TB tutvustusele lisaks veel, et Miami OST on ikka top-notch. Sobib väga hästi mängu üldise atmosfääriga. Muusika on muidugi maitse küsimus aga endal lendas pea kogu album kohe winamp playlisti
Tegin mängu läbi. Story on väga fucked up, aga väga-väga hea indie ülihea ja omapärase soundtrackiga. Kel indie mängude peale isu ja muusikamaitse selline elektrooniline, siis ülikõva mäng.
Nii. Olen nüüd mängu läbi teinud ja kulus aega vast kusagil 5-7h? Saaks kauem, kui püüda ka mängu peidetud lõppu teada saada. Või siis saaks vähem vastavalt sellele, kuidas õnne on/ kui osav oled.
Minu jaoks on tegemist aasta parima mänguga.
Mängitavus on väga hea, meenutas mulle noorust, kus sai telekamängul mängitud videomänge, kus teed ühe vea ja oled surnud. Teisisõnu oli pidevalt selline mõnus pinge mängides sees, aga mõnus pinge. Lisaks ei olnud ükski maailm liiga pikk, arvestades seda, et üks viga = surm = maailm uuesti.
Olemuselt on tegemist pealtvaates stealth-action mänguga. Stealthi element pole küll väga suur, aga see on seal olemas. Stiilis "hoia vaenlase vaateväljast välja, kas võtad vaenlased vaikselt maha või hüppad majja sisse, haarad lähima automaadi ning veristad kõik ära".
Kunstilise lähenemise on mängu loojad ilmselgelt võtnud tohutult inspiratsiooni aastal 2011 ilmunud filmsit "Drive". Mängu soundtrack on sobiv ja toetab seda, mis mängus hetkel toimub. Bossivõitlus on pingelisemad (kajastub muusika), mängu kohati kahtlast stsenaariumi rõhutab omapärane muusika jne.
Kohati meenutab mängu stoori ka filmi "Drive", kuigi kaudselt. Stsenaariumi suhtes oli minu arust tegemist väga kõva alguses ja keskpaigaga. Kulminatsioon vajus minu jaoks natuke ära, aga noh... ütleme, et hea stooriga mänge peaaegu polegi, veel enam mänge, mille stoori on algusest lõpuni 5+.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.