Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Hotline Miami märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Gangrel
HV kasutaja
Gangrel

sõnum 26.12.2012 06:01:00 Hotline Miami vasta tsitaadiga

Teen uue teema. Otsing ei tuvastanud, et see oleks siin esile kerkinud.

Igatahes pealkirjas mainitud mängule on praegu Steam daily deal. Kes ei tea, mis imeloom see on siis siin on trailer:

Link

Siin Total Biscuti esmamulje (märkus:TB mainitud keybindingu probleem on lahendatud patchiga):
Spoiler Spoiler Spoiler

Enda jaoks aga parim viis eurotaala mis see aasta mängule kulutanud.

viimati muutis Gangrel 27.12.2012 01:29:50, muudetud 4 korda
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Timberg
ööKARU
Timberg

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.12.2012 06:07:16 vasta tsitaadiga

Olen seda täna mitu tundi mänginud, mõtlesin, et teen teema, kui mäng läbi saab. Vast homme muljetan. Igatahes kiidulaul on tulemas.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
Gangrel
HV kasutaja
Gangrel

sõnum 27.12.2012 02:01:20 vasta tsitaadiga

TB tutvustusele lisaks veel, et Miami OST on ikka top-notch. Sobib väga hästi mängu üldise atmosfääriga. Muusika on muidugi maitse küsimus aga endal lendas pea kogu album kohe winamp playlisti icon_biggrin.gif

Siin paar näidet:

Link

Link

viimati muutis Gangrel 27.12.2012 02:23:22, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Tonsor
Kreisi kasutaja
Tonsor

sõnum 27.12.2012 02:17:02 vasta tsitaadiga

Tegin mängu läbi. Story on väga fucked up, aga väga-väga hea indie ülihea ja omapärase soundtrackiga. Kel indie mängude peale isu ja muusikamaitse selline elektrooniline, siis ülikõva mäng.
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 32
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.12.2012 19:51:52 vasta tsitaadiga

Nii. Olen nüüd mängu läbi teinud ja kulus aega vast kusagil 5-7h? Saaks kauem, kui püüda ka mängu peidetud lõppu teada saada. Või siis saaks vähem vastavalt sellele, kuidas õnne on/ kui osav oled.

Minu jaoks on tegemist aasta parima mänguga.

Mängitavus on väga hea, meenutas mulle noorust, kus sai telekamängul mängitud videomänge, kus teed ühe vea ja oled surnud. Teisisõnu oli pidevalt selline mõnus pinge mängides sees, aga mõnus pinge. Lisaks ei olnud ükski maailm liiga pikk, arvestades seda, et üks viga = surm = maailm uuesti.

Olemuselt on tegemist pealtvaates stealth-action mänguga. Stealthi element pole küll väga suur, aga see on seal olemas. Stiilis "hoia vaenlase vaateväljast välja, kas võtad vaenlased vaikselt maha või hüppad majja sisse, haarad lähima automaadi ning veristad kõik ära".

Kunstilise lähenemise on mängu loojad ilmselgelt võtnud tohutult inspiratsiooni aastal 2011 ilmunud filmsit "Drive". Mängu soundtrack on sobiv ja toetab seda, mis mängus hetkel toimub. Bossivõitlus on pingelisemad (kajastub muusika), mängu kohati kahtlast stsenaariumi rõhutab omapärane muusika jne.

Kohati meenutab mängu stoori ka filmi "Drive", kuigi kaudselt. Stsenaariumi suhtes oli minu arust tegemist väga kõva alguses ja keskpaigaga. Kulminatsioon vajus minu jaoks natuke ära, aga noh... ütleme, et hea stooriga mänge peaaegu polegi, veel enam mänge, mille stoori on algusest lõpuni 5+.

LISAKS! Mulle tohutult meeldis mängu looja sõnavõtt siin:
http://www.polygon.com/2012/10/30/3577726/hotline-miami-developer-the-pirate-bay-torrent
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Hotline Miami
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.