48
|
|
|
-cocain- kirjutas: |
Endal Go`l seda täheldanud pole, naise Solal sama jama. Samas tarbijakaitsesse ilmselt selle pärast ei läheks  |
Asi nimelt selles et olin enne ka tele2 klient ja emt tahtis mind üle võtta aga tele 2 pakkus et teeb mulle supperinnd (mis on ka supper) ja annab lisaks telefoni ostuks 220 eurot ettemaksu. Mina pean selle eest 2 aastat tele2 klient olema jälle. Ise maksin siis mingi 40 euri juurde ja sain selle. Ma ei saa niisama ära minna sealt ja nüüd soovin selle telefoni tagasi anda ja saada sama pakkumine tagasi oma 40 euri ja 220 € ettemaksuks et telefon osta, panen ise juurde ja ostas vist samsung s3-e. Kuigihetkelontelefon2gvõrgus siiski tuleb 3-5 korda päevas restart või lennuresiimi minna et leiaks jälle levi üles.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
27.12.2012 12:04:22
|
|
|
Ma ei saa aru, pane endale ta siis 3G peale ja istu selles 3G-s koguaeg, sellega peaks ikka päeva vastu pidama, saad netis möllata nagu muiste ja ei kõigu levi ka.
|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
raivo1119
HV vaatleja
|
27.12.2012 12:36:11
|
|
|
Ma ei saa aru, pane endale ta siis 3G peale ja istu selles 3G-s koguaeg, sellega peaks ikka päeva vastu pidama, saad netis möllata nagu muiste ja ei kõigu levi ka. |
Asi ei ole selles et kas ainult 3g või ainult 2g. Ka ainult 3g on mitu korda päevas nii et minda pole kättesaadav ja ma ei saa ka välja helistada. Kuigi näitab et levi põhjas ja võin terve linna läbi sõita alles siis kui teen restardi leiab levi ja tulevad sõnumid et paar tundi tagasi on keegi helistada püüdnud mulle. Ühesõnaga perse selle telefoniga.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
27.12.2012 12:48:07
|
|
|
Hmm nojah, sellisel juhul on sul tõesti kehvasti vedanud, soovin edu Tele2-ga võitlemisel.
Endal õnneks sellist jama pole, ehk mingi kehva partii vms, on sul ICS peal?
|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
27.12.2012 16:09:50
|
|
|
No näiteks Seaded jääb isegi taustale jooksma ja hõivab 20mb ära, ja on ka veel mõned kasulikud programmid, mis jätavad ennast taustale jooksma, nt: Android File Manager ja mingisugune usbotg (usb on-the-go) mida haruharva kasutaksin, ja sellisel juhul võin teha ka restardi seadmele. |
Seaded rakendus jääb küll taustale nö lahti, aga ta ei toimeta aktiivselt ja on pausitud (cached) staatuses.
Ühtegi teenust Seaded rakendus ei oma.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
27.12.2012 16:58:01
|
|
|
Kas mälu on täis või tühi ei mõju energiatarbele kuidagi, pigem on just hea kui mälu on hõivatud viimatikasutatud programmidega, nii et kui neid uuesti kasutada tahad laevad nad rutem käima ning seeläbi säästavad akut.
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
bugbrake
HV kasutaja
|
28.12.2012 12:26:40
|
|
|
Kas keegi on sellele isendile (ST27i) juba android4 peale lasknud? Kas on mõtet see vanem vesioon välja vahetada (2.3.7), kuidas seda ise peale lasta või kus seda kõige lihtsam teha oleks? Mida uut üldse see 4 sellele isendile kaasa toob/annab? Eestikeele tugi pole üldse oluline - siiani kõik mobiilid eranditult ingliskelsed olnud.
_________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid. |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |